magos_88 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα μπορούσαμε να το βρούμε στη Smartec, καθώς δεν ρώτησα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) Ούτε εγώ έχω ρωτήσει. Σιγά μη το δίνουν. Θα μας πουν, φέρτε τα να τα δούμε. Και στο φινάλε πες οτι το έδιναν. Φθηνότερα από το πήραμε, ούτε με σφαίρες. Εγώ δεν το επειγομαι κιόλας, οπότε μια χαρά όλα. Όταν με το καλό έρθει θα το κρατήσω και αν χρειαστεί να το ανοιξω για κάτι το ταμπλετ, το αλλαζω τότε. Εξάλλου έτσι όπως το βλέπω το κουμπί, δεν πιστεύω να επιβιώνει από μια ακόμη "συγκίνηση" του άνοιξε/κλείσε. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited May 24, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Φορτίζω το τάμπλετ μ και στο Αλμπέρ δείχνει νούμερα 100 200 mA. Τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Πόσο καιρό έχει στην πλάτη της η μπαταρία? Πόση ώρα κάνει να σου φορτίσει πλήρως και από τι στάθμη? Ξεκίνα από τα φθηνά. Καλώδιο, φορτιστής και βλέπεις τι γίνεται. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Επειδή μετά από 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τα παίξε και η δίκη μου μπαταρία και τα posts είναι άπειρα για να κάτσω να ψάξω, θυμάται κανείς που αναφέρεται ο τρόπος αλλαγής μπαταρίας ; Εννοώ που αγοράζω κτλ. Λογικά θα δοκιμάσω να την αλλάξω μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Smartec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Smartec Ευχαριστώ. Στέλνουν και μπαταρίες ή μόνο για επισκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Δες κι εδώ αν χρεώνουν ακριβά στην επίσημη αντιπροσωπεία, αν και πιστεύω ότι περισσότερο τα εργατικά χρεώνουν παρά την μπαταρία... https://www.skroutz.gr/s/5244821/Samsung-T4800E-Galaxy-Tab-Pro-8-4.html?from=catspan&keyphrase=tab+pro+8.4 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Τώρα πρόσφατα την αλλαξα, την πήρα απο το fixmobile στα 20 ευρώ. Την αλλαγή την έκανα ο ίδιος. Ειναι παιχνιδακι. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ευχαριστώ ! Περιμένω απάντηση για κόστος από Smartec αλλά λογικά θα πάρω μια μόνος μου όπως από fixmobile που προτάθηκε. Έχω ανοίξει σχεδόν τα πάντα. Δε νομίζω να με δυσκολέψει το συγκεκριμένο. Αρκεί η μπαταρία να είναι καλής ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Μονάχα πρόσεξε το περιμετρικο περίβλημα του είναι πολύ σοφτ και τσαλακώνεται εύκολα κατά την διαδικασία του ανοίγματος. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Ναι, σωστό αυτό. Το γύρω-γυρω ασημί είναι απο ζυμάρι. Έτσι για πλάκα σημαδεύεται. Όμως (το δικό μου τουλάχιστον) εχει μαζέψει διάφορα μετά απο τόσα χρόνια, οπότε και ενα σημαδακι παραπάνω δεν του φάνηκε καθόλου. Εντάξει βέβαια, πρόσεξα και εγώ. Δεν το μακελεψα. Όσο για το άνοιγμα/αλλαγή, ούτε για πλάκα να το σκέφτεστε! Είναι παιχνιδακι, κυριολεκτικά. Δεν αξίζει δηλαδή με τίποτα το κόστος των εργατικών. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited June 10, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Όσο και να χρεώνει η εταιρεία, 10-15€ θέλω μόνο για τα μεταφορικά σε αυτούς, ενώ η μπαταρία έχει 20-25€. Θα παραγγείλω μπαταρία. Για τη διαδικασία, έχω ανοίξει με επιτυχία όλες σχεδόν τις γενιές iPhone και πολλά άλλα. Δε νομίζω να κολλήσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 29,68€ με αποστολή μπαταρία από την Smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Όσο και να χρεώνει η εταιρεία, 10-15€ θέλω μόνο για τα μεταφορικά σε αυτούς, ενώ η μπαταρία έχει 20-25€. Θα παραγγείλω μπαταρία. Για τη διαδικασία, έχω ανοίξει με επιτυχία όλες σχεδόν τις γενιές iPhone και πολλά άλλα. Δε νομίζω να κολλήσω. Ευχαριστώ.Με τίποτα δεν θα κολλήσεις. Είναι εντελώς γελοίο! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Με τίποτα δεν θα κολλήσεις. Είναι εντελώς γελοίο! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Ήρθε σήμερα η μπαταρία από Smartec. Με logo Samsung πάνω. Το βράδυ θα την αλλάξω. Όντως η οθόνη είναι κουμπωτή μόνο όπως είδα σ ένα βίντεο ; Μόνο ξεκούμπωμα το πλαίσιο ; Δεν το χρησιμοποιώ εγώ το tablet και δεν το έχω μπροστά μου. Στηρίζεται όλη η οθόνη πάνω στο πλαίσιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ουσιαστικά ναι. Θα σε ζορίσει, λίγο, βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ναι, απλά ξεκουμπωνεις. Τίποτα το ιδιαίτερο. Όσο πιο μαλακά μπορείς ώστε ν' αφήσεις τα λιγότερα δυνατό ν σημάδια στο περιμετρικό βούτυρο-πλαισιο. Ξεκίνα απο το σημείο που δείχνει το βίντεο. Για κάποιον λόγο η αρχή είναι ευκολότερη από εκεί. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μόλις την άλλαξα με ιδιαίτερη ευκολία μπορώ να πω. Αν και ανησυχούσα για το πλαίσιο όπως είπατε και τον τρόπο που κουμπώνει, ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε πολύ «καθαρά». Η καινουρια μπαταρία είχε 6% και έπεσε στο 1% άμεσα. Λογικό. Θα θέλει φόρτιση και καλιμπράρισμα. Το έχω αφήσει να φορτίζει. Θέλω να ρωτήσω όμως με ποιον φορτιστή παραλάβετε το tablet. Το χρησιμοποιείτε η μάνα μου και δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί το σωστό που μακροπρόθεσμα θα χει επιπτώσεις στην μπαταρία. Έχει αυτό το ταμπλετ (μαύρο) και ένα παλιότερο παρόμοιο Τ111 λευκό. Και αντίστοιχα δυο φορτιστές. Έναν μαύρο (ETAOU81EBE) 5.0V - 1.0 Α και έναν λευκό (EP-TA10EWE) 5.3V - 2.0 A. Αν και το είχα αγοράσει εγώ δε θυμάμαι ποιον φορτιστή είχε. Λογικά δε θα πρεπε να είχε τον μεγαλύτερο ; Το ανάποδο χρώμα των φορτιστών με προβληματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Ωραίος! Ε ναι, βέβαια. Θέλει τους κύκλους της η μπαταρία. Φορτιστή, δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια. Έχω πάρει έναν ταχυφορτιστη γομαρακι, με πολλαπλές εξόδους και φορτίζω εκεί τα πάντα. Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk Edited June 14, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Τον λευκό φορτιστή με το 2Α, περιελάμβανε η συσκευασία για το δικό μου tab pro 8.4 Αν το φορτίζεις αργά και μεσολαβεί νύχτα που ξαπλώνεις λ.χ. τότε επέλεξε τον 1Α ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ευχαριστώ ! Ναι, λογικά ο λευκός είναι ο φορτιστής του αλλά με μπέρδεψε το χρώμα. Ήδη με τον λευκό το είδα να φορτίζει πολύ αργά. Με το μαύρο θα θέλει πολλές ώρες. Και οι γνώμες διίστανται. Στην Apple που χρησιμοποιώ χρόνια προϊόντα της λένε μικρότερος φορτιστής φθείρει τις μπαταρίες. Τέλος πάντων. Ελπίζω ν αντέξει αντίστοιχο διάστημα η καινουρια μπαταρία γιατί κατά τα άλλα μια χαρά την έχει βολέψει την μάνα μου το ταμπλετ και δεν έχει κανένα άλλο θέμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Αν καποιος ξερει ας βοηθήσει... Δεν φορτιζε σωστά κ το πηγα για αλλαγη μπαταρίας. Με πηρε ο τεχνικος κ ειπε οτι μόλις την αλλαξε δεν ανοιγε η οθονη σωστά κ εβγαζε ασπρες γραμμες. Φυσικά δεν ειχε ποτε τέτοιο πρόβλημα λ του το ειπα.. Δεν παραδέχτηκε οτι εκανε κατι λάθος.. Ειπε οτι ηταν ετσι από πριν... Τι μπορω να κανω? Σκέφτομαι την αγορα καινούριου φυσικα απλα δεν ξερω ποιο εχει ιδιο design ειδικα στο πισω μερος να είναι σαγρε οπως αυτο.. Θα ηθελα να ξερω ποιο ειναι το φετινο αντίστοιχο σε Samsung. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Πολύ συχνά αν δεν έχουν κουμπώσει τα πάντα σωστά βγάζουν προβλήματα μαύρη οθόνη, άσπρες γραμμές, επανεκκινήσεις,δεν λειτουργούν τα πλήκτρα σωστά κάποιες φορές κλπ(αν δεν έχει πραγματικά αλλο πρόβλημα) Ξαναβαλτη μόνος σου σωστά είναι εύκολο...δες εδώ: https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DwqtYKR6ODw4&ved=2ahUKEwiKn5KRtLncAhWLLVAKHeArB1AQwqsBMAB6BAgJEAU&usg=AOvVaw2xu_jHAVjLY9W-UJcl3Px- __Τα Samsung Tab ειδικά τα 10.1 είναι πολύ ακριβά τα νέα μοντέλα.Το S3 αξίζει αλλά έχει 500€ Υπάρχουν και άλλες μάρκες να κοιτάξεις μην κολλάς υποχρεωτικά σε Samsung... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Σε ευχαριστώ... Δεν κολλαω εγω στη Samsung αλλα η γυναίκα μου... Αν εχεις καποια προταση για ταμπλετ μεχρι 9 ίντσες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts