fanatikos Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Φρόντισε να έχεις βγάλει εισητήριο για ένα μπακουρο-ταξιδακι 2-3 ημερών, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα! ;) (Μετά από 4 χρόνια, ένα factory θα το θέλει. Ακόμη και για να καθαρίσει από το σκουπίδι που θα έχει μαζευτεί. Και βέβαια το ιδανικό είναι να στηθεί χερουλατα από το 0). Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Edited March 18, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αλλαγή μπαταρίας στο 8.4. Θα την κάνω μόνος μου. Από που θεωρείται είναι καλό να την αγοράσω; πόσο κοστίζει η επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Διάβασε μια, δυο σελίδες πίσω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Τι ρομ προτεινετε στο 10αρι; Εβαλα lineage αλλα με το τελευταιο build δε νομιζω οτι ειναι και πολυ smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Τι ρομ προτεινετε στο 10αρι; Εβαλα lineage αλλα με το τελευταιο build δε νομιζω οτι ειναι και πολυ smooth. Δοκίμασε τα build του exynos5420 team ...Ας γράφει unofficial, είναι πιο official & stable από τα builds της Lineageos (στον δικο τους kernel στηρίχτηκε η Lineage) και θα έχεις συνεχή updates ..Ίσως δεις διαφορά χρειάζεται να δοκιμάσεις πρώτα : Εδώ : https://download.exynos5420.com/LineageOS-14.1/n2awifi/ XDA: https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/7-1-xsm-t520-unofficial-lineage-14-1-t3538770 Exynos5420 team : http://www.exynos5420.com/#/download Ετοιμάζουν τώρα μια νέα AOSP & υπάρχει και η LiquidDeathOS N7.1.1 αν και σταμάτησε η ανάπτυξη, ηταν φοβερή ROM ... Δες και τη ResurrectionRemix 5.8.5 (7.1.2N) εδώ : https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/rom-7-1-x-resurrectionremix-n2awifi-t3545599 (μιλάμε για το picassowifi ή n2awifi T520) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Τα δοκιμασα αυτα απο χτες.Και την lineage 14.1 απο το link σου αλλα και την RR 5.8.5. Λαγκαρει αρκετα και δεν εχει καμια σχεση με smooth. Δεν ξερω ισως εχει θεμα το tab pro T520 10.1 που πηρα χτες... Και φαντασου το πηρα γιατι εχω κι ενα tab pro 8.4 με line age που παει νερο με lineage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Κατέβασε αυτή την εφαρμογή απο το play store : https://www.apkmirror.com/apk/adminsehow/trimmer-fstrim/trimmer-fstrim-1-34-release/trimmer-fstrim-1-34-android-apk-download/ (χρειάζεται root) μόλις τελειώσει , reboot on recovery > wipe cache & dalvik ΜΟΝΟ! & reboot system .. Δοκίμασε να δεις αν έστρωσε η συσκευή... Ασε τη RR είναι πολυ βαριά ROM ..Η Lineage 14.1 του exynos5420 team δουλεύει πολύ καλά... Πολύ καλά δουλεύει και η LiquidDeath 7.1.1 αλλά δυστυχως σταμάτησε η ανάπτυξη, μπορείς όμως να δοκιμασεις το τελευταίο build 31/3/2017 : https://download.exynos5420.com/LiquidDeathOS/n2awifi/ Αυτή αν δεν σταματούσαν την ανάπτυξη θα ήταν μακράν η καλύτερη ROM... (απο που το πήρες και πόσο το 520?) Edited March 30, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Το εβαλα κι αυτο αλλα δεν ειδα καποια διαφορα... Με lineage ειμαι τωρα. 120€ το πηρα απο αγγελια με καποια σημαδια χρησης περιμετρικα και χωρις κουτι αλλα οποιος το θελει το δινω 100€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Απλά Ρώτησα γιατί πουλησα το δικό μου T520 σε εξαιρετικά άριστη κατάσταση μέσα στα κουτιά με φορτιστες κλπ 150€ πριν 2-3 μήνες ... Έχω και άλλες συσκευές που σκέφτομαι να δώσω ... Edited March 30, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Όπως? Εγώ το 8.4 που έχω δεν το αλλαζω με τίποτα. Με έχει καταβολεψει και σαν μέγεθος. Προσωπικά, αφού εκοψα αρκετές βόλτες, με διάφορες Ρομ, γυρισα πίσω στην cm12.1. Είναι παλιά, αλλά απόλυτα σταθερή. Σε όλες τις άλλες (ιδιαίτερα lineage που την δοκιμασία αρκετά) είχα πολλά FC's. Για παράδειγμα, στο kodi, είχα κάθε 8-10λεπτα και fc. Στην 12.1 πάει αψογα! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited March 30, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Όπως κάποια τηλέφωνα πχ κι όχι tablets Και μόνο στη περίπτωση που σκέφτομαι να πάρω μόλις βγεί τώρα το Mi7 αλλιώς θα τα κρατήσω... Σκέφτομαι να δώσω μαζί και τα 2 (ένα Xiaomi Mi5 Prime λευκό σχεδόν αχρησιμοποίητο στο κουτί & ένα samsung S6 σε εξαιρετικά άριστη κατάσταση και τα δύο μαζί).. Παραλίγο να τα δώσω πρίν λίγο καιρό αλλά το μετάνιωσα , τώρα παίρνουν και τα δύο την 8 oreo.. Έδωσα πρίν λίγο καιρό το Lenovo P8 2 μηνών συσκευή 100€ .Η συσκευή άξιζε από χαρακτηριστικά πολύ καλά, το μόνο πρόβλημα η ίδια η Lenovo & τα update που έδινε ...Δεν το πρόσεξε καθόλου Αυτό : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_719209.html (υποστηρίζει το SD as Internal αμέσως χωρίς root ) ωραίο ταμπλετακι με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας ο 625, εντελώς stock rom , αλλά η υποστήριξη της lenovo για κλωτσιές ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Όπως κάποια τηλέφωνα πχ κι όχι tablets Και μόνο στη περίπτωση που σκέφτομαι να πάρω μόλις βγεί τώρα το Mi7 αλλιώς θα τα κρατήσω... Σκέφτομαι να δώσω μαζί και τα 2 (ένα Xiaomi Mi5 Prime λευκό σχεδόν αχρησιμοποίητο στο κουτί & ένα samsung S6 σε εξαιρετικά άριστη κατάσταση και τα δύο μαζί).. Παραλίγο να τα δώσω πρίν λίγο καιρό αλλά το μετάνιωσα , τώρα παίρνουν και τα δύο την 8 oreo.. Έδωσα πρίν λίγο καιρό το Lenovo P8 2 μηνών συσκευή 100€ .Η συσκευή άξιζε από χαρακτηριστικά πολύ καλά, το μόνο πρόβλημα η ίδια η Lenovo & τα update που έδινε ...Δεν το πρόσεξε καθόλου Αυτό : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_719209.html (υποστηρίζει το SD as Internal αμέσως χωρίς root ) ωραίο ταμπλετακι με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας ο 625, εντελώς stock rom , αλλά η υποστήριξη της lenovo για κλωτσιές ... Κι εγω για τον ιδιο λογο εδωσα το lenovo.Βεβαια αυτο επαιζε τα παντα νερο,ενω τωρα εμπλεξα... Τωρα ποιο ταμπλετ εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Nexus7 flo - Nexus9 flounder - Nexus10 manta - samsung T580 - windows tab 10.1 Αυτό το έπνιξε η Lenovo εσκεμμένα κατα τη δική μου γνώμη για αυτόν τον λόγο : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_686283.html Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ηλίθιους προγραμματιστές μια τέτοια εταιρεία! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω αν το έχεις δεί αυτό σε αυτή τη τιμή : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1052933.html Πολύ καλά χαρακτηριστικά , μου μοιάζει σαν μία "αναβάθμιση" του P8 (σε android, ram, κλπ) .. Δες: TB-8703F > TB-8804F ! .... οπότε με τόσα μοντέλα για πούλημα πως να ενδιαφερθεί για το P8... βέβαια ποιός μας εγγυάται ότι ο bootloader εδω ξεκλειδώνει? Το gearbest ? .... Edited March 31, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Nexus7 flo - Nexus9 flounder - Nexus10 manta - samsung T580 - windows tab 10.1 Αυτό το έπνιξε η Lenovo εσκεμμένα κατα τη δική μου γνώμη για αυτόν τον λόγο : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_686283.html Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ηλίθιους προγραμματιστές μια τέτοια εταιρεία! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω αν το έχεις δεί αυτό σε αυτή τη τιμή : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1052933.html Πολύ καλά χαρακτηριστικά , μου μοιάζει σαν μία "αναβάθμιση" του P8 (σε android, ram, κλπ) .. Δες: TB-8703F > TB-8804F ! .... οπότε με τόσα μοντέλα για πούλημα πως να ενδιαφερθεί για το P8... βέβαια ποιός μας εγγυάται ότι ο bootloader εδω ξεκλειδώνει? Το gearbest ? .... Μα και στο tab4 plus διαβαζω βλακιες της λενοβο παλι.Δεν ενημερωνει εφαρμογες. Θελα να φυγω απο 8 ιντσες και να παω σε κατι μεγαλυτερο.Αλλωστε για μεσα στο σπιτι το θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Το δεύτερο tablet το Xiaoxin είναι για μένα καλύτερο από το 4 ! Για 10.1 tablet είναι πιο δύσκολα , πάντα ήταν ακριβά ..Για μένα το Pixel C είναι η απόλυτη συσκευή σε tablet αλλά η τιμή είναι πρόβλημα εκτός και το βρεις σε τίποτα μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλησπέρα... Επιχείρησα και άνοιξα μόνος μου το tablet. Πράγματι τα κατάφερα, χωρίς σημάδια. Στη συνέχεια έκανα παραγγελία της μπαταρίας στην Smartec και μου ήρθε μετά από τρεις ημέρες. Αυτές τις 3 ημέρες δεν το ξανακούμπωσα γιατί φοβήθηκα ότι θα του κάνω ζημιά άνοιξε κλείσε. Ωστόσο, μια φορά το χρειάστηκα και το άνοιξα πατώντας το κουμπί με το νύχι, καθότι τα κουμπιά είναι πάνω στο πίσω πλαστικό (αφαιρεμένο) κάλυμμα. Σήμερα, λοιπόν μου ήρθε η μπαταρία και την τοποθέτησα. Κουμπώνοντας όμως το κάλυμμα, το power on δεν πατιέται όπως τα κουμπιά της έντασης, αλλά "έχει κάτσει". Προφανώς έκανα ζημιά είτε πατώντας το με το νύχι είναι κουμπώνοντάς το. Τι κάνω τώρα; Δεν μπορώ ούτε να δω αν έχω συνδέσει σωστά τη νέα μπαταρία.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Κάνε μια προσπάθεια να τα ξαναβγαλεις όλα σιγά σιγά. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Tο ξαναάνοιξα αλλά πλέον δεν ανοίγει ούτε με νύχι. Φαίνεται σαν να "λείπει" κάτι από το κουμπί :( Εικόνα Update: Το ενεργοποίησα με πατέντα και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά! Τώρα το φορτίζω. (Home Button + Power Down ενώ βάζω το φορτιστή και μετά επιλέγω Restart) Με το θέμα του button any ideas? Edited May 7, 2018 by magos_88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Sorry, τώρα είδα το ποστ. Φαντάζομαι πια θα το ξέρεις, το κουμπί μας άφησε χρόνους. Όντως λείπει κομμάτι και είναι ακριβώς αυτό που κάνει την δουλειά. Θα πρέπει να αλλαχθεί η συγκεκριμένη καλωδιοταινία που έχει ενσωματωμένα τα τρία κουμπιά (2 του volume & 1 το power). Αυτό δηλαδή: https://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-SM-T320-8-4-Original-Power-Volume-Button-Flex-Cable/123086800394?hash=item1ca88b860a:g:FR0AAOSwd9Za19JG (Νομίζω ότι έχει επάνω και τις υπέρυθρες). Αν το έχεις λύσει πλέον (ο ίδιος) θα μ' ενδιέφερε να μάθω τι έκανες. Αν πήρες δηλαδή το ανταλλακτικό απο εδώ, πού και πόσο? Και σε μένα δεν έχει καλή αίσθηση το συγκεκριμένο κουμπί, αλλά ακόμη λειτουργεί. Και είναι η τρίτη μπαταρία που του αλλάζω. Μου αρέσει όμως τόσο πολύ η συγκεκριμένη ταμπλέτα που δεν μου κάνει καρδιά να την παροπλίσω. Έχει εξαιρετική οθόνη και ακόμη και σήμερα δεν την βλέπω να κολλάει πουθενά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited May 18, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εξαιρετική οθόνη, τον Οκτώβριο που μας έρχεται κλείνει 4 χρόνια τελείως απροβλημάτιστα με την μαμά μπαταρία. Βέβαια του κάνω χαλαρή χρήση ουσιαστικά το φορτίζω 5 με έξι φορές το μήνα. Εξαιρετική ταμπλέτα...όσο αντέξει * το έχω με την official kit Kat 4.4.2 με το τελευταίο official update πέρυσι τέτοια εποχή περίπου αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Sorry, τώρα είδα το ποστ. Φαντάζομαι πια θα το ξέρεις, το κουμπί μας άφησε χρόνους. Όντως λείπει κομμάτι και είναι ακριβώς αυτό που κάνει την δουλειά. Θα πρέπει να αλλαχθεί η συγκεκριμένη καλωδιοταινία που έχει ενσωματωμένα τα τρία κουμπιά (2 του volume & 1 το power). Αυτό δηλαδή: https://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-SM-T320-8-4-Original-Power-Volume-Button-Flex-Cable/123086800394?hash=item1ca88b860a:g:FR0AAOSwd9Za19JG (Νομίζω ότι έχει επάνω και τις υπέρυθρες). Αν το έχεις λύσει πλέον (ο ίδιος) θα μ' ενδιέφερε να μάθω τι έκανες. Αν πήρες δηλαδή το ανταλλακτικό απο εδώ, πού και πόσο? Και σε μένα δεν έχει καλή αίσθηση το συγκεκριμένο κουμπί, αλλά ακόμη λειτουργεί. Και είναι η τρίτη μπαταρία που του αλλάζω. Μου αρέσει όμως τόσο πολύ η συγκεκριμένη ταμπλέτα που δεν μου κάνει καρδιά να την παροπλίσω. Έχει εξαιρετική οθόνη και ακόμη και σήμερα δεν την βλέπω να κολλάει πουθενά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Καλησπέρα. 'Εχω παραγγείλει την καλωδιοταινία από εδώ. 'Οταν την παραλάβω θα γράψω νεότερα (ή που θα το φτιάξω ή θα το αποτελειώσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Δεν το βρηκες και εσύ εδώ, ε? Το εψαχνα και εγώ λόγω της χαζο-αισθησης που έχει το power button στο δικό μου και δεν το εύρισκα και είπα μήπως τα είχες καταφέρει εσύ. Θα το φτιαξεις, στάνταρ. Είναι πολύ "εύκολη" η ταμπλέτα. Απλά τα συγκεκριμένα button είναι προβληματικά. Και το δικό μου, κάποια στιγμή θα με χαιρετήσει. Το βλέπω οτι ετοιμάζεται. Γι' αυτό θέλω να το αλλάξω και εγώ. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited May 19, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καλησπέρα! Με πολλή χαρά σας ενημερώνω ότι το ταμπλετάκι μου είναι υγιέστατο και πάλι! Παρέλαβα σήμερα την καλωδιοταινία (link παραπάνω) και δεν μου πήρε πάνω από 2 λεπτά η τοποθέτησή της! Όλα δουλεύουν ρολόι! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Χεχε, αρα εισαι οντως μαγος. Σιδερενιο (παροτι πλαστικο) το ταμπλετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καλησπέρα! Με πολλή χαρά σας ενημερώνω ότι το ταμπλετάκι μου είναι υγιέστατο και πάλι! Παρέλαβα σήμερα την καλωδιοταινία (link παραπάνω) και δεν μου πήρε πάνω από 2 λεπτά η τοποθέτησή της! Όλα δουλεύουν ρολόι! :cool:Τέλεια! Μπράβο! Έχει να σου κάνει πολύ παρέα ακόμη. Το παρήγγειλα και εγώ τελικά απο το ίδιο μέρος. Εδώ δεν μπόρεσα να το βρω. Σιδερένιο, λοιπόν! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts