geovich Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Συγνωμη, την Lineage Unofficial 13 έβαλα. Ίσως αργότερα δοκιμάσω και την 14.1. Για την twrp 3.0.2 μου είχες πει παλαιότερα ότι είναι η τελευταία αξιόπιστη γιατί η πιο καινούριες είχαν κάποια προβληματάκια. Αν θέλω να αναβαθμίσω δλδ σε 14.1 θα πρέπει πρώτα να περάσω μια πιο καινούρια έκδοση twrp? Ροοτ ίσως κάνω γιατί θέλω να διορθώσω λίγο την ένταση των speakers μέσω deathly adiutor (κάπου το είχα διαβάσει μέσα στο νήμα ότι γίνεται). Θα δω πως θα πάει η μπαταρία του και θα επανέλθω για εντυπώσεις. Ευχαριστώ και πάλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Αυτή έχεις ? https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/6-0-xsm-t520-unofficial-cyanogenmod-13-t3466579 Το τελευταίο build 14 / 1/ 2017 δούλευε καλά κι αν θυμάμαι καλά ερχόταν με προεγκατεστημένο root ?( > επιλογές προγραμματιστή μπορείς να διαλέξεις adb + εφαρμογές)? Άσε τώρα αυτή τη recovery (αν θέλεις να πας σε official 14.1 πρώτα τη νεότερη twrp + καθαρό flash ) Η ένταση μπορεί με διάφορους τρόπους (πχ μέσω kernel adiutor / deathly ή & μέσω buildprop) Υπάρχουν η official 14.1 & αυτή : https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/7-1-xsm-t520-unofficial-lineage-14-1-t3538770 ( http://www.exynos5420.com/#/download ) Καί στις δύο έχεις Weekly builds Edited December 13, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλησπέρα στην παρέα.Σήμερα ήρθε η καινούρια μπαταρία για το 10.1 pro απο την smartec.Την πέρασα μόνος μου.Έυκολο ήταν.Τώρα την εχω να φορτίσει γιατί ήταν σχεδόν άδεια και μετά θα κάνω δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Περιμένουμε αποτελέσματα SOT ;) Εγώ πάντως το έχω από καινούριο το ταμπλετάκι 38 μήνες περίπου όμως το χρησιμοποιώ καθημερινά από λίγο ή μέρα παρά μέρα και είμαι ακόμα πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία του. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Καλησπέρα φίλε konakis.Και εγώ καινούριο το πήρα αλλά το χρησιμοποιώ καθημερινά και το ξεζουμίζω και στη δουλειά και στο σπίτι.Είναι για εμένα ένα πραγματικό εργαλείο και από την χρήση η μπαταρία είχε πέσει αισθητά.Σήμερα έκανα την πρώτη δοκιμή της καινούριας και μέχρι στιγμής όλα καλά.Θα κάνω μερικούς κύκλους φόρτισης για να στρώσει και μετά θα γράψω εντυπώσεις.Δεν θυμάμαι όταν ήταν καινούριο πόσο ακριβώς κρατούσε η μπαταρία αλλά κρατούσε πολύ.Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή που πήρα την original από την smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Φυσικά και καλά έκανες ✌ η original είναι εγγύηση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλησπέρα.Μετά απο 3 φορτίσεις μου έβγαλε 10 ώρες video play ( avi sd ). Πάντως πιστεύω οτι καλά έκανα που πήτα original μπαταρία.Σαν καινούριο έγηνε το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Αυτά είναι νούμερα... Σαν καινούργιο :) ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι.Μια χαρά είναι.Ευχαριστημένος είμαι.Ξέχασα να αναφέρω ότι η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο 11% αλλά και πριν τόσο την είχα εκτός και αν το χρησιμοποιούσα έξω στο φως που ανέβαζα φωτεινότητα.Οπότε τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά! Μια ερώτηση... ποιά θεωρείται την καλύτερη custom rom για το 8.4... προς το παρόν έχω την RRN 5.8.2 αλλα... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά! Μια ερώτηση... ποιά θεωρείται την καλύτερη custom rom για το 8.4... προς το παρόν έχω την RRN 5.8.2 αλλα... Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δυστυχώς έχω γυρίσει σε μαμά πάλι μετά από ένα γύρω σε custom, σε nougat δεν δουλεύει η κάμερα και στην καλύτερη που είδα (η slim 6.0.1) είχα κάμποσα fc και δεν δούλευε και το screen mirroring που προσωπικά το ήθελα... αλλά ήταν η ρομ με τα λιγότερα προβλήματα. Εσυ με την RRN τι θέματα είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Εγώ δυστυχώς έχω γυρίσει σε μαμά πάλι μετά από ένα γύρω σε custom, σε nougat δεν δουλεύει η κάμερα και στην καλύτερη που είδα (η slim 6.0.1) είχα κάμποσα fc και δεν δούλευε και το screen mirroring που προσωπικά το ήθελα... αλλά ήταν η ρομ με τα λιγότερα προβλήματα. Εσυ με την RRN τι θέματα είχες;Βασικά ότι είπες δεν δουλεύει κάμερα και φακός... κατα τα άλλα είναι οκ σε γενικές γραμμές... η μαμά μου φαίνεται ότι είναι πολύ βαριά... άσε που είναι και αρχαία... ☺️☺️ Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παίδες σας εβγαλε και εσάς αναβάθμιση γύρω στα 108,95 ΜΒ ή μόνο εγώ ήμουν τόσο πισω; Μιλώ για όσους το έχουν ακόμα απειραχτο... Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παίδες σας εβγαλε και εσάς αναβάθμιση γύρω στα 108,95 ΜΒ ή μόνο εγώ ήμουν τόσο πισω; Μιλώ για όσους το έχουν ακόμα απειραχτο... Απ' ότι είδα η μέχρι τώρα τελευταία που είχε έρθει ήταν τον 4/2017. Και στο sammobile δε δείχνει κάτι πιο νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ερώτηση... ισως λίγο χαζή... Η τελευταία επίσημη Lineage για το tablet μας είναι η 13.0 (Android 6.0.1)?? Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 To 10αρι που εχω εχει αρχισει να φορτιζει πιο αργα. Του εχω κανει ηδη μια αλλαγη connector της μπαταριας πριν 1 -1.5 χρονο. Επισης μετα απο μια καλη τουμπα καποιες φορες το βαζω στον φορτιστη και φορτιζει πααααρα πολυ αργα (0.1A π.χ). Για να στρωσει και να παει 0.7 πρεπει να το κουνησω λιγο. Και τελευταιο ειναι οτι οταν το βαζω στο ρευμα αναβει μονιμα το ενα κουμπι αφης:p Ειχα ρωτησει για αλλαγη μπαταριας και μου ειχαν πει 55 ευρω. Αν προσθεσουμε και το προβλημα της φορτισης, μηπως ειναι καλυτερο να ψαξω για καποιο καινουργιο? Ποια ειναι η γνωμη σας? Γιατι αν μου πουν καμια 100αρα συνολικα δεν ξερω... Θα παω να ρωτησω βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 To 10αρι που εχω εχει αρχισει να φορτιζει πιο αργα. Του εχω κανει ηδη μια αλλαγη connector της μπαταριας πριν 1 -1.5 χρονο. Επισης μετα απο μια καλη τουμπα καποιες φορες το βαζω στον φορτιστη και φορτιζει πααααρα πολυ αργα (0.1A π.χ). Για να στρωσει και να παει 0.7 πρεπει να το κουνησω λιγο. Και τελευταιο ειναι οτι οταν το βαζω στο ρευμα αναβει μονιμα το ενα κουμπι αφης:p Ειχα ρωτησει για αλλαγη μπαταριας και μου ειχαν πει 55 ευρω. Αν προσθεσουμε και το προβλημα της φορτισης, μηπως ειναι καλυτερο να ψαξω για καποιο καινουργιο? Ποια ειναι η γνωμη σας? Γιατι αν μου πουν καμια 100αρα συνολικα δεν ξερω... Θα παω να ρωτησω βεβαια.Αν πάρεις την μπαταρία, να ξέρεις ότι είναι πολύ εύκολο να την αλλάξεις μόνος σου... δεν ξέρω βέβαια αν πιάνουν τα χέρια σου... Αλλά 55 ευρώ για να σου αλλάξουν μπαταρία στο συγκεκριμένο tab είναι υπερβολικά πολλά! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 (edited) Καλησπερα, εχω το SM-T525 LTE και θελω να περασω trwp, πρεπει να κανω unlock bootloader? Το εχω κανει root και περασα twrp αλλα μου κανει loop οποτε παω να μπω. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Edited February 22, 2018 by telnet05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Παιδιά για αλλαγή μπαταρίας, εκτός από τα επίσημα service points της Samsung που χρεώνουν ταρίφα 59€, τι άλλες επιλογές έχω, πέραν απ' το να την αλλάξω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 http://Www.fixmobile.gr Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ωραίος, αν και τουλάχιστον στο site, για το 8.4 εμφανίζει μόνο επισκευή επαφής φόρτισης. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω αν αλλάζουν και μπαταρία. Άλλη επιλογή, κάτι ακόμα πιο ανεπίσημο, π.χ. κάποιος εδώ στο forum ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Φίλε μου, Google is your friend. Θα σου βγάλει πάρα πολλά καταστήματα που μπορούν να του αλλάξουν την μπαταρία. Αλλιώς την αγοραζεις μέσω Σκρουτζ/best buy και την αλλάζεις ο ίδιος. Αυτό είναι και το οικονομικότερο όλων. Εγώ την είχα πάρει απο eBay και την άλλαξα ο ίδιος, χρησιμοποιόντας τα εργαλεία που συμπεριλαμβάνονταν στο κιτ της μπαταρίας. Δεν ήμουν και τόσο σίγουρος τότε αν ηταν original αλλά πλέον κλείνει σχεδόν δυο χρόνια και ακόμη κρατάει μια χαρά. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, η αλλαγή είναι παιχνιδακι. Ακόμη και στο YouTube θα βρεις βιντεακια που σου δείχνουν τι να κανεις. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλημέρα. Γνωρίζω να χρησιμοποιώ το Google, απλά είναι τέτοια η φύση και η πληθώρα των αποτελεσμάτων που βγάζει, που δε βγάζεις εύκολα άκρη. Εξάλλου ρώτησα εδώ με το σκεπτικό ότι θα ακούσω κάτι πιο συγκεκριμένο, συν ότι μπορεί κάποιος να πει "σίγουρα μην το πας εκεί γιατί μπλα μπλα". Αυτό δεν είναι το σκεπτικό του forum; Στο θέμα μας, πήρα στο fixmobile και μου είπαν 21€ κόστος της μπαταρίας και 40€ συνολικά με την τοποθέτηση. Αυτή ας πούμε θεωρώ πως είναι μια σαφώς καλύτερη τιμή από τα 59€ που ζητάνε οι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεκτό, σίγουρα! Google it, και ρώτα και σε άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το κομμάτι. Είναι πλέον αρκετές. Βρίσκεις τις πιο κοντινές σου, ρωτάς και αποφασίζεις. Η γνησιότητα της μπαταρίας όμως, είναι πάντα ένα θέμα. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Βασικά ο μόνος λόγος για να συνεχίσω να το ψάχνω είναι μήπως βρω κάτι πιο κοντά στην περιοχή μου, αν και το fixmobile είναι στο κέντρο, οπότε είναι προσβάσιμο. Κατά τ' άλλα, με 19€ εργατικά δεν έχω λόγο να το ψειρίσω άλλο, νομίζω είναι μια χαρά τιμή, αρκεί να μην το κατασφάξουν φυσικά. Σχετικά με τη γνησιότητα της μπαταρίας που αναφέρεις, ο κωδικός που έχουν στο site τους υποτίθεται ότι αναφέρεται σε OEM part. Συν ότι και με τα επίσημα service points δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι βάζουν original parts, τόσα έχουμε δει και ακούσει για λαμογιές σε αυτή τη χώρα. Ένα άλλο θέμα που θα ήθελα να συζητήσουμε, με αφορμή μια μίνι συζήτηση που είχα με τον εκπρόσωπο του fixmobile, είναι η ανάγκη για hard reset. O άνθρωπος προς τιμήν του, όταν τον ρώτησα αν κάνουν reset στη συσκευή (γιατί η γυναίκα δε θέλει να γίνει κάτι τέτοιο), μου είπε ότι κανονικά δεν κάνουν, τουλάχιστον όχι χωρίς να ενημερωθεί ο πελάτης. Με ρώτησε πόσο καιρό το έχω και αν έχω κάνει ποτέ, του είπα ότι το έχω 3½+ χρόνια και δεν έχω κάνει ποτέ, και μου απάντησε ότι είναι πιθανό ακόμα και μπαταρία να αλλάξω, να μην «κάτσει» καλά αν δεν κάνω hard reset, και πως μου προτείνει πρώτα να κάνω hard reset και μετά να μπω στη διαδικασία αλλαγής μπαταρίας, παρόλο που του είπα ότι μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια λιωσίματος, όπως και να 'χει η μπαταρία θα τα έχει παίξει. Έχετε άποψη επ' αυτού; Να δοκιμάσω hard reset πριν ασχοληθώ με τη μπαταρία; Αν ναι, τόσες εφαρμογές κ.λπ. που είναι περασμένα, υπάρχει τρόπος να επανέλθουν ας πούμε «αυτόματα» μετά το hard reset, όπως έγινε με ένα LG G2 που πήρα πρόσφατα και του έκανα συγχρονισμό από ένα Nexus 5; Γιατί αν πω στη γυναίκα ότι θα πρέπει να τα περάσει όλα απ' την αρχή μετά από κοντά 4 χρόνια, θα πέσει παντόφλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts