Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

daitalos εχεις δοκιμασει την επισημη lineage προσφατα? Βλεπω βγαζει συνεχως builds.

H liquid σταματησε προς το παρον, απ'οτι διαβσα, γιατι αντιμετωπιζει προβληματα.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

daitalos εχεις δοκιμασει την επισημη lineage προσφατα? Βλεπω βγαζει συνεχως builds.

H liquid σταματησε προς το παρον, απ'οτι διαβσα, γιατι αντιμετωπιζει προβληματα.

Μιλας για την επισημη Lineage 7.1.2? Τη δοκιμασα χθες και αν και στη λειτουργια της (ταχυτητα σταθεροτητα κλπ) δουλευει ικανοποιητικα, μολις χρειαστηκε να ενωσω συσκευη-pc πχ δεν λειτουργει με τιποτα!Eφυγα βεβαια .. Η Liquid δεν γνωριζω τον ακριβη λογω που σταματησε προσωρινα (για ολες τις συσκευες) δουλευει ομως καλυτερα απο καθε αλλη rom (τουλαχιστον σε εμενα) πιο γρηγορα,ειναι η πιο ελαφρια ως aosp και δινει το μεγαλυτερο σκορ πχ στο antutu κλπ...(υποπτευομαι τον πραγματικο λογο που σταματησε εστω προσωρινα,οταν η rom στα πρωτα 3 builds δουλευει καλυτερα και πιο γρηγορα χωρις λαθη απο roms που βρισκονται τωρα ηδη στην 7.1.2 και 10-15 builds μπροστα....Μπορει να μας πει καποιος που τη δοκιμασε τι δεν δουλευει και γιατι εγω δεν παιρνω λαθη?? Φακιρικα δεν κανω παντως...Lol )...YΓ: Η twrp 3.1.0-1 για picassowifi δοθηκε και λειτουργει,δοκιμσα χθες ενα build που εδωσε χθες ο προγραμματιστης στην 3.1.0-0 και σημερα ενημερωσε πως εδωσε την 3.1.0-1 σταθερη η οποια πλεον λειτουργει).. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2679825

Edited by daitalos
:respect:

Να διορθωσω , υπαρχει και παλι προβλημα με τη twrp 3.1.0-1 για picassowifi , η recovery μπορει να φλασαρει σωστα καποιο αρχειο αλλα : Δεν εκκινει απο twrp > reboot on recovery η και reboot in download mode(απο τα πληκτρα μονο μπορει)...Μετα το φλας του SuperSU η των gapps σε πολλες περιπτωσεις η bootαρει αμεσως μονη της η βγαζει και μαυρη οθονη! Μενουμε δηλαδη για τεταρτη αποτυχια στην twrp 3.0.2 που λειτουργει καταπληκτικα ...Υπομονη , θα τη διορθωσουν μαλλον ....Τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα ! Lol

Για καποιον που πηγε σε οποια 7.1.2 & αντιμετωπιζει ισως προβληματα με τις gapps...Μπορουμε να δοκιμασουμε και με τις beans gapps for 7.1.2 N (sdk25) με βαση τις banks gapps ..Υπαρχουν μονο 2 πακετα (mini & full) τα ιδια ειτε για ARM η ARM x64 συσκευες(δεν υποστηριζονται x86) απλα διαλεγουμε μεγεθος περισσοτερο (μια χαρα ειναι οι mini)..Διαβαζουμε εδω περισσοτερα : https://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-dynamic-gapps-t3487192 Edited by daitalos

Λοιπόν μόλις την πέρασα. Android 6.0.1. Απο bug, εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κάτι σοβαρό. Κάτι σποραδικά fc's μόνον, κυρίως απο δυστροπες εφαρμογές όπως το kodi .

Με την κάμερα δεν έχω κάποιο πρόβλημα, βέβαια δεν δουλεύω την δικιά τους αλλά την camera next. Μια χαρά είναι, στα όρια βέβαια της κάμεράς του, που δεν είναι και η ουάου!

Αλλιώς τα κολλήματα και τα τρελά fc's της cm13 (ιδιαίτερα στην "συλλογή"), ανοίκουν στο ξεχασμένο πλεον παρελθόν!

Σε γενικές γραμμές, είμαι πολυ-πολυ ευχαριστημένος.

PS: Μια λεπτομέρεια μόνον, δεν είναι πια pre-rooted. Θα πρέπει να φλασαρεις μαζί με την Ρομ και το supersu και να κατεβάσεις busybox απο το market. Εντάξει τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια, αλλά θα έπρεπε να το έχουν φτιάξει μιας που πλέον έχουν δώσει 4-5 updates. Ψιλά γράμματα θα μου πεις, αφού γίνεται εύκολα και απλά, αλλά .....

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Tην πέρασα την Ρομ,όλα καλά-πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας-σφαιράτη ΑΛΛΑ δεν μου δουλεύει το wifi hot spot. μου βγάζει λάθος...

Έχουμε κάτι γιά αυτό γιατί ρε γ@μωτο μου είναι απαραίτητο,άσε πουδεν μου δουλεύει το share it εξαιτίας αυτού γιατί η μία συσκευή όταν στέλνεις αρχεία γίνεται hot spot..

Έχω και μερικά fc αλλάαυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα....

Ναι έχεις δίκιο. Δεν δουλεύει!

Απλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν το είχα αντιληφθεί.

Γράψε τους το πρόβλημα στο φατσοβιβλιο και θα το φτιάξουν.

Sent from my Huawei P9, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι έχεις δίκιο. Δεν δουλεύει!

Απλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν το είχα αντιληφθεί.

Γράψε τους το πρόβλημα στο φατσοβιβλιο και θα το φτιάξουν.

Sent from my Huawei P9, using Tapatalk

Τελικα η λύση γιά το wifi tether που δεν λειτουργεί είναι αυτή:

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65951076&postcount=53

Aν ενδιαφέρεσαι ή γιά όποιον ενδιαφέρεται κάνεις install το αρχειάκι μέσω twrp.

το φόρουμ είναι γιά το Τ325 αλλά το έβαλα στο Τ320 καί εμένα έστρωσε.

Με δική σας ευθύνη πάντα...

Edited by geotzia

Σωστός! Δούλεψε!

Θεκς!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το συγκεκριμενο zip που φλασαρατε αποκλειεται να εχει διορθωσει το οτιδηποτε και θα μπορουσε να ειναι και ακρως επικινδυνο αν ο χρηστης που το ανεβασε για να βοηθησει τον προγραμματιστη της rom στη διορθωση της στις 27/2/2016 ηταν κακοβουλος...Ειναι απλα ενα Log αρχειο (το παιρνουμε μεσω adb & fastboot η μεσω syslog απο playstore οπως το πηρε ο χρηστης εδω) που αν το ανοιξετε στο pc θα δειτε πως περιεχει 4 γνωστα Logs αρχεια: dmesg,event,logcat,modem καταγραφει ολα τα αρχεια της rom στη συσκευη του χρηστη για να τη διορθωσει ο προγραμματιστης...Αν το wifi tether δεν λειτουργουσε και κατοπιν δουλευει,δεν οφειλεται σε καμια περιπτωση σε αυτο αλλα σε κατι αλλο που δεν μπορω να γνωριζω (πχ ισως καποιο νεο update,πολυ πιθανα το wipe cache & dalvik κλπ)...Ετσι κι αλλιως μετα απο νεο update θα παψει να ισχυει...Εχετε το νου σας σε οτι κατεβαζετε ειδικα το τελευταιο καιρο με το γνωστο και πολυ σκληρο WannaCry που θεριζει κυριολεκτικα εκατομυρια pc στον κοσμο! Edited by daitalos

Μήπως κοιτάς άλλο αρχείο? Μιλάμε για το netd.zip στο ποστ #52.

Δεν έχει logs μέσα.

Μετα το φλασαρισμα αργεί περισσότερο να συνδεθεί αλλά πλεον δεν έχει καθόλου αποσυνδεσεις που ηταν αρκετές πιο πριν.

Και το tethering δεν βγάζει πλεον error.

Μήπως κοιτάς άλλο αρχείο? Μιλάμε για το netd.zip στο ποστ #52.

Δεν έχει logs μέσα.

Μετα το φλασαρισμα αργεί περισσότερο να συνδεθεί αλλά πλεον δεν έχει καθόλου αποσυνδεσεις που ηταν αρκετές πιο πριν.

Και το tethering δεν βγάζει πλεον error.

Κοιταξα - πατησα το zip στο link που γραφει στο post #2632 πιο πανω, στο post 25 του xda οπως γραφει η συνδεση,εκει σε παει....Αυτο που βλεπω στο link που γραφεις τωρα στο post #52 του xda ναι ειναι σωστο(το net fix zip) για το 325 στη Μ6...Καλο ειναι να το ποσταρει ο @geotzia στη θεση αυτου που υπαρχει τωρα,ισως το χρησιμοποιησουν κι αλλοι χρηστες εδω γιατι στο xda πολυ δυσκολα μπορει να βρεθει τοσο πισω ...

Edited by daitalos

Κοιταξα - πατησα το zip στο link που γραφει στο post #2632 πιο πανω, στο post 25 του xda οπως γραφει η συνδεση,εκει σε παει....Αυτο που βλεπω στο link που γραφεις τωρα στο post #52 του xda ναι ειναι σωστο(το net fix zip) για το 325 στη Μ6...Καλο ειναι να το ποσταρει ο @geotzia στη θεση αυτου που υπαρχει τωρα,ισως το χρησιμοποιησουν κι αλλοι χρηστες εδω γιατι στο xda πολυ δυσκολα μπορει να βρεθει τοσο πισω ...

Έχετε δίκιο παιδιά,διορθώθηκε...

΄Ενα ακόμα,δεν μου δουλεύει το screen mirroring... βλέπει την tv προσπαθεί να κάνει σύνδεση αλλά Δεν

Edited by geotzia

wifi tethering απαιτει δεδομενα ...Lol (για το mirroring δεν γνωριζω τη rom)

Η γνωμη μου ειναι τωρα που εχεις δοκιμασει τη Lineage13 (σε nightly δεν μπορεις να δωσεις ουτε καποια Logs αρχεια) γιατι δεν δοκιμαζεις και τη Slim Stable 2.1 που ειναι πολυ πιο κοντα σε aosp πολυ ελαφρια και πιο σταθερη οπωσδηποτε? (παρε ενα backup πριν & επανερχεσαι αμεσως οποτε θελεις)

https://slimroms.org/#/device/mondrianwifi

Σ'ευχαριστώ,θα την δοκιμάσω.

Όσο γιά το wifi tether έχω εφαρμογή (share it) μεταφοράς αρχείων-φωτο κλπ που όταν θέλεις να μεταφέρεις από ένα τηλ. σε άλλο τηλ το ένα γίνεται hot spot οπότε χρειάζομαι το wifi tether

wifi tethering απαιτει δεδομενα ...Lol (για το mirroring δεν γνωριζω τη rom)

Η γνωμη μου ειναι τωρα που εχεις δοκιμασει τη Lineage13 (σε nightly δεν μπορεις να δωσεις ουτε καποια Logs αρχεια) γιατι δεν δοκιμαζεις και τη Slim Stable 2.1 που ειναι πολυ πιο κοντα σε aosp πολυ ελαφρια και πιο σταθερη οπωσδηποτε? (παρε ενα backup πριν & επανερχεσαι αμεσως οποτε θελεις)

https://slimroms.org/#/device/mondrianwifi

Under test! :lol:

Καλή δείχνει. Ο lancher (κλασσικά) είναι για τα μπάζα. Έφυγε κατευθείαν, δοκιμάζω τώρα με τον Apex και μετά θα δω και με τον Nova.

PS1. Τα έχει τα fc's της και αυτή! :worry:

PS2: Είναι πολύ light όμως και μ' αρέσει. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα .....:rolleyes:

Edited by fanatikos

Under test! :lol:

Καλή δείχνει. Ο lancher (κλασσικά) είναι για τα μπάζα. Έφυγε κατευθείαν, δοκιμάζω τώρα με τον Apex και μετά θα δω και με τον Nova.

PS1. Τα έχει τα fc's της και αυτή! :worry:

PS2: Είναι πολύ light όμως και μ' αρέσει. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα .....:rolleyes:

κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο σταθερη απο οσες κυκλοφορουν και οπωσδηποτε πολυ ελαφρυτερη εφοσον βασιζεται στον κωδικα του aosp (δεν περιεχει καμια περιττη εφαρμογη)...οταν τελειωσεις το στησιμο της συσκευης κατεβασε το Trimmer fstrim τρεξτο > reboot on recovery > wipe cache & dalvik & reboot system να καθαρισει απολυτα η συσκευη απο οτιδηποτε αχρηστα αρχεια και σιγουρα θα εχει καλυτερη λειτουργια ( χτυπα στο playstore - Συστημα Android Web View και κατεβασε την εκδοση αυτη)..Ναι οι launchers ολων των custom rom ειναι για τα μπαζα ...τον Nova βεβαια ασυζητητι...Ο προγραμματιστης της Slim εδωσε προχθες κι αλλο update build test(dev) στην 7.1.2 που σιγουρα θα παρετε σε λιγο στο mondrianwifi : https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298956402

Edited by daitalos

Για τους χρηστες του Forum που θελουν να πανε σε 7.1.2 σε οποιαδηποτε Rom(εκτος αν ο προγραμ/της ρητα προτεινει αλλο πακετο!) και θα χρειαστει να φλασαρουν καποιο παλαιοτερο build πρωτα + dirty flash για να μην αντιμετωπισουν το προβλημα του "Setup Wizard Stopped" , μπορουν να χρησιμοποιησουν αμεσως-κανονικα ενα απο τα δυο πακετα των mini / full χωρις κανενα προβλημα , αποφευγοντας ολη τη παραπανω διαδικασια (το mini πακετο ειναι αρκετο και λειτουργει αψογα) : https://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-dynamic-gapps-t3487192

( στην 7.1.2 υποστηριζει τη ρυθμιση του Get Assistant στην αρχικη ρυθμιση του setup )

(based Beans/BaNkS -Status: Stable)

Edited by daitalos

Καλημέρα στα παιδιά. Λέω να περάσω καμιά Lineage σήμερα μιας και το tablet θα το πάρω πλέον εγώ αφού πήρα άλλο στη γυναίκα. Έλεγα για την τελευταία σε 7.1.2 αλλά θέλω όσο το δυνατό πιο σταθερή Rom.Θα είμαι οκ με αυτήν? Δεν με ενοχλεί αν δε δουλεύει η πίσω κάμερα προσωπικά. Από Gapps τι να περάσω? Από το thread της Lineage έχουν ως default το stock πακέτο αλλά μου φαίνεται τεράστιο. Θα έχω κάποιο θέμα αν περάσω mini ή micro? Επίσης με Trwp υπάρχει κάποιο θέμα με την τελευταία έκδοση όπως διάβασα πιο πίσω? Να περάσω κάποια παλαιότερη?

Συγγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά δεν εχω και πολύ χρόνο διαθέσιμο γενικά και θέλω να βάλω μια να ξεμπερδεύω. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλημέρα στα παιδιά. Λέω να περάσω καμιά Lineage σήμερα μιας και το tablet θα το πάρω πλέον εγώ αφού πήρα άλλο στη γυναίκα. Έλεγα για την τελευταία σε 7.1.2 αλλά θέλω όσο το δυνατό πιο σταθερή Rom.Θα είμαι οκ με αυτήν? Δεν με ενοχλεί αν δε δουλεύει η πίσω κάμερα προσωπικά. Από Gapps τι να περάσω? Από το thread της Lineage έχουν ως default το stock πακέτο αλλά μου φαίνεται τεράστιο. Θα έχω κάποιο θέμα αν περάσω mini ή micro? Επίσης με Trwp υπάρχει κάποιο θέμα με την τελευταία έκδοση όπως διάβασα πιο πίσω? Να περάσω κάποια παλαιότερη?

Συγγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά δεν εχω και πολύ χρόνο διαθέσιμο γενικά και θέλω να βάλω μια να ξεμπερδεύω. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλά είναι να μην πας ακόμη σε 7.1.2 χαρακτηρίζονται exp - wip (σε mondrianwifi) ...Μπορείς να πας στην Μ6 και να περιμένεις θα υπάρξει σίγουρα 14.1 σε Slim & Lineage..Η τελευταία twrp 3.1.1-0 δουλεύει σωστά στο φλασαρισμα,έχει καποιες ιδιαιτερότητες (αργεί ορισμένες φορές)..Αν αντιμετωπισεις πρόβλημα μπορείς με τη 3.0.2-0 δεν νομιζω να υπάρξει πρόβλημα..Απο Gapps θα εγκαταστάσεις τις Nano δεν γνωρίζω αν αυτό το πακέτο προτείνεται ή πάει εκεί το Link κατά λάθος (παντα προτείνουν Nano ή Pico)..Όχι δεν θα εχεις πρόβλημα με όποιο πακέτο αν η εγκατάσταση γίνει σωστά (Γράψε και το μοντέλο σου να ξέρουμε )

Μπορει καποιος χρηστης σε οποιαδηποτε ROM (απο marshmallow 6 και μετα) που χρησιμοποιει τη twrp 3.1.1-0 να επιβεβαιωσει αν δουλευει σωστα η recovery ? (Μονο για τη twrp 3.1.1-0 σε mondrianwifi η picassowifi ) thanks!

(αν δουλευει σωστα ας γραψει & τη ROM που βρισκεται)

Μπορει καποιος χρηστης σε οποιαδηποτε ROM (απο marshmallow 6 και μετα) που χρησιμοποιει τη twrp 3.1.1-0 να επιβεβαιωσει αν δουλευει σωστα η recovery ? (Μονο για τη twrp 3.1.1-0 σε mondrianwifi η picassowifi ) thanks!

(αν δουλευει σωστα ας γραψει & τη ROM που βρισκεται)

Εγώ προχθές φλασαρα Lineage 7.1.2 και μετά Slim Stable 6 με 3.1.1-0 χωρίς κανένα πρόβλημα σε modrian wifi. Απλά αργεί στο flash της Rom σε σημείο που την πρώτη φορά ανησύχησα μήπως κόλλησε αλλά τελικά απλά αργεί.

Τελικά η Lineage 7.1.2 παρά είναι unstable για daily use. Κάμερα δεν δουλεύει καθόλου ούτε καν η μπροστινή. Το bug με τον φακό είναι κουραστικό γιατί αν τον πατήσεις κατά λάθος μένουν συνεχώς αναμμένα τα back και recents μέχρι να κάνεις reboot. Γενικά είχα και κάνα δυο random reboots οπότε πέρασα slim 6 stable και όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. Αναστήθηκε το tabletάκι!

Μπορεις να παρεις backup στη 3.1.1 η βγαζει λαθη (πχ reboot) ?

Μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι λειτουργει το backup σωστα? Μαυρη οθονη βγαζει η οχι?

ευχαριστω για την απαντηση _

• 2 weeks later...

Εγώ, εδώ και μια εβδομάδα, έχω ξαναγυρίσει στην lineage. Πολλά fc's με RR. Δεν ξέρω... Είναι οι εφαρμογές που δουλεύω? Το πως τις δουλεύω? Το ταμπλετακι μου? Ειλικρινά, ενω στην αρχή έδωσε καλή εντύπωση, σταδιακά χαλούσε η εντύπωση αυτή.

Έφτασε ενα σημείο που για παράδειγμα το kodi δεν μπορούσε να δουλέψει πάνω απο 10λεπτα χωρίς fc.

Επιστροφή λοιπόν στην LA και βλέπουμε. Εδώ δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk.

Δεν φταει σε καμία περίπτωση η συσκευή , μια χαρά επεξεργαστή έχει ..Η rom φταει & γενικά παίζει τον κύριο ρόλο ποιός είναι αυτός που την ανεβάζει & δουλεύει τα builds.Η RR γενικά είναι μία "βαριά" rom (γενικά όσες rom χρησιμοποιούν πολλά "μπιχλιμπιδια" themes κλπ)...Με αυτόν τον επεξεργαστή νομίζω πως με τη Slim Stable 2.1 το tablet θα πετάει και θα δουλεύει πολύ σωστά - stable ..(πιο stock κι από nexus rom καθαρή AOSP).. Υπομονή σε λίγο καιρό η slim θα πάει το mondrianwifi σε slim 7.1.2 (νομίζω & η Lineage θα σταματήσει κάπου την υποστήριξη Marshmallow & θα πάει σε Lineage14.1)...Ο προγραμματιστής της slim έχει δώσει δοκιμαστικά builds για τη Slim 7.1.2 (μας ειδοποιεί βέβαια πρόκειται για Dev builds) 5.1 - 7.1.2 dev : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=26682 Edited by daitalos

Μια που μας τελείωσε η CM και τα νεύρα μου μαζί με τις ηλιθιότητες των drivers και του Kies.

Για Lineage βλέπω αυτούς τους δυο οδηγούς,

και
, υποθέτω είναι τόσο εύκολη εγκατάσταση όσο φαίνεται.

Κάτι περισσότερο να προσέξω, αν θα βάλω 6 ή 7.1.1 καθώς και ποιο πακέτο gapps συνιστάτε;

Α ξέχασα, η εγκατάσταση θα γίνει σε 8'4.

Edited by Vangelis_D9

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1