Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φίλε cyberDELL .και το δικό μου έχει αρχίσει να χάνει σε θέμα μπαταρίας.Είδα στε ενα ελληνικό κατάστημα οτι κοστίζει 39 ευρώ.Αλλά μάλον θα το πάω σε εξουσιοδοτημένο service για να εχω εγγύηση για την μπαταρία.Θα το ψάξω για το κόστος σε official service και θα σου πώ.

Το κόστος της μπαταρίας είδα ότι ξεκινά από τα 26,50 € στο Skroutz http://www.skroutz.gr/s/5244821/Samsung-T4800E-Galaxy-Tab-Pro-8-4.html, αλλά μάλλον πρόκειται για ιμιτασιόν και όχι γνήσια. Είναι και το κόστος της τοποθέτησης, εκτός αν πιάνουν τα χέρια σου. Στο ebay θα υπάρχουν και φθηνότερες αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλές και όχι πατάτα. Σίγουρα θα υπάρχουν video για να κάνεις την αντικατάσταση μόνος σου, αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσω γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Αν έχει πάντως κάποιος κάποιο καλό link, και για αγορά καλής μπαταρίας αλλά και για video για να δούμε το πως γίνεται θα του ήμουν ευγνώμων...

Δημήτρης

Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κόστος της μπαταρίας είδα ότι ξεκινά από τα 26,50 € στο Skroutz http://www.skroutz.gr/s/5244821/Samsung-T4800E-Galaxy-Tab-Pro-8-4.html, αλλά μάλλον πρόκειται για ιμιτασιόν και όχι γνήσια. Είναι και το κόστος της τοποθέτησης, εκτός αν πιάνουν τα χέρια σου. Στο ebay θα υπάρχουν και φθηνότερες αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλές και όχι πατάτα. Σίγουρα θα υπάρχουν video για να κάνεις την αντικατάσταση μόνος σου, αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσω γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Αν έχει πάντως κάποιος κάποιο καλό link, και για αγορά καλής μπαταρίας αλλά και για video για να δούμε το πως γίνεται θα του ήμουν ευγνώμων...

Ειναι εξαιρετικα ευκολη η αντικατασταση οπως θα δεις,πολλοι το εχουν κανει στο forum αν δεις τα post,αποκλειεται να κανεις κατι λαθος ειναι πολυ απλο.Αυτο που θελει ιδιαιτερη προσοχη ειναι το "εργαλειο" που θα ανοιξεις το tablet , (οχι βεβαια μαχαιρια ψαλιδια κι αλλα τετοια) για να μην το τραυματισεις...το πιο απλο & καθαρο video που φαινονται καθαρα τα παντα:

(οσο για τιμες καποιοι εδω γνωριζουν καλα, η δικη μου γνωμη απλα επειδη προκειται για ιδιαιτερης σημασιας "ανταλλακτικο" που εξαρταται αμεσα η συσκευη απ αυτο κι οχι για καμια θηκη κλπ ,καλυτερα να δωσεις και 10$ παραπανω αλλα να εισαι σιγουρος για την ποιοτητα κι οχι απ οπουδηποτε στο internet πουλανε φθηνα χωρις καμια εγγυηση)
:respect:

Ειναι εξαιρετικα ευκολη η αντικατασταση οπως θα δεις,πολλοι το εχουν κανει στο forum αν δεις τα post,αποκλειεται να κανεις κατι λαθος ειναι πολυ απλο.Αυτο που θελει ιδιαιτερη προσοχη ειναι το "εργαλειο" που θα ανοιξεις το tablet , (οχι βεβαια μαχαιρια ψαλιδια κι αλλα τετοια) για να μην το τραυματισεις...το πιο απλο & καθαρο video που φαινονται καθαρα τα παντα:
(οσο για τιμες καποιοι εδω γνωριζουν καλα, η δικη μου γνωμη απλα επειδη προκειται για ιδιαιτερης σημασιας "ανταλλακτικο" που εξαρταται αμεσα η συσκευη απ αυτο κι οχι για καμια θηκη κλπ ,καλυτερα να δωσεις και 10$ παραπανω αλλα να εισαι σιγουρος για την ποιοτητα κι οχι απ οπουδηποτε στο internet πουλανε φθηνα χωρις καμια εγγυηση)

Από το skrutz θα τρώει μπανάνες η μαπαταρια:lol: πάρε από την smarteck εγώ για το 8.4 την πήρα 25 ευρώ

Από το skrutz θα τρώει μπανάνες η μαπαταρια:lol: πάρε από την smarteck εγώ για το 8.4 την πήρα 25 ευρώ

δεν θελω μπαταρια εγω...Ο πιο πανω χρηστης θελει,αν γνωριζεις καποιο link να δει για αγορα δωστου το να τη δει κι αν του κανει να τη παρει..

Γιά τους χρήστες του forum με picassowifi (sm-t520) βγήκε και άλλη CM13 M6 unofficial (το πρώτο αυτό build έδειξε 54000 στο antutu)...Μπορεί όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα στο thread της rom στο XDA εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/6-0-xsm-t520-unofficial-cyanogenmod-13-t3466579#post68810577 (camera,wifi,SD as internal,SD & USB, Bluetooth λειτουργούν)

Ενδιαφερον.

Απ'οτι διαβασα θα βγαλει και δευτερη εκδοση σε μερικες μερες με διορθωμενα καποια bugs.

Εννοείται αυτό, όπως θα ακολουθήσουν και μερικές ακόμα σίγουρα.. Αυτό το πρώτο build είναι αδύνατο να μην έχει λάθη, στη πορεία θα διορθώνονται όπως πάντα..

Υπαρχει καποια διαφορα προς το καλυτερο οσον αφορα την καθημερινη χρηση και την μπαταρια σε σχεση με την 12.1 οπως το ειδες εσυ?

Ενταξει η CM12.1 ειναι σαφως πιο σταθερη (ουτε συζητηση) εφοσον 1) προκειται για οργανωμενο πασιγνωστο team κι οχι για μεμονωμενο προγραμματιστη με οτι σημαινει αυτο 2) η CM12.1 εχει παρει ενα σωρο update ενω η cm13 (unofficial) τωρα χτιζεται.Αν διαβασες καλα θα ειδες πως του εχω δωσει εναν τονο Logcat , dmesg,kmsg κλπ ...Στη συσκευη μου εβγαλε 54000 στο antutu (υπαρχει το screenshot σε post μου εκει) δουλευει πολυ γρηγορα,wifi bluetooth sd as internal & sd sync pc & camera δουλευουν ολα.Τα προβληματα που εχω ? Υπαρχουν ξαφνικες επανεκκινησεις, καποιες φορες καποια εφαρμογη κλεινει,και εχω συχνα πυκνα ψευδεις ειδοποιησεις " η καρτα sd ειναι κατεστραμενη"...Το οτι καταφερε να κανει την καμερα να δουλευει σε exynos στο picasso ειναι αθλος και πιστευω θα τη φτιαξει καλα τη rom στη συνεχεια,αλλα χρειαζεται βοηθεια σε αυτο κι οπως θα ειδες (αν προσεξες) κανεις αλλος απο τοσους χρηστες δεν του εδτειλε ενα Logcat , dmesg,last kmsg κλπ !! Δεν ειναι φακιρης ο καθε προγραμματιστης,μονο ετσι μπορει να διορθωσει τα σφαλματα ενα προς ενα..Γνωμη μου ειναι να μεινεις στη CM12.1 μεχρι να διορθωθουν καποια σφαλματα & να λειτουργει αξιοπρεπως για καθημερινη χρηση..Θα σου πω ποτε αξιζει να τη κατεβασεις οχι για μια δοκιμη απλα,αλλα για κανονικη χρηση στη συσκευη σου...(οσο για τη μπαταρια,ο kernel αυτος δουλευει χρονισμενος εως 2100 mhz και παει σφαιρα με μεγαλυτερη καταναλωση βεβαια,αυτο ομως το ρυθμιζει ο καθε χρηστης οπως θελει πχ με τον kernel adiutor ..Εν ολιγοις ο τυπος αυτος πηρε πολλα πραγματα απο το Samsung tablet SM-P600 και τα εχει εφαρμοσει στο picasso .Ο συγκεκριμενος kernel ειναι πραγματικα φοβερος ) ξεχασα...Το μικροφωνο δεν δουλευει ,κι ετσι δεν μπορεις να δωσεις εντολες πχ στο google now Edited by daitalos

• 2 weeks later...
Μετα απο 4 μήνες με την temasec v9.3 και αρκετά ευχαριστημένος σήμερα έβαλα την ResurrectionRemix-M-v5.7.4 πρώτες εντυπώσεις παρά πάρα μα πάρα πολύ καλές

Μετα απο 4 μήνες με την temasec v9.3 και αρκετά ευχαριστημένος σήμερα έβαλα την ResurrectionRemix-M-v5.7.4 πρώτες εντυπώσεις παρά πάρα μα πάρα πολύ καλές

Οταν την δείς καλύτερα πες μας αναλυτικά αν θες κάποια πράγματα όπως αυτονομία μπαταρίας-πόσο ομαλή είναι-force closed εφαρμογών και άλλα διάφορα...

Οταν την δείς καλύτερα πες μας αναλυτικά αν θες κάποια πράγματα όπως αυτονομία μπαταρίας-πόσο ομαλή είναι-force closed εφαρμογών και άλλα διάφορα...

Μετά από δύο μέρες έχουμε είναι πολύ σταθερή πάει σφαίρα την πρώτη μέρα μόνο με browsing και 20 λεπτά παιχνίδι NBA 2k μου έβγαλε 7.5 ώρες sot την δεύτερη μέρα όπου είδα και 2 ταινίες + browsing μου έβγαλε 11 ώρες sot την φωτεινότητα την έχω πιο κάτω από την μέση γιατί το χρησιμοποιώ σε κλειστό χώρο και δεν είμαι λάτρης της έντονης φωτεινότητας τέλος η Rom έχει πολλές έξτρα επιλογές

Παιδιά μια ερώτηση λέτε να αξίζει να δώσω το. Tab pro για να πάρω το tab s2 με το exynos 5433 επεξεργαστή

Αξίζει η συσκευή αλλά που θα πουλησεις το 8.4 ειδικά τώρα που μπορούν όλοι και παραγγελνουν απέξω κατευθείαν με κάρτα χωρίς τα κόλπα που χρειαζόντουσαν πριν μερικούς μήνες & γενικά υπάρχουν tablets όχι καί πολύ ακριβά... Με exynos πιο δυνατό αλλά δεν θα βρίσκεις προγραμματισμο εύκολα... Προσωπικα θα κοιταζα καί κάτι σαν κι αυτό : https://www.amazon.co.uk/Google-Pixel-32GB-NVIDIA-Maxwell/dp/B01944ZBMO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1476740004&sr=8-2&keywords=pixel+c (δεν χρειάζεται να βιαζεσαι εκτός και βρείς να το δώσεις σε καλή τιμή βέβαια )

Παιδιά καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρω back cover για το Τ525,γιατι μου το έδωσε ένας φίλος και του φαγανε από μέσα την κεραία του wifi αλλά του lte,κ αι για τώρα έχω κάνει πατέντα(αθάνατος έλληνας με της πατέντες του :P )και έχω βάλει ένα φίλο αλουμινίου και στης επαφές του wifi και στου lte,αλλα όσο και να το κάνουμε είναι προσωρινό αυτό!!Ειδα ότι το κασωμα όλο πάει μαζί με της κεραίες.
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

http://stellatech.com/articles.php?cid=10925 (μπες στα μεταχειρισμένα- κατεστραμμένα μήπως βρείς ολόκληρο με ζημιά να το πουλάνε 30-50€ & πάρεις τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν)

• 3 weeks later...

Την έβαψα για τα καλά, πάω να τοποθετήσω μια sd card και αντί να ρουμπώσει στη θήκη χώθηκε στο εξωτερικό της μέρος προς την οθόνη και ούτε με τσιμπίδα δεν θα δω προκοπή. Πάω αύριο να πάρω ένα σετ εργαλείων μια που πρέπει ν' αρχίσουν να πιάνουν τα χέρια μου γιατί πενήντα και εκατό ευρώ δεν θα τα δώσω σε "πιστοποιημένο μάστορα" έτσι που την είχα πατήσει προ καιρού. Ερώτηξις λοιπόν, δυο βίντεο που δείχνουν πόσο **εύκολο** είναι να το ανοίξεις το τάμπλετ,

και
. Και οι δύο δείχνουν δυο διαφορετικούς τρόπους να χρησιμοποιούν τον εξολκέα, ο πρώτος το παιδεύει λιγάκι και ο δεύτερος φαίνεται άνετος με την ανάστροφη. Εσείς που αλλάζατε την μπαταρία, ποιον από τους δύο χρησιμοποιήσατε;

ΥΓ. Νομίζω και κάποιος άλλος είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

Edited by Vangelis_D9

Ο ίδιος τρόπος είναι. Απλά στο δεύτερο βίντεο έχει ανοιχτεί τόσες φορές που έχει χαλαρώσει το περιμετρικό bezel και ανοίγει βούτυρο.

Θα σε ψιλοδυσκολεψει το πρώτο άνοιγμα σε συνάρτηση κιόλας με το αισχρό βούτυρο-bezel που έχει. Τα σημαδακια είναι αναμενόμενα. Είναι πλαστικό και πολύ μαλακό μάλιστα.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πήρα εργαλεία και τα κατάφερα τελικά αρκετά εύκολα όπως φαίνεται στη φωτό. Αλλά όπως είπες πολύ βούτυρο το μπέζελ, ήταν που ήταν ήδη κατεστραμένο από τον "πιστοποιημένο μάστορα", οπότε τώρα πως ψάχνω ανταλλακτικό μια που είδα πως μπορώ να το αλλάξω. Το είχε πάρει τυχαία το μάτι μου κάποτε στο ebay αλλά δεν θυμάμαι πως ονομάζεται τεχνικά για να το ξαναβρώ και δεν το βλέπω πχ εδώ παρά μόνο ολόκληρο το back cover, μάλλον καλύτερα έτσι; Ευκαιρία να κοιτάξω για μπαταρία καλού κακού αλλά ανεβαίνει το κόστος αναγκαστικά.

1920bb.jpg

μπράβο φίλε μου που το άνοιξες.και εγω θέλω να το ανοίξω για να αντικαταστήσω την μπαταρία.βρήκα εδω ελλάδα μια συμβατή με 35 ευρώ και λέω να την αλλάξω μόνος μου.Ελπίζω να τα καταφέρω.

μπράβο φίλε μου που το άνοιξες.και εγω θέλω να το ανοίξω για να αντικαταστήσω την μπαταρία.βρήκα εδω ελλάδα μια συμβατή με 35 ευρώ και λέω να την αλλάξω μόνος μου.Ελπίζω να τα καταφέρω.

Έδωσα πιο πάνω τα βίντεο που δείχνουν πως θα το ανοίξεις αλλά να έχεις οπωσδήποτε και τα κατάλληλα εργαλεία, που ευτυχώς δεν είναι ακριβά. Έναν πλαστικό εξολκέα, χρήσιμη μια πένα (ΟΧΙ κιθάρας, δεν κάνει) και το κατσαβίδι 1.5 για την μπαταρία, είναι τα βασικά που κοστίζουν χώρια κάνα 50λεπτο μέχρι το πολύ ένα ευρώ το καθένα, σε καμία περίπτωση παραπάνω. Εγώ πήρα αυτό το σετ για όλες τις περιπτώσεις μια που ήταν δίπλα στη γειτονιά μου.

Πήρα εργαλεία και τα κατάφερα τελικά αρκετά εύκολα όπως φαίνεται στη φωτό. Αλλά όπως είπες πολύ βούτυρο το μπέζελ, ήταν που ήταν ήδη κατεστραμένο από τον "πιστοποιημένο μάστορα", οπότε τώρα πως ψάχνω ανταλλακτικό μια που είδα πως μπορώ να το αλλάξω. Το είχε πάρει τυχαία το μάτι μου κάποτε στο ebay αλλά δεν θυμάμαι πως ονομάζεται τεχνικά για να το ξαναβρώ και δεν το βλέπω πχ εδώ παρά μόνο ολόκληρο το back cover, μάλλον καλύτερα έτσι; Ευκαιρία να κοιτάξω για μπαταρία καλού κακού αλλά ανεβαίνει το κόστος αναγκαστικά.

1920bb.jpg

Κάτι τέτοιο δηλαδή?

http://www.ebay.com/itm/182333242200

Δεν νομιζω να συμφέρει. Εκτός αν το βρεις φθηνότερο.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κάτι τέτοιο δηλαδή?

http://www.ebay.com/itm/182333242200

Δεν νομιζω να συμφέρει. Εκτός αν το βρεις φθηνότερο.

Τραβηγμένα ακριβό, σαν ελληνικό σέρβις. :mad:

Θα δούμε.

Το έχω το σετ εργαλείων.θα παραγγείλω την μπαταρία και θα το ανοίξω για να την αλλάξω μόνος μου.πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

Καλημέρα παίδες, μια-δυο ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας.

1. Επειδή είπε ο aplos73 παραπάνω ότι βρήκε μία συμβατή με 35€, αναρωτιέμαι γιατί να μην πάει εδώ.

2. Πού μπορώ να πάω να μου την αλλάξουν, χωρίς να έχω προβλήματα οποιουδήποτε είδους, όπως ο Vangelis_D9;

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1