Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόση μπορεί να είναι η εγγύηση???

Εφόσον είναι αγορασμενο εντός ΕΕ έχει 2 χρόνια!

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως εννοεί για την μπαταρία ??... Έξι μήνες είναι αν δεν κάνω λάθος.
Konakis.

Ίσως. Δεν διευκρινίζει. Όπως και να έχει τώρα ξέρει και για τα δύο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχεις δίκιο. Το λέει και εδω!: http://www.samsung.com/gr/support/warranty/

Καλησπέρα κατοχος και εγω τις συσκευης εδω και 3 χρονια σχεδον. Τωρα Τελευταία εχω θέματα με την μπαταρια την οποια και θα αντικαταστησω.. Επισης εχει πολλα κολληματα η συσκευη τον τελευταίο καιρο. Την χρησιμοποιω για επαγγελματικη χρήση και τα προγραμματα που χρειαζομαι ειναι το offline maps και office(handcom office).

Σκέφτομαι να κάνω ροοτ για να ξεφορτωθω την σαβουρα της samsung ωστε να ελαφρυνει η συσκευή.

Εχω android 4.4.2 μετα το ροοτ θα μπορω να βαλω κατι νεοτερο; lolipop ας πουμε;

Συμφερει μηπως να περασω αλλη ρομ; η θα εχει θεματα με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω απο το playstore (πχ cm 12.1;)

Σας ευχαριστω.

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα κατοχος και εγω τις συσκευης εδω και 3 χρονια σχεδον. Τωρα Τελευταία εχω θέματα με την μπαταρια την οποια και θα αντικαταστησω.. Επισης εχει πολλα κολληματα η συσκευη τον τελευταίο καιρο. Την χρησιμοποιω για επαγγελματικη χρήση και τα προγραμματα που χρειαζομαι ειναι το offline maps και office(handcom office).

Σκέφτομαι να κάνω ροοτ για να ξεφορτωθω την σαβουρα της samsung ωστε να ελαφρυνει η συσκευή.

Εχω android 4.4.2 μετα το ροοτ θα μπορω να βαλω κατι νεοτερο; lolipop ας πουμε;

Συμφερει μηπως να περασω αλλη ρομ; η θα εχει θεματα με τις εφαρμογες που χρησιμοποιω απο το playstore (πχ cm 12.1;)

Σας ευχαριστω.

Αν τη χρησιμοποιεις για επαγγελματικους σκοπους σε καθημερινη χρηση ειναι καλυτερα να μεινεις στη stock.Ο λογος ειναι απλος.Οσο καλη και να ειναι μια custom rom ποτε δεν μπορει να εχει τη σταθεροτητα της εργοστασιακης..Μπορεις απλα κανοντας root να πεταξεις οσες εφαρμογες - σαβουρα (κυριως της samsung) δεν χρειαζεσαι και η συσκευη θα τρεχει μια χαρα & πολυ πιο γρηγορα-ανετα..Το να παρουσιαζει κολληματα μια συσκευη μετα 3 χρονια χρησης ειναι απολυτα φυσιολογικο.Απλα μια επαναφορα συσκευης & θα ειναι οπως τη πρωτη μερα που την αγορασες.Custom roms υπαρχουν αρκετες κυριως για το 8.4 (για το picassowifi λογω Εxynos δεν υπαρχει προγραμματισμος, 2 rom ολες κι ολες) κι αν θελησεις να πας σε custom rom δεν θα εχεις προβλημα (νομιζω το 8.4 εχεις?) υπαρχουν και LP & MM...Θεμα με τις εφαρμογες σε οποιαδηποτε custom rom δεν υπαρχει,χρησιμοποιεις κανονικα οποια εφαρμογη θελεις απο το playstore οπως και τωρα στη stock rom (οι custom roms θα μπορουσαν να ενσωματωσουν το pllaystore μεσα στο zip της rom,ο λογος που δεν γινεται αυτο & το φλασαρουμε σε ενα πακετο zip ξεχωριστα ειναι η google και η πολιτικη που ακολουθει κι εχει δικιο εδω)..To root δεν εχει σχεση με τη custom rom ειναι μια αλλη διαδικασια.Δεν χρειαζεται ντε και καλα root για να φλασαρεις μια custom rom ( πχ Lollipop η Marshmallow) μονο μια recovery χρειαζεται για να φλασαρεις τα 2 αρχεια που χρειαζονται, το zip της rom και το zip των gapps(το playstore-εφαρμογες δηλαδη)...Αν αποφασισεις ειτε για root ειτε για custom rom υπαρχουν αρκετοι να σε βοηθησουν εδω & να σου δειξουν τα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις...

:respect:

Η εμπειρία μου λέει πως αν σε touchwiz ρομ πειράξεις πολλές από τις εφαρμογές της samsung θα έχεις προβλήματα. Μια CM είναι πιο σταθερή από το τυχαίο καθάρισμα bloatware ;)

Σε βλέπω newbie, δεν ξέρω αν το κατέχεις. Αλλά μιας και είναι για επαγγελματική χρήση κάνε απλά ένα factory reset. Παίζεις με custom όταν στο μέλλον εφαρμογές δεν υποστηρίζουν πλέον Android 4.4.2 και θα χρειάζεσαι κάτι νεότερο (ευχόμενος, όταν έρθει αυτή η στιγμή, να ζει ακόμα η συσκευή(2-3 χρόνια ακόμα λογικά))

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Καλα κανεις και με βλεπεις newbie δεν έχω ξανακάνει root. Θα δοκιμάσω factory reset και εγκατάσταση των πλεον απαραίτητων εφαρμογων που χρησιμοποιω.

Ενα προβληματάκι που ειχα ακόμη ηταν με την microsd στην οποια μου ελεγε ότι το περιεχόμενο δεν ειναι διαθέσιμο για επεξεργασια (writable). Αν αλλαξω καρτα θα μπορέσω να το επεξεργαστω; (αποθηκευω δεδομενα χάρτη σε φακελους στην microsd και σε διαφορες φασεις τα επεξεργαζομαι) κατι το οποιο δεν μπορω να κανω τωρα;

Πάρε backup και μετά κάνε την κάρτα μορφοποίηση μέσα από τη συσκευή.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Θα συμφωνισω και εγώ με τον Κωνσταντίνο. Το tw είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε fc's και battery draining από το πουθενά, όσο πιο πολύ το σκαλίζεις.

Είμαι με cm 12.1 (lollipop) εδώ και κάμποσο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και με sot που σε κάποιες περιπτώσεις μου ξεπερνάει τις 9.5 ώρες. Συνήθως είμαι από 8 έως 9 ώρες, ανάλογα το περιβάλλον που το δουλεύω (εξωτερικοί χώροι, ηλιοφάνεια, κλπ).

Άλλωστε το Τ320 έχει μια εξαιρετική οθόνη, με πολύ μεγάλη φωτεινότητα και λογικό είναι όσο την σηκώνεις να τρώει απο μπαταρία!

Edited by fanatikos

κανενα προβλημα δεν υπαρχει πετωντας απο τη συσκευη προεγκατεστημενες εφαρμογες τριτων.Σε αυτες αναφερομαστε κυριως,καποια office η εφαρμογες sosial & μηνυματων κλπ γνωστα που φορτωνει τις συσκευες της & δεν χρησιμοποιει κανεις.Προβλημα θα υπαρξει μονον αν πειραξει καποιος πχ τον launcher & καποιες εφαρμογες & οδηγους κλπ αναγκαια στη λειτουργια της..Δεν εχει τη δυναμη η samsung να εγκαταστησει καποιο κρυφο script σε εφαρμογες τριτων για να αλληλοεπιδρουν οπως συμβαινει με τις εφαρμογες της google που απεγκαθιστας μια εφαρμογη η τη μετατρεπεις σε χρηστη & βγαζει προβλημα καποια αλλη...

Πάρε backup και μετά κάνε την κάρτα μορφοποίηση μέσα από τη συσκευή.

Πως κάνω μορφοποιηση την καρτα μπορεις να μου εξηγησεις;

Πως κάνω μορφοποιηση την καρτα μπορεις να μου εξηγησεις;

Ρυθμίσεις => Γενικά => Χώρος Αποθήκευσης => Κάρτα SD => Μορφοποίηση

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Καλησπερα παιδες! Aσχετος απο root κλπ, αλλα εκανα μια προσπαθεια μπας και...

Κατεβαζω λοιπον λοιπον samsung usb drivers for mobile και εγκαθιστω.

Κατεβαζω και cf auto modrianwifi...... μπαινω σε download mode, ανοιγω to odin και δεν βλεπει τη συσκευη....πραγμα που μαλλον σημαινει οτι υπαρχει προβλημα με usb drivers...

βρισκω usb drivers συγκεκριμενα για τη συσκευη, παλι τα ιδια...

κατεβαζω kies παλι τα ιδια....

το built id που μου δειχνει η συσκευη ειναι αυτο "T320XXU1BPA1"

μπορει καποιος να δωσει μια βοηθεια???

ευχαριστω προκαταβολικα..!!

Edited by kosni79
λαθος

Τώρα αυτό το μήνα κλείνω δυο χρόνια συμβίωσης με το 8.4 και ήρθε η ώρα να του αλλάξω τα φώτα.

Ένα ερώτημα που έχω πριν προχωρήσω στο απονεννοημένο διάβημα με τον ΚΝΟΧ, σύμφωνα με τις πρόσφατες εμπειρίες σας ποιά CM να βάλω, 12.1 ή 13;

Προτιμώ τη δεύτερη λόγω τριβής με τη Marshmallow στο σμάρτφον αλλά ψάχνοντας βλέπω ότι παραμένει σε nightly. Συνεπώς τι συνιστάτε, η CM 13 βγαίνει σταθερή; Η τελευταία του έκδοση βγήκε τώρα εχτές.

Αυτό τον οδηγό τον ξέρετε ως αξιόπιστο; (Έχω χαθεί λίγο με μια γρήγορη ματιά στις προηγούμενες σελίδες του φόρουμ)

Ή καλύτερα με 12.1;

Ένα άλλο ερώτημα. Είμαι προφανώς από τους τυχερούς που δεν αντιμετώπισαν ποτέ κανένα πρόβλημα με την μπαταρία αν και η μακρόχρονη συμβίωση είναι υποκειμενική καθώς δεν είναι άμεσα αντιληπτές οι όποιες φθορές, εξάλλου τώρα λόγω καλοκαιριού και ζέστης είναι μάλλον φυσιολογικό να εξαντλείται γρηγορότερα λόγω χρήσης.

Για την κακή ώρα βλέπω υπάρχει στοκ της μπαταρίας. Να θεωρήσω ότι και τώρα θα είναι καλή σκέψη η αγορά μιας καινούριας να την έχω καβάντζα ή να περιμένω μέχρι τις πρώτες σαφείς ενδείξεις δυσλειτουργίας; Το ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω πόσο επηρεάζουν την απόδοσή της οι συνθήκες αποθήκευσης καθώς και το πότε έγινε η κατασκευή μιας καινούριας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλά τα λέει αλλά σε ότι αφορά τη συσκευή σου δεν θα φεύγεις απο το xda για κανέναν λόγο. Μπορείς να κατεβάσεις τα πάντα με απόλυτη ασφάλεια και πανω απ όλα να διαβάσεις τις προτροπές του προγραμματιστή και τα σχόλια των χρηστών για να βγαλεις συμπεράσματα και να βρείς απαντήσεις στα ερωτήματα που τυχόν έχεις. Μπορείς να ρωτήσεις και απ ευθείας τον προγραμματιστή ( ο palmer είναι απο τους έμπειρους στη CM σε κάθε έκδοση)... Η CM13 εδώ : http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/orig-development/5-1-x-cyanogenmod-13-0-nightlies-tab-t3256093 _Στη σελίδα θα δεις πανω δεξια τα tablet ( Galaxy Tab Pro 12.2, 10.1, 8.4 Original Android Development) καί εκει που θα ανοιξει θα δεις ROM/kernel/tools/forum κλπ ...Διαλεγεις απο εκεί αυτό που θέλεις για τη συσκευή που θέλεις και μπαινεις στο ανάλογο thread ...Απλά κάνε έναν λογαριασμό αμέσως για να ρωτάς η να συζητας οτι θέλεις & να κατεβαζεις ...Για το ποιά να βάλεις απο τις δυο CM12.1 η CM13 θα σού πουν άλλοι εδώ γιατί έχω το 10.1 και δεν ξέρω τα σφάλματα κλπ κλπ (υπάρχει νομίζω και Remix και Slim στην marshmallow αν δεν κάνω λάθος).. [ αν έχεις mondrianwifi όπως βλέπω πήγε στα stable builds : https://slimroms.org/#/device/mondrianwifi ] θα σου πουν όσοι τη δοκίμασαν τη γνώμη τους .. Edited by daitalos

Καλησπέρα και από εμένα.2 χρόνια το έχω το tablet με stock rom αι δουλεύει μια χαρά.θα ήθελα να το κάνω root για να βγάλω την σαβούρα της samsung αλλά δεν έχω βρει κάποιο εύκολο τρόπο.( δεν έχω μεγάλη πείρα ).έχω δοκιμάσει kingo root, one click root, cf autoroot.αλλά δεν τα κατάφερα.ελπίζω να βρω κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω.

Καλησπέρα και από εμένα.2 χρόνια το έχω το tablet με stock rom αι δουλεύει μια χαρά.θα ήθελα να το κάνω root για να βγάλω την σαβούρα της samsung αλλά δεν έχω βρει κάποιο εύκολο τρόπο.( δεν έχω μεγάλη πείρα ).έχω δοκιμάσει kingo root, one click root, cf autoroot.αλλά δεν τα κατάφερα.ελπίζω να βρω κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω.

Αν έχεις το 8.4 και αν θυμάμαι καλά με το towel root (έχει σήμα ένα -λ-) κάνεις δουλειά.

Για τον φίλο που ρωτάει για cm, θα του πρότεινα την 12.1. Την φοράω κάμποσο καιρό τώρα και είναι απόλυτα σταθερή.

Με την 13.1 είχα προβλήματα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Έχω κάμποσα βέβαια αλλά είχα κολλήματα και fc's ακόμη και με τον νόβα.

Edited by fanatikos

Καλησπέρα.έχω το 10.1. Θα δοκιμάσω άνω το towel root και ελπίζω να κάνω δουλειά.δεν θέλω τίποτα σπουδαίο.μόνο να απεγκαταστήσω μερικές άχρηστες εφαρμογές που το έχει φορτώσει η Samsung.

Δεν ξέρω για το 10αρι.

Σε κιτκατ δούλευε αλλά νομίζω όχι σε λολιποπ..

... και σε kitkat με τον παλιο κερνελ. Δεν δουλευει πλέον.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1