sakias1979 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 σ ευχαριστώ πολυ. είναι αρκετοί λογοι για φλασαρισμα :D Δεν θελω να σε μπριζωσω αλλα αν αποφασισεις να κανεις Root και βγαλεις εφαρμογες+κανεις με Greenify οτι αλλο δεν χρειαζεσαι+Nova Launcher να ξερεις εκει φιλε μου το Tab πεταει. Καπου διαβασα οτι υπαρχει τροπος να κανεις Root χωρις να πειραξεις Knox. Ε τοτε θα εισαι αρχοντας. Υ.Γ. Υπαρχει τροπος να επαναφερω το Knox απο 0x1 σε 0x0 αν χρειαστω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το εχω (ειχα μαλλον) ήδη root με towelroot οπου δεν γραφει το knox. και κλασσικα nova launcher prime + greenify.. περασα την έκδοση που ανέφερες παραπάνω , ρουτ ακομη δεν εκανα. ΔΕΝ υπάρχει τρόπος φίλε μου δυστυχώς, ειναι τιμή η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Με την παλια εκδοση, ειχες θεματα με την οθονη σαν τα δικα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ήταν ευαίσθητη αρκετα έκανα scroll και πατιοταν επιλογη. με το προγράμματακι είχε στρώσει. τώρα με την νέα ρομ μια χαρά το βλέπω βελτιωμενο Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν θελω να σε μπριζωσω αλλα αν αποφασισεις να κανεις Root και βγαλεις εφαρμογες+κανεις με Greenify οτι αλλο δεν χρειαζεσαι+Nova Launcher να ξερεις εκει φιλε μου το Tab πεταει. Καπου διαβασα οτι υπαρχει τροπος να κανεις Root χωρις να πειραξεις Knox. Ε τοτε θα εισαι αρχοντας. Υ.Γ. Υπαρχει τροπος να επαναφερω το Knox απο 0x1 σε 0x0 αν χρειαστω εγγυηση? Με root+ greenify δεν πειραζεται ο knox σωστα? Επισης μπορεις να μου πεις που τσεκαρω τον knox, αν ειναι0χ0 ή0χ1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ειχα αναφερει κατι παρομοιο πριν λιγες σελιδες και τωρα το τσεκαρα πληρεστερα: στο δικο μου 10αρι οταν δουλευουν παραλληλα bluetooth και wifi , το wifi κοβεται μετα απο λιγο. Μου φαινεται για bug και αναρωτιεμαι αν εχει αναφερθει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Με root+ greenify δεν πειραζεται ο knox σωστα? Επισης μπορεις να μου πεις που τσεκαρω τον knox, αν ειναι0χ0 ή0χ1? Πρεπει να γυρισεις το tab σε download mode για να το κανεις αυτο κλεινεις το tab και μετα κρατας πατημενο το home+volume up+power button. Καπου στα γραμματακια πανω λεει knox 0x0. Αν λεει ετσι εισαι οκ ειδαλως το tab σου εχει παραβιαστει. Για να φυγεις απο το download mode απλα κρατα το power button πατημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Οι κατοχοι του 10αριου με exynos εχουν εμφανες lag? Γιατι εμενα μου φαινεται αρκετο. Ισως επειδη προερχομαι και απο nexus... Κανατε hardreset μετα τις αναβαθμισεις της samsung της 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ενιωθα και εγω αρκετο lag ερχομενος απο galaxy s4. Τωρα δεν το καταλαβαινω,ισως το συνηθισα. Ειναι αργο λιγο στον launcher αλλα αμα αρχιζεις και δουλευεις τις εφαρμογες δεν καταλαβαινει τιποτα. Ειναι εικονικη πιστευω η καθυστερηση δηλαδη στην πλοηγηση στα μενου κυριως. Δε μου εχει κολλησει ποτε ομως και ειναι πολυ γρηγορο σε ολες τις δουλειες. Δεν του εχω κανει ποτε hard reset,δουλευει απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Tι να πω, εγω παρ'ολο που εχω βαλει nova και εχει βελτιωθει η κατασταση, νιωθω οτι ηρθα σε αλλο κοσμο (καθυστερηση παντου) μετα απο το nexus 5 που δουλευω ενα χρονο. Γι'αυτο σκεφτηκα μηπως κατι δεν εχει κατσει καλα. Υποθετω ομως ειναι το αναγκαιο κακο :P Edited September 23, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλα , εδω καταλαβαινα καθυστερηση εγω με galaxy s4 ,δεν το συζητω σε συγκριση με τα nexus... Ωστοσο ειναι θεμα λειτουργικου της samsung και μονο πιστευω, γιατι λειτουργει απροβληματιστα. Επισης η αναλυση ειναι πολυ μεγαλη ακομη και για τους τελευταιας γενιας επεξεργαστες, βλεπε τα θεματα με το lg g3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Με την cyanogenmod δεν εχει ιχνος Lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos91 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλησπερά. Μήπως γνωρίζεται σε πιο καταστημα υπαρχει διαθεσιμο το tab 8.4 ωστε να μπορέσω να το λειτουργησώ για να δω αν μου κανει? έχω πάει στα public στο Πλαισιο και στον κοτσωβολο και κανεις τους δεν το ειχε. Επισης στον κωτσοβολο μου ειπαν οτι εχει σταματησει η παραγωγη του πλεον. Ισχυει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Και Public και κοτσοβωλος το βρηκα πριν μια εβδομαδα και το δοκιμασα. Μαλιστα το ειχε διπλα διπλα απο το LG G Pad (πρωην κατοχος) και αμεσως ειδα την τεραστια διαφαρα στις οθονες. Πιστευω θα το εχουνε ακομα. Για την παραγωγη δεν ξερω να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ σήμερα. Έχω επιλογή να πάρω το octa core version η αυτό με τον snapdragon 800. Ποιο να προτιμήσω λέτε? Βασικά θα το χρησιμοποιώ για browsing και αρκετό gaming (clash of clans mainly που τρώει και αρκετή μπαταριά). Τώρα έχω το gpad 8.3 και είμαι σχετικά ευχαριστημένος με την μπαταρια του. Δοκίμασα το Note 10.1 2014 Edition και το clash of clans την ρουφούσε περισσότερο από του Gpad. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 μιλας για wifi ή LTE έκδοση και ποσες ιντσες;; το 10.1 wifi φοράει Exynos το 8.4 wifi φοράει snapdragon 800 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) μιλάω για το wifi. Edit: Τώρα κοίταξα ξανά το website και ενώ στη αρχική του λέει octa core, στο speck sheet του tab λέει quad core.. Από μπαταρία τι λέει? Edited September 24, 2014 by leo1817 Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 σαν κατοχος του 8.4 ειμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την μπαταρία του των 4800mAh. Συνηθως βγαζω 6-7 ωρες οθόνη και κανα 3 μερες αναμονή. το 10.1 φοράει αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία, αλλα δεν το χω δουλεψει ιδιαιτερα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδια ποση ωρα κανει να σας φορτισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Απο 5% μεχρι 100% γυρω στις 2.5 ωρες. Σε Reviews που διαβαζω το κραζουνε για την μπαταρια οτι δεν κραταει. Λογικα εχουνε προβλημα τα Tabs τους γιατι εμενα μου κραταει παρα πολυ. Ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος με την μπαταρια. Πρωην κατοχος Lg G Pad και μπορω να πω οτι ειναι μερα με την νυχτα η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και εμένα 2.5 ώρες έκανε. Μια χαρά αυτονομία έχει. Εχθές πρώτη φόρτιση και η γυναίκα μου το έσκισε για να το στήσει με τις εφαρμογές της, έπαιξε και κάτι χαζοπαίχνιδα επεξεργάστηκε και κάποια Word και της έβγαλε ένα 12ωρο με 7.5 ώρες οθόνη και φωτεινότητα στο auto. Με τέτοια ανάλυση οθόνης super είναι η αυτονομία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Public Γλυφάδα.. Εντυπωσιασμενος από το 8.4 αν και είχε το Tab S το οποίο τα σβήνει ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια οταν το εχετε σβηστο και το φορτιζεται φτανει το 100% η το 99% οταν βγαζετε τον φορτιστη? Μπορει να χρησιμοποιητε οταν φορτιζει συγχρονος η κανει κακο στην μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια οταν το εχετε σβηστο και το φορτιζεται φτανει το 100% η το 99% οταν βγαζετε τον φορτιστη? Μπορει να χρησιμοποιητε οταν φορτιζει συγχρονος η κανει κακο στην μπαταρια? Φτανει το 100%. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να το φορτιζεις και να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα γιατι θερμαινετε που θερμαινετε η μπαταρια, του ανεβαζεις και αλλο την θερμοκρασια ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Φτανει το 100%. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να το φορτιζεις και να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα γιατι θερμαινετε που θερμαινετε η μπαταρια, του ανεβαζεις και αλλο την θερμοκρασια ετσι. Eμενα δειχνει 100% και μολις το βγαλω απο την φορτιση και το ανοιξω δειχνει 99% ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts