Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το 10αρι με τον exynos και μονιμα τα 1.2 gb είναι δεσμευμενα. Υπάρχει τρόπος χωρίς root να απενεργοποιησεις καποια services και app μονιμα (και μετά από restart δηλαδη)?

Κατέβασα το greenify αλλά στην λίστα που λέει ότι μπορει να αργουν την συσκευή βγάζει πολύ λιγα.

Edited by ardi21

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει καταφέρει κανεις να παρει τα δωρα από την samsung ? Κυρίως την κάρτα του play store Θέλω να τσιμπισω.

Ανοίγω την εφαρμογή galaxy apps έκανα login αλλα δεν μου ήρθε ποτέ το email με τους κωδικούς

Το κατεβάζω από play store και εγκατάσταση; απ ότι διάβασα κερδίζω σε ταχύτητα και lag; επίσης αν θέλω να το απ εγκαταστήσω είναι εύκολο; συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν το έχω ξαναδοκιμασει.

Το κατεβάζω από play store και εγκατάσταση; απ ότι διάβασα κερδίζω σε ταχύτητα και lag; επίσης αν θέλω να το απ εγκαταστήσω είναι εύκολο; συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν το έχω ξαναδοκιμασει.

Ναι οπως τα λες. Το κανεις εκγατασταση και το χρησημοποιεις. Αν δες σου αρεσει το κανεις απεκγατασταση. Οπως ακριβως ενα παιχνιδι.

Παιδια καλησπερα. Ενας φιλος μου ειπε οτι η Σαμσουνγκ σταματησε τη παραγωγη του εν λογω ταμλετ (8.4). Ισχυει;

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Καλησπερα παιδες. Εχει κανεις απο εσας κανενα προβλημα με την οθονη; Εχω την εντυπωση οτι ειναι υπερ ευαισθητη. Πολλες φορες θελω να scrollαρω κατω και πατιετε κατι px οταν ειμαι youtube συμβαινει αυτο. Συμβαινει σε κανεναν αλλον;

Καλησπερα παιδες. Εχει κανεις απο εσας κανενα προβλημα με την οθονη; Εχω την εντυπωση οτι ειναι υπερ ευαισθητη. Πολλες φορες θελω να scrollαρω κατω και πατιετε κατι px οταν ειμαι youtube συμβαινει αυτο. Συμβαινει σε κανεναν αλλον;

Ναι υπάρχει εφαρμογή οπου βελτιώνει την κατάσταση!

από XDA:

I downloaded an app from the Play Store which fixed the problem on both. SGS Screen Booster. Please note that I'm not spamming the forum with this-just wanted to pass it on as this issue was driving me nuts!

On the sensitivity adjustment I moved it from default of 40 to 45-50. This is with a screen protector and now both tabs are a pleasure to use.

https://play.google.com/store/apps/details?id=br.shop4apps.touchscreenbooster.com&hl=en

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να εχεις 3g στο Tab Pro 8.4 το απλο,που δεν ειναι Lte..

Ή δίνεις με tethering από το κινητό σου ή αγοράζεις mi fi.

Ναι υπάρχει εφαρμογή οπου βελτιώνει την κατάσταση!

από XDA:

I downloaded an app from the Play Store which fixed the problem on both. SGS Screen Booster. Please note that I'm not spamming the forum with this-just wanted to pass it on as this issue was driving me nuts!

On the sensitivity adjustment I moved it from default of 40 to 45-50. This is with a screen protector and now both tabs are a pleasure to use.

https://play.google.com/store/apps/details?id=br.shop4apps.touchscreenbooster.com&hl=en

Ευχαριστω, αλλα το εχω δει ηδη αυτο. Δεν ισχυει. Δεν φτιαχει, και αν φτιαχνει ειναι εντελως προσωρινο.

Τελικα, αλλαξα Rom και εβαλα αυτη:

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=29095

Απο τοτε το προβλημα εχει εξαφανιστει. Επισεις ειναι το ποιο ενημερωμενο Firmware απο αυτο που εχουμε ολοι μας. Εχουμε του Γεναρη ενω αυτο ειναι του Απριλιου.

Βεβαια εννοειται οτι αν το περασεις θα πειραξεις KNOX και τερμα η εγγυηση.

Οπως και να εχει παντως σε ευχαριστω! :shifty:

Όχι φίλε μου, αν περάσεις μεσω ODIN επίσημη ROM από αλλη χώρα, δεν πειράζεται το Knox -> δεν χάνεις εγγύηση :)

Ευχαριστω, αλλα το εχω δει ηδη αυτο. Δεν ισχυει. Δεν φτιαχει, και αν φτιαχνει ειναι εντελως προσωρινο.

Τελικα, αλλαξα Rom και εβαλα αυτη:

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=29095

Απο τοτε το προβλημα εχει εξαφανιστει. Επισεις ειναι το ποιο ενημερωμενο Firmware απο αυτο που εχουμε ολοι μας. Εχουμε του Γεναρη ενω αυτο ειναι του Απριλιου.

Βεβαια εννοειται οτι αν το περασεις θα πειραξεις KNOX και τερμα η εγγυηση.

Οπως και να εχει παντως σε ευχαριστω! :shifty:

Συγνώμη αλλά πέρασες επίσημη rom με odin και έγραψε ο knox? Δύσκολο το βλέπω.

αμα δεις προηγουμενα ποστ ειχε περασει CWM Και cyanogen

αμα δεις προηγουμενα ποστ ειχε περασει CWM Και cyanogen

Ναι φιλαρακι μου.Αλλα το οτι περασες official firmware με το Odin δεν ευθυνεται για το οτι εγραψε ο Knox.Μη τρελαθουμε τελειως.Ο Knox εγραψε λογω του custom recovery αρχικα και επειτα λογω custom rom.Μη παραπληροφορουμε και τον κοσμο.

Εχεις απολυτο δικιο. Το KNOX πειραχτηκε απο το Root και οχι απο την Rom. Απλα το δικο μου ηταν ηδη 0X1 οποτε υπεθεσα οτι ηταν απο την Rom.

Επισεις εχω περασει και CM11 και TWRP. Γενικα τα εχω μαμησει ολα....

Edited by sakias1979

Ναι φιλαρακι μου.Αλλα το οτι περασες official firmware με το Odin δεν ευθυνεται για το οτι εγραψε ο Knox.Μη τρελαθουμε τελειως.Ο Knox εγραψε λογω του custom recovery αρχικα και επειτα λογω custom rom.Μη παραπληροφορουμε και τον κοσμο.

Είπα κατι διαφορετικό;;;;;; αναφερα οτι ο φίλος παραπάνω , λογω CWM εγραψε knox και όχι λογω odin.. Δεν φλάσαρα εγώ αλλη rom.

και επίσης sakias1979 με πριζωσες να περασω την ROM που αναφέρεις παραπάνω... ειδες καμία διαφορά από την έκδοση που ειχε οταν το πηρες;

Είπα κατι διαφορετικό;;;;;; αναφερα οτι ο φίλος παραπάνω , λογω CWM εγραψε knox και όχι λογω odin.. Δεν φλάσαρα εγώ αλλη rom.

και επίσης sakias1979 με πριζωσες να περασω την ROM που αναφέρεις παραπάνω... ειδες καμία διαφορά από την έκδοση που ειχε οταν το πηρες;

Κοιτα διαφορα σε αποδοση δεν εχω δει (σφαιρα και πριν σφαιρα και τωρα). Εγω περασα καινουριο firmware επειδη οπως εγραψα ποιο πανω ειχα θεμα με την οθονη. Ηταν πολυ ευαισθητη. Δηλαδη ηθελα να κανω scroll σε σελιδα και πατιοτανε τυχαια. Ειχα διαβασει οτι με αυτο το firmware φτιαχνει και απο οτι φενεται ετσι ειναι. Βλεπω λιγο καλυτερη αποδοση στο wirless οπως και λιγο καλυτερη θερμοκρασια cpu.

Αυτα, αν θελεις κατι αλλο ρωτα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1