Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω και sandisk ultra και samsung pro 32gb,η 2η ειναι πιο γρήγορη και με καμιά δεν ειχα πρόβλημα. .

thanks! αναφέρεσαι σε αυτές;

SAMSUNG MB-MGBGB/EU 32GB MICRO SDHC PRO UHS-1 CLASS 10

SANDISK ULTRA 32GB MICROSDHC CLASS 10 UHS-1 MEMORY CARD WITH ADAPTER SDSDQUA-032G-U46A

αν δεν σας είναι κόπος ας προτείνει και κάποιος και hdmi adapter :D

Edited by RantanplanSony

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Εγώ πήρα αυτή και είναι πολύ καλή http://www.ebay.de/itm/251539524068

"συν ζελατίνες αυτές http://www.ebay.de/itm/301198175844?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT"

Καλησπερα..Καποια φθηνη book case εχετε να προτεινεται;Αλλα και ζελατινα προσταστιας;

Βρηκα αυτη http://www.amazon.co.uk/ForeFront-Cases%C2%AE-PRO-8-4-Released/dp/B00KIN4PMS/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1410119082&sr=1-8&keywords=case+tab+pro+8.4

καλησπερα παιδια, αυτη την αναλυση 2560x1800 παιζουν τα προγραμματα gps?καπου ειδα οτι το τομτομ θελει 1920*1080,ισχυει?

Καλημερα, πρωην κατοχος LG G Pad. Χθες παρελαβα το Tab Pro. Ενταξει... μερα με την νυχτα διαφορα το Tablet. Οχι τοσο απο θεμα αποδοσης αλλα απο θεμα οθονης.

Λοιπον εχω μερικες ερωτησεις. Εχω εγκαταστησει το Clean Master και παρολο που κανω εκαθαριση μνημης παλι χρησιμοποιει το 55-60 %. Υπαρχει θεμα γενικα με το Tab Pro ή το δικο μου πιανει τοσο πολυ Ram?

Σκεφτομαι να βαλω το cyanogenmod.

1) Ειναι ευκολο να μπει? Ευκολη διαδικασια?

2) Μπορω να κρατησω Back up ωστε αν χρειαστω την εγγυηση να το επαναφερω με το λογισμικο που εχει τωρα?

3) Θα δω διαφορα σε αποδοση?

4) Γενικα αξιζει να το κανω?

Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν σας κουραζω. Περιμενω απαντησεις!

Καλημερα, πρωην κατοχος LG G Pad. Χθες παρελαβα το Tab Pro. Ενταξει... μερα με την νυχτα διαφορα το Tablet. Οχι τοσο απο θεμα αποδοσης αλλα απο θεμα οθονης.

Λοιπον εχω μερικες ερωτησεις. Εχω εγκαταστησει το Clean Master και παρολο που κανω εκαθαριση μνημης παλι χρησιμοποιει το 55-60 %. Υπαρχει θεμα γενικα με το Tab Pro ή το δικο μου πιανει τοσο πολυ Ram?

Σκεφτομαι να βαλω το cyanogenmod.

1) Ειναι ευκολο να μπει? Ευκολη διαδικασια?

2) Μπορω να κρατησω Back up ωστε αν χρειαστω την εγγυηση να το επαναφερω με το λογισμικο που εχει τωρα?

3) Θα δω διαφορα σε αποδοση?

4) Γενικα αξιζει να το κανω?

Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν σας κουραζω. Περιμενω απαντησεις!

1) Για να βαλεις cyanogen σημαινει Custom recovery που σημαινει ΧΑΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

2) οχι δε γινεται, γυριζει το Knox σε 1 οπότε..

3) Διαφορά σιγουρα θα δεις, αλλα εννοειται πως δεν αξίζει.

Προτείνω να βαλεις Nova launcher τρώει αρκετα πιο λίγη μνήμη και δε lagάρει , και οτι εφαρμογές samsung δεν θελεις (οσες τουλαχιστον γινεται) τις απενεργοποιείς από τις ρυθμισεις - διαχειρηση προγραμματων

Και αν εισαι θαραλλέος το τραβας ενα root με το towelroot και πρασινοποιείς (greenify) τις εφαρμογές που δε θέλεις. (δε χανεις εγγυηση)

Edited by lefteriz
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

1) Για να βαλεις cyanogen σημαινει Custom recovery που σημαινει ΧΑΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

2) οχι δε γινεται, γυριζει το Knox σε 1 οπότε..

3) Διαφορά σιγουρα θα δεις, αλλα εννοειται πως δεν αξίζει.

Προτείνω να βαλεις Nova launcher τρώει αρκετα πιο λίγη μνήμη και δε lagάρει , και οτι εφαρμογές samsung δεν θελεις (οσες τουλαχιστον γινεται) τις απενεργοποιείς από τις ρυθμισεις - διαχειρηση προγραμματων

Και αν εισαι θαραλλέος το τραβας ενα root με το towelroot και πρασινοποιείς (greenify) τις εφαρμογές που δε θέλεις. (δε χανεις εγγυηση)

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δηλαδη γενικα δεν αξιζει ε? Εκπλησσομαι να σου πω την αληθεια. Ειχα την εντυπωση οτι θα ακουγα θετικη γνωμη για cyanogenmod. Λιγο Google που εψαξα ειδα οτι λενε ειναι Must!

Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο περισσοτερο για ποιον λογο δεν αξιζει? Τι χανεις δηλαδη απο το τωρινο λογισμικο του Tab Pro?

Εγγύηση χάνεις :D αν δε σε ενδιαφέρει τότε προχωράς ακάθεκτος!

εχουν βγει και καποιες custom rom που βασιζοντε στο samsung.

Αυτος εδω διχνει πως μπορεις να βαλεις την cyanogenmod. Επεισεις λεει χαρακτρηριστικα οτι πριν το κανεις μπορεις να κανεις Backup και αν δε σου αρεσει η cyanogenmod τοτε απλα το επαναφερεις οπως ηταν? Ισχυει?

Παιδιά, κοιτάω τώρα τι παίζει με τις τιμές και το φθηνότερο που βρίσκω είναι στο easybuyworld. Αλλά το θέμα είναι ότι βρίσκω δύο εκδόσεις σε διαφορετική τιμή.

Πρώτο και δεύτερο.

Ξέρουμε ποια είναι η διαφορά τους;

Και αν εισαι θαραλλέος α root με το towelroot και πρασινοποιείς (greenify) τις εφαρμογές που δε θέλεις. (δε χανεις εγγυηση)

Θα μου πεις σε παρακαλω καποιες λεπτομερειες για το towelroot- η αν εχεις καποιο link να δω-

Θελω να ξεφορτωθω καποια appz αλλα δε νοιωθω κ πολλα πρωτη φορα ασχολουμαι με android, κ σιγουρα δε ξερω κ απο root.

Thanx

Παιδιά, κοιτάω τώρα τι παίζει με τις τιμές και το φθηνότερο που βρίσκω είναι στο easybuyworld. Αλλά το θέμα είναι ότι βρίσκω δύο εκδόσεις σε διαφορετική τιμή.

Πρώτο και δεύτερο.

Πέρα από το χρώμα τους, καμία. Απλά στο μαύρο δεν έβαλαν την πλήρη "ονομασία" του.

Πέρα από το χρώμα τους, καμία. Απλά στο μαύρο δεν έβαλαν την πλήρη "ονομασία" του.
Και έβαλαν και διαφορετική τιμή για κάποιο λόγο... Αρχές Οκτωβρίου το αγοράζω... Άντε να δούμε πόσο θα έχει πέσει η τιμή μέχρι τότε... Τις τελευταίες μέρες πέφτει 1 ευρώ περίπου τη μέρα...

Πρώτο και δεύτερο.

Και έβαλαν και διαφορετική τιμή για κάποιο λόγο... Αρχές Οκτωβρίου το αγοράζω... Άντε να δούμε πόσο θα έχει πέσει η τιμή μέχρι τότε... Τις τελευταίες μέρες πέφτει 1 ευρώ περίπου τη μέρα...

ΠΡΟΣΟΧΉ.

Τα συγκείμενα είναι το Τ320Ν.

Διαφορα έχει στο οτι έχουν άλλες γλώσσες μεσα ( Ελληνικά εχουν όλα). Μαλλον προορίζονται για χωρες ανατολικού μπλοκ.

Εγγυηση ΔΕΝ έχουν 2 χρόνια από την επίσημη αντιπροσωπεία αλλα 1 χρόνο από το κατάστημα.

Το αναφέρει το ίδιο το κατάστημα στο κάτω μέρος.

Νομίζω δεν αξίζει για 10 ευρώ διαφορα.

Edited by paokaras45

Και αν εισαι θαραλλέος α root με το towelroot και πρασινοποιείς (greenify) τις εφαρμογές που δε θέλεις. (δε χανεις εγγυηση)

Θα μου πεις σε παρακαλω καποιες λεπτομερειες για το towelroot- η αν εχεις καποιο link να δω-

Θελω να ξεφορτωθω καποια appz αλλα δε νοιωθω κ πολλα πρωτη φορα ασχολουμαι με android, κ σιγουρα δε ξερω κ απο root.

Thanx

οδηγός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786800

και στα ελληνικά http://www.doctorandroid.gr/2014/08/root-galaxy-tab-pro-84-101-samsung-knox.html

δεν φέρω καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα!

Thanx

οδηγός εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786800

και στα ελληνικά http://www.doctorandroid.gr/2014/08/root-galaxy-tab-pro-84-101-samsung-knox.html

δεν φέρω καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα!

Εγω απο εδω το εκανα Root. Πολυ ευκολα. Δεν ξερω αν εχει πειραξει KNOX. Δεν με ενδιαφερει κιολας μιας και σκεφτομαι για Cyanogenmod. Μετα το Root εκατσα και καθαρισα οτι σαβουρα λογισμικο υπαρχει. Βελτιωθηκε λιγο το ποσοστο μνημης Ram αλλα και παλι δεν πεφτει κατω απο 48%. Δεν ξερω με βλεπω να τα μαμαω ολα και να παω σε cyanogenmod. Εχω διαβασει οτι πεταει εκει το Tab.

Edited by sakias1979

Το παρήγγειλα σήμερα και εγώ δώρο για την γυναίκα μου από το ibuy στα 220 ευρωπαϊκό με 2 χρόνια κανονικά εγγύηση. Η γυναίκα βέβαια ήθελε το ipad mini retina αλλά με 130 ευρώ λιγότερα άλλαξε γνώμη αμέσως :) . Αν έχει κανείς να προτείνει καμιά θήκη flip δοκιμασμένη και σχετικά φτηνή από ebay ή καλύτερα από Amazon για να έρθει και πιο γρήγορα θα ήμουνα υπόχρεος. Και ένα καλό tempered glass. Thnx guys!

Έπεσε κι άλλο. Έφτασε στα 210. Δείτε εδώ.

Αλλά δεν παίζει να είναι κι αυτό το Ν μοντέλο, ε; Θέλω να πω το εμπιστευόμαστε το site;

Εγώ πήρα αυτή και είναι πολύ καλή http://www.ebay.de/itm/251539524068

"συν ζελατίνες αυτές http://www.ebay.de/itm/301198175844?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT"

Με αυτή τη θήκη έχεις αυτόματο άνοιγμα της οθόνης όταν ανοίγεις το μπροστινό μέρος της θήκης;

Καλημερα, λοιπον τελικα το εκανα. Περασα cyanogenmod 11.

ΘΕΤΙΚΑ

1) Στο μενου δεν κολαει πουθενα. Κατι ψιλοlagακια που ειχε με την Stock, εδω στην CM11 εχουνε πλεον εξαφανισθει.

2) Μεγαλη διαφορα του σηματος wireless. Εκει που με την Stock επιανα 1 γραμμη με την CM11 πιανω 2-3. Εκει που δεν επιανα καθολου, τωρα πιανω 1 γραμμη.

3) Καλυτερη αποδοση σε εφαρμογες και παιχνιδια. Απο Browser μεχρι και βαρυ παιχνιδι, εκει βλεπεις οτι το τρεχει ποιο Smooth. Οχι οτι πριν δεν πηγαινε καλα, αλλα τωρα το βλεπεις παει με αλλη χαρη.

(4) Μεγαλο Customization στα παντα ολα. Μεχρι και τα Hard πληκτρα μπορεις να ρυθμισεις να κανουνε οτι θες.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1) Παρολο που εχει ελαχιστα εξτρα προγραμματακια παλι η Ram δεν πεφτει κατω απο 50%. Εμενα κυριος λογος να παω σε CM11 ηταν αυτος. Οποτε εκει με ξενερωσε.

2) Χανεις πλεον το πλεονεκτημα να μεταφερεις applications 2 SD. Μπορεις βεβαια να το κανεις με παντετα (να κανεις Partition την SD και με προγραμματακι να Linkαρεις τα αρχεια.) Βλεπε Links το SDapp.

3) Χρηση μπαταριας, υπερθερμανση CPU. ΚΑΜΙΑ διαφορα. Ισα ισα ειχα την εντυπωση οτι ο επεξεργαστης δουλευε ποιο ζεστος απο την stock. Μεχρι και 54C τον ειχα πετυχει.

Εν κατακληδη, αξιζει να το κανεις η οχι? Θα πω οτι λογια ειπε ενας φιλος ποιο πανω. Προσωπικα για μενα ΟΧΙ δεν αξιζει. Καλυτερα Root και Greenify. Εχω πετυχει στην Stock Rom και 35% Ram σε χρηση με Greenify.

Περα απο ολα αυτα, εκανα και πατατα και λογικα πειραξα το KNOX. Οταν παω για ενημερωση λογισμικου, μου λεει οτι ''η συσκευη εχει τροποποιηθει, ειναι αδυνατη η αναβαθμιση λογισμικου''. Αλλα τα ηξερα τα ρισκα μου οποτε ειμαι ΟΚ με αυτο. Οταν με το καλο βγει το Update θα δω πως θα το περασω.

Αυτα. :rolleyes:

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1