venomousjes Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 S-OFF μπορείς να κάνεις πλέον και χωρίς htcdev unlock! απλα να πω και εγω με την σειρα μου οτι το Fire*** κανει s-off και unlock μονο που βγαζει ενα εκνευριστικο μηνυμα απο κατω οταν κανεις εκκινηση το κινητο.. εγω εκανα unlock με το kingoapp μετα recovery και root με το ez και μετα που εβαλα custom (viperone 5.0.0)αποφασισα να κανω και s-off και μετα αρχισε να εμφανιζεται το χαζομηνυμα.. ασχετο το char.limit πως το αλλαζουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 απλα να πω και εγω με την σειρα μου οτι το Fire*** κανει s-off και unlock μονο που βγαζει ενα εκνευριστικο μηνυμα απο κατω οταν κανεις εκκινηση το κινητο.. εγω εκανα unlock με το kingoapp μετα recovery και root με το ez και μετα που εβαλα custom (viperone 5.0.0)αποφασισα να κανω και s-off και μετα αρχισε να εμφανιζεται το χαζομηνυμα.. Αν εννοείς τα κόκκινα γράμματα, μπορείς να περάσεις ένα firmware που να τα αφαιρεί. Το πέρασμα του firmware είναι καλή ιδέα έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως των κόκκινων γραμμάτων, γιατί αν πέρασες τη viper πριν το OTA, δεν θα έχεις το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν εννοείς τα κόκκινα γράμματα, μπορείς να περάσεις ένα firmware που να τα αφαιρεί. Το πέρασμα του firmware είναι καλή ιδέα έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως των κόκκινων γραμμάτων, γιατί αν πέρασες τη viper πριν το OTA, δεν θα έχεις το τελευταίο. Για να γινει αυτο πρεπει να αλλαχτεί το ΗBOOT σε custom. Γνώμη μου ειναι να μη γίνει αυτο γιατι σε περίπτωση που γυρίσεις s-on και έχεις ξεχάσει να επαναφέρεις το stock HBOOT, το One αποχαιρέτα το. Bricked! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εγώ είχα τα κόκκινα γράμματα αλλά έφυγαν όταν πέρασα το πρώτο RUU ώστε να είμαι σε στοκ κατάσταση αλλά και να παραμείνω με S-OFF. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Για να γινει αυτο πρεπει να αλλαχτεί το ΗBOOT σε custom. Γνώμη μου ειναι να μη γίνει αυτο γιατι σε περίπτωση που γυρίσεις s-on και έχεις ξεχάσει να επαναφέρεις το stock HBOOT, το One αποχαιρέτα το. Bricked! οκ, αλλά κανείς δεν έχει λόγο να το γυρίσει ποτέ σε S-ON, και είναι δύσκολο έως αδύνατο να το κάνεις καταλάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εχω περασει την leaked. εκδοση αλλα δν ειναι rootaρισμενη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 οκ, αλλά κανείς δεν έχει λόγο να το γυρίσει ποτέ σε S-ON, και είναι δύσκολο έως αδύνατο να το κάνεις καταλάθος Μπορει για λογους εγγυησης να θελει να το γυρισει σε stock κατασταση και να ξεχασει το αλλαγμενο hboot. Εχει συμβει σε πολλούς. Το αναφερω πληροφοριακα Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μπορει για λογους εγγυησης να θελει να το γυρισει σε stock κατασταση και να ξεχασει το αλλαγμενο hboot. Εχει συμβει σε πολλούς. Το αναφερω πληροφοριακα Φιλικα ok Πάντως φαίνεται τελικά να πρόκειται περί αστικού μύθου η ανάγκη για επαναφορά σε αρχική κατάσταση όταν το πηγαίνει κανείς για σέρβις. Κανείς από εδώ μέσα δεν έχει αναφέρει ότι η HTC τον έβγαλε εκτός εγγύησης επειδή ήταν με unlocked bootloader, rooted, ή S-OFF. Εγώ πάντως όταν χρειάστηκε να το στείλω για σέρβισ, S-OFF το έστειλα και S-OFF ήρθε πίσω, και κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το S-OFF δεν είναι λόγος για να βγει εκτός εγγύησης. Πολλά κινητά φεύγουν απ το εργοστάσιο με s-off. Το να μην είσαι στοκ όμως είναι λόγος για να βγεις εκτός εγγύησης. S-OFF όλοι Γιατί χανόμαστε! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Το S-OFF δεν είναι λόγος για να βγει εκτός εγγύησης. Πολλά κινητά φεύγουν απ το εργοστάσιο με s-off. Το να μην είσαι στοκ όμως είναι λόγος για να βγεις εκτός εγγύησης. S-OFF όλοι Γιατί χανόμαστε! Εμένα όμως δεν ήταν από το εργοστάσιο, και το S-OFF απαιτεί bootloader unlocking (τουλάχιστον μέχρι πρότινος, δεν ξέρω αν με το firewater υπάρχει τρόπος να μην κάνεις unlock). Και όταν κατεβάζεις το unlock file για το bootloader unlocking από την HTC, δηλώνεις ότι μπορεί κατά την βούληση της HTC η συσκευή να θεωρηθεί εκτός εγγύησης. Και η HTC ξέρει στην βάση της ποιο κάτοχοι IMEI έχουν κάνει αυτή τη δήλωση. Το ερώτημα είναι, υπάρχει κανείς που το πήγε στο σέρβις έστω και λίγο διαφορετικό από το stock (unlocked, custom recovery, custom rom, s-off) και να μην τον κάλυψαν εντός εγγύησης επικαλούμενοι το non-stock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ναι υπάρχει κόσμος στο εξωτερικό που είχε θέμα με την εγγύηση επειδή το κινητό ήταν με custom recovery, unlocked ή relocked. Με S-OFF μπορείς ανά πάσα στιγμή να κλειδώσεις τον bootloader (LOCKED) και να είσαι σε 100% stock κατάσταση. Χωρίς S-OFF όμως αν κλειδώσεις τον bootloader θα λέει RELOCKED και ρισκάρεις να σου αρνηθούν την επισκευή εντός εγγύησης. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlyk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 πριν από λίγο είπα να του βάλω να κάνει έλεγχο για update και ..... μόλις έκανε download και έχει αρχίσει η αναβάθμιση (official) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts