Jump to content

venomousjes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by venomousjes

  1. thelw na parw to htc u11 imoun katoxos htc one(m7) to eixa parei apo ena magazi pou exei kai sto exwteriko magazia exei diafora kinita ilektronika gadget teleiwnei se .com.gr den 8imamai omws se tipota tin epwnia mia opiws xerei eas boi8isei..eixe kai times xondrikis gia auto me endiaferei perissotero
  2. απλα να πω και εγω με την σειρα μου οτι το Fire*** κανει s-off και unlock μονο που βγαζει ενα εκνευριστικο μηνυμα απο κατω οταν κανεις εκκινηση το κινητο.. εγω εκανα unlock με το kingoapp μετα recovery και root με το ez και μετα που εβαλα custom (viperone 5.0.0)αποφασισα να κανω και s-off και μετα αρχισε να εμφανιζεται το χαζομηνυμα.. ασχετο το char.limit πως το αλλαζουμε??
  3. καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε..με ακομα πιο δυνατες rom λοιπον πως γινεται να βγαλουμε οπως στην 9 τα hubs της samsung??κατεβασα απο το dropbox το zip αλλα τπτ. το εχω περασει πανω απο 10 φορες οπως επισης το youtube της 10 πως το σβηνω ηδη ειχα το 2.3.6 και μου εβγαλε το ποιο παλιο 2.1.6 αν δεν κανω λαθος.... τωρα που το σκεφτομαι μηπως φταει αν και εχω κανει και αλλες zip αναβαθμισεις οτι εχω cwm 5.5.0.4 ?? και το wi-fi χανει συνεχως την ενδειξη και οχι το σημα αλλα σε κολλαει συνεχως στο ματι...ειμαι διπλα στο ρουτερ και μου δειχνει 1 γραμμη:lol::lol::lol::lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. μετα απο την απαντηση που μου εδωσε ο σαφως πολυ καλυτερα ενημερωμενος StratosGR κουμπωσα και εγω σαν μικρο παιδι την XXKL1 που ειναι το τελευταιο modem αν ξερω καλα, θα δω αποτελεσματα...περιμενω αποτελεσματα κυριως απο testers και απο τον dev:IOATHE .....ελπιζω να αξιζει...θελουμε το καλυτερο και προσπαθουμε για αυτο.:)
  5. καλησπερα σε ολους και καλησπερα και απο εδω στον''μαγο'' δημιουργο γιαννη... θα ηθελα να ρωτησω εαν το modem xxkl1 κουμπωνει μια χαρα στο 8.0xt η να περιμενω να την κουμπωσω στην 9.0?? εχουνε βρεθει καποια κολληματα- bug????
  6. καλησπερα σε ολη την παρεα...ειδα οτι ειστε πολυ δυνατο team και ειδικα ο Γιαννης με τον Παναγιωτη δινουνε την ζωη τους για sgs2... λοιπον εγω αγορασα rooted τον γαλαξια μου και ητανε παραγεμισμενος με διαφορα app..αρχισα και εγω να πειραζω οσο μπορουσα...αλλα μετα την εγκατασταση του blackmart app αρχισε να τρωει φρικες χοντρες και αποφασισα να του κανω ενα format: το λοιπον,μπηκα στο cwm που ητανε στην 4.0.1.5 βαζω να κανει update και μπαινει στην 5.0.2.7 με πορτοκαλι γραμματα κανω format σε ολα και μετα κανω και wipe και το cwm γυρναει σε μπλε γραμματα το βαζω στο usb storage και κατεβασα το miui 1.11.18 και το εκανα κανονικα unzip και μετα rebootαρα τον γαλαξια και μπηκα κανονικα μεσα στο τηλεφωνο.εχω ομως τις εξης αποριες: τωρα μεσα δεν υπαρχει το update.zip πως 8α κανει ανανεωση?εαν βγει καινουργια εκδοση?η με τις ανανεωσεις τις rom θα περαστει και η δικια του?? επισης ποιο ειναι το καλυτερο kernel(για το miui)?? μετα απο χθες και σημερα λιγακι διαβασμα στο site σας εβαλα το siyah v.2.2rce kernel τι λετε για αυτα διαβασα οτι ειναι συμβατο με το miui rom.επισης μπορω να περασω το δικο σας με αυτα που εχω μεσα(root,kernel)???
×
×
  • Create New...