tech1985 Δημοσιεύτηκε February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2014 Παιδες καλησπερα μια βοηθεια ρε παιδια εχω ενα htc one το οποιο το εχω κανει root και φοραω επανω 4.3 jelly bean και θελω να περασω το 4.4.2 kitkat αλλα δεν ξερω πως. Η μαλλον το ξερω αλλα μολυς κανω wipe και install το καινουριο λογισμικο απο recovery μου κανει συνεχεια επανεκινησεις Υπαρχει κανενα link που να λεει πως ακριβως?? s-off ειναι το κινητο και unlocked Σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδες καλησπερα μια βοηθεια ρε παιδια εχω ενα htc one το οποιο το εχω κανει root και φοραω επανω 4.3 jelly bean και θελω να περασω το 4.4.2 kitkat αλλα δεν ξερω πως. Η μαλλον το ξερω αλλα μολυς κανω wipe και install το καινουριο λογισμικο απο recovery μου κανει συνεχεια επανεκινησεις Υπαρχει κανενα link που να λεει πως ακριβως?? s-off ειναι το κινητο και unlocked Σας ευχαριστω πολυ Ποιο recovery έχεις? Ποιο .zip του 4.4.2 έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189373 αυτο εχω κατεβασει και εχω το twrp team win v.2.6.1.0 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στειλε μου απο που να το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189373 αυτο εχω κατεβασει και εχω το twrp team win v.2.6.1.0 αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στειλε μου απο που να το κατεβασω Έχεις λάθος έκδοση TWRP Βάλε την TWRP 2.6.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 πως την βαζω γιατι δεν το εχω και πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 πως την βαζω γιατι δεν το εχω και πολυ Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: https://docs.google.com/document/d/1xelIomkOA1AYyrsDVGOhvDs9LnPS3r5hQy5o3tCAhkg/edit?usp=sharing (bootloader unlocking δεν χρειάζεται να κάνεις αφού η συσκευή σου είναι ήδη unlocked, απλά πέρνα το νέο recovery από fastboot mode με τις εντολές fastboot erase cache και fastboot flash recovery recovery.img .) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMa Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, έχω το HTC ONE αγορασμένο από τη Wind . Ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, έχω το HTC ONE αγορασμένο από τη Wind . Ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε 4.4; Τι CID έχει η συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMa Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Είναι Htc_304 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Είναι Htc_304 Που το βλέπω αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikpap Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Βάλε από το google play το CID getter και θα σου δώσει το CID ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας, έχω το HTC ONE αγορασμένο από τη Wind . Ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε 4.4; Σε σημερινή ερώτηση στην HTC Ελλάδος (σελίδα FB) η απάντηση ήταν πολύ σύντομα (συνήθως λίγες ημέρες εως δύο εβδομάδες θα έλεγα εγώ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Βάλε από το google play το CID getter και θα σου δώσει το CID ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε σημερινή ερώτηση στην HTC Ελλάδος (σελίδα FB) η απάντηση ήταν πολύ σύντομα (συνήθως λίγες ημέρες εως δύο εβδομάδες θα έλεγα εγώ)... Ευχαριστώ, το ίδιο έχουμε . Από cosmote είναι αγορασμένο το δικό μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξουμε σε συσκευες ποιων χωρων εχει δοθει η αναβαθμηση? Π.χ. οταν ειχα το Galaxy S2 μπορουσα μπαινοντας στην σελιδα της Samsung να δω τι εχει δωσει και που... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 κατέβασα το CID Getter και έβγαλε ΗΤC_001. Πότε να περιμένω αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Με HTC_001 θα είσαι ο τελευταίος που θα το πάρει. Συνήθως το 001 έπαιρνε τις όποιες ενημερώσεις 2 εβδομάδες μετά τους υπόλοιπους. Όμως η αναβάθμιση έχει εμφανιστεί απ τις 29/1 και πλέον έχουν πέρασει 3 εβδομάδες. Νομίζω ούτε το γερμανικό (102) δεν την έχει πάρει ακόμη. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Με HTC_001 θα είσαι ο τελευταίος που θα το πάρει. Συνήθως το 001 έπαιρνε τις όποιες ενημερώσεις 2 εβδομάδες μετά τους υπόλοιπους. Όμως η αναβάθμιση έχει εμφανιστεί απ τις 29/1 και πλέον έχουν πέρασει 3 εβδομάδες. Νομίζω ούτε το γερμανικό (102) δεν την έχει πάρει ακόμη. υπάρχει δυνατότητα να αλλαχτεί το CID? και αν ναι, θα έχει επιπτώσεις στο κινητό? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Αν έχεις s-off μπορεις να αλλάξεις το CID σου σε κάποιο που έχει πάρει την αναβάθμιση και μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση βάζεις παλι το παλιό CID. Καμία επίπτωση στο κινητό! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 φίλε Finn περιμένω τον gsir να έρθει για να ρουτάρουμε μαζί το κινητό :p αν με προλάβει η αναβάθμιση έχει καλώς :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πρωτα να κανετε s-off. Θα σου κάνει τη ζωή πολύ εύκολη σε περίπτωση - χτυπα ξύλο- που πάθεις Κανά brick. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ας τα βλέπει και αυτά ο gsir :lol: αυτόν θα κυνηγήσω μετά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 φίλε Finn περιμένω τον gsir να έρθει για να ρουτάρουμε μαζί το κινητό :p αν με προλάβει η αναβάθμιση έχει καλώς :D Στο τέλος θα κάνετε και τον δικό μου :D Πρωτα να κανετε s-off. Θα σου κάνει τη ζωή πολύ εύκολη σε περίπτωση - χτυπα ξύλο- που πάθεις Κανά brick. Πρέπει να ξαναδιαβάσω τον οδηγό μου φαίνεται γιατί δεν έχω καταλάβει τα βήματα. Πρώτα κάνουμε unlock bootloader μέσω HTCdev, μετά s-off και μετά περνάμε custom recovery και root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μπιλυ αμα συνεχίσεις έτσι θα σου πάρω λεφτά :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγώ λέω να μαζευτούμε σπίτι μου να τα βάλουμε στην σειρά, και να τα πιάσουμε ένα ένα να τα ρουτάρουμε :p Θα έχω και πλήρης κάβα ποτών και αναψυκτικών :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πρώτα κάνουμε unlock bootloader μέσω HTCdev, μετά s-off και μετά περνάμε custom recovery και root; H εγκατάσταση custom rom και το root προϋποθέτουν custom recovery. To custom recovery προϋποθέτει bootloader unlocking To S-OFF επίσης προϋποθέτει bootloader unlocking Άρα μπορείς να τα κάνεις με την σειρά που ανέφερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 S-OFF μπορείς να κάνεις πλέον και χωρίς htcdev unlock! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts