Jump to content

Ποίος είναι ο λόγος όταν αγοράζουμε καινούγια συσκευή

Κοινοποίηση

Γιατί αγοράζετε καινούργια συσκευή όταν το κάνετε;  

108 members have voted

1. 1. Γιατί αγοράζετε καινούργια συσκευή όταν το κάνετε;

• Βαρέθηκα να το κοιτάζω!
      21
    • Εκμετάλλευση επιδότησης!
      24
    • Χάλασε! Ευκαιρία για καινούργιο!
      8
    • Είμαι gadgetakias!
      39
    • Χρειάζομαι καινούργιες υπηρεσίες (ΜΜS, e-mail κτλ)
      11
    • Θέλω να πουλάω μούρη!
      4
    • Για να μην με θεωρούν οι φίλοι μου "καθυστερημένο"
      1
    • Δώρο του μπαμπά και της μαμάς....
      0

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είχε ανοιχτεί στο παρελθόν παρόμοιο θέμα, αλλά ήθελα να δω την άποψη σας για τον λόγο που πραγματικά πέρνετε καινούργια συσκευή όταν το κάνετε αυτό.
Less is more...

Ο μόνος λόγος είναι φυσικά η αμετανόητη έλξη προς οιοδήποτε είδος gadget!

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Οτιδηποτε καινουργιο ειναι φυσικα ποθος ελξης :D

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

αν και συνολικα 3 κινητα εχουν περάσει απο τε χερια μου ο κυριος λογος ειναι η επιδώτηση. η πρώτη μου συσκευη (χωρίς συνδεση) ήταν το 3510 το ασπρόμαυρο. ωραίο κινητο, μ'άρεσε τρομερα. μετά απο κανα εξάμηνο ήθελα να κάνω συνδεση και ηθελα να παρω το se t300. μουφα το κινητο και ευτυχως με φώτησε ο θεος και πήρα το 3650... τα λόγια περιτεύουν. αψογο κινητο... μετα απο 1.5 χρονο και για να μην χαλασω την παράδοση :p εκανα νεα συνδεση και πήρα ακόμα ενα series 60, To 7610.

δεν μπορώ να πω οτι δεν ειμαι gadgetaκιας αλλα ποτε δεν θα εφτανα ομως στο σημείο να αλλαζω κινητο καθε Μηνα/βδομάδα/Μερα :p

Ουτος η αλλος οτι εχω αποχτήσει μεχρι τωρα παντα το αποχτούσα με τις δικιες μου οικονομίες και ποτε δεν θα ζήταγα λεφτα απ'τους γονεις γιατι πολυ απλα η απάντηση θα ηταν πάντα ΟΧΙ. Θεμα νοοτροπιας, τι να πω!!

Παράπονο το εχω... :cry:

:lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Απλά αν υπάρχει κάτι νέο που να μου αρέσει σχεδιαστικά και λειτουργικά, το αγοράζω.

Επίσης "ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό είναι να υποκύψεις"

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez ( 6 Σεπ. 2004 , 22:58)

Είμαι gadgetakias!! :D pos na to kanoume?? :p

και εγώ μια από τα ίδια... αλλά τουλάχιστον δεν αγοράζω πάνω από 1 συσκευή τον χρόνο..

Ο βασικός λόγος για να αγοράσω μια καινουργια(μπορει και μεταχειρισμενη) συσκευη είναι επειδη εχω βαρεθει την προηγουμενη,χωρις απαραιτητα η επόμενη να ειναι η τελευταία λεξη της τεχνολογίας..

Για παράδειγμα είχα(και εχω)το νοκια 3200 αλλα επειδη είχα αποθημένο το siemens me45(επειδη το είχε ο συζυγος και του το κλεψαν)το αγόρασα μεταχειρισμένο κ είμαι υπερ ευχαριστημένη κ ας μην εχει καμερες κτλ που εχουν τα σημερινά κινητά.Όχι οτι θα με χαλαγε να αγοραζα ενα καλυτερο κινητο αλλα μεγάλο ρολο παιζουν κ τα χρηματα.. Νο money, no honey!! :D

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Νομίζω ότι η υπογραφή μου τα λέει όλα :Ρ

Είμαι gadgetάκιας ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Για να αποκτήσω νέες δυνατότητες (ποτέ δεν παίρνω κινητό που υστερεί σε κάτι σε σχέση με το προηγούμενο).

Επιλογή που λείπει από τη δημοσκόπηση.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Σεπ. 2004 , 14:14)

Για να αποκτήσω νέες δυνατότητες (ποτέ δεν παίρνω κινητό που υστερεί σε κάτι σε σχέση με το προηγούμενο).

Επιλογή που λείπει από τη δημοσκόπηση.

Συμφωνώ απόλυτα.

:) ;)

Παρακαλώ να μπει στην δημοσκόπηση :)

Εγώ πάντως προσωπικά , θα τα κατέτασα με την ακόλουθη σειρά

1)επειδή βαρέθηκα την ήδη υπάρχουσα συσκευή μου

2)Επειδή μου χάλασε

3) επειδή θέλω μια υπηρεσία που δεν έχω αλλιώς (πχ imode)

Τώρα το ότι όλοι θέλουμε μια κ α λ ή συσκευή και το ότι πλέον το κινητό μας είναι και λίγο status symbol, όλοι το γνωρίζουμε

αυτά :)

:X

1) to vare8ika

2) eimai gadgetakias

3) mou aresei na poulaw mouri...min mou peite oti den sas aresei otan epikrotoun to gousto sas logw tou kompsou kinitou sas...eidika otan einai ai8eries yparkseis :)

1) to vare8ika

2) eimai gadgetakias

3) mou aresei na poulaw mouri...min mou peite oti den sas aresei otan epikrotoun to gousto sas logw tou kompsou kinitou sas...eidika otan einai ai8eries yparkseisp

Aυτό το ποστ με εκφράζει απόλυτα :Ρ

delete

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ ( 7 Σεπ. 2004 , 23:26)

1) to vare8ika

2) eimai gadgetakias

3) mou aresei na poulaw mouri...min mou peite oti den sas aresei otan epikrotoun to gousto sas logw tou kompsou kinitou sas...eidika otan einai ai8eries yparkseis :)

Θα συμφωνήσω και εγώ!!!!

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ ( 7 Σεπ. 2004 , 15:26)

Αν ήταν οι "γκόμενες" να έπεφταν με ένα κινητό....τότε μιλάμε για χαμηλού επιπέδου "αιθέριων υπάρξεων."

Less is more...

Guest stelios nikaia
Το κακό με την τεχνολογία γενικώς , όχι μόνο με τα κινητά , είναι ότι απαξιώνεται. Εκεί που νομίζεις ότι κατέχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε 1 - 1,5 χρόνο βγαίνει κάτι καινούργιο και σε αφήνει χιλιόμετρα πίσω...

Χάλασε! Ευκαιρία για καινούριο! Βασικά υπερβάλλω :p αλλά επειδή συνήθως όταν αγοράζω κινητό με ενδιαφέρει πολύ οι δυνατότητές του να έχουν αντοχή στον χρόνο, ούτως ή άλλως τα κρατάω αρκετά. :)

Στάνταρ πάντως η παλιά συσκευή δεν πάει χαμένη. Όλο και κάποιος την κληρονομεί. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia ( 8 Σεπ. 2004 , 13:45)

Το κακό με την τεχνολογία γενικώς , όχι μόνο με τα κινητά , είναι ότι απαξιώνεται. Εκεί που νομίζεις ότι κατέχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε 1 - 1,5 ΜΗΝΑ βγαίνει κάτι καινούργιο και σε αφήνει χιλιόμετρα πίσω...

Τώρα είσαι πιο σωστός :)