anestispro Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 δεν το προχώρησα τόσο μου είπαν απλά άμα θέλω μελλοντικά να καλέσω εκεί Να σε καλά φίλε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Τίποτα φίλος και Ομόνοια δίνουν και εκεί σίγουρα θέλει 10€. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εμένα με είχαν πάρει από αυτό το νούμερο 6908617655 Και μου είχαν πει εάν θέλω κάρτες σιμ να μου στείλουν όσες θέλω για τους φίλους μου με κούριερ..... Πάρε και ρώτα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Εμένα με είχαν πάρει από αυτό το νούμερο 6908617655 Και μου είχαν πει εάν θέλω κάρτες σιμ να μου στείλουν όσες θέλω για τους φίλους μου με κούριερ..... Πάρε και ρώτα. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.... Ζητάνε και 6€ έξοδα αποστολής Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα με τα φοιτητικά πακέτα και την ρωτησα για κιου σιτυ και μου είπε ότι έχει και κοστίζει 10 ευρώ και έχει χρόνο ομιλίας 10 ευρώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 ... κιου σιτυ ... Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7132707&highlight=q+city#post7132707 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ζητάνε και 6€ έξοδα αποστολής Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ότι από 3 κάρτες και πάνω είναι δωρεάν. Πληρώνουν δηλαδή αυτοί τα έξοδα. Κάτι τέτοιο μου είχε πει αν θυμάμαι καλά .... Πάντως άμα δυσκολεύεσαι να βρεις αλλού κάρτα πληρώνεις 6 στο courier και ξεμπερδεύεις. Είναι μια λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Νομίζω ότι από 3 κάρτες και πάνω είναι δωρεάν. Πληρώνουν δηλαδή αυτοί τα έξοδα. Κάτι τέτοιο μου είχε πει αν θυμάμαι καλά .... Πάντως άμα δυσκολεύεσαι να βρεις αλλού κάρτα πληρώνεις 6 στο courier και ξεμπερδεύεις. Είναι μια λύση.... Ναι ισχύει, αλλά πρέπει να βρω άλλους δύο που να θέλουν γιατί στο σύνολο είναι ένα 30αρι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 εμένα πρωπωπικα μου την έστειλαν σε SMS τον Ιούνιο του 15 είμαι πολλά χρόνια στην wind (11) το καλό είναι ότι την έχω μαζί με άλλες προσφορές Επίσης είναι γνωστό ότι σε κεντρικά σημεία της Αθήνας - Θεσσαλονίκης υπάρχουν παιδιά που την δίνουν στο δρομο Και το τρίτο και τελευταίο στο site της wind υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας έχει αναφερθεί ότι πολλά άτομα που την ζήτησαν τους την έδωσαν φυσικά χωρίς να είναι φοιτητές σε ποιο νουμερο στελνεις sms για να παρεις τη προσφορα;ειχαν στειλει πριν χρονια sms στο κινητο του πατερα μου γι αυτη τη προσφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 σε ποιο νουμερο στελνεις sms για να παρεις τη προσφορα;ειχαν στειλει πριν χρονια sms στο κινητο του πατερα μου γι αυτη τη προσφορα... Γράφεις 1000 και το στέλνεις στο 1264 Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Γράφεις 1000 και το στέλνεις στο 1264 Μόνο αν αν έχεις το πακέτο,δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ρωτάει ο φίλος απο πάνω.Για το πως να αποκτησει το πακέτο νομίζω ρωτάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Μόνο αν αν έχεις το πακέτο,δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ρωτάει ο φίλος απο πάνω.Για το πως να αποκτησει το πακέτο νομίζω ρωτάει. Και αυτό να ρωτάει λέω παραπάνω σε αυτό το ποστ το δικό μου πως μπορεί να την απόκτηση και εγώ πιστεύω ότι ρωτάει τι στέλνουμε για να βάλει την προσφορά τα 1500 στο νούμερο του πατέρα του Θα μας πει Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 πριν χρονια ειχαν στειλει sms στο κινητο του πατερα μου να στειλει sms με 8.5 ευρω αν θυμαμαι καλα για να εχει 1500 προς ολους για παντα.δεν το εκανε ποτε....για το 1.5 mb δεν το θυμαμαι. Αν μιλαμε για το ιδιο πακετο λογικα του το εχουν προσφερει αλλα ποτε δεν το ενερφοποιησε ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εστειλα και μου εδωσαν ακυρο.....παντως το θυμαμαι που μου το ειχε δειξει το μνμ....τεσπα....ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) πριν χρονια ειχαν στειλει sms στο κινητο του πατερα μου να στειλει sms με 8.5 ευρω αν θυμαμαι καλα για να εχει 1500 προς ολους για παντα.δεν το εκανε ποτε....για το 1.5 mb δεν το θυμαμαι. Αν μιλαμε για το ιδιο πακετο λογικα του το εχουν προσφερει αλλα ποτε δεν το ενερφοποιησε ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εστειλα και μου εδωσαν ακυρο.....παντως το θυμαμαι που μου το ειχε δειξει το μνμ....τεσπα....ευχαριστω πολυ Για το ίδιο πακέτο μιλάμε έτσι μου το είχαν στείλει και εμένα 14 Ιουνίου το 2015 Πως Το κάνουμε ενεργοποίηση δεν ρώτησες? Έχει αναφερθεί από κάποια άτομα ότι εάν δεν το βάλεις για κάποιους μήνες χάνεται η προσφορά Εάν το θες ζήτησε το στην φόρμα επικοινωνίας και γράψε ότι το τάδε νούμερο είχε την προσφορά στο αφμ που ζητάει βάλε μηδενικά https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/?accept=1&refer=https%253A%252F%252Fwww.google.gr%252F Edited April 23, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 update: Τελικά μετά από μια εβδομάδα η καρτα F2G που μου έδωσαν δώρο από τα public μετατράπηκε σε ειδικής προσφοράς μου ήρθε το σχετικό μήνυμα που με ενημερώνει για το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 ειχες ξοδεψει καθολου απο τα ευρω που ειχε μεσα σε ενεργοποιησεις πακετων και αλλες χρησεις? Και αν ναι ποσα? Απλα για να δουμε αν υπαρχει καποιο οριο που τηρουν για να αποσταλλει το συγκεκριμενο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Είχα χαλάσει πάνω κάτω 12 ευρώ. Μετά το μήνυμα ενεργοποίησα και την ειδική προσφορά και τώρα από τα 109€ έχω 88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Μια ερώτηση. Αν αγοράσει κάποιος αριθμό Q από τα Public, αποκτά και αυτό την ειδική προσφορά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Αυτό που τρέχει στα public είναι οτι παίρνεις ενα f2g (οχι q) με φορτωμένο χρόνο ομιλίας όσο το ποσό αγορών. Συνήθως οταν αγοράσεις πακέτα από αυτό το υπόλοιπο πάνω από 10 ευρώ έρχεται και το μήνυμα της ειδικής προσφοράς μετά από λίγες μέρες. Γενικά στην q δίνουν πιο δύσκολα την ειδική προσφορά σε σχέση με το f2g. Υπάρχουν κάποια πακέτα q city ή q international που έχουν την προσφορά (μαζί με κάποια extra bonus) και τα μοιράζουν στο δρόμο. Και κάποιοι (λίγοι ίσως) το παίρνουν σαν μήνυμα προσφοράς στον αριθμό που ήδη έχουν. Edited May 1, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έστειλα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας της wind αν μπορώ να έχω και εγώ πακέτο ειδικής προσφοράς...περιμενω απάντηση. Για να δούμε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έστειλα μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας της wind αν μπορώ να έχω και εγώ πακέτο ειδικής προσφοράς...περιμενω απάντηση. Για να δούμε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τους έστειλα και εγώ τρεις φορές για τον αριθμό του άντρα μου, (μιας και εγώ έχω ήδη) και μου έριξαν πόρτα. Αυτή είναι η απάντηση τους. Σε συνέχεια του αιτήματος σας με κωδικό............ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πακέτο 1500' και 1,5gb αφορά αποκλειστικά νέες γραμμές καρτοκινητής, ενώ απευθύνεται σε φοιτητές. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 2115008605 με πήραν μολις από εδώ και μου είπαν εάν θελω και άλλο "φοιτητικό" f2go να μ στείλουν αμα θες κάνε μία προσπάθεια. Επιβεβαιώνω και εγώ.Καλεσα,ζήτησα προνομιακό,(αφού δεν είχα βγάλει άκρη με wind φόρμα κλπ...) και ζήτησα και μου στείλανε 2 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ πακέτα,στην τιμή των 10€ έκαστο,που είχαν 10€ μέσα το κάθε ένα. Έως 4 νούμερα συν 5€ έξοδα αποστολής.Στο όνομα σας και ξεμπερδευετε! Το τηλ είναι τμήμα logistic της WIND. Καλέστε κ ζητήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Εγώ θέλω το ήδη υπάρχον νούμερο να μου κάνουν προνομιακό. Εκεί κολλάω. Αλλιώς καινούργια βρίσκω πολλα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 δε το κάνουν σε φορητοτητα μόνο με καινούρια αριθμοδοτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts