drillgr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Από μένα και γνωστούς που εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατότητα από αρχές Ιανουαρίου πέρσι, δουλεύει κανονικά και σε κανέναν δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν πάει άλλο θα "τρελλαθώ" ! Συνεχίζει να μου λεει πως δεν ειναι διαθέσιμο, το κλασικό μηνυματάκι..... παρτε στο 1269 , ένα έχετε στην προσφορα θα λέει "Θυμήσου ότι απολαμβάνεις την φοιτητική προσφορα που σου προσφέρει....κλπ" αν το λέει όλα ΟΚ... Για δώστε δείγμα! Εννοείται κι αυτό έκανα, κανονικά μου λεει πως είμαι στο φοιτητικό πακέτο.... Όσοι γράψατε έως τώρα δεν αντιμετωπίσατε πρόβλημα, παρά το ότι και κλεισατε χρόνο αλλά και εσείς αγοράσατε το πακετάκι από κιόσκια όπως εγώ με απλή φωτοτυπία ταυτότητας χωρίς πάσο. Δεν μπορώ να εξηγήσω ειλικρινά τι πάει στραβά. Επροχτές κανονικά έβαλα μέσω Paypal 6 ευρώ και το υπόλοιπό μου είναι αυτή τη στιγμή πάνω από 6 ευρώ. Το διασταυρώνω τόσο μέσα από το F2G app στο android όσο και μέσω 1269. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Eίναι στο όνομά σου;Αν ναι γιατί δεν ρωτάς στην εξυπηρέτηση πελατών; Δεχόσουν αναπάντητες κλήσεις απο απόκρυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Κανε ενα restart την συσκευη σου φίλε μου. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Κανε ενα restart την συσκευη σου φίλε μου. Γιατί;Δεν μιλάμε για πρόβλημα κάποιας εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 ΑΚΥΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Και συγνώμη για την αναστάτωση , πφφφφφ, επανήλθε η καρδιά μας από το σύντομο ταξιδάκι στην Κούλουρη :lol: Τελικώς ,δεν ξέρω γιατί, είχε το κινητό γυρίσει από μόνο του ή εγώ το έκανα χωρίς να το καταλάβω, την διαχείριση των SMS στην άλλη την κάρτα !!!:rolleyes: Όλα καλά βρε! Ενεργοποίησα κανονικά.....Χίλια συγνώμη και πάλι για το false alarm :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ΑΚΥΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Και συγνώμη για την αναστάτωση , πφφφφφ, επανήλθε η καρδιά μας από το σύντομο ταξιδάκι στην Κούλουρη :lol: Τελικώς ,δεν ξέρω γιατί, είχε το κινητό γυρίσει από μόνο του ή εγώ το έκανα χωρίς να το καταλάβω, την διαχείριση των SMS στην άλλη την κάρτα !!!:rolleyes: Όλα καλά βρε! Ενεργοποίησα κανονικά.....Χίλια συγνώμη και πάλι για το false alarm :Oγια λιγο μας εκοψες τα ποδια φιλε αλλα τελος καλο ολα καλα καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ΑΚΥΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Και συγνώμη για την αναστάτωση , πφφφφφ, επανήλθε η καρδιά μας από το σύντομο ταξιδάκι στην Κούλουρη :lol: Τελικώς ,δεν ξέρω γιατί, είχε το κινητό γυρίσει από μόνο του ή εγώ το έκανα χωρίς να το καταλάβω, την διαχείριση των SMS στην άλλη την κάρτα !!!:rolleyes: Όλα καλά βρε! Ενεργοποίησα κανονικά.....Χίλια συγνώμη και πάλι για το false alarm :O Δεν τρεχει τιποτα θα σου στειλω τον λογαριασμο για τα υπογλωσσια:lol::lol: που αγορασα ,μην κανεις τετοια φιλε μου κυκλοφορουν και εμφραγματα:lol::lol:....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τελικα εξακολουθουν να δινονται νουμερα και αν ναι σε ποια σημεια ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τελικα εξακολουθουν να δινονται νουμερα και αν ναι σε ποια σημεια ; παει καιρος απο τοτε πο μοιραζαν νουμερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Παιδεια μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ. Εχω φοιτητικο νουμερο και ειχα ενεργοποιηση το πακετακι 1000+1000 το οποιο εληγε χτες στης 12 το βραδυ. Μπαινω κατα της 10 το βραδυ στην εφαρμογη και κανω διπλη ενημερωση και βλεπω οτι εχω 170mb. Λεω ωραια και βγαζω την σιμ και την βαζω σε εναι αρχαιο τηλεφωνακι του 1800 για να μην με χρεωση daily internet οπως τον προηγουμενο μηνα μεχρι να παω σε ενα καταστημα να βαλω λευφτα σημερα το πρωι και να ενεργοποιησω τα 1000+1000 γιατι δεν ειχα αρκετο υπολοιπο μεσα και φοβομουνα.Παιρνω τηλ σημερα το πρωι και τι να δω. Ειμαι μειον 1ε. Μπηκα στο φεις καιι τους τα χωσα. Μου φενεται το εχουν συστηματικο οταν τελειωνη το πακετο των 1000 και δεν εχεις ενεργοποιηση αμεσα πακετο πριν ληξη το προηγουμενο να σου κανουν την λαδια και σε οποιον τα φανε.Καλα αμα το νουμερο δεν το ειχε ολος ο κοσμος μου και δεν ειχε αυτη την τρελη προσφορα θα ειχε φαη σουταρισμα.Γιαυτο μεγαλη προσοχη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Το πιο βολικό είναι να στέλνουμε το μήνυμα την τελευταία μέρα που λήγει το πακέτο. Αν υποθέσουμε ότι βάζουμε 6€ το μήνα, πρακτικά η μία μέρα που χάνουμε είναι 0,20€. Δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία. Και μένα που έχει συμβεί πολλές φορές αυτή η χρέωση του 1€, παρόλο που πάντα έχω κλείσει τα data τουλάχιστον μια ώρα πριν λήξει το πακέτο. Επικοινωνώ και πάντα μου το πιστώνουν μετά από κάποιες μέρες. Αλλά όπως ξαναλέω, ακόμα και αυτή η διαδικασία δεν αξίζει για 0,20€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Το πιο βολικό είναι να στέλνουμε το μήνυμα την τελευταία μέρα που λήγει το πακέτο. Αν υποθέσουμε ότι βάζουμε 6€ το μήνα, πρακτικά η μία μέρα που χάνουμε είναι 0,20€. Δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία. Και μένα που έχει συμβεί πολλές φορές αυτή η χρέωση του 1€, παρόλο που πάντα έχω κλείσει τα data τουλάχιστον μια ώρα πριν λήξει το πακέτο. Επικοινωνώ και πάντα μου το πιστώνουν μετά από κάποιες μέρες. Αλλά όπως ξαναλέω, ακόμα και αυτή η διαδικασία δεν αξίζει για 0,20€!ετσι το εκανα και εγω την τελευταία μερα εκανα ανανεωση και κατεβαινα παντα μια μερα (εχανα ) γιατι ειχα χάσει και εγω 1 ευρω αυτον τον μηνα το εκανα την επόμενη το πρωι (έληγε 24 και το εκανα 25 στις 8 το πρωι ) και δεν ειχα χρεωση τι παιζει τελικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 παει καιρος απο τοτε πο μοιραζαν νουμερα Αρα σταματησε να μοιραζεται πια στον δρομο και αποκταται μονο απο φοιτητες με πασο σε καταστημα η ηλεκτρονικα. Σωστα ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Αρα σταματησε να μοιραζεται πια στον δρομο και αποκταται μονο απο φοιτητες με πασο σε καταστημα η ηλεκτρονικα. Σωστα ; πολυ σωστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σταμάτησε και η προσφορά από το public, που το έδινε με αγορά κάποιου παιχνιδιού ως ειδική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Τι ώρα έλαβες μήνυμα ότι λήξαν τα ΜΒ ή το πακέτο; Ρωτάω γιατί χτές η WIND άλλαξε τακτική και μου έστειλε μήνυμα στις 20:02 ότι τα ΜΒ έληξαν ..... Προφανώς διόρθωσαν την πατάτα ταους ....με απαράδεκτο τρόπο..... Στο APP φαινόντουσαν κανονικά τα ΜΒ μέχρι 24:00. Δεν χρεώθηκα γιατί είχα και το LOG N WIN 100 MB.... Edited March 2, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ρε την wind. απο το καλο στο καλυτερο παει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τι ώρα έλαβες μήνυμα ότι λήξαν τα ΜΒ ή το πακέτο; Ρωτάω γιατί χτές η WIND άλλαξε τακτική και μου έστειλε μήνυμα στις 20:02 ότι τα ΜΒ έληξαν ..... Προφανώς διόρθωσαν την πατάτα ταους ....με απαράδεκτο τρόπο..... Στο APP φαινόντουσαν κανονικά τα ΜΒ μέχρι 24:00. Δεν χρεώθηκα γιατί είχα και το LOG N WIN 100 MB.... Στης 12 το βραδυ.Ευτυχως μολης τωρα καταλαβαν το λαθος του και μου πιστωσαν το ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Διδεται ακομα απο promotion αλλα μονο με πασο η βεβαιωση σχολης. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Για 4G ξέρει κανείς τίποτα? Πρέπει να αλλάξουμε κάρτα sim? Θα συνεχίσει η προσφορά η θα χαθεί το πακέτο? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Για 4G ξέρει κανείς τίποτα? Πρέπει να αλλάξουμε κάρτα sim? Θα συνεχίσει η προσφορά η θα χαθεί το πακέτο? θα πρεπει να παρουμε φιλε μου το 1260 εξυπηρετηση πελατων και να ρωτησουμε και εγω επειδη ειναι σε αλλο ονομα (δεν ξερω το ονομα ομως ) εαν γινεται να το παρουμε στο ονομα μας να παμε σε καποιο καταστημα και μαλλον δεν χανουμε την προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Για 4G ξέρει κανείς τίποτα? Πρέπει να αλλάξουμε κάρτα sim? Θα συνεχίσει η προσφορά η θα χαθεί το πακέτο? Αλλαγή κάρτας δωρεάν. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Αλλαγή κάρτας δωρεάν. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Η αλλαγή κάρτας είναι με χρέωση, Το internet είναι δωρεάν. [ATTACH]57670[/ATTACH][ATTACH]57671[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Η αλλαγή κάρτας είναι με χρέωση, Το internet είναι δωρεάν. [ATTACH]57670[/ATTACH][ATTACH]57671[/ATTACH] μιας και είμαστε στο νήμα του φοιτητικού άρα μας αφορά η πάνω πληροφορία που λέει ότι για συνδρομητές καρτοκινητής η αλλαγή γίνεται χωρίς χρέωση.. αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί οι sim των καρτοκινητών να θέλουν όλες αλλαγή ενώ του συμβολαίου μετά το 2004 υποστηρίζουν 4g.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts