Jump to content

Motorola Moto X

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Κάτι τελευταίο.Στο gsmarena γράφει ότι παίρνει κάρτα SD.Είναι όντως έτσι; Στο YouTube δεν είδα να το αναφέρουν

.

Καπάκια... Sd... Βρε μπας και διαβάζεις για το Moto G; :D:D:D:D

Αστειεύομαι.

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τσιμπισα και γω τελιικα:) γιατι δεν τη παλευω με 5+,πηρα το walnut και δεν μου κανει καρδια να βαλω θηκη επειδη μου καθεται απιστευτα στο χερι αλλα επειδη ολο και καμια μ@λακια θα γινει θα βαλω,εχει κανεις να προτεινει καποια καλη θηκη και επισης ζετατινα η tempered glass με καλη αισθηση.Ευχαριστω.

Μπήκα κι εγώ στην παρέα! Κουκλί είναι το άτιμο! Περνάω αρχεία με το migrate, κάνει και κάποια install και ζεστάθηκε η πλάτη του αρκετά! Είναι ευρωπαϊκό (γερμανικά τα φυλλάδια) και λέει assembled in China. Να ανησυχήσω ή μόνο τα αμερικάνικα είναι in USA? Η εφαρμογή για SMS υποστηρίζει 140? Το Hangouts? To connect υποστηρίζει κλήσεις από τον υπολογιστή?

Για την κατασκευή μην ανησυχεις τα ευρωπαϊκά συναρμολογουνται Κίνα . Η ζέστη είναι που βγάζει είναι κανονική και σε έμενα το κανει. Και εγώ θέλω να πάρω tempered glass αλλά δεν ξέρω ποιας εταιρείας οποίος ξέρει καμια να ποσταρει παιδια

Μπήκα κι εγώ στην παρέα! Κουκλί είναι το άτιμο! Περνάω αρχεία με το migrate, κάνει και κάποια install και ζεστάθηκε η πλάτη του αρκετά! Είναι ευρωπαϊκό (γερμανικά τα φυλλάδια) και λέει assembled in China. Να ανησυχήσω ή μόνο τα αμερικάνικα είναι in USA? Η εφαρμογή για SMS υποστηρίζει 140? Το Hangouts? To connect υποστηρίζει κλήσεις από τον υπολογιστή?

Καλοριζικο. Ειναι λογικο να εχει ζεσταθει. Το σκαλιζεις γι αυτο.

Textra sms και εισαι κομπλε για μυνηματα.

Κλησεις απο υπολογιστη οχι ακομα. Εχει ανακτηση κλησεων.

@raptor cellcom.gr. Πολυ καλη υποστηριξη και σερβις.

Πολύ όμορφο πάντως! Φτου να μην το ματιάσω! Για τα sms, είδα ότι τα στέλνει κεφαλαία από μόνο του. Θα δω αν θα αλλάξω εφαρμογή. Το 4G ρουφάει πολύ μπαταρία? Στο service πήρα τηλέφωνο πριν πάρω το κινητό και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν το moto X, γιατί δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Στη Motorola Ελλάδας που πήρα, μου είπαν ότι σε περίπτωση που χρειαστεί, απευθύνεσαι στο κατάστημα αγοράς και το στέλνουν αυτοί στο service της χώρας που προέρχεται. Edited by friends_addict

Επισημο πια http://motorola-blog.blogspot.gr/2014/10/its-official-android-50-lollipop-coming.html?m=1

Στο service πήρα τηλέφωνο πριν πάρω το κινητό και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν το moto X, γιατί δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Στη Motorola Ελλάδας που πήρα, μου είπαν ότι σε περίπτωση που χρειαστεί, απευθύνεσαι στο κατάστημα αγοράς και το στέλνουν αυτοί στο service της χώρας που προέρχεται.

Εμενα μου ειχανε πει, μονο επι πληρωμη αν παθει κατι.

Εμένα πάλι από cellcom, ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν γιατί δεν εισάγουν τα κομμάτια, εφόσον η συσκευή δεν έρχεται επίσημα Ελλάδα. Βγάλε άκρη. Τεσπά, μακριά από μας!

:offtopic: Το textra πολύ όμορφο φαίνεται. Και μόλις είδα ότι αν το μήνυμα είναι μικρό, το στέλνει με πεζά και τόνους. Αν είναι περισσότεροι από 70 χαρακτήρες τα κάνει κεφαλαία για να στείλει ένα!

Το 4G καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία από το 3G?

Εμένα πάλι από cellcom, ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν γιατί δεν εισάγουν τα κομμάτια, εφόσον η συσκευή δεν έρχεται επίσημα Ελλάδα. Βγάλε άκρη. Τεσπά, μακριά από μας!

:offtopic: Το textra πολύ όμορφο φαίνεται. Και μόλις είδα ότι αν το μήνυμα είναι μικρό, το στέλνει με πεζά και τόνους. Αν είναι περισσότεροι από 70 χαρακτήρες τα κάνει κεφαλαία για να στείλει ένα!

Το 4G καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία από το 3G?

Το 4G ναι καταναλωνει. Μονο αν πιασεις ομως.

Είμαι τυχερός εδώ που βρίσκομαι (Τσικαλαριά, Σούδας, Χανίων, αν ξέρει κανείς) και πιάνω μια χαρά 4G, γι' αυτό ρωτάω κιόλας. Απλά έβλεπα στο νέο nexus πχ πως για browsing σε 4G είχε λίγο περισσότερη ώρα διάρκεια μπαταρίας απ' ότι σε WiFi! Και έμεινα λίγο ******ς!

Πάντως πιστεύω πως το LTE είναι λιγότερο ενεργοβόρο από το 3G. Η μεγάλη κατανάλωση προκύπτει από το γεγονός πως δεν υπάρχει σωστό δίκτυο στην Ελλάδα και όταν έχεις το κινητό να ζητάει 4G, ενώ δεν υπάρχει ή είναι ασθενές, εκεί καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια.

Edited by friends_addict

Για γέλια ή για κλάματα? Ναι, γουστάρω πολύ τη μεγαλύτερη οθόνη (πήγα στα 4,7 του δικού μας από 3,7) και ακόμα πιο μεγάλη πιστεύω πως θα είναι ακόμα καλύτερη στη χρήση. Αλλά! Δεν κουβαλιέται. Πως τα phablets έγιναν κινητά δεν έχω καταλάβει.

Στα δικά μας: Υπάρχει φωνητική εντολή για να μπαίνει αθόρυβο?

Edited by friends_addict

Παρατήρησα ότι αρκετές φορές τo touchless control ενεργοποιείται μόνο του. Συμβαίνει και σε άλλους αυτή η συμπεριφορά;

Κι όμως! Ενεργοποιήθηκε και σε μένα ενώ οδηγούσα! Και μάλιστα μου έλεγε να μιλάω δυνατά γιατί υπάρχει θόρυβος! Είχα ράδιο και ανοιχτά παράθυρα! Μπερδεύτηκε με το ράδιο? Τι να πω!

Κι όμως! Ενεργοποιήθηκε και σε μένα ενώ οδηγούσα! Και μάλιστα μου έλεγε να μιλάω δυνατά γιατί υπάρχει θόρυβος! Είχα ράδιο και ανοιχτά παράθυρα! Μπερδεύτηκε με το ράδιο? Τι να πω!

Σαν κατι ηλικιωμενους...Μιλα πιο δυνατα!!

Περα απο την πλακα, λογικο το ακουω.

Μη ξεχναμε ηταν το πρωτο κινητο που χωρις να το αγγιξεις εκανα οτι εκανε.

Μια χαρα κανει οτι λεω οταν χρειαστω αυτη τη λειτουργια.

Ξαναγράφω:p, σας έχει έρθει κάποιο update στο moto voice όπου να φέρνει τα καλούδια του 2014?

Ειχε ερθει μια ενημερωση αλλα για την συμβατοτητα του 360.

Αναφερει ομως στις πληροφοριες πιο κατω οτι συντομα στο moto X (1) και σε καποιες αλλες συσκευες, θα εχουμε στη διαθεση μας νεο update με τα καλουδια που αναφερεις.

Με προλάβανε! Μια άλλη ερώτηση τώρα. Έχει αλλάξει κανείς σε ART? Εντυπώσεις?

Περίμενε κανά μήνα να βγει η L.. αν είσαι appakias τότε σίγουρα θε έχεις κάποια θέματα με το ART αλλά δεν ευθύνεται η συσκευή..

Google Pixel 5

Πάντως μου έκανε εντύπωση το πως βγαίνουν τα developer options (πατάς 7 φορές πάνω στο build number!). Όταν το διάβασα νόμιζα ότι έκαναν πλάκα!

• The title was changed to Motorola Moto X