humanoid Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Από την πλευρά της η Wind δεν οφείλει να ασκήσει πίεση για να έρθουν και τα υπόλοιπα χρώματα? Φίλε μου αυτές είναι αποφάσεις που παίρνονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές. Αν οι Κορεάτες έχουν αποφασίσει να μη διαθέσουν κόκκινο Ν5, δε θα το διαθέσουν.- Πόσο μάλλον τώρα που η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται και τα νούμερα πέφτουν μέρα με την ημέρα. Είναι γνωστοί και ως κανόνες της αγοράς. Αν κάτι δεν αποφέρει αρκετά, τότε το εκάστοτε brand (η LG στο παράδειγμα μας), δεν ξοδεύει ούτε για... logistics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 βρε παιδια ενδιαφερομαι για το -χ αλλα η απορια μου ειναι αν χρειαστω σερβις υπαρχει σε ελλαδα και κυριως σε θεσσαλονικη?αυτος ειναι και ο κυριοτερος φοβος μου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 βρε παιδια ενδιαφερομαι για το -χ αλλα η απορια μου ειναι αν χρειαστω σερβις υπαρχει σε ελλαδα και κυριως σε θεσσαλονικη?αυτος ειναι και ο κυριοτερος φοβος μου. Απ ότι ξέρω μόνο η cellcom στην Αθήνα είναι το επίσημο service. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blacky4 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γεια σας παιδιά, είμαι ανάμεσα στο moto x και το G2. Θα ήθελα λίγο την υποκειμενική γνώμη σας πάνω στο θέμα και για αυτό δεν έκανα ανάρτηση του θέματος στο επιλογή συσκευής, όπου οι περισσότερες απαντήσεις θα εστίαζαν στην υπεροχή στα specs του G2. 2 είναι οι τομείς που με προβληματίζουν περισσότερο και πιο συγκεκριμένα: -Είναι η κάμερα πραγματικά τόσο προβληματική την νύχτα? Το προηγούμενο κινητό ήταν lg optimus G (και χάθηκε και για αυτό είναι επείγουσα η αντικατάσταση), οπότε οι απαιτήσεις μου δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλές, αλλά θα ήθελα να είναι ελαφρώς ανωτέρου επιπέδου. -Είναι η αυτονομία τόσο μέτρια? Τα reviews είναι πραγματικά μοιρασμένα και δεν έβγαλα άκρη /: Ασφαλώς και δεν θα είναι στα επίπεδα του G2, αλλά θα ήθελα να μην έχει θέμα να βγάζει την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να κλείνω wifi 3g κτλ με αρκετή, σχετικά, χρήση λόγω εργασίας (γύρω στις 5-6 ώρες ανοιχτή οθόνη, 40-50 λεπτά ομιλία και κάποια mail, sms etc). Γενικά γνωρίζω τη διαφορά στα θεωρητικά specs (και δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα πέρα από τους παραπάνω 2 τομείς, άντε ίσως λίγο και η οθόνη) και τη γνωρίζεται και εσείς για αυτό και είστε στη θέση να κρίνεται πολύ καλύτερα κατά πόσο οι ευκολίες του moto x, αντισταθμίζουν την υστέρηση αυτή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Από όλες τις android συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, το x είχε την καλύτερη αυτονομία (1.5 με 2 ημέρες) με mid Και εννίοτε heavy use.. Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις, καθότι είναι γνωστό πως το x έχει τρομερότατη αυτονομία. Η κάμερα του δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, είναι μία above μετρίου όρου κάμερα, ο casual χρήστης δεν θα έχει θέματα.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Γεια σας παιδιά, είμαι ανάμεσα στο moto x και το G2. Θα ήθελα λίγο την υποκειμενική γνώμη σας πάνω στο θέμα και για αυτό δεν έκανα ανάρτηση του θέματος στο επιλογή συσκευής, όπου οι περισσότερες απαντήσεις θα εστίαζαν στην υπεροχή στα specs του G2. 2 είναι οι τομείς που με προβληματίζουν περισσότερο και πιο συγκεκριμένα: -Είναι η κάμερα πραγματικά τόσο προβληματική την νύχτα? Το προηγούμενο κινητό ήταν lg optimus G (και χάθηκε και για αυτό είναι επείγουσα η αντικατάσταση), οπότε οι απαιτήσεις μου δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλές, αλλά θα ήθελα να είναι ελαφρώς ανωτέρου επιπέδου. -Είναι η αυτονομία τόσο μέτρια? Τα reviews είναι πραγματικά μοιρασμένα και δεν έβγαλα άκρη /: Ασφαλώς και δεν θα είναι στα επίπεδα του G2, αλλά θα ήθελα να μην έχει θέμα να βγάζει την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να κλείνω wifi 3g κτλ με αρκετή, σχετικά, χρήση λόγω εργασίας (γύρω στις 5-6 ώρες ανοιχτή οθόνη, 40-50 λεπτά ομιλία και κάποια mail, sms etc). Γενικά γνωρίζω τη διαφορά στα θεωρητικά specs (και δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα πέρα από τους παραπάνω 2 τομείς, άντε ίσως λίγο και η οθόνη) και τη γνωρίζεται και εσείς για αυτό και είστε στη θέση να κρίνεται πολύ καλύτερα κατά πόσο οι ευκολίες του moto x, αντισταθμίζουν την υστέρηση αυτή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αυτονομία, με το μότο G, ήμουν με δυόμιση μέρες το πιο πολύ, τώρα με το X είμαι στις 2. Άρα σε αυτό το θέμα όλα καλά υποθέτω. Κάμερα, μία καλή οχτάρα είναι με ανεβασμένη ανάλυση. Για το βράδυ που λες, τι έχεις διαβάσει; Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι. Γνωρίζω τα θετικά του G2 αλλά προσωπικά είμαι φαν του αγνού android. Άσε που το μέγεθος του Χ είναι τόσο βολικό. Μόνο που σκέφτομαι ότι με τη νέα χρονιά (με το καλό) θα έχω και την νέα έκδοση του λειτουργικού, χαίρομαι. Τι άλλο θες να μάθεις; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blacky4 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Από όλες τις android συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, το x είχε την καλύτερη αυτονομία (1.5 με 2 ημέρες) με mid Και εννίοτε heavy use.. Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις, καθότι είναι γνωστό πως το x έχει τρομερότατη αυτονομία.. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η απόκλιση στα review όσον αφορά την αυτονομία. Έψαξα δεκάδες κυριολεκτικά πριν κάνω την ανάρτηση εδώ, πχ στα γρήγορα και από ό,τι θυμάμαι techradar χάλια μπαταρία ή notebookcheck και trustedreviews μέτρια. Στα πιο σημαντικά engadget ή anandtech οι περιγραφές είναι από αρκετά έως πολύ καλή. Επίσης στα σχόλια των χρηστών στο amazon (όσο μπορεί να τα πάρει κανείς σοβαρά!) είναι η μπαταρία από τα μόνιμα παράπονα. Για την κάμερα γενικά τα παράπονα ήταν καθολικά κυρίως για noise, exposure και ότι είναι τελείως απρόβλεπτη. Και φυσικά δεν έχει και OIS. Βέβαια τα reviews είναι όλα πριν το update, για το οποίο ήθελα να ρωτήσω και ξέχασα, αν όντως έφερε κάποια βελτίωση στην κάμερα. Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πιστεύω πως μέσα στην εβδομάδα i will join the club (ή πρώην club για τον φίλο Shuffle αν θυμάμαι καλά τις προηγούμενες σελίδες του τόπικ ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 το τηλεφωνο εχει ραδιοφωνο και αν οχι παιρνει απο εφαρμογη,πχ σπιριτ,η δεν εχει γενικα δεκτη.με ενδιαφερει το ραδιο και εχω αποριψη το ς4,ς5 γι αυτο τον λογο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 το τηλεφωνο εχει ραδιοφωνο και αν οχι παιρνει απο εφαρμογη,πχ σπιριτ,η δεν εχει γενικα δεκτη.με ενδιαφερει το ραδιο και εχω αποριψη το ς4,ς5 γι αυτο τον λογο. Δυστυχώς δεν έχει, όχι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 το τηλεφωνο εχει ραδιοφωνο και αν οχι παιρνει απο εφαρμογη,πχ σπιριτ,η δεν εχει γενικα δεκτη.με ενδιαφερει το ραδιο και εχω αποριψη το ς4,ς5 γι αυτο τον λογο. Πάρε το G, αυτό έχει:p ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πιστεύω πως μέσα στην εβδομάδα i will join the club (ή πρώην club για τον φίλο Shuffle αν θυμάμαι καλά τις προηγούμενες σελίδες του τόπικ ;) ) ... και πάω από συσκευή σε συσκευή από τότε γιατί δεν μπορώ να βρω αντάξιο του..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιδια ξεμειμα απο κινητο μιας και ...δεν ηξερε κολυπμι :/ Ειχα Νεξους 5 αλλα αυτη τη φορα δεν εχω το ιδιο budget, οποτε κοιταω κατι μαλλον μεταχειρισμενο. Σκεφτομουν για κανα Νεξους 4 που βρησκεις μαλλον ευκολοτερα απο το 5αρι και σαφως φτηνοτερα. Τωρα σκεφτομαι και για Μοτο Χ. Εσεις εδω μεσα αν δεν κανω λαθος εχετε καοι πρωιν κατοχους Νεξους 5, τι λετε λοιπον μπορει το Χ να με καλυψει ? Και μπορω να το βρω και μεταχειρισμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πάρε το G, αυτό έχει:p ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... και πάω από συσκευή σε συσκευή από τότε γιατί δεν μπορώ να βρω αντάξιο του..:p το ξερω το g δεν με καλυπτει απο μνημη μαλλον θα κειταξω προς g 4glte,αλλα διαβαζω για προβληματα στην κληση..τελος παντων ψαχνομαι γιατι προερχομαι απο ς3 και αλλαζω μονο για την υποστηρηξη λειτουργικου.ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιδια ξεμειμα απο κινητο μιας και ...δεν ηξερε κολυπμι :/ Ειχα Νεξους 5 αλλα αυτη τη φορα δεν εχω το ιδιο budget, οποτε κοιταω κατι μαλλον μεταχειρισμενο. Σκεφτομουν για κανα Νεξους 4 που βρησκεις μαλλον ευκολοτερα απο το 5αρι και σαφως φτηνοτερα. Τωρα σκεφτομαι και για Μοτο Χ. Εσεις εδω μεσα αν δεν κανω λαθος εχετε καοι πρωιν κατοχους Νεξους 5, τι λετε λοιπον μπορει το Χ να με καλυψει ? Και μπορω να το βρω και μεταχειρισμενο ? Προσωπικά δεν είχα το 5αρι αλλά όταν αγόρασα το Χ η διαφορά τιμής δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη. Έδωσα 350 ενώ θα μπορούσα να πάρω το 5 με 290. Εδώ θα ξεχάσεις τις μόντες. Καλό ηχείο έχει, μία χαρά μπαταρία έχει. Θα αράξεις στο λιμάνι του Χ και θα απολαύσεις τα πάντα out of the box. Υ.Γ Φίλος μου έχει το n4, καλό κινητό εκτός τη μπαταρία και τη ξεθωριασμένη οθόνη αλλά σε όλα τα compare το X είναι πιο γρήγορο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ναι βεβαια τωρα νομιζω ειναι στα 300 αλλα τζαμπα δεν το λες ειδικα τωρα που βγαινει το Χ+1. Ξερεται αν παιζει ομως να το βρω μεταχειρισμενο ? Μιας και ενα καινουργιο το χαλασα δεν δικαιουμε 2ο, ας θρυνησουμε λιγο πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ναι βεβαια τωρα νομιζω ειναι στα 300 αλλα τζαμπα δεν το λες ειδικα τωρα που βγαινει το Χ+1. Ξερεται αν παιζει ομως να το βρω μεταχειρισμενο ? Μιας και ενα καινουργιο το χαλασα δεν δικαιουμε 2ο, ας θρυνησουμε λιγο πρωτα Μεταχειρισμενο απο Ελλαδα θα βρεις πολυ δυσκολα πιστευω. Ριξε μια ματια στο ebay αν εχεις εμπιστοσυνη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έσκασε μύτη και η 4.4.4 . Από αύριο εντυπώσεις, αν και δε νομίζω να έχω πολλές. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επιστρέψω σε stock recovery για να μπορέσω να κάνω την αναβάθμιση; Τώρα έχω TWRP και το μοντέλο είναι το XT1052. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Λογικα μεσω fastboot, αλλα και μεσα απο το κινητο με flashify. Απλα πρεπει να βρεις το μαμα recovery, αυτο γινεται αποσυμπιεζοντας τα σωστα system images η ψαξτο ετοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tav Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 επιβεβαιωνω κ εγω την αφιξη του 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά, την 4.4.4 την είχα τουλάχιστο 1 μήνα πριν.. XT1052 έχετε όλοι? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά, την 4.4.4 την είχα τουλάχιστο 1 μήνα πριν.. XT1052 έχετε όλοι? Ναι. Εσυ ομως ειχες την dev.εκδοση του X. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmtav Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά σε όλους ! Κοιτάω μετά "μανίας" το Moto X σε δημοπρασίες στο eBay. Κάποιες εκδόσεις της συσκευής είναι σε αρκετά καλή τιμή, αλλά δεν είναι σαφές σε ποιες συχνότητες παίζουν. Π.χ. Η XT1049 (Republic Wireless), φαίρεται σε άλλες σελίδες να μην έχει καθόλου GSM/UMTS radio, σε άλλες GSM αλλά όχι UMTS και σε τρίτες να έχει και GSM και UMTS. Θα μπορούσε κάποιο από τα πολύπειρα μέλη να μου επιβεβαιώσει ποιες συχνότητες όντως δουλεύουν στο XT1049 ? Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά σε όλους ! Κοιτάω μετά "μανίας" το Moto X σε δημοπρασίες στο eBay. Κάποιες εκδόσεις της συσκευής είναι σε αρκετά καλή τιμή, αλλά δεν είναι σαφές σε ποιες συχνότητες παίζουν. Π.χ. Η XT1049 (Republic Wireless), φαίρεται σε άλλες σελίδες να μην έχει καθόλου GSM/UMTS radio, σε άλλες GSM αλλά όχι UMTS και σε τρίτες να έχει και GSM και UMTS. Θα μπορούσε κάποιο από τα πολύπειρα μέλη να μου επιβεβαιώσει ποιες συχνότητες όντως δουλεύουν στο XT1049 ? Ευχαριστώ πολύ !Θα έλεγα μόνο ευρωπαϊκό.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά σε όλους ! Κοιτάω μετά "μανίας" το Moto X σε δημοπρασίες στο eBay. Κάποιες εκδόσεις της συσκευής είναι σε αρκετά καλή τιμή, αλλά δεν είναι σαφές σε ποιες συχνότητες παίζουν. Π.χ. Η XT1049 (Republic Wireless), φαίρεται σε άλλες σελίδες να μην έχει καθόλου GSM/UMTS radio, σε άλλες GSM αλλά όχι UMTS και σε τρίτες να έχει και GSM και UMTS. Θα μπορούσε κάποιο από τα πολύπειρα μέλη να μου επιβεβαιώσει ποιες συχνότητες όντως δουλεύουν στο XT1049 ? Ευχαριστώ πολύ ! Εγω παλι θα σου ελεγα να προσεχεις τις δημοπρασιες. Οσο για την συσκευη...ψαξε αρκετα σε καταστηματα του εξωτερικου διοτι εχει πεσει η τιμη του. Κι γω μετα μανιας το κοιτουσα αρκετο καιρο και το τσιμπησα. Δε θα το μετανοιωσεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmtav Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts