alcamus06 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλημέρα σε όλους. δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως το θέλω πολύ... μερικές ερωτήσεις προς κατόχους και μη 1) Από moto maker , το κινητό είναι και για Ελλάδα ; με εγγύηση τι γίνεται από Αμερική αν ξέρετε ; Επίσης διάβασα πως ίσως έρθει η υπηρεσία moto maker και Ευρώπη. Ισχύει ; 2) Βολεύει όλη αυτή η ιστορία του touchless ? το έχετε ευχαριστηθεί ; 3) Κάτι που θα λέγατε σε κάποιον ότι σας έχει κάνει τρομερή εντύπωση ; Αντίστοιχα κάτι το έντονα αρνητικό ; Οι εντολές με ελληνική προφορά ( τα αγγλικά μου είναι τα κλασικά ελληνικοαμερικάνικα :lol:) είναι κατανοητές ; 4) από που έχετε αγοράσει εσείς ; ευχαριστώ Σκέφτομαι πολύ για moto maker από Αμερική αλλά με ενδιαφέρει η εγγύηση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλημέρα σε όλους. δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως το θέλω πολύ... μερικές ερωτήσεις προς κατόχους και μη 1) Από moto maker , το κινητό είναι και για Ελλάδα ; με εγγύηση τι γίνεται από Αμερική αν ξέρετε ; Επίσης διάβασα πως ίσως έρθει η υπηρεσία moto maker και Ευρώπη. Ισχύει ; 2) Βολεύει όλη αυτή η ιστορία του touchless ? το έχετε ευχαριστηθεί ; 3) Κάτι που θα λέγατε σε κάποιον ότι σας έχει κάνει τρομερή εντύπωση ; Αντίστοιχα κάτι το έντονα αρνητικό ; Οι εντολές με ελληνική προφορά ( τα αγγλικά μου είναι τα κλασικά ελληνικοαμερικάνικα :lol:) είναι κατανοητές ; 4) από που έχετε αγοράσει εσείς ; ευχαριστώ Σκέφτομαι πολύ για moto maker από Αμερική αλλά με ενδιαφέρει η εγγύηση. Ευχαριστώ 1)Από Αμερική με moto maker θα βρεις άκρη μόνο εάν έχεις διεύθυνση ΚΑΙ κάρτα USA. Διευθύνσεις τύπου myus.com ΔΕΝ πιάνουν. Θα έρθει και Ευρώπη, απλώς σε πρώτη φάση θα είναι μόνο UK. 2)Δεν φαντάζεσαι πόσο.. Όλα με φωνή, όλα όλα :p 3)No problem με φωνή, όσο πιο καθαρά είναι τόσο πιο καλά, αλλά δεν θέλει προφορές κτλ.. Αρνητικό.. μμ... ΚΑΝΕΝΑ! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) @Shuffle ετοιμασου. Ερχομαι να ταράξω τα νερα του νηματος με την αποκτηση του. Τελος του μηνα θα το εχω. Edited June 10, 2014 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ας πουμε πως έχω γνωστό να το στείλει. Εγγύηση ισχύει μόνο για Αμερική ; γνωρίζετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ας πουμε πως έχω γνωστό να το στείλει. Εγγύηση ισχύει μόνο για Αμερική ; γνωρίζετε ; Το παίρνεις από USA, έχεις εγγύηση μόνο USA.. επίσημα.. τώρα, στο service το δικό μας οτιδήποτε αφορά firmware ΔΕΝ το αναλαμβάνουν.. σε επίπεδο h/w ίσως.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 ουτε με usabox δλδ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παιδια πουλαει κανεις το moto x του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ουτε με usabox δλδ ? Nope, με καμία mail forwarding υπηρεσία, τις έχει κάνει blacklist η motorola για να μην φεύγουν custom moto x εκτός USA. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια πουλαει κανεις το moto x του???? Κατά τον Σεπτέμβρη που θα βγει το επόμενο ναι..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παρελαβα. ...και αφηστε τους αλλους να λενε για τους πυρηνες. Μας κανει πλακα η moto περι δυο πυρηνων!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλοριζικο!!! απο που το παραγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasprevere Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλημερα παιδια,πηρα προσφατα το συγκεκριμενο κινητο απο Ελλαδα(WIND) το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι στα μηνυματα που γραφω ενω εμφανιζεται στις λεξεις το ΣΙΓΜΑ(Σ) οταν στελνω το μηνυμα ολα τα ΣΙΓΜΑ λειπουν :confused: σε ελληνικους χαραχτηρες στα αγγλικα ειναι οκ,οπως και στο viber δεν εχει θεμα ,μονο στα μηνυματα του κινητου το κανει, εχετε καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλημερα παιδια,πηρα προσφατα το συγκεκριμενο κινητο απο Ελλαδα(WIND) το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι στα μηνυματα που γραφω ενω εμφανιζεται στις λεξεις το ΣΙΓΜΑ(Σ) οταν στελνω το μηνυμα ολα τα ΣΙΓΜΑ λειπουν :confused: σε ελληνικους χαραχτηρες στα αγγλικα ειναι οκ,οπως και στο viber δεν εχει θεμα ,μονο στα μηνυματα του κινητου το κανει, εχετε καμια λυση? To G πήρες, όχι το X..:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρελαβα. ...και αφηστε τους αλλους να λενε για τους πυρηνες. Μας κανει πλακα η moto περι δυο πυρηνων!!! Για πες..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasprevere Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 :rolleyes: σωστος το g εχω ,παω στο g λοιπον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για πες..:lol: Τι να πρωτοπω; Τα ελεγες κι συ οταν το πηρες. Τετοιο παντρεμα software/hardware δεν εχω δει. Δηλαδη το καινουργιο που θα ειναι με 4πυρηνες πως θα πηγαινει;;; Η ηταν λαθος η πολιτικη να μη το φερουν εξ αρχης στην Ευρωπη η ηταν εσκεμενο για να μη φαει πωλησεις απο αλλες συσκευες;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Τι να πρωτοπω; Χρώμα, τιμή, πωλητής?...:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Χρώμα, τιμή, πωλητής?...:lol: Μαυρο(μαλακο τυπου γομας, πολυ ωραιο grip), 350€, αμαζον. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μαυρο(μαλακο τυπου γομας, πολυ ωραιο grip), 350€, αμαζον. Από μπαταρία σε σύγκριση με το moto g τί λέει το x ?? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Από μπαταρία σε σύγκριση με το moto g τί λέει το x ?? Δε μπορώ να βγάλω ακόμα ασφαλές συμπέρασμα διότι είναι η δεύτερη μέρα που το έχω. Εκ πρώτης όψεως όμως φαίνεται να υπερτερεί του G, για λίγο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Δε μπορώ να βγάλω ακόμα ασφαλές συμπέρασμα διότι είναι η δεύτερη μέρα που το έχω. Εκ πρώτης όψεως όμως φαίνεται να υπερτερεί του G, για λίγο. Όταν θα έχεις ξεκάθαρη άποψη μπορείς σε παρακαλώ να ποστάρεις εντυπώσεις; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Όταν θα έχεις ξεκάθαρη άποψη μπορείς σε παρακαλώ να ποστάρεις εντυπώσεις; Φυσικά. Θα γράψω γενικά τις εντυπώσεις μου Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 @Shuffle... Μη μου πεις οτι πηρες τη 4.4.4! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 @Shuffle... Μη μου πεις οτι πηρες τη 4.4.4! Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση, δεν την έχω βάλει ακόμα... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλα παιδια ηρθς και ολας η 4.4.4???? απιστευτο!!!! ουτε ΝΕΧΥΣ να ηταν!!!!! αχ ζηλευω!!!! η πιο τελεια συσκευη στης 4.7 ιντσες!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tav Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημερα και απο εμενα.Μετα απο σχεδον 4 χρονια με το htc desire s,εντος εβδομαδας θα ειμαι κατοχος του moto x. Ανυπομονω να διαπιστωσω ολα τα καλα που εχω ακουσει. Και μια ερωτηση...Οταν θα το ανοιξω πρωτη φορα,παιζει να μου ερθει αμεσως η αναβαθμιση του android?λογικα θα μου ερθει το κινητο με jellybean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημερα και απο εμενα.Μετα απο σχεδον 4 χρονια με το htc desire s,εντος εβδομαδας θα ειμαι κατοχος του moto x. Ανυπομονω να διαπιστωσω ολα τα καλα που εχω ακουσει. Και μια ερωτηση...Οταν θα το ανοιξω πρωτη φορα,παιζει να μου ερθει αμεσως η αναβαθμιση του android?λογικα θα μου ερθει το κινητο με jellybean Προσωπικα, πετυχα 2η παρτιδα απο αμαζον και εχω μαμισια 4.4.2 :D Αν σου ερθει με 4.2.2 (χλωμο το κοβω) τοτε κανεις κανονικα την αναβαθμιση. Σε λιγο περιμενουμε τη 4.4.4 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts