Jump to content

Περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Είδα πρόσφατα αυτό το βιντεάκι στο youtube και είναι μάλλον μια μίνι συνέντευξη κάποιου φυσικού. Επειδή δεν ξέρω και πολλά από αυτόν τον κλάδο είπα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε για το φαινόμενο που περιγράφει γιατί στο τέλος ξεκινά να το εξηγεί αλλά έχουν κόψει την συνέντευξη. Μήπως είναι άσχετο με φυσική και έχει να κάνει με αστρολογία και το έχω καταλάβει εντελώς λάθος;;;

Καλησπέρα! Είδα πρόσφατα αυτό το βιντεάκι στο youtube και είναι μάλλον μια μίνι συνέντευξη κάποιου φυσικού. Επειδή δεν ξέρω και πολλά από αυτόν τον κλάδο είπα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε για το φαινόμενο που περιγράφει γιατί στο τέλος ξεκινά να το εξηγεί αλλά έχουν κόψει την συνέντευξη. Μήπως είναι άσχετο με φυσική και έχει να κάνει με αστρολογία και το έχω καταλάβει εντελώς λάθος;;;

λέει μπούρδες

Τόσο απλά

xaxaxaxaxa troll more :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αλήθεια τώρα εσυ το πιστεψες;

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το πιο περίεργο και ανεξήγητο φαινόμενο είναι ότι οι "διαφημιστές" που σκέφτονται αυτές τις ηλιθιότητες για να κάνουν το video τους viral, βρίσκουν δουλειά και ακόμα περισσότερο που με τόση βλακεία εγκεφάλου μπορούν να στέκονται όρθιοι χωρίς να πέφτουν σε κάθε βήμα.

ΑΥΤΟ είναι το ανεξήγητο φαινόμενο.

Και η σωστή ορολογία είναι "μπαγλαμάδες".

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

λέει μπούρδες

Τόσο απλά

Το έψαχνα και χτες και δεν βρήκα τίποτα επίσημο εκτός από κάτι περίεργα αστρολογικά που ούτε αυτά τα κατάλαβα και δεν με αφορούν κι όλας...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλήθεια τώρα εσυ το πιστεψες;

Επειδή ακριβώς δεν το πίστεψα είπα να ρωτήσω αν κάποιος το γνωρίζει διότι η ασχετοσύνη μου σε αυτά τα θέματα δεν περιγράφεται! Είμαι ο πιο άσχετος και από τους άσχετους στην αστρολογία, αστροφυσική κλπ κλπ :lol: Αλλά όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πιο περίεργο και ανεξήγητο φαινόμενο είναι ότι οι "διαφημιστές" που σκέφτονται αυτές τις ηλιθιότητες για να κάνουν το video τους viral, βρίσκουν δουλειά και ακόμα περισσότερο που με τόση βλακεία εγκεφάλου μπορούν να στέκονται όρθιοι χωρίς να πέφτουν σε κάθε βήμα.

ΑΥΤΟ είναι το ανεξήγητο φαινόμενο.

Και η σωστή ορολογία είναι "μπαγλαμάδες".

Πάντως έχουμε πήξει πια! Δεν μπορώ να ακούσω ένα playlist στο youtube χωρίς να μου κόβουν το playlist οι διαφημίσεις ανάμεσα στα τραγούδια! :wacko:

εγω ναι :alien::alien::alien:

Ας είμαστε πιο επιφυλακτικοί mol. Δεν μας έφταναν οι ψεκασμοί, ακούμε και για τα πελώρια κύματα αστρολογίας και τρελαινόμαστε... χαχαχαχα :p

Όσα περισσότερα διαβάζεις/γνωρίζεις/καταλαβαίνεις, τόσο λιγότερο επηρεάζεσαι απο πράγματα που ακούς ή βλέπεις στο ιντερνετ.

Καλύτερα διάβασε και ενημερώσου, παρά να είσαι άσχετος και να πιστεύεις τον οποιοδήποτε.

Σύν το οτι θα είσαι ανεξάρτητος. Δεν θα στηρίζεσαι σε άλλους (π.χ. φόρουμ) για να σου πουν οι άλλοι αν αυτό που διάβασες είναι αλήθεια ή ψέματα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Είμαι νέο μέλος και μου άρεσε που δεν trollarete όπως γίνεται γενικότερα. Καλές συζητήσεις να έχουμε. Με βλέπω να γίνομαι φανατικός του forum από εκεί που τα σνόμπαρα! χαχαχα :D

Εξαρτάται σε ποιους θα πέσεις.

Υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα εδώ μέσα....

Βαλέ adblock και θα εξαφανιστούν οι διαφημισεις.

ευχαριστώ thePRODIGY μπας και γλιτώσω από "το πελώριο κύμα διαφημίσεων" χαχαχα (φαντάζομαι οτι είναι κάποια ρύθμιση του browser ή στις ρυθμίσεις του υπολογιστή;)

Είναι add on του browser. Ψάξε στο google η στο καταστημα εφαρμογών του browser σου.

Εγώ έχω chrome και το βρήκα στο store του.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εξαρτάται σε ποιους θα πέσεις.

Υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα εδώ μέσα....

Μπερδεύεται το πράγμα πάντα όταν ανοίγονται τέτοιες συζητήσεις. Έχεις δίκιο στο οτι πρέπει ο καθένας μόνος του να μελετά και να αναπτύσσει δική του άποψη αλλά μαθαίνουμε όταν ρωτάμε και τα forums από ότι βλέπω βοηθούν στο να προβληματίζεσαι. Κάτι δεν είναι και αυτό;

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι add on του browser. Ψάξε στο google η στο καταστημα εφαρμογών του browser σου.

Εγώ έχω chrome και το βρήκα στο store του.

αχα! θα το κάνω αμέσως και εγώ chrome έχω! ευχαριστώ πολύ!

Νομιζω κάπου στις ρυθμίσεις του chrome έχει επιλογή add extensions.

Αλλιως μπες στο καταστημα του chrome.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μπερδεύεται το πράγμα πάντα όταν ανοίγονται τέτοιες συζητήσεις. Έχεις δίκιο στο οτι πρέπει ο καθένας μόνος του να μελετά και να αναπτύσσει δική του άποψη αλλά μαθαίνουμε όταν ρωτάμε και τα forums από ότι βλέπω βοηθούν

Ναι, αλλά καλό είναι να έχεις κάποιες γνώσεις κι εσύ.

Το ίντερνετ είναι τόσο γεμάτο με πληροφορίες, που 2 λεπτά να ψάξεις έχεις βρει αυτό που θέλεις!

Για τα φόρουμ, είναι όπως ο καφές. Έκαστο στο είδος του δηλαδή...

Δε θα ρωτήσεις εδώ π.χ. τι πρέπει να κάνεις αν μείνει η γυναίκα σου έγκυος γιατι θα πέσει trolling.

Όπως επίσης δε θα μπεις σε ένα φόρουμ για "εγκυμοσύνη και νέες μητέρες" και να ρωτήσεις τι κινητό να αγοράσεις...

Τι παιζει τελικα με αυτο το "πελωριο κυμα"?Εχω δει ενα σωρο βιντεακια στο youtube,group στο fb,μεχρι και διαφημιστικο σποτ στην τηλεοραση.Οτι υπαρχει,υπαρχει μονο σε ελληνικα sites και βιντεακια,αρα δεν προκειται για "παγκοσμιο" φαινομενο

http://www.wherevent.com/detail/To-pelorio-kyma-I-apokalypsi-toy-pelorioy-kymatos

.

Το μυαλο μου παει σε 2 εκδοχες.'Η καποια viral διαφημιση(π.χ. νεα ruffles εξτρα κυματιστα με ΠΕΛΩΡΙΑ κυματα) ή καποια φαρσα της ελληνοφρενειας.Οτι και να ειναι θα το μαθουμε αυριο.

Edited by NetSurfer_g7

τι ειναι το κυμα ρε παιδια; :lol:

Πελώωωωωριο! :lol:

3/2 σήμερα, οπότε αν πρόκειται για διαφήμιση θα πρεπει κάτι να δούμε...

Πελώωωωωριο! :lol:

3/2 σήμερα, οπότε αν πρόκειται για διαφήμιση θα πρεπει κάτι να δούμε...

Κατι μου λεει οτι θα αποκαλυφθει αποψε αμεσως μετα τα κεντρικα δελτια ειδησεων των καναλιων.

Τελικα επεσα μεσα,διαφημιση απο chips ηταν.

https://www.facebook.com/LaysGreece