Jump to content

Προβλήματα με GPS

gsir
 Κοινοποίηση

Εσύ έχεις θέμα με το gps;  

266 members have voted

1. 1. Εσύ έχεις θέμα με το gps;

• Ναι
    • Όχι
    • Δεν χρησιμοποιώ το gps για πλοήγηση
    • Eίχα πρόβλημα που λύθηκε με αντικατάσταση συσκευής

Recommended Posts

το θεμα ειναι ρε παιδια εγω να μιλησω για εμενα προσωπικα στην πρωτη συσκευη που ειχα την στελνω κατω μου παιρνει τρεις εβδομαδες η διαδικασια και μου στελνουν καινουρια συσκευη την παιρνω την καινουρια την κραταω περιπου ενα μηνα την ξανα στελνω και αυτην κατω μου αλλαζουν mainboard την παιρνω αυτην με αλλαγμενο το ανταλακτικο δοκιμαζω παλι σκατα...δηλαδη τι πρεπει να κανω για να εχω ενα σωστο gps που της γυναικας μου το samsung galaxy s advane των 150 ευρων ειναι πολυ καλυτερο?

Κακώς σου αλλάξανε mainboard ..Πάλι αντικατάσταση έπρεπε να ζητήσεις μπας και πέσεις σε κομμάτι που να μην έχει πρόβλημα..Εγώ δυστυχώς δεν έχω ελληνικής αντιπροσωπείας κινητό και δεν νομίζω να παιχτεί αντικατάσταση..Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση..

• Απαντήσεις 669
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συναδελφος ενδιαφερεται για αγορα g2 ειδικα τωρα που η τιμη εχει πεσει,ηθελα να ρωτησω εκ μερους του παιδια αν παιζει προβλημα με το gps γενικα στην συσκευη,οτι προελευσεως και να ειναι? ή εχει να κανει με παρτιδες που ειχαν θεμα? Sorry αλλα αν το εχετε απαντησει,δεν εχω χρονο να τα διαβασω ολα εξ αρχης! Το ρωταω διοτι το gps το χρειαζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και με ακριβεια,και οχι ως συμπληρωμα για καμμια φορα τον μηνα!

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Αν δεν το είχες δοκιμάσει με JB, τότε ίσως να φταίει η KitKat. Εγώ με JB δούλευε τέλεια και ολόσωστα και τώρα δεν μπορεί καλά καλά να κλειδώσει έναν δορυφόρο. :mad:

ειχα δοκιμασει το gps,εκανε τις γνωστες αποσυνδεσεις..οκ δεν με πειραζε και πολυ γιατι δεν το χρησιμοποιουσα...αλλα τωρα δεν μπορεις να κανεις ουτε ενα απλο check in!

Αν φταει η κιτ κατ τοτε και που θα το στειλω στην lg τι θα κανουν οεο?

ειχα δοκιμασει το gps,εκανε τις γνωστες αποσυνδεσεις..οκ δεν με πειραζε και πολυ γιατι δεν το χρησιμοποιουσα...αλλα τωρα δεν μπορεις να κανεις ουτε ενα απλο check in!

Αν φταει η κιτ κατ τοτε και που θα το στειλω στην lg τι θα κανουν οεο?

Εμένα δεν έκανε καθόλου αποσυνδέσεις, μα καθόλου όμως... Και όταν επίτηδες άλλαζα δρόμο σε 1 δευτερόλεπτο το πολύ το είχε καταλάβει. Ήταν πιο γρήγορο και από το GPS που έχω στο αμάξι. Μάλιστα ήταν τόσο κατατοπιστικό που έλεγα να πάρω και βάση. Και τώρα τον ήπια και εγώ. :mad:

Εμένα δεν έκανε καθόλου αποσυνδέσεις, μα καθόλου όμως... Και όταν επίτηδες άλλαζα δρόμο σε 1 δευτερόλεπτο το πολύ το είχε καταλάβει. Ήταν πιο γρήγορο και από το GPS που έχω στο αμάξι. Μάλιστα ήταν τόσο κατατοπιστικό που έλεγα να πάρω και βάση. Και τώρα τον ήπια και εγώ. :mad:

δηλαδη με την κιτ κατ "χαλασε" εσενα? τι θα κανεις τωρα...

είπαμε τι να κάνει...αλλά δεν το βλέπω να το κάνει :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

αυριο περιμενω κουριερ,ελπιζω να κανουν κατι και να μου το προσεξουν το κινητο...

αυριο περιμενω κουριερ,ελπιζω να κανουν κατι και να μου το προσεξουν το κινητο...

εσύ είχες πρόβλημα με το gps από την jb ή το απέκτησες τώρα που έβαλες KK (αν έβαλες?)

εσύ είχες πρόβλημα με το gps από την jb ή το απέκτησες τώρα που έβαλες KK (αν έβαλες?)

δεν θυμαμαι και πολυ καλα για να πω την αληθεια,δεν το χρησιμοποιω πολυ...σχεδον καθολου δηλαδη ..αλλα εφαρμογες που θελανε υπηρεσιες τοποθεσιας χρησιμοποιουσα,απο οτι θυμαμαι δουλευανε κανονικα...τωρα τιποτα...πολυ το φοβαμαι οτι η κιτ κατ κανει τι ζημια...

δεν θυμαμαι και πολυ καλα για να πω την αληθεια,δεν το χρησιμοποιω πολυ...σχεδον καθολου δηλαδη ..αλλα εφαρμογες που θελανε υπηρεσιες τοποθεσιας χρησιμοποιουσα,απο οτι θυμαμαι δουλευανε κανονικα...τωρα τιποτα...πολυ το φοβαμαι οτι η κιτ κατ κανει τι ζημια...

αν σου δούλευε σωστά πριν δεν είναι λογικό να μην δουλεύει τώρα....παίζει να μην πήγε καλά η εγκατάσταση της ΚΚ!τέσπα,αν έχεις κανονίσει να το στείλεις αύριο,τότε περιμένεις να δεις τι θα σου πουν εκείνοι!

αν σου δούλευε σωστά πριν δεν είναι λογικό να μην δουλεύει τώρα....παίζει να μην πήγε καλά η εγκατάσταση της ΚΚ!τέσπα,αν έχεις κανονίσει να το στείλεις αύριο,τότε περιμένεις να δεις τι θα σου πουν εκείνοι!

ειδωμεν..αν και ειμαι πολυ επιφυλακτικος...

Ναι με την KitKat και εγώ είμαι 150% σίγουρη ότι φταίει αυτό... Προς το παρόν μέχρι αύριο το βράδυ βαράω το κεφάλι μου και κατεβάζω καντήλια, γιατί μου έτυχαν κάτι αναποδιές και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τίποτα. :(

Γυναίκες, τι να πεις! Τα ίδια λέμε αλλά δεν συνενοούμαστε... :p Αυτό που μου είπες έκανα ακριβώς και δεν μου εμφανίζει τίποτα δυστυχώς. Ήθελα να σου απαντήσω στο άλλο το νήμα, αλλά τόσο που έχει πάει πίσω... :lol:

και γω πιστεύω ότι κάτι με το πέρασμα της Kit Kat έγινε πατατιά..

στο site που έδωσε ο φίλος έβαλα το ΙΜΕΙ και μου βγάζει το D80220B_00.kdz το οποίο και κατέβασα αλλά μιας και βρήκα ευκαιρία σήμερα στην δουλειά πετάχτηκα από procordia, οπότε δεν έχω πρόχειρο το κινητό για να δοκιμάσω να το ξαναπεράσω.

τους εξήγησα οτί αργεί πολύ ή δεν δίνει με τίποτα σήμα σε εσωτερικούς χώρους (εμένα όταν είναι έξω βρίσκει σήμα, μάλλον κάπου έχει θέμα το A-GPS), και το κρατήσαν. Ήλπιζα να το δουν επιτόπου αλλά πουυυυυ... :mad: Για την ακρίβεια μου κάναν και ένα πρόλογο ότι μπορεί να αργήσει κλπ... Απορώ τι διαφημίζουν στο site τους το 1-hour service.

θα τους ενοχλήσω τηλεφωνικά αύριο το μεσημεράκι γιατί δεν τους βλέπω ιδιαίτερα πρόθυμους στο να τα ξεπετάνε τα κινητά και το χρειάζομαι στη δουλειά μου το τηλέφωνο σύντομα

Ναι με την KitKat και εγώ είμαι 150% σίγουρη ότι φταίει αυτό... Προς το παρόν μέχρι αύριο το βράδυ βαράω το κεφάλι μου και κατεβάζω καντήλια, γιατί μου έτυχαν κάτι αναποδιές και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τίποτα. :(

Γυναίκες, τι να πεις! Τα ίδια λέμε αλλά δεν συνενοούμαστε... :p Αυτό που μου είπες έκανα ακριβώς και δεν μου εμφανίζει τίποτα δυστυχώς. Ήθελα να σου απαντήσω στο άλλο το νήμα, αλλά τόσο που έχει πάει πίσω... :lol:

Δεν γίνεται βρε παιδί μου να μην σου εμφανίζει τίποτα...κάτι δεν κάνεις σωστά είμαι πολύ σίγουρη γι'αυτό όμως :)

[ATTACH]42672[/ATTACH][ATTACH]42673[/ATTACH] Βρείτε πιο είναι το g2;

πήρα το κινητό μου και το φθηνό κινητό της γυναίκας μου και κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και έκανα τρεις γύρους με το runtastic δείτε διάφορες που έβγαλαν στην απόσταση και επίσης το σχεδιάγραμμα του χάρτη που να έτρεχα και καμιά 10χιλιόμετρα τι μπορει να έδειχνε?

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

λοιπον παιδιά ειμαι σχεδον σίγουρος οτι το προβλημα με της αποσυνδέσεις δεν ειναι hardware προβλημα αλλα software !!και το λεω αυτο γιατι και εγω ειχαι θεμα με της αποσυνδεσεις (χωρις data! με data δεν ειχα καμια αποσυνδεση )εδω και μια εβδομαδα ειμαι με κιτ κατ αλλα oxi την επίσημη για το g2 αλλα με την ported rom που ειναι για το g pro 2 αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745 και πραγματικα δεν εχω καμια αποσυνδεση την ωρα πλοηγησης !!:D

εχω κανει τέσσερις φορές πλοηγηση απο 40 λεπτα και καμια αποσυνδεση!!!(που πριν με την 4.2.2 θα ειχα τρεις με τεσσερις αποσυνδεσεις!!!)

θα κανω φυσικα και αλλα τεστ για να σιγουρευτώ στα σιγουρα!!

οποιος ειναι ροοτ me custom recovery (περαστε το τελευτεω recovery toy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554053 !!πρωτα περνατε την philz_touch_6.19.3-d802.zip μετα κανετε reboot recovery και περνατε μετα την τελευταία philz_touch_6.19.7-d802.zip για το δικο σας μοντελο!! και είστε έτοιμη:) ) ας το δοκιμασει και να δει αν όντως δεν υπαρχουν αποσυνδεσεις (σε εμενα τουλαχιστον δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση!!)

λοιπον παιδιά ειμαι σχεδον σίγουρος οτι το προβλημα με της αποσυνδέσεις δεν ειναι hardware προβλημα αλλα software !!και το λεω αυτο γιατι και εγω ειχαι θεμα με της αποσυνδεσεις (χωρις data! με data δεν ειχα καμια αποσυνδεση )εδω και μια εβδομαδα ειμαι με κιτ κατ αλλα oxi την επίσημη για το g2 αλλα με την ported rom που ειναι για το g pro 2 αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745 και πραγματικα δεν εχω καμια αποσυνδεση την ωρα πλοηγησης !!:D

εχω κανει τέσσερις φορές πλοηγηση απο 40 λεπτα και καμια αποσυνδεση!!!(που πριν με την 4.2.2 θα ειχα τρεις με τεσσερις αποσυνδεσεις!!!)

θα κανω φυσικα και αλλα τεστ για να σιγουρευτώ στα σιγουρα!!

οποιος ειναι ροοτ me custom recovery (περαστε το τελευτεω recovery toy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554053 !!πρωτα περνατε την philz_touch_6.19.3-d802.zip μετα κανετε reboot recovery και περνατε μετα την τελευταία philz_touch_6.19.7-d802.zip για το δικο σας μοντελο!! και είστε έτοιμη:) ) ας το δοκιμασει και να δει αν όντως δεν υπαρχουν αποσυνδεσεις (σε εμενα τουλαχιστον δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση!!)

μακαρι φιλε αλλα δες της φωτογραφιες τις δικες μου απο πανω να δεις οτι μπορει πχ να μην ειχα και εγω αποσυνδεση αλλα δες πως δουλευει το gps. Aν μπορεις βαλε το runtastic και δοκιμασε το μαζι με ενα αλλο κινητο σε ιδια διαδρομη να δεις τι αποκλίσεις βγαζει...

μακαρι φιλε αλλα δες της φωτογραφιες τις δικες μου απο πανω να δεις οτι μπορει πχ να μην ειχα και εγω αποσυνδεση αλλα δες πως δουλευει το gps. Aν μπορεις βαλε το runtastic και δοκιμασε το μαζι με ενα αλλο κινητο σε ιδια διαδρομη να δεις τι αποκλίσεις βγαζει...

εχω ποσταρει καποια φιλε μου πιο πισω ξεκινα απο 13 σελιδα και μετα θα το βρεις!!παντως και εγω αυτο λεω μακαρι αλλα μεχρι στιγμης αυτο καταλαβαινω εγω!!

Δηλαδη παιδια εχει προβλημα το gps με την kitkat;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

[ATTACH]42672[/ATTACH][ATTACH]42673[/ATTACH] Βρείτε πιο είναι το g2;

πήρα το κινητό μου και το φθηνό κινητό της γυναίκας μου και κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και έκανα τρεις γύρους με το runtastic δείτε διάφορες που έβγαλαν στην απόσταση και επίσης το σχεδιάγραμμα του χάρτη που να έτρεχα και καμιά 10χιλιόμετρα τι μπορει να έδειχνε?

Δοκιμασες να τρεξεις με 2 κινητα ιδια οπως αυτο το κινητο που λες τις γυναικας σου να δουμε και εκει αν οντως ειναι αληθεια ,γιατι 2 διαφορετικες συσκευες συγουρα θα λενε αλλα.εγω δοκιμασα το G2 με ενα mls q toolk και το G2 ηταν ποιο σωστο 135 χιλ δοκιμης με sygic καμια αποσυνδεση

Poco F2 Pro 8/256

Συναδελφος ενδιαφερεται για αγορα g2 ειδικα τωρα που η τιμη εχει πεσει,ηθελα να ρωτησω εκ μερους του παιδια αν παιζει προβλημα με το gps γενικα στην συσκευη,οτι προελευσεως και να ειναι? ή εχει να κανει με παρτιδες που ειχαν θεμα? Sorry αλλα αν το εχετε απαντησει,δεν εχω χρονο να τα διαβασω ολα εξ αρχης! Το ρωταω διοτι το gps το χρειαζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και με ακριβεια,και οχι ως συμπληρωμα για καμμια φορα τον μηνα!

:) ευχαριστω.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Εγω το Δοκιμασα χθες με 4.2.2 Stock JB & σε λιγοτερο απο 10 δευτερα κλειδωσα 8 δορυφορους.... Αψογο απλα...

Δοκιμασες να τρεξεις με 2 κινητα ιδια οπως αυτο το κινητο που λες τις γυναικας σου να δουμε και εκει αν οντως ειναι αληθεια ,γιατι 2 διαφορετικες συσκευες συγουρα θα λενε αλλα.εγω δοκιμασα το G2 με ενα mls q toolk και το G2 ηταν ποιο σωστο 135 χιλ δοκιμης με sygic καμια αποσυνδεση

Μαζί τα έβαλα και ξεκίνησαν μαζί επίσης, και τα είχα και τα δύο πάνω μου αν δεις το χάρτη θα καταλάβεις πιο είναι αλλού για αλλού.

Επίσης για τις αποσυνδέσεις που λες ότι δεν έχεις πχ μπορεί να χρησιμοποιείς το navigon που δεν σε ειδοποιεί στις αποσυνδέσεις και να λες όλα μια χαρά γιατί που να δεις ότι χάνει για λίγα δευτερόλεπτα και κοκκινίζει λίγο πάνω και μετά συνδέεται πάλι.οπότε φίλε δεν βγάζεις άκρη εύκολα, αν θες Κάνε Αυτό που έκανα όπως και άλλο παιδί το δοκίμασε και μας έδειξε πόσο χάλια δουλεύει.

Edited by sakisdani