Jump to content

Προβλήματα με GPS

gsir
 Κοινοποίηση

Εσύ έχεις θέμα με το gps;  

266 members have voted

1. 1. Εσύ έχεις θέμα με το gps;

• Ναι
    • Όχι
    • Δεν χρησιμοποιώ το gps για πλοήγηση
    • Eίχα πρόβλημα που λύθηκε με αντικατάσταση συσκευής

Recommended Posts

Φίλε εγώ δεν είπα οτι δεν πιάνω στίγμα μέσα στο σπίτι πιάνω και πολλά μάλιστα!!!! Αλλά αυτος δεν είναι ο λόγος που κάνει αποσυνδεσεις !!!το έχουμε πει ότι φταίει η κεραία του κινητού και αυτά για αλλαγή της motherboards για μένα είναι μούφα της LG !!!!

Εγώ απλα σας ρωτάω αν κάνετε πλοήγηση με ανοιχτά data και αν όχι απλα δοκιμάστε το !!!:)

Δεν είναι μούφα της LG, μου άλλαξαν πράγματι το mainboard και η απόδειξη είναι ότι άλλαξε το IMEI της συσκευής μου, μάλιστα όταν το βάζω στο sndeep.info ενώ το τηλέφωνο μου είναι λευκό, αγορασμένο Δεκέμβριο, μου βγάζει κατασκευή Ιανουάριο 2014 και χρώμα μαύρο. :-) Υπάρχει και η περίπτωση το πρόβλημα να είναι μόνο στην κεραία απλά να μην ασχολούνται και να αλλάζουν όλο το mainboard, το τελικό συμπέρασμα όμως είναι ότι είναι πρόβλημα hardware και όχι software, άρα μην περιμένουν μερικα παιδιά που έχουν το πρόβλημα να λυθεί με κάποια αναβάθμιση.

Edited by vfragos

• Απαντήσεις 669
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mε sygic δεν εχω κανενα προβλημα . Λοκαρει σε δευτερολεπτα περιπου 10 δορυφορους και δεν εχω καμια αποσυνδεση.

LG G2 αγορασμενο την Παρασκευη 28-02 ειναι Πολωνικο ver 1.2 σειρας 402 δηλαδη 2ος του 2014.

Αυτό το σήμα παίρνω τώρα με καθαρό ουρανό θα έλεγα , έξω στην βεράντα στον 5ο όροφο . Δεν θα έπρεπε να ήταν πιο ισχυρό το σήμα ?

Αυτο το σημα εχουν ολοι με g2.. Δεν προκειται να δεις κατι καλυτερο (αναλογως την ωρα, τι δορυφορους πιανει, καιρικες συνθηκες κλπ μπορει να δεις κατι καλυτερο αλλα θα ειναι τυχαιο). Αν εννοεις, οτι θα επρεπε να ειχε καλυτερη κεραια η lg εχεις δικιο. Πχ το s4 εχει καλυτερο σημα στο gps.

Οκ σε ευχαριστω .Ειλικρινά ορισμένες φορές τους κατασκευαστές δεν μπορώ να τούς καταλάβω. Κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και βγάζουν ένα καταπληκτικό προϊόν και μας τα χαλάνε στα βασικά.

Αυτό το σήμα παίρνω τώρα με καθαρό ουρανό θα έλεγα , έξω στην βεράντα στον 5ο όροφο . Δεν θα έπρεπε να ήταν πιο ισχυρό το σήμα ?

Αυτο το σημα εχουν ολοι με g2.. Δεν προκειται να δεις κατι καλυτερο (αναλογως την ωρα, τι δορυφορους πιανει, καιρικες συνθηκες κλπ μπορει να δεις κατι καλυτερο αλλα θα ειναι τυχαιο). Αν εννοεις, οτι θα επρεπε να ειχε καλυτερη κεραια η lg εχεις δικιο. Πχ το s4 εχει καλυτερο σημα στο gps.

Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβές αυτό που λες, σε κανονικές συνθήκες το σύνηθες είναι να έχει 10-16 δορυφόρους κλειδωμένους. Θα έλεγα στο παλληκάρι να παρακολουθήσει την συμπεριφορά του gps του περισσότερες μέρες.

π.χ. μόλις έβγαλα ένα screenshot στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με βροχή.

[ATTACH]41917[/ATTACH]

Κλείδωμα, άμεσο.

δοκιμασα το gps με συννεφια εξω απο το παραθυρο και μεσα στη σοφιτα και πειραματιζομουν με την τοποθεσια / λειτουργεια / και εχει 3 επιλογες

δοκιμασα α)υψηλη ακριβεια και β)μονο αισθητηρες συσκευης.νομιζω με την δευτερη επιλογη ειχα περισσοτερους κιτρινους και πρασινους δορυφορους,εχω σηκωσει κονεκτορες και μονωτικη ταινια κατω απο τις επαφες πριν απο αυτο δεν ειχα δοκιμασει με καποιο προγραμμα τεστ αλλα με sygic 60χιλ δεν ειχε χασει πριν την εγχειρηση.

Poco F2 Pro 8/256

δοκιμασα το gps με συννεφια εξω απο το παραθυρο και μεσα στη σοφιτα και πειραματιζομουν με την τοποθεσια / λειτουργεια / και εχει 3 επιλογες

δοκιμασα α)υψηλη ακριβεια και β)μονο αισθητηρες συσκευης.νομιζω με την δευτερη επιλογη ειχα περισσοτερους κιτρινους και πρασινους δορυφορους,εχω σηκωσει κονεκτορες και μονωτικη ταινια κατω απο τις επαφες πριν απο αυτο δεν ειχα δοκιμασει με καποιο προγραμμα τεστ αλλα με sygic 60χιλ δεν ειχε χασει πριν την εγχειρηση.

Συγνώμη φίλε μου αυτές τίς 3 επιλογές που λες σε ποιο πρόγραμμα τίς βλέπεις ?

Συγνώμη φίλε μου αυτές τίς 3 επιλογές που λες σε ποιο πρόγραμμα τίς βλέπεις ?

κατεβαζεις την πανω μπαρα κρατας πατημενο το κουμπι ΄τοποθεσια΄και σε βγαζει λειτουργεια πατας πανω του και σε παει στις 3 επιλογες

υψηλη ακριβεια

εξοικονομιση μπαταριας

μονο αισθητηρες συσκευης

(στην κιτ κατ 4.4.2 αναφερομαι)

Poco F2 Pro 8/256

Για να στο κανει σε ενα συγκεκριμενο σημειο της διαδρομης και σε κανενα αλλο σημαινει οτι ειναι θεμα περιοχης που δεν υπαρχει καλη καλυψη. Ή εχεις στερεωμενο το κινητο πανω στο αμαξι και το σημειο που λες εχει λακουβα οποτε το κινητο τρανταζεται και δεν κανουν καλη επαφη οι connectors. Ή ειναι μεγαλη συμπτωση. Ή μας λες ψεματα..

φιλε τωρα που βρηκα λιγο χρονο και ξανα περασα απο το ιδιο σημειο εβγαλα ενα βιντεο στην συγκεκριμενη διασταυρωση που παθαινω αποσυνδεση,για το τελευταιο σου σχόλιο...

επισης να τονισω οτι παθαινω πολλες αποσυνδεσεις απλα εχω παρατηρησει οτι παθαινω και σε συγκεκριμενα σημεια οπως την παρακατω διασταυρωση, κουφο αλλα αληθινο!

μεθαυριο το στελνω και αυτο για σερβις και πιθανον να παμε για καινουριο κινητο παλι!

https://www.youtube.com/watch?v=xZwVp0H9XBM&feature=youtube_gdata_player

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

κατεβαζεις την πανω μπαρα κρατας πατημενο το κουμπι ΄τοποθεσια΄και σε βγαζει λειτουργεια πατας πανω του και σε παει στις 3 επιλογες

υψηλη ακριβεια

εξοικονομιση μπαταριας

μονο αισθητηρες συσκευης

(στην κιτ κατ 4.4.2 αναφερομαι)

Αααα!!!...στην 4.4.2..μάλιστα...είπα και εγώ...που στο καλό τα βλέπει αυτά ?....χα!χα!

φιλε τωρα που βρηκα λιγο χρονο και ξανα περασα απο το ιδιο σημειο εβγαλα ενα βιντεο στην συγκεκριμενη διασταυρωση που παθαινω αποσυνδεση,για το τελευταιο σου σχόλιο...

επισης να τονισω οτι παθαινω πολλες αποσυνδεσεις απλα εχω παρατηρησει οτι παθαινω και σε συγκεκριμενα σημεια οπως την παρακατω διασταυρωση, κουφο αλλα αληθινο!

μεθαυριο το στελνω και αυτο για σερβις και πιθανον να παμε για καινουριο κινητο παλι!

https://www.youtube.com/watch?v=xZwVp0H9XBM&list=UUemjITLurw2bvod_VRr2sMw

Ανοιξε το καπακι και σηκωσε λιγο τους πολους βαλε ενα χαρτακι με μονωτικη απο κατω. Δεν ειναι τπτ θα δεις τεραστια διαφορα. Τζαπα ταλεπωριστε με το Service δεν ειναι τπτ ειναι πολυ απλο και δεν παθαινει τπτ η συσκευη μονο το καπακι "πηραζεις" στην ουσια.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

https://www.youtube.com/watch?v=xZwVp0H9XBM&list=UUemjITLurw2bvod_VRr2sMw

Ρε 'συ μαν, χαρητολογωντας το ειπα! Νομιζα θα καταλαβαινες.

Το βιντεακι σου δεν παιζει. Λεει οτι ειναι private video. Κανε αποσυνδεση απο το λογαριασμο σου και ανοιξε να δεις το βιντεο σαν τριτος και δωσε αυτο το λινκ.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

π.χ. μόλις έβγαλα ένα screenshot στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με βροχή.

[ATTACH]41917[/ATTACH]

Κλείδωμα, άμεσο.

το σήμα είναι καλό, τα 12 μέτρα απόκλιση δεν είναι καλά

πάντως 1 ώρα και 10 λεπτά πλοήγηση με google maps 75χλμ με βροχή και βαρια συννεφιά

δεν παρατήρησα καμία αποσύνδεση ούτε στην διαδρομή ούτε στην πόλη μοτέλο 310 NEU

Γιατί νομίζω ότι το google maps δουλεύει μόνο δεδομένα και δεν θέλει gps;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Γιατί νομίζω ότι το google maps δουλεύει μόνο δεδομένα και δεν θέλει gps;

γιατί σου ζητάει να ανοίξεις το gps για καλύτερη ακρίβεια....

το σήμα είναι καλό, τα 12 μέτρα απόκλιση δεν είναι καλά

πάντως 1 ώρα και 10 λεπτά πλοήγηση με google maps 75χλμ με βροχή και βαρια συννεφιά

δεν παρατήρησα καμία αποσύνδεση ούτε στην διαδρομή ούτε στην πόλη μοτέλο 310 NEU

Αυτό το screenshot ήταν στα πρώτα δευτερόλεπτα που κλείδωσε το gps μετά από λίγα ακόμα πήγε στα 7 μέτρα.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι μιλάμε υπό βροχή και όχι ιδανικές συνθήκες. Γενικά η ακρίβεια των μέτρων σε όλα τα gps έχει συχνές διακυμάνσεις στην διάρκεια της πλοήγησης.Πιθανότατα αν το έβλεπα μετά από 2-3 λεπτά να είχε βελτιωθεί ακόμα. Η μέγιστη ακρίβεια πόσο είναι στο gps που είναι διαθέσιμο στο κοινό 2 ή 3 μέτρα; Νομίζω 2.

Edited by vfragos

Ρε 'συ μαν, χαρητολογωντας το ειπα! Νομιζα θα καταλαβαινες.

Το βιντεακι σου δεν παιζει. Λεει οτι ειναι private video. Κανε αποσυνδεση απο το λογαριασμο σου και ανοιξε να δεις το βιντεο σαν τριτος και δωσε αυτο το λινκ.

https://www.youtube.com/watch?v=xZwVp0H9XBM&feature=youtube_gdata_player. Το εκανα δημοσιο δοκιμασε τωρα

https://www.youtube.com/watch?v=xZwVp0H9XBM&feature=youtube_gdata_player. Το εκανα δημοσιο δοκιμασε τωρα

Ωραιος.

Πρεπει να ειναι λογω σημειου αφου στο κανει παντα εκει. Παραξενο.

Δε θυμαμαι αν ειχες πει οτι το εχεις δοκιμασει και με αλλο navigator.

Υ.Γ. Μ'αρεσει που λες ''για τους δυσπιστους''. Χα χα χα χα χα! :)

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιος.

Πρεπει να ειναι λογω σημειου αφου στο κανει παντα εκει. Παραξενο.

Δε θυμαμαι αν ειχες πει οτι το εχεις δοκιμασει και με αλλο navigator.

Υ.Γ. Μ'αρεσει που λες ''για τους δυσπιστους''. Χα χα χα χα χα! :)

Αυτό σου είχα πει λογικά το συγκεκριμένο σημείο έχει χαμηλό σήμα εν το μεταξύ είμαι επαρχία και εκεί πέρα είμαι σχεδόν εκτός, πάω να βγω Εγνατία ούτε οικοδομές μεγάλες δίπλα ούτε τίποτα, αύριο το πρωί φεύγει για Αθήνα στο σέρβις!

Edited by sakisdani

Αυτό σου είχα πει λογικά το συγκεκριμένο σημείο έχει χαμηλό σήμα εν το μεταξύ είμαι επαρχία και εκεί πέρα είμαι σχεδόν εκτός, πίσω να βγω Εγνατία ούτε οικοδομές μεγάλες δίπλα ούτε τίποτα, αύριο το πρωί φεύγει για Αθήνα στο σέρβις!

Δεν ψηνεσαι να το ανοιξεις; Δεν το εχω κανει εγω γιατι το σημα μου ειναι καλο. Αλλα εχω ανοιξει αλλη συσκευη. Το λεω γιατι ειναι κριμα να περιμενεις το service μιας και η διαδικασια ειναι ευκολη. Αλλα απο την αλλη, μια στραβη να γινει, χανεις την εγγυηση. Ο,τι και να αποφασισεις, ευχομαι να λυθει το προβλημα σου γρηγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ψηνεσαι να το ανοιξεις; Δεν το εχω κανει εγω γιατι το σημα μου ειναι καλο. Αλλα εχω ανοιξει αλλη συσκευη. Το λεω γιατι ειναι κριμα να περιμενεις το service μιας και η διαδικασια ειναι ευκολη. Αλλα απο την αλλη, μια στραβη να γινει, χανεις την εγγυηση. Ο,τι και να αποφασισεις, ευχομαι να λυθει το προβλημα σου γρηγορα.

θα σου πω εγώ τξ φταίει αφού δεν το κατάλαβες.... πας πολύ γρήγορα, πάνω από το όριο ταχύτητας, σε δρόμο με πολλές λακούβες και ανακατεύεται το gps :cold::scared::dizzy:

σοβαρά τώρα μήπως παίζει κανένα στρατόπεδο εκεί ή κάτι παρόμοιο, γιατί άλλη εξήγηση δεν είναι λογική, να παρουσιάζει την βλάβη πάντα στο ίδιο σημείο.....

Vanas άσε τα στρατόπεδα και τους εξωγήινους(πλάκα κάνω) το θέμα είναι ότι με το κινητό της γυναίκας μου των 150 ευρώ που τράβηξα το βίντεο αν περάσω από εκεί δεν θα μου κάνει ποτέ αποσύνδεση, όπως και πουθενά αλλού όλα τα άλλα είναι περιττά.

Vanas άσε τα στρατόπεδα και τους εξωγήινους(πλάκα κάνω) το θέμα είναι ότι με το κινητό της γυναίκας μου των 150 ευρώ που τράβηξα το βίντεο αν περάσω από εκεί δεν θα μου κάνει ποτέ αποσύνδεση, όπως και πουθενά αλλού όλα τα άλλα είναι περιττά.

δεν λέω ότι το τηλέφωνο σου ειναι καλά και δεν πρέπει να πάει στο service αλλά δεν έχει λογική εξήγηση η σύμπτωση του ίδιου σημείου κάθε φορά

σκέψου ότι έχει κρυώσει και φταρνίζεσαι, είναι λογικό. αν φταρνίζεσαι όμως κάθε φορά που με βλέπεις δεν εξηγείται με το κρύωμα, αλλά μάλλον είσαι αλεργικός με μένα....