Jump to content

Alcatel One Touch Idol X+ (TCL s960)

eimai_kala
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριοι εγκατέστησα την Lenovo snap it camera και βγάζει φοβερές φωτο με 13mp και απίστευτα settings! Πολύ καλύτερα από το stock

Ψάχνω στο play store για lenovo snap it camera αλλά δεν βρίσκω κάτι, μήπως η εφαρμογή έχει άλλο όνομα;

• Απαντήσεις 747
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κύριοι εγκατέστησα την Lenovo snap it camera και βγάζει φοβερές φωτο με 13mp και απίστευτα settings! Πολύ καλύτερα από το stock

ποια εκδοση; την 4.1.11.141104;

Ψάχνω στο play store για lenovo snap it camera αλλά δεν βρίσκω κάτι, μήπως η εφαρμογή έχει άλλο όνομα;

Τα ίδια και εγώ. . Δεν μου βγάζει και την εφαρμογή

Τα ίδια και εγώ. . Δεν μου βγάζει και την εφαρμογή

Mαλλον ο φιλος εννοει αυτην.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714

Οντως μου φαινεται και μενα καλυτερη η εφαρμογη. Απλα για να εγκαταστηθει θελει root και flashαρισμα ή install στο system/app.

Mαλλον ο φιλος εννοει αυτην.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714

Οντως μου φαινεται και μενα καλυτερη η εφαρμογη. Απλα για να εγκαταστηθει θελει root και flashαρισμα ή install στο system/app.

ΑΑα... Οκ άσε τότε αν θέλει φλασαρισμα ... Μετά από κανα δίμηνο ..

Κύριοι δεν είμαι ρουτ και δεν την κατέβασα από play store.θα ψάξω να βρω από που την κατέβασα..γιατί διέγραψα το ιστορικό.πάντως είναι δωρεάν και τα σπάει!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://d-h.st/Pe5

Την βρήκα!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλω εντυπώσεις από οποιον την κατεβάσει!

Κύριοι δεν είμαι ρουτ και δεν την κατέβασα από play store.θα ψάξω να βρω από που την κατέβασα..γιατί διέγραψα το ιστορικό.πάντως είναι δωρεάν και τα σπάει!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://d-h.st/Pe5

Την βρήκα!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλω εντυπώσεις από οποιον την κατεβάσει!

Αυτην βρηκα και εγω. Απλα εχεις βαλει την παλια εκδοση. Και το ροοτ ειναι για καλυτερη χρηση της εφαρμογης.

Αυτην βρηκα και εγω. Απλα εχεις βαλει την παλια εκδοση. Και το ροοτ ειναι για καλυτερη χρηση της εφαρμογης.

Sotos βάλε το link για την νεότερη να ξεστραβωθούμε και εμείς :blink:

Sotos βάλε το link για την νεότερη να ξεστραβωθούμε και εμείς :blink:

http://d-h.st/wVq Αυτη ειναι η νεοτερη.. Σημειοτεον η παλιοτερη εκδοση δεν μπορουσε να ανοιξει στο δικο μου κινητο που εχω λογισμικο απο cuoco (4.4.2 KK) ενω η καινουργια εκδοση (το λινκ που εδωσα) τρεχει μια χαρα. Πολυ ωραια εφαρμογη και ωραιες φωτογραφιες αν και καποιοι κανουν λογο για μεγαλη καταναλωση μπαταρια. Δοκιμασε την μονος σου και πες μας και μας τι πιστευεις.

http://d-h.st/wVq Αυτη ειναι η νεοτερη.. Σημειοτεον η παλιοτερη εκδοση δεν μπορουσε να ανοιξει στο δικο μου κινητο που εχω λογισμικο απο cuoco (4.4.2 KK) ενω η καινουργια εκδοση (το λινκ που εδωσα) τρεχει μια χαρα. Πολυ ωραια εφαρμογη και ωραιες φωτογραφιες αν και καποιοι κανουν λογο για μεγαλη καταναλωση μπαταρια. Δοκιμασε την μονος σου και πες μας και μας τι πιστευεις.

Να σε ρωτήσω ? την κατέβασα αλλά δεν μου ανοίγει στο δικό μου. Μου βγςζει σφάλμα.... Πρέπει να είναι rooted το κινητό?

Να σε ρωτήσω ? την κατέβασα αλλά δεν μου ανοίγει στο δικό μου. Μου βγςζει σφάλμα.... Πρέπει να είναι rooted το κινητό?

Υποθετω οτι για να μην εχεις κανει ροοτ, εχεις και το αρχικο λογισμικο του κινητου ετσι; Αν εχεις το αρχικο λογισμικο μπορει να μην λειτουργει. Εγω παντως που εχω αλλαξει το λογισμικο, ειναι μια χαρα..

Κύριε καλημέρα εγώ πάντως που τη δοκίμασα η προηγούμενη έκδοση μου φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και τελικά απεγκατέστησα την νεότερη και έβαλα την παλιά. Επίσης η παλαιότερη έκδοση δείχνει και τα 13 megapixels ενώ η νεότερη δεν βρήκα κάπου ρύθμιση για να το σετάρω .

Κύριε καλημέρα εγώ πάντως που τη δοκίμασα η προηγούμενη έκδοση μου φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και τελικά απεγκατέστησα την νεότερη και έβαλα την παλιά. Επίσης η παλαιότερη έκδοση δείχνει και τα 13 megapixels ενώ η νεότερη δεν βρήκα κάπου ρύθμιση για να το σετάρω .

Καλησπέρα φίλε,

Κατέβασα και δουλεύω εδώ και ώρα την 3.6.7 έκδοση. Την συγκρίνω με την stock και μπορώ να πω με σιγουριά ότι η εφαρμογή της Lenovo ειναι μακράν καλύτερη.

Με λίγο φωτισμό η της Lenovo snap it ειναι πολύ καλύτερη και οι φωτό βγαίνουν πιο φωτεινές !

παιδιά τις τελευταίες ημέρες έχω ενα έντονο πρόβλημα με τις κλήσεις στο idol x+,τερματίζεται απότομα η κλήση ενώ έχω καλο σήμα, τι να πταίει? το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει σούπερ, το έκανε κανα μην πριν αλλα εδώ κι εκεί, τώρα το κάνει συνέχεια

μήπως φταίει κάποια εφαρμογη οπως π.χ. το contact+ , ή κανα nova launcher?

παιδιά τις τελευταίες ημέρες έχω ενα έντονο πρόβλημα με τις κλήσεις στο idol x+,τερματίζεται απότομα η κλήση ενώ έχω καλο σήμα, τι να πταίει? το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει σούπερ, το έκανε κανα μην πριν αλλα εδώ κι εκεί, τώρα το κάνει συνέχεια

Δεν δοκιμάζεις κανένα restart, και αν δεν πιάσει τότε θα προχωρούσα σε απεγκατάσταση των εφαρμογων.. Αν δε πιάσει κάνε το παρακάτω που μου δούλεψε.

Βαςικα το δικό μου το έκανε και μένα κανα 2μηνο πριν και του πέρασα μια πάλι το firmware ξανά και έστρωσε ... Κάνε Back up τα πάντα πρώτα όμως..

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το easy scride ot και διαπιστωσα οτι έμπαινε γιατι ακουμπουσα το πρόσωπο στο κουμπι του τερματισμου κατα την ομιλία. Με handsfree δοκίμασε το αν στο κάνει.

απλά.........και ομορφα

Μηπως εχει δοκιμασει κανενας το λογισμικο LEWA τωρα τελευταια ή καποιο αλλο λογισμικο; Θελω να αλλαξω απο Cuoco γιατι εχει καποια πραγματα που ειναι ενοχλητικα.

Βγηκε εκδοση 4.4.2 που μοιαζει με την lollipop και ειναι aosp. Ακομα και το Gravity box λειτουργει με αυτην την rom..

Edited by Sotos1756

• 2 weeks later...

Μου διέφυγε το γεγονός ότι oι 2 κάρτες δεν είναι ταυτόχρονα ενεργές και ενώ μιλούσα στην 1 γραμμή και ήθελα να δω κάτι από internet στην άλλη απενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα και απογοητεύτηκα.

Σε μια τέτοια συσκευή με ισχυρά χαρακτηριστικά δεν μπορούσαν να βάλουν ταυτόχρονα 2 ενεργές γραμμές;

Πάντως το κινητό είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά.

Edited by rush2

Τις τελευταίες ημέρες μου έκανε το εξής θέμα το κινητο :

Το έβαζα για φόρτιση , και όταν ήταν πλήρως φορτισμένο και το έβγαζα , η μπαταρία έπεφτε από το 100% στο 92 σε χρόνο dt.

Μετά δούλευε οκ και είχε φυσιολογικό drainage μέχρι το 14% όπου και πάλι μετά έπεφτε στο 0% μέσα σε 3 λεπτά...

μετα από αρκετά trial and error και restarts τι ΣΚ..Α φταίει ... Απεγκατεστησα το greenify και έκανα ενα restart...

Πλέον το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα και η μπαταρία γύρισε στο normal....

Αυτά ...

Edited by ikaros_7

Καλησπέρα. Υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για αναβάθμιση. Είναι 62.5 mb και υποτίθεται ότι βελτιώνει 75 εφαρμογές. Καιρός ήταν.

Νομίζω πως έχει καλύτερη διαχείριση της ram; Όποιος κάνει την αναβάθμιση ας μας γράψει οτιδήποτε παρατηρήσει.