kall Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Κύριοι εγκατέστησα την Lenovo snap it camera και βγάζει φοβερές φωτο με 13mp και απίστευτα settings! Πολύ καλύτερα από το stock Ψάχνω στο play store για lenovo snap it camera αλλά δεν βρίσκω κάτι, μήπως η εφαρμογή έχει άλλο όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Κύριοι εγκατέστησα την Lenovo snap it camera και βγάζει φοβερές φωτο με 13mp και απίστευτα settings! Πολύ καλύτερα από το stock ποια εκδοση; την 4.1.11.141104; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ψάχνω στο play store για lenovo snap it camera αλλά δεν βρίσκω κάτι, μήπως η εφαρμογή έχει άλλο όνομα; Τα ίδια και εγώ. . Δεν μου βγάζει και την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Τα ίδια και εγώ. . Δεν μου βγάζει και την εφαρμογή Mαλλον ο φιλος εννοει αυτην.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 Οντως μου φαινεται και μενα καλυτερη η εφαρμογη. Απλα για να εγκαταστηθει θελει root και flashαρισμα ή install στο system/app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Mαλλον ο φιλος εννοει αυτην.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 Οντως μου φαινεται και μενα καλυτερη η εφαρμογη. Απλα για να εγκαταστηθει θελει root και flashαρισμα ή install στο system/app. ΑΑα... Οκ άσε τότε αν θέλει φλασαρισμα ... Μετά από κανα δίμηνο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κύριοι δεν είμαι ρουτ και δεν την κατέβασα από play store.θα ψάξω να βρω από που την κατέβασα..γιατί διέγραψα το ιστορικό.πάντως είναι δωρεάν και τα σπάει! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://d-h.st/Pe5 Την βρήκα!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω εντυπώσεις από οποιον την κατεβάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κύριοι δεν είμαι ρουτ και δεν την κατέβασα από play store.θα ψάξω να βρω από που την κατέβασα..γιατί διέγραψα το ιστορικό.πάντως είναι δωρεάν και τα σπάει! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://d-h.st/Pe5 Την βρήκα!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω εντυπώσεις από οποιον την κατεβάσει! Αυτην βρηκα και εγω. Απλα εχεις βαλει την παλια εκδοση. Και το ροοτ ειναι για καλυτερη χρηση της εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Υπάρχει και νεότερη έκδοση δηλαδή? Που την βρίσκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτην βρηκα και εγω. Απλα εχεις βαλει την παλια εκδοση. Και το ροοτ ειναι για καλυτερη χρηση της εφαρμογης. Sotos βάλε το link για την νεότερη να ξεστραβωθούμε και εμείς :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Sotos βάλε το link για την νεότερη να ξεστραβωθούμε και εμείς :blink: http://d-h.st/wVq Αυτη ειναι η νεοτερη.. Σημειοτεον η παλιοτερη εκδοση δεν μπορουσε να ανοιξει στο δικο μου κινητο που εχω λογισμικο απο cuoco (4.4.2 KK) ενω η καινουργια εκδοση (το λινκ που εδωσα) τρεχει μια χαρα. Πολυ ωραια εφαρμογη και ωραιες φωτογραφιες αν και καποιοι κανουν λογο για μεγαλη καταναλωση μπαταρια. Δοκιμασε την μονος σου και πες μας και μας τι πιστευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 http://d-h.st/wVq Αυτη ειναι η νεοτερη.. Σημειοτεον η παλιοτερη εκδοση δεν μπορουσε να ανοιξει στο δικο μου κινητο που εχω λογισμικο απο cuoco (4.4.2 KK) ενω η καινουργια εκδοση (το λινκ που εδωσα) τρεχει μια χαρα. Πολυ ωραια εφαρμογη και ωραιες φωτογραφιες αν και καποιοι κανουν λογο για μεγαλη καταναλωση μπαταρια. Δοκιμασε την μονος σου και πες μας και μας τι πιστευεις. Να σε ρωτήσω ? την κατέβασα αλλά δεν μου ανοίγει στο δικό μου. Μου βγςζει σφάλμα.... Πρέπει να είναι rooted το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Να σε ρωτήσω ? την κατέβασα αλλά δεν μου ανοίγει στο δικό μου. Μου βγςζει σφάλμα.... Πρέπει να είναι rooted το κινητό? Υποθετω οτι για να μην εχεις κανει ροοτ, εχεις και το αρχικο λογισμικο του κινητου ετσι; Αν εχεις το αρχικο λογισμικο μπορει να μην λειτουργει. Εγω παντως που εχω αλλαξει το λογισμικο, ειναι μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κύριε καλημέρα εγώ πάντως που τη δοκίμασα η προηγούμενη έκδοση μου φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και τελικά απεγκατέστησα την νεότερη και έβαλα την παλιά. Επίσης η παλαιότερη έκδοση δείχνει και τα 13 megapixels ενώ η νεότερη δεν βρήκα κάπου ρύθμιση για να το σετάρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κύριε καλημέρα εγώ πάντως που τη δοκίμασα η προηγούμενη έκδοση μου φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και τελικά απεγκατέστησα την νεότερη και έβαλα την παλιά. Επίσης η παλαιότερη έκδοση δείχνει και τα 13 megapixels ενώ η νεότερη δεν βρήκα κάπου ρύθμιση για να το σετάρω . Καλησπέρα φίλε, Κατέβασα και δουλεύω εδώ και ώρα την 3.6.7 έκδοση. Την συγκρίνω με την stock και μπορώ να πω με σιγουριά ότι η εφαρμογή της Lenovo ειναι μακράν καλύτερη. Με λίγο φωτισμό η της Lenovo snap it ειναι πολύ καλύτερη και οι φωτό βγαίνουν πιο φωτεινές ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 jkond εχεις pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem451 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 παιδιά τις τελευταίες ημέρες έχω ενα έντονο πρόβλημα με τις κλήσεις στο idol x+,τερματίζεται απότομα η κλήση ενώ έχω καλο σήμα, τι να πταίει? το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει σούπερ, το έκανε κανα μην πριν αλλα εδώ κι εκεί, τώρα το κάνει συνέχεια μήπως φταίει κάποια εφαρμογη οπως π.χ. το contact+ , ή κανα nova launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδιά τις τελευταίες ημέρες έχω ενα έντονο πρόβλημα με τις κλήσεις στο idol x+,τερματίζεται απότομα η κλήση ενώ έχω καλο σήμα, τι να πταίει? το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει σούπερ, το έκανε κανα μην πριν αλλα εδώ κι εκεί, τώρα το κάνει συνέχεια μήπως φταίει κάποια εφαρμογη οπως π.χ. το contact+ , ή κανα nova launcher? Δεν δοκιμάζεις κανένα restart, και αν δεν πιάσει τότε θα προχωρούσα σε απεγκατάσταση των εφαρμογων.. Αν δε πιάσει κάνε το παρακάτω που μου δούλεψε. Βαςικα το δικό μου το έκανε και μένα κανα 2μηνο πριν και του πέρασα μια πάλι το firmware ξανά και έστρωσε ... Κάνε Back up τα πάντα πρώτα όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδιά τις τελευταίες ημέρες έχω ενα έντονο πρόβλημα με τις κλήσεις στο idol x+,τερματίζεται απότομα η κλήση ενώ έχω καλο σήμα, τι να πταίει? το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει σούπερ, το έκανε κανα μην πριν αλλα εδώ κι εκεί, τώρα το κάνει συνέχεια μήπως φταίει κάποια εφαρμογη οπως π.χ. το contact+ , ή κανα nova launcher? Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το easy scride ot και διαπιστωσα οτι έμπαινε γιατι ακουμπουσα το πρόσωπο στο κουμπι του τερματισμου κατα την ομιλία. Με handsfree δοκίμασε το αν στο κάνει. Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Μηπως εχει δοκιμασει κανενας το λογισμικο LEWA τωρα τελευταια ή καποιο αλλο λογισμικο; Θελω να αλλαξω απο Cuoco γιατι εχει καποια πραγματα που ειναι ενοχλητικα. Βγηκε εκδοση 4.4.2 που μοιαζει με την lollipop και ειναι aosp. Ακομα και το Gravity box λειτουργει με αυτην την rom.. Edited December 5, 2014 by Sotos1756 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Μου διέφυγε το γεγονός ότι oι 2 κάρτες δεν είναι ταυτόχρονα ενεργές και ενώ μιλούσα στην 1 γραμμή και ήθελα να δω κάτι από internet στην άλλη απενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα και απογοητεύτηκα. Σε μια τέτοια συσκευή με ισχυρά χαρακτηριστικά δεν μπορούσαν να βάλουν ταυτόχρονα 2 ενεργές γραμμές; Πάντως το κινητό είναι πολύ καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Edited December 10, 2014 by rush2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawofvk Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 γεια σας σήμερα το βρίσκω Ελλάδα 229€ αξίζει τον κόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Τις τελευταίες ημέρες μου έκανε το εξής θέμα το κινητο : Το έβαζα για φόρτιση , και όταν ήταν πλήρως φορτισμένο και το έβγαζα , η μπαταρία έπεφτε από το 100% στο 92 σε χρόνο dt. Μετά δούλευε οκ και είχε φυσιολογικό drainage μέχρι το 14% όπου και πάλι μετά έπεφτε στο 0% μέσα σε 3 λεπτά... μετα από αρκετά trial and error και restarts τι ΣΚ..Α φταίει ... Απεγκατεστησα το greenify και έκανα ενα restart... Πλέον το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα και η μπαταρία γύρισε στο normal.... Αυτά ... Edited December 14, 2014 by ikaros_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 γεια σας σήμερα το βρίσκω Ελλάδα 229€ αξίζει τον κόπο? Ναι φίλε ΑΞΙΖΕΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για αναβάθμιση. Είναι 62.5 mb και υποτίθεται ότι βελτιώνει 75 εφαρμογές. Καιρός ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Νομίζω πως έχει καλύτερη διαχείριση της ram; Όποιος κάνει την αναβάθμιση ας μας γράψει οτιδήποτε παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts