Jump to content

Alcatel One Touch Idol X+ (TCL s960)

eimai_kala
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΟΚ ευχαριστώ για την απάντηση. Θα αρχίσω τα factory reset να δω τι γίνεται...

Για όσους ενδιαφέρονται:

Έκανα reset το κινητό μέσω της εφαρμογής OneTouch Upgrade γιατί ήθελα να δω αν βελτιώνεται κάτι (είχα θέματα με υπερθέρμανση κυρίως: 45άρια εύκολα έπιανε η μπαταρία) με γερό reset. Απαράδεκτο το γεγονός πως η διαδικασία κράτησε 3 ώρες και ένα τέταρτο! :confused: Κατέβαζα τη rom με ταχύτητα από 18KB/s μέχρι 150ΚΒ/s. Τραγικοί servers της Αλκατέλ.

Αφού έγινε η όλη επαναφορά όμως ξεπεράστηκαν τα θέματα υπερθέρμανσης που είχα. :D Επομένως πλέον όλα καλά.

Για όσους θέλουν να κάνουν backup εφαρμογές και δεδομένα εφαρμογών χωρίς ρουτ και κοιτάνε την εφαρμογή Helium (πρώην Carbon) να επισημάνω πως δε δουλεύει στη συσκευή μας. Τρέχει, κάνει backup κλπ αλλά δεν αναγνωρίζει το backup ούτε άμα το ξαναπεράσεις στη μνήμη του κινητού είτε μέσω cloud υπηρεσιών.

• Απαντήσεις 747
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση για οσους εχουν το 6043D απο multirama-public:

Οι καρτες sim πως αλλαζουν? Εχει επιλογη στο drop-down οπως στα galaxy s duos - core duos κλπ?

Υπάρχουν διάφορες επιλογές στις ρυθμίσεις. Μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις από ποια sim θα στέλνεις μηνύματα ή θα κάνεις κλήσεις, με ποια θα μπαίνεις στο ίντερνετ ή μπορείς απλά να το ρυθμίσεις έτσι ωστέ να σου εμφανίζει ένα παράθυρο ωστέ να επιλέγεις επί τόπου τη στιγμή που πατάς αποστολή/ κλήση κλπ.

Τέλος μπορείς να διαλέξεις επαφές που έτσι ώστε από προεπιλογή να επικοινωνείς μαζί τους από τη μία ή την άλλη sim.

Καλησπέρα, το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το κλείσιμο εφαρμογών (μηνύματα, επαφές ),λύθηκε με την αλλαγή γλώσσας του κινητού από τα ελληνικά στα αγγλικά ....

Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα 2 Alcatel Idol X+. Στο ένα από αυτά στη θέση για τη SIM1 δεν αναγνωρίζεται καμία κάρτα SIM. Είναι hardware πρόβλημα ή παίζει να το διορθώσω με καμιά ρύθμιση;;; :this:
There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Καλησπέρα. Παρέλαβα σήμερα 2 Alcatel Idol X+. Στο ένα από αυτά στη θέση για τη SIM1 δεν αναγνωρίζεται καμία κάρτα SIM. Είναι hardware πρόβλημα ή παίζει να το διορθώσω με καμιά ρύθμιση;;; :this:

Αν δε διορθωθεί με factory reset πηγαινέ το πίσω για αλλαγή (επικαλούμενος DOA). Το έχω ακούσει να συμβαίνει αυτό το πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις από Ινδία όπου πωλείται επίσης το κινητό.

Κατάλαβα. Factory reset του έκανα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχω επικοινωνήσει ήδη για αλλαγή. Ευχαριστώ

Μπα δεν είναι πρόβλημα. Τα κινητά δεν αγοράστηκαν από Κίνα. Τώρα τί και πώς, άστο. Πάντως πάει για RMA :)

Καλησπέρα έχει κανείς πληροφορίες για καμία αναβάθμιση σε kitkat;Έχει βρει κανείς καμιά θήκη;

Το παρήγγειλα και εγώ από public γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλους 2 μήνες μετά από μία αποτυχημένη αγορά ZOPO 980+ που έκανα από Κίνα και το οποίο δεν δουλεύει σωστά στο ελληνικό δίκτυο κινητής και το έστειλα πίσω.

Αν σε ενδιαφέρει πήρα και αυτή τη θήκη.

http://www.ebay.co.uk/itm/141036572169?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Και μία ερώτηση αξίζει να το ρουτάρω και αν ναι πια ρομ είναι η καλύτερη? Ευχαριστώ

Edited by byronkou
ANDROID FOLLOWER

Το παρήγγειλα και εγώ από public γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλους 2 μήνες μετά από μία αποτυχημένη αγορά ZOPO 980+ που έκανα από Κίνα και το οποίο δεν δουλεύει σωστά στο ελληνικό δίκτυο κινητής και το έστειλα πίσω.

Αν σε ενδιαφέρει πήρα και αυτή τη θήκη.

http://www.ebay.co.uk/itm/141036572169?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Και μία ερώτηση αξίζει να το ρουτάρω και αν ναι πια ρομ είναι η καλύτερη? Ευχαριστώ

Ως προς το ρουτ, εξαρτάται από το τι θες. Υπάρχουν εφαρμογές που χρειάζεσαι και απαιτούν δικαιώματα ρουτ? Εγώ είχα greenify και titanium backup αλλά μέχρι στιγμής δε χρειάζομαι κάποια από τις 2. Κάνοντας ρουτ χάνεται η δυνατότητα OTA update. Τέλος αν θέλεις να το κάνεις unroot γίνεται (με βάση το 997D που ειχα) μέσω του OneTouch Upgrade.

Προσωπικά είναι το πρώτο τηλέφωνο που δε ρουτάρω και θα το επιχειρήσω μόνο όταν το βαρεθω ή υπάρξει άλλος σημαντικός λόγος.

Προσωπικά είναι το πρώτο τηλέφωνο που δε ρουτάρω και θα το επιχειρήσω μόνο όταν το βαρεθω ή υπάρξει άλλος σημαντικός λόγος.

Thanks θα το δω και εγώ πρώτα, αλλά θέλω να βάλω συτζικ και άλλες εφαρμογές που αν δεν δουλεύουν θα χρειαστεί ρουταρισμα. Κατά τα άλλα πως τα πάει με τις 2 sim και με τα δίκτυα γενικά?

ANDROID FOLLOWER

Κανένα πρόβλημα με τα δίκτυα (Vodafone, COSMOTE) και με το Sygic επίσης που έχω. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.

Κανένα πρόβλημα με τα δίκτυα (Vodafone, COSMOTE) και με το Sygic επίσης που έχω. Δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.

ok σε ευχαριστώ πολύ

ANDROID FOLLOWER

Φίλε μου καλησπέρα. Το link που μου έδωσες δείχνει θήκη για το idol X και όχι idol x+ αυτά τα δύο δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις οπότε δεν νομίζω να ταιριάζει

Φίλε μου καλησπέρα. Το link που μου έδωσες δείχνει θήκη για το idol X και όχι idol x+ αυτά τα δύο δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις οπότε δεν νομίζω να ταιριάζει

Έχεις δίκιο αλλά την παρήγγειλα τώρα, είναι λίγο πιο φαρδύ το X+ αν κάτσει έκατσε.

Πάντως δεν βρήκα θήκη flip με ενσωματωμένο το πίσω καπάκι για να έιναι πιο λεπτό, αν βρει κάποιος κάτι ας μας ενημερώσει.

ANDROID FOLLOWER

Έχεις δίκιο αλλά την παρήγγειλα τώρα, είναι λίγο πιο φαρδύ το X+ αν κάτσει έκατσε.

Πάντως δεν βρήκα θήκη flip με ενσωματωμένο το πίσω καπάκι για να έιναι πιο λεπτό, αν βρει κάποιος κάτι ας μας ενημερώσει.

Πάντως υπάρχει και αυτή http://www.amazon.com/Mofi-Leather-Cover-Alcatel-OT-6043D/dp/B00L6Q0BC4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1404216091&

Καλησπερα σε ολους!

Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και επειδη εχω δει διαφορετικα χαρακτηριστικα σε διαφορα site ηθελα να ρωτησω αν εχει λειτουργια tethering ?

Επειδη στα λεφτα ειναι το ιδιο, ειναι προτιμοτερο αυτο το μοντελο η το προηγουμενο, το Idol X ? ( Ενδιαφερομαι για dual sim )

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Καλησπερα σε ολους!

Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και επειδη εχω δει διαφορετικα χαρακτηριστικα σε διαφορα site ηθελα να ρωτησω αν εχει λειτουργια tethering ?

Επειδη στα λεφτα ειναι το ιδιο, ειναι προτιμοτερο αυτο το μοντελο η το προηγουμενο, το Idol X ? ( Ενδιαφερομαι για dual sim )

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Tethering έχει κανονικότατα τόσο μέσω USB όσο και με wifi.

Το Χ+ αν και έχει πολλά κοινά με τον προκάτοχό του, είναι πολύ καλύτερο από πλευράς επιδόσεων. Η διαφορά επεξεργαστή είναι εμφανής στα 1080p όπου ο 6589T του Idol X ζορίζεται. Επίσης το X+ έχει καλύτερη μπαταρία.

Το γιατί το προηγούμενο μοντέλο είναι ακριβότερο από το νέο, πρέπει να ρωτήσεις τα λαμπρά επιχειρηματικά μυαλά που το σκέφτηκαν!

Για όποιον έχει θέμα με το auto brightness, δοκιμάστε το velis auto brightness. Εφαρμογή χωρίς ρουτ που προσαρμόζεις κατάλληλα τις τιμές της αυτόματης φωτεινότητας.

Μετά από χρήση μιας μέρας βλέπω ότι τρώει μπόλικη μπαταρία οπότε δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετεί.

Edited by eimai_kala

Καλησπερα.απο χθες κατοχος του idolx+ απο media m. στα 260 λογω εκθεσιακου κοματιου.απιστευτο τηλ!!επειδβ διεγραψα εφαρμογες που ειχε..παιζει να ειναι ρουτ απο αυτους ηδη? Πως το τσεκαρω αυτο?

Καλησπερα.απο χθες κατοχος του idolx+ απο media m. στα 260 λογω εκθεσιακου κοματιου.απιστευτο τηλ!!επειδβ διεγραψα εφαρμογες που ειχε..παιζει να ειναι ρουτ απο αυτους ηδη? Πως το τσεκαρω αυτο?

Καλησπέρα και μεγειά σου! Δύσκολο να το είχαν κάνει ρουτ. Αυτό μπορείς να το δεις μέσω διαφόρων προγραμμάτων, Antutu, Root Checker κ.α.

Καλησπέρα σου εύχομαι να το χαρείς. Δεν είναι ρουταρισμένο απλά μπορείς και αφαιρείς κάποιες εφαρμογές. Και εγώ από εκεί το πήρα και μάλιστα το εκθεσιακό γιατί δεν είχε καινούργιο σε μαύρο που ήθελα εγώ και με παζαρια κατέβασε την τιμή στα 229.Θα το χαρείς γιατί είναι καταπληκτικό τηλεφωνάκι