Jump to content

ΟΤΕ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.

ΣΤΙΣ 25/8/04 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ(210400....) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΠAIΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ 121(ΒΛΑΒΕΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ....... "ΤΟ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ", ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΛΑΒΗ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ 121 ΣΤΙΣ 26/8/04(ΠΕΜΠΤΗ) ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ "ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΟΥΣΑΝ ΣΕ 48 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ_ΔΙΑ ΤΟΥ 3-4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ Η ΗΜΕΡΑ....).

ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ "ΠΑΡΤΕ ΣΤΙΣ 18:00 ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ",ΣΤΙΣ 18:00 ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΤΕ ΣΤΙΣ 20:00, ΣΤΙΣ 20:00 ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΤΕ ΑΥΡΙΟ(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΙΣ 8:00 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8/04) ΠΑΡΤΕ ΣΤΙΣ 12:00 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ(κος Κ…. , κος Ζ….) ΤΟΥ 121.

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ(28/8/04) ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ "ΤΟ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΣΕ "Ο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΑΓΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ). ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ 121(κος Ζ….) ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΤΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ(30/08/04) "ΑΑΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ(NETMOD-ISDN) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ"

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ(31/08/04) ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 6-7 ΑΤΟΜΩΝ, ΣΚΑΒΑΝΕ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗ ΣΚΙΑ.... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΩΡΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 13:00._ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΩ ....ΤΙΠΟΤΑ

ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ(1/9/04) ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 6-7 ΑΤΟΜΩΝ, ΠΑΛΙ ΣΚΑΒΑΝΕ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 13:00. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΕΚΡΟ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 121 ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ AΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ “ΣΗΜΕΡΑ(1/9/04) 13:00 ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΒΛΑΒΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ” ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ 26/8/04 ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΕ!!!!

ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΕΡΑΡΤΣΙΝΙ

ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ» ΟΝΤΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ(2/9/04) ΚΑΙ...ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑΥΜΑ… ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΤΟ NETMOD ΚΑΙ TO ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ. (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ),

ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ "...ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ", ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Κος Κ….) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ 121 . ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 121 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ “ΣΗΜΕΡΑ(2/9/04) ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΒΛΑΒΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ” ΕΞΑΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΒΛΑΒΗΣ, ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο Κος Κ…. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "...ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ Η ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑΒΗ.

ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΩ ΣΤΟ 121, ΣΤΟ 134 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ 121, 134, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ(ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΖΗΤΑΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ" ΠΑΛΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ). ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...."ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΑΙ" _ "ΕΧΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΔΟΣΗ ΚΛΠ" ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ? "ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΑΙ".

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ(ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ κα Τ…..) ΣΤΟ 134 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ "ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΛΑΒΗ" ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ 121, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ "ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ"!!!

ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 3/9/04 ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑΥΜΑ : ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ??? ΣΤΙΣ 24/8/04(ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ 25/8/04. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ!!!

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤA 121 & 134 ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΕ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΠΙΘΑΝΟΝ”, “ΜΠΟΡΕΙ”, “ΠΑΡΤΕ ΣΤΟ121”, ΚΑΙ “ΠΑΡΤΕ ΣΤΟ 134”.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ_ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ κο Ζ….ΣΤΟ 121 ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΦΡΑΓΗ(#21#)_ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ ΤΟΥ 2004 ……

Υ.Γ : ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

Υ.Γ.2 :ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

:lol: Χαρά στο κουράγιο κουράγιο σου φίλε (αλλά και τι να έκανες?...)

Τώρα όμως πια έχεις όλα τα κονέ στον ΟΤΕ της περιοχής σου για παν ενδεχόμενο!... :)

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Άντε να έρθει η ώρα και η στιγμή να απεξαρτηθούμε από τον καταραμένο ΟΤΕ! :D

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

:shifty: Mia kataggelia sthn EETT 8a htan oti prepei. Me onomata, akriveis hmeromhnies ktl...

...Mhpws kai valoyn myalo siga siga & arxisoyn na sevontai epiteloys kai emas toys dysmoiroys toys syndromhtes...

:blink: Κ Α Λ Α Β Ρ Υ Τ Α !!!

http://www.kalavrita-ski.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggia ( 6 Σεπ. 2004 , 13:39)

:shifty: Mia kataggelia sthn EETT 8a htan oti prepei. Me onomata, akriveis hmeromhnies ktl...

...Mhpws kai valoyn myalo siga siga & arxisoyn na sevontai epiteloys kai emas toys dysmoiroys toys syndromhtes...

WRAIA idea....egine hdh.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Τα πράγματα είναι απλά: Δίνεις τη βλάβη σου, και την επόμενη μέρα πάει στο τεχνικό τμήμα. 'Αρα να υπολογίζεις 2-3 ημερες.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 6-7 ΑΤΟΜΩΝ, ΣΚΑΒΑΝΕ ΟΙ 2 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗ ΣΚΙΑ....

Ρε φίλε, κόψε την ουρα :rolleyes: Άσε που τα σκαπτικά τα κάνουν (πλέον) ιδιώτες εργολάβοι

ΚΑΙ...ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑΥΜΑ… ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ ΤΟ NETMOD ΚΑΙ TO ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ. (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ)

Αν δεν είχε κανένας στη γειτονιά σου βλάβη, τότε όντως δεν θα ήταν καλωδιακή. Απλά κάποιος λακαμάς έδωσε τη βλάβη για καλωδιακή. Αλλά γιατί σκάψανε?!?

http://i3.photobucket.com/albums/y54/agrelaphon/fujikura1_foto_sm.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agrelaphon ( 6 Σεπ. 2004 , 17:29)

Τα πράγματα είναι απλά: Δίνεις τη βλάβη σου, και την επόμενη μέρα πάει στο τεχνικό τμήμα. 'Αρα να υπολογίζεις 2-3 ημερες.

Μπα; Σοβαρά, μόνο 2-3 μέρες χωρίς τηλέφωνο; Να υποθέσω και αδυναμία να καλέσεις 100, 166 κτλ. Δε νομίζω να μιλάς σοβαρά και να θεωρείς σοβαρή εταιρεία εκείνη που οι εργαζόμενοί της οριοθετούν την εξυπηρέτηση όπου τους συμφέρει.

Ρε φίλε, κόψε την ουρα :rolleyes: Άσε που τα σκαπτικά τα κάνουν (πλέον) ιδιώτες εργολάβοι

Ακόμη χειρότερο. Πληρώνω τον τεμπέλη/ξαδερφο Βουλευτή/υπέρμαχο του πΟΤΕ!

Αν δεν είχε κανένας στη γειτονιά σου βλάβη, τότε όντως δεν θα ήταν καλωδιακή. Απλά κάποιος λακαμάς έδωσε τη βλάβη για καλωδιακή. Αλλά γιατί σκάψανε?!?

Γιατι και οι ΟΤΕτζίδες, μάλλον, λακαμάδες είναι και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό!
Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Μπα; Σοβαρά, μόνο 2-3 μέρες χωρίς τηλέφωνο; Να υποθέσω και αδυναμία να καλέσεις 100, 166 κτλ

Τι να κάνουμε ρε φίλε? Αυτά έχει η ενσύρματη τηλεφωνία. Δεν έρχεται από τον ουρανό, αλλά περνάει από τα 40 κύμματα. Γιατί νομίζεις οτι οι "πάροχοι" αποποιήθηκαν το δύκτιο (Είναι του ΟΤΕ) !?!

Γιατι και οι ΟΤΕτζίδες, μάλλον, λακαμάδες είναι και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό!

Εσένα δεν σε έβρισε κανείς, fucκo, γι'αυτό μίλα για τον εαυτό σου. Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι άσχετοι και οι παντελώς άσχετοι :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agrelaphon ( 6 Σεπ. 2004 , 17:29)

Na mhn lene tote "se 48 wres 8a exei apokatasta8ei h vlavh"

eee re vlavh pou exoun ston egkefalo.

ti les re, etsi e?

Ego plhrwnw ston πOTE, twra an o πOTE den xerei-mporei na vrei sobaro ergolabo, ti na po....as prosexamai

Dystyxos poloioioi oi lakamades mesa ston πOTE para poloi.

Ποιό το νόημα να ζεις, αν είσαι ΟΤΕτζής!!!

Δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποια στιγμή κάποιος οργανισμός (σαν το ΙΝΚΑ) στο οποίο θα μπορούμε σαν καταναλωτές να καταγγέλουμε τα "νταβατζιλίκια" του Ο.Τ.Ε. ? Δεν πρέπει κάποτε να μου εγγυθεί κάποιος για αυτό το ...μημένο QoS στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας τις οποίες πληρώνω τόσα χρόνια και με υπέρογκα ποσά ?

- Ας μην συνεχίσω

...να καταγγέλουμε τα "νταβατζιλίκια" του Ο.Τ.Ε. ?

Δηλαδή τι να καταγγήλεις ?

a mhn lene tote "se 48 wres 8a exei apokatasta8ei h vlavh"

48 ώρες είναι 2 μέρες. Απλά ενοούσα οτι με τον κοινό νου, αποκλείεται βλάβη να αποκατασταθεί σε κάτω από 2 μέρες με το σύστημα του 121. Φυσικά κανένας δεν θα ήθελε το τηλ. του να είναι σε βλάβη. Αλλά είπαμε...

Δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποια στιγμή κάποιος οργανισμός (σαν το ΙΝΚΑ)...

Φίλε το ΙΝΚΑ το μόνο που προστατεύει είναι τα συμφέροντα των μεγαλοκατόχων σούπερ μάρκετ :lol:

ti les re, etsi e?

εε.. ναι έτσι λεω :cool: κι αν πληρώνεις στον ΟΤΕ (και καλά κάνεις) μάλλον δεν σημαίνει οτι κάνεις και κουμάντο. Να ξέρεις όμως οτι αν έχεις βλάβη για παραπάνω από 2 εργάσιμες μέρες, μπορείς να πάρεις πίσω τα πάγια που αντιστοιχούν σ'αυτές τις ημέρες ;) (Ρίξε και καμιά ματιά στο συμβόλαιο) :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agrelaphon ( 7 Σεπ. 2004 , 15:43)

Τι να κάνουμε ρε φίλε? Αυτά έχει η ενσύρματη τηλεφωνία. Δεν έρχεται από τον ουρανό, αλλά περνάει από τα 40 κύμματα. Γιατί νομίζεις οτι οι "πάροχοι" αποποιήθηκαν το δύκτιο (Είναι του ΟΤΕ) !?!

Κανεις για άλλη μια φορά παντελως λάθος. Το δίκτυο θα έπρεπε να ανήκει στον Ελληνικό λαό που τοοοοσα χρόνια πληρώνει έναν οργανισμό που του τα τρώει κανονικά. Έτσι μόνο θα είχαμε ουσιαστικό ανταγωνισμό και άρτιες υπηρεσίες. Άλλα τα συμφέροντα της κάθε Κυβέρνησης μας έφεραν έδω.

Από που θέλεις να ξεκινήσω; Από το υπέρογκο πάγιο, αναλογικά με τους μισθούς αυτής της χώρας. Με το περιβόητο tariff balancing που εξακολουθεί ο κόσμος να διαπιστώνει την κατ'εξακολούθηση "απάτη" που είχε στηθεί εναντίον του (παλαιότερα χρειαζόσουν μια περιουσία για να μπορέσεις να καλέσεις τον μπάρμπα σου στη Γερμανία. Και μην ανησυχείες δε το συγκρίνω με το σήμερα (καλύτερη τεχνολογία και το σπουδαιότερο ύπαρξη ανταγωνισμού) αλλά και για τα τότε δεδομένα στη τηλεφωνία το ποσό ήταν υπερβολικό.

Να μιλήσουμε για xDSL; Για SLA; Κάτι που μόνο ξέρει να ζητά ο ΟΤΕ αλλά όταν του το ζητούν κάνει τον :alien:

Άσε ρε φίλε. Σε καταλαβαίνω το ψωμί σου τρως εκεί, αλλά εμείς πλέον δε τρώμε κουτόχορτο όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να το σερβίρουν στο τραπέζι μας.

Κι αν πιστεύεις ότι κάποιοι από εμάς, είμαστε συγκαταβατικοί με τους εναλλακτικούς, κάνεις λάθος. Οι καταναλωτές δε θέλουμε νέους "ΟΤΕ" αλλά νέα αγορά που να λειτουργεί και όχι να υπολειτουργεί.

Εσένα δεν σε έβρισε κανείς, fucκo, γι'αυτό μίλα για τον εαυτό σου.

Sorry φίλε έχεις δίκιο, ήμουν απόλυτος και γενίκευσα. Πάντα ύπάρχουν οι εξαιρέσεις. Βέβαια πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερα τυχερός για να τις συναντήσει! :cool:

Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι άσχετοι και οι παντελώς άσχετοι :rolleyes:

Ναι το διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά. Στον ΟΤΕ ή άσχετος θα είσαι ή παντελώς άσχετος! :whistle:
Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Διαβάζοντάς το πραγματικά γέλασα, όλο αυτό το μπέρδεμα μου θύμισε κωμική ταινία... Όμως μετά σκέφτηκα την ταλαιπωρία σου και κατάλαβα ότι αν ήμουν στη θέση σου δεν θα γέλαγα καθόλου.

Ευτυχώς που είχες υπομονή, γιατί εγώ στη 2η μέρα που θα με ταλαιπωρούσαν έτσι θα είχα πάρει ανάποδες στροφές. :p

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού στην Ελλάδα και όσο κι αν ψάχνεις δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 ( 8 Σεπ. 2004 , 10:28)

Ναι το διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά. Στον ΟΤΕ ή άσχετος θα είσαι ή παντελώς άσχετος! :whistle:

Ας μην το γενικεύουμε, σε όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις υπάρχουν και κάποια λίγα άτομα που κάνουν σωστά τη δουλειά τους. :)

this signature is under heavy construction

rebel και alexd, κάνετε μεγάλο λάθος. το δύκτιο όντως ανήκει στο κράτος, απλά ο ΟΤΕ έχει αναλάβει τη συντήρησή του (δηλαδή το αγγούρι), σύμφωνα με τις άδειες σταθερής τηλεφωνίας που δώθηκαν.

Αν νομίζετε οτι τα πάγια είναι πολλά, τότε τι να πούμε για τις εταιρίες κινητής... :whistle: Σας χάλασε το κινητο? Δεν νομίζω οτι θα έρθει τεχνικός της Χ να το φτιάξει ή να το αντικαταστήσει :rolleyes:

σε όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις υπάρχουν και κάποια λίγα άτομα που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Λέτε τον ΟΤΕ δημόσιο, και συμφωνώ ΚΑΙ εγώ. Παιδιά πέρασα και από vodafon (τότε), είχα φίλους στην intracom και μπορώ να πώ οτι εκεί είναι καραδημόσιο :eek: όσο αφορά στον τρόπο λειτουργίας. Απλά εκεί δεν φαίνεται

:*

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agrelaphon ( 7 Σεπ. 2004 , 20:59)

Να ξέρεις όμως οτι αν έχεις βλάβη για παραπάνω από 2 εργάσιμες μέρες, μπορείς να πάρεις πίσω τα πάγια που αντιστοιχούν σ'αυτές τις ημέρες ;) (Ρίξε και καμιά ματιά στο συμβόλαιο) :!:

Epeidh EIMAI psagmenos me ton OTE eixa ypobalei aithsh(me ari8mo prwtokolou , PANTA) gia afairesh telwn, prin lixei h istoria.

ontws mou hr8e epistolh apo ton ote oti 8a aferethoun ta telh tis parapano hmeres._auto htan aplo, to exw xanakanei kai hmoun sigouros gia to apotelesma._

PS oti kanete me ton ote na zhtatai ari8mo prwtokolou alliws me to pou gyrisetai thn plath paei sto kalatho twn axristwn.

KAI TWRA TO KALO:

Thn istoria pou egrapsa parapnw thn esteila ston ote, ypourgeio metaforwn kai epikoinwniwn yp'opsin tou ypourgou, kai sthn EETT,

shmera loipon me phre tel. kapoios apo tous proistamenous kai me rwtouse me pion milhsa apo to diko tou tmhma giati prepei na dwsei apantiseis!!! :( , kai 8a mou erthei apantitikh epistolh.

Episis mou eipe o kyrios(kuriolektika kai xwris ixnos koroidias) autos oti an kai eixe mia xioumoristiki dia8esh to gramma, auto pou h8ela na pw to perasa kai me poly epityxia :!: .

kai to kalytero....an exo allo problhma kateuteian tel. se auton. ;) ;) ;)

Gia na doume loipon...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UNIQUE (16 Σεπ. 2004 , 16:58)

Epeidh EIMAI psagmenos me ton OTE eixa ypobalei aithsh(me ari8mo prwtokolou , PANTA) gia afairesh telwn, prin lixei h istoria.

ontws mou hr8e epistolh apo ton ote oti 8a aferethoun ta telh tis parapano hmeres._auto htan aplo, to exw xanakanei kai hmoun sigouros gia to apotelesma._

PS oti kanete me ton ote na zhtatai ari8mo prwtokolou alliws me to pou gyrisetai thn plath paei sto kalatho twn axristwn.

KAI TWRA TO KALO:

Thn istoria pou egrapsa parapnw thn esteila ston ote, ypourgeio metaforwn kai epikoinwniwn yp'opsin tou ypourgou, kai sthn EETT,

shmera loipon me phre tel. kapoios apo tous proistamenous kai me rwtouse me pion milhsa apo to diko tou tmhma giati prepei na dwsei apantiseis!!! :( , kai 8a mou erthei apantitikh epistolh.

Episis mou eipe o kyrios(kuriolektika kai xwris ixnos koroidias) autos oti an kai eixe mia xioumoristiki dia8esh to gramma, auto pou h8ela na pw to perasa kai me poly epityxia :!: .

kai to kalytero....an exo allo problhma kateuteian tel. se auton. ;) ;) ;)

Gia na doume loipon...

Φιλε μου ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. Τι να πω δεν ξερω,και εγω ετσι ακριβως θα αντιδρουσα και νομιζα οτι ημουν ο μονος που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του οταν ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Αλλοι 100 να υπηρχαν πολλα θα δουλευαν ρολοι στον πΟΤΕ.

Oργανισμος Ταλαιπωριων Ελληνων

ΟΤΕ ΟΛΕ!

VODAFONE CU (Huawei Ascend 7)

Triple Play FORTHNET (Σταθερο-Ιντερνετ-NOVA start pack)

agrelaphon

rebel και alexd, κάνετε μεγάλο λάθος. το δύκτιο όντως ανήκει στο κράτος, απλά ο ΟΤΕ έχει αναλάβει τη συντήρησή του (δηλαδή το αγγούρι), σύμφωνα με τις άδειες σταθερής τηλεφωνίας που δώθηκαν.

Αν νομίζετε οτι τα πάγια είναι πολλά, τότε τι να πούμε για τις εταιρίες κινητής... Σας χάλασε το κινητο? Δεν νομίζω οτι θα έρθει τεχνικός της Χ να το φτιάξει ή να το αντικαταστήσει

Το λάθος δεν θεωρώ ότι ειναι δικό μου. Πληρώνουμε τόσα χρόνια στον ΟΤΕ και οι υπηρεσίες είναι χαμηλής ποιότητας και ακριβές. Κι αυτό συμβαίνει γιατι ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο και δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός.

Κι αυτό συμβαίνει γιατι ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο και δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός.

...και φταίει ο ΟΤΕ για το οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός? Οποιοσδήποτε μπορεί να σκάψει και να ρίξει υπόγεια καλώδια (αν θέλει). :wacko:

Be cool ....... :cool:

έλεος πια με τον ΟΤΕ! όλα ο ΟΤΕ τα φταίει; και που δεν κάνουν επενδύσεις οι εναλλακτικοί ο ΟΤΕ φταίει;

Πλέον μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες δεν υφίσταται. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το προηγούμενο μονοπώλιο(ΟΤΕ) θα πρέπει να παρέχει σχεδόν τσάμπα την πρόσβαση στο δικτυο του......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agrelaphon (24 Σεπ. 2004 , 23:56)

...και φταίει ο ΟΤΕ για το οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός? Οποιοσδήποτε μπορεί να σκάψει και να ρίξει υπόγεια καλώδια (αν θέλει). :wacko:

Αυτό σίγουρα μπορεί να γίνει; Και δεν θα κολλήσει σε τυχόν άδειες για σκάψιμο κτλ που φαντάζομαι ο ΟΤΕ έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση;

Πάντως ότι είναι μονοπώλιο είναι σίγουρα. Μέχρι να καταφέρουν οι υπόλοιποι να φτιάξουν κέντρα και να «φυτέψουν» καλώδια τουλάχιστον...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μέχρι να καταφέρουν οι υπόλοιποι να φτιάξουν κέντρα και να «φυτέψουν» καλώδια τουλάχιστον...

Φίλε Εμίλιε, νομίζεις οτι είναι τυχαίο οτι σαν χώρα δεν παράγουμε τίποτα και οι ιδιωτικές επενδύσεις είναι 0?

...Και για τα σκαπτικά: Κανένας δεν παίρνει άδειες για σκάψιμο. (Ούτε και σχέδια φυσικά). Ελάχιστοι μόνο. Γι' αυτό βλέπεις να σκάβει ο Χ εργολάβος και να είναι κομμένα νερά τηλέφωνα κ.τ.λ. :eek: