tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Φίλοι Πατρινοί καλησπέρα. Μία βοήθεια. Μάλλον θα πουλήσω το Ζ (€200) αλλά ο αγοραστής είναι στην Πάρο. Θα του το στείλω με τη γενική Ταχυδρομική, αντικαταβολή. Έχω ρωτήσει κάποια πράγματα σχετικά με το πως λειτουργεί η αντικαταβολή, αλλά μόνο θεωρητικά. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία; Γεια σ ου Τάσο. Λοιπόν. Θα δώσεις αριθμό λογαριασμού στην Γενική και θα τους πεις ότι είναι αντικαταβολή. Όταν το παραδώσουν μετά από μια εβδομάδα με δέκα ημέρες τα λεφτά σου θα είναι στην Τράπεζα. Προσοχή. Μερικές κρατάνε προμήθεια. Η άλφα μπανκ δεν κρατάει από όσο ξέρω. Εγώ πήρα τα λεφτά μου σε εφτά ημέρες από την Γενική Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά πάει το Ζ. Με χρουσούζεψε ο Αλέξης που επειδή έχει προηγούμενα με τη Sony, είπε να μην έχει κανένας Sony :) Το πούλησα τελικά και ταξιδεύει για Πάρο (αφού δεν μπόρεσα να πάω εγώ διακοπές, πήγε το πρώην κινητό μου). Και τώρα έχω για κινητό το tablet της Samsung (με hands-free φυσικά). Τι μου προτείνετε να πάρω; Γλυκοκοιτάζω το LG G2. Εάν πάω σε κινέζικο, τι γνώμη έχετε για το Lenovo K900; Το βρίσκω εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν έχει ελληνικά. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου απάντησαν ότι θα του κάνουν root και θα περάσουν τα ελληνικά. Δε μου άρεσε αυτό. Εάν το έπαιρνα μπορώ με την εφαρμογή morelocale να έχω ελληνικά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Πολύ καλή επιλογή το g2 αλλά σε αυτά τα χρήματα έφυγες για one plus one Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά πάει το Ζ. Με χρουσούζεψε ο Αλέξης που επειδή έχει προηγούμενα με τη Sony, είπε να μην έχει κανένας Sony :) Το πούλησα τελικά και ταξιδεύει για Πάρο (αφού δεν μπόρεσα να πάω εγώ διακοπές, πήγε το πρώην κινητό μου). Και τώρα έχω για κινητό το tablet της Samsung (με hands-free φυσικά). Τι μου προτείνετε να πάρω; Γλυκοκοιτάζω το LG G2. Εάν πάω σε κινέζικο, τι γνώμη έχετε για το Lenovo K900; Το βρίσκω εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν έχει ελληνικά. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου απάντησαν ότι θα του κάνουν root και θα περάσουν τα ελληνικά. Δε μου άρεσε αυτό. Εάν το έπαιρνα μπορώ με την εφαρμογή morelocale να έχω ελληνικά; To Morelocale δουλεύει μόνο αν η Ρομ έχει ελληνικά. Πάντως η google στις vanilla εκδόσεις έχει default τα ελληνικά. Λογικά δεν θα έχεις θέμα. Θα σου βάλουν μια international rom που θα έχει και ελληνικά Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά πάει το Ζ. Με χρουσούζεψε ο Αλέξης που επειδή έχει προηγούμενα με τη Sony, είπε να μην έχει κανένας Sony :) Το πούλησα τελικά και ταξιδεύει για Πάρο (αφού δεν μπόρεσα να πάω εγώ διακοπές, πήγε το πρώην κινητό μου). Και τώρα έχω για κινητό το tablet της Samsung (με hands-free φυσικά). Τι μου προτείνετε να πάρω; Γλυκοκοιτάζω το LG G2. Εάν πάω σε κινέζικο, τι γνώμη έχετε για το Lenovo K900; Το βρίσκω εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν έχει ελληνικά. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου απάντησαν ότι θα του κάνουν root και θα περάσουν τα ελληνικά. Δε μου άρεσε αυτό. Εάν το έπαιρνα μπορώ με την εφαρμογή morelocale να έχω ελληνικά; Πετυχαίνει ο εξορκισμός... :lol::p Για το καινούριο ότι σου λένε τα παιδιά. Πας για oneplus one. Για φτηνό πάρε Asus Zenfone 5. Άσε το merimobiles κοίτα vickmall, minideal, geekbuying. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά πάει το Ζ. Με χρουσούζεψε ο Αλέξης που επειδή έχει προηγούμενα με τη Sony, είπε να μην έχει κανένας Sony :) Το πούλησα τελικά και ταξιδεύει για Πάρο (αφού δεν μπόρεσα να πάω εγώ διακοπές, πήγε το πρώην κινητό μου). Και τώρα έχω για κινητό το tablet της Samsung (με hands-free φυσικά). Τι μου προτείνετε να πάρω; Γλυκοκοιτάζω το LG G2. Εάν πάω σε κινέζικο, τι γνώμη έχετε για το Lenovo K900; Το βρίσκω εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν έχει ελληνικά. Σε ερώτηση που τους έκανα, μου απάντησαν ότι θα του κάνουν root και θα περάσουν τα ελληνικά. Δε μου άρεσε αυτό. Εάν το έπαιρνα μπορώ με την εφαρμογή morelocale να έχω ελληνικά; Για μένα κοιτάς μόνο 2 τηλέφωνα. Η βλέπεις μεταχειρισμένο g2 που είναι τουμπανο ή πας σε oneplus εφόσον διαθετεις κάτι παραπάνω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Για μένα κοιτάς μόνο 2 τηλέφωνα. Η βλέπεις μεταχειρισμένο g2 που είναι τουμπανο ή πας σε oneplus εφόσον διαθετεις κάτι παραπάνω. Μα το να πάει στο g2 που λέει είναι ίδια τιμή με το 16αρι one plus one. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μα το να πάει στο g2 που λέει είναι ίδια τιμή με το 16αρι one plus one. Μεταχειρισμενο G2 οχι δεν ειναι ιδια αξια ρει!Επισης μπορει να μην θελει να μπλεξει με κινεζικα σαιτ και εγγυησεις :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Δημήτρη σαν να μου φαίνεται ότι ακόμα δεν έχεις πουλήσει το g2 σου... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μεταχειρισμενο G2 οχι δεν ειναι ιδια αξια ρει!Επισης μπορει να μην θελει να μπλεξει με κινεζικα σαιτ και εγγυησεις :) Δημήτρη ναι αν θυμάμαι καλά έδινες το G2. Το έχεις ακόμη ή το έδωσες. Το συζητάμε πάντως. Το σκέφτομαι και για το one plus one. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω παραγγελία από κινέζικο site. Ρώτησα μάλιστα και τον Θανάση στο νήμα του one plus one από που το πήρε και πόσο. Έριξα μια ματιά και στα γνωστά κινέζικα sites που ξέρω και έχω πάρει μια ιδέα για το που κυμαίνεται η τιμή του. Καινούργιο το G2 ξεκινά από €285+ στο skroutz. Τόσο περίπου βρήκα και το one plus one. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δημήτρη ναι αν θυμάμαι καλά έδινες το G2. Το έχεις ακόμη ή το έδωσες. Το συζητάμε πάντως. Το σκέφτομαι και για το one plus one. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω παραγγελία από κινέζικο site. Ρώτησα μάλιστα και τον Θανάση στο νήμα του one plus one από που το πήρε και πόσο. Έριξα μια ματιά και στα γνωστά κινέζικα sites που ξέρω και έχω πάρει μια ιδέα για το που κυμαίνεται η τιμή του. Καινούργιο το G2 ξεκινά από €285+ στο skroutz. Τόσο περίπου βρήκα και το one plus one. Είχε δηλώσει ενδιαφέρον ο astrovasilis οπου κ σήμερα έγινε επίσημα κάτοχος g2! Τώρα θα δει τι παει να πει εμπειρία χρήσης! Καλοριζικο λοιπον! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και μέσω του φόρουμ (μαζί ήμασταν όταν το πήρε) του εύχομαι να το ευχαριστηθεί και να μην σκάσει άλλα φράγκα πριν τα επόμενα 2 χρόνια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ο Βασίλης με σοβαρό κινητό? Δεν το πιστεύω ότι παράτησε την σόνυ... Άντε να ξαναγυρίσει σε Σόνυ μετά το G2 (μόνο που το γράφω φοβάμαι θα πέσει το φόρουμ) :lol: :lol: :lol: BTW Καλορίζικο Βασίλη, να το χαρείς γιατί είναι κινητάρα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Παιδιά τι γνώμη έχετε για το Samsung galaxy note3 neo ; Καθώς έψαχνα για συσκευή έπεσε στα μάτια μου. Δεν έχει βέβαια τις δυνατότητες του note3, αλλά είναι σε καλή τιμή και εμένα τουλάχιστον με καλύπτει. Δηλαδή μεταξύ αυτού και του LG G2 τι θα λέγατε; Edited August 9, 2014 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδιά τι γνώμη έχετε για το Samsung galaxy note3 neo ; Καθώς έψαχνα για συσκευή έπεσε στα μάτια μου. Δεν έχει βέβαια τις δυνατότητες του note3, αλλά είναι σε καλή τιμή και εμένα τουλάχιστον με καλύπτει. Δηλαδή μεταξύ αυτού και του LG G2 τι θα λέγατε; LG g2 Τάσο. Είναι καλύτερο από το neo. Εντάξει είναι note και έχεις κάποιες ωραίες λειτουργίες αλλά σε αυτά τα τηλέφωνα πας στις καλές εκδόσεις. Για εμένα LG g2 και ακόμα καλύτερα one +one. Γιατί το απορρίπτεις? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 G2 αν δεν σκοπεύεις να αξιοποιήσεις το πενάκι. Καλύτερα πάντως μεταχειρισμένο note 3 σε σχέση με το neo για λόγους υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Αν ο Αντώνης το πουλάει ακόμα πάρτο και δεν θα το μετανιώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 G2 αν δεν σκοπεύεις να αξιοποιήσεις το πενάκι. Καλύτερα πάντως μεταχειρισμένο note 3 σε σχέση με το neo για λόγους υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Αν ο Αντώνης το πουλάει ακόμα πάρτο και δεν θα το μετανιώσεις. Εννοείται ότι το note3 το έχω βάλει στο μάτι, αλλά η τιμή του είναι ακόμη απλησίαστη. Είχα ενδιαφερθεί για το note3 του Αντώνη, αλλά είχε γράψει ότι μπορεί να το έδινε στη γυναίκα του. Τότε και εγώ δεν είχα στο πρόγραμμα αλλαγή κινητού, αλλά τώρα ενδιαφέρομαι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εννοείται ότι το note3 το έχω βάλει στο μάτι, αλλά η τιμή του είναι ακόμη απλησίαστη. Είχα ενδιαφερθεί για το note3 του Αντώνη, αλλά είχε γράψει ότι μπορεί να το έδινε στη γυναίκα του. Τότε και εγώ δεν είχα στο πρόγραμμα αλλαγή κινητού, αλλά τώρα ενδιαφέρομαι. Τάσο το Νοτε 3 έφυγε σε μια ώρα από τότε που αποφάσισα να το πουλήσω, δυστυχώς. Αν ενδιαφέρεσαι για πενάκι πάντως το Νοτε 3 νεο είναι τούμπανο. Οι χρήστες του λενε τα καλύτερα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 KitKat έχει πάρει το neo; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Τάσο το Νοτε 3 έφυγε σε μια ώρα από τότε που αποφάσισα να το πουλήσω, δυστυχώς. Αν ενδιαφέρεσαι για πενάκι πάντως το Νοτε 3 νεο είναι τούμπανο. Οι χρήστες του λενε τα καλύτερα Από περιέργεια,πόσο το πούλησες; Μου αρέσει πολύ το neo. Δεν τρελαίνομαι για το πενάκι βέβαια, αλλά δε με αφήνει και αδιάφορο. Λειτουργικά κάνει ότι και στο note3; Είδα και αυτή τη συσκευή, η οποία είναι και σε καλή τιμή. Τι γνώμη έχετε; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 350 το πούλησα με θήκες και tempered glass Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Samsung galaxy note 3 neo vs LG g2 vs HTC desire 816. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Αν και με βλέπω να καταλήγω στο note3 neo λόγω "κολλήματος" ας πούμε με το note (αχ βρε Αντώνη τι μου έκανες:)) "φλερτάρω" και με το LG G2. Βέβαια το neo είναι πιο νέο μοντέλο, όπως και το desire 816. Ακούω, ή μάλλον περιμένω να διαβάσω τη γνώμη σας. Δεν το είχα προσέξει στην αρχή, αλλά το note3 neo έχει εξαπύρηνο επεξεργαστή: Quad-core 1.3 GHz Cortex A7 & dual-core 1.7 GHz Cortex A15 Edited August 10, 2014 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 LG g2 γιατί είναι πολύ καλό σε όλα. Επεξεργαστής,οθόνη,μέγεθος,customization και Roms, αν είναι να έχεις note παίρνεις την φουλ έκδοση για εμένα. Αυτά από εμένα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ο Θοδωρής με κάλυψε απόλυτα για note 3 neo και g2. Το desire εμφανισιακά είναι απλά απαίσιο (το έχω δει από κοντά δεν το λέω έτσι). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Λοιπόν Θοδωρή βρήκα το επόμενό μας smartwatch. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Turbo-X-Smart-Watch-M23.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140814-weekly-report&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20140814-weekly-report-_-Body-_-Turbo-X%C2%A0Smart+Watch+M23 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts