Karthan7 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Για να λες ότι πας δεύτερη φορά για DOA πάλι με τη SONY έμπλεξες? :lol: :lol: Δεν κατάλαβες καλά.... Η sony έχει μπλέξει με τον Αλέξη.... :p Αλέξη το νου σου μην σε κάνει ban το σέρβις της sony Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όχι, όχι άλλα δεν λέω περισσότερα. Να έρθετε στην συνάντηση να δείτε. Εγώ αν δούλευα στη σονυ θα του το εσπαγα χαχαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ αν δούλευα στη σονυ θα του το εσπαγα χαχαχα Ρε συ μην γίνεσαι κακός... χαχαχαχ Εγώ αν ήμουν sony θα του έλεγα να του φέρω οποίο τηλέφωνο θέλει μέχρι 500 ευρώ εκτός από sony :p Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δεν κατάλαβες καλά.... Η sony έχει μπλέξει με τον Αλέξη.... :p Αλέξη το νου σου μην σε κάνει ban το σέρβις της sony :lol::lol: Εγώ αν δούλευα στη σονυ θα του το εσπαγα χαχαχα :cry::p Ρε συ μην γίνεσαι κακός... χαχαχαχ Εγώ αν ήμουν sony θα του έλεγα να του φέρω οποίο τηλέφωνο θέλει μέχρι 500 ευρώ εκτός από sony :p Τώρα μάλιστα, επαγγελματική λύση. Και θα τους έστελνα να ψάχνουν πρόσκληση για το oneplus one. :lol::rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αλέξη Κάνε το ααυτο ρε. Πήγαινε και πες τους να σου δώσουν one plus one Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ανάθεμα και αν ξέρουν τι είναι :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Τι έτσι απλά λάδι θα τη βγάλουνε μετά από τόση ταλαιπωρία που έχω υποστεί; :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αλεξη εγραψες :respect: φοβερη ατακα :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5517204#post5517204 Και Moderator να ησουν δεν θα ρωτουσες καν, απλα θα το εσβηνες ;) Για ποίο λόγο ; Για ποίο λόγο ; Για ποίο λόγο ; Για ποίο λόγο ; Για ποίο λόγο ; Για ποίο λόγο ; Για ποίο λόγο ; Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Κάποιος κυνηγάει ποστ...... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το ψήνετε να κανονισουμε τιποτα τεταρτη? Θα την κάνω εγώ Πεμοτη και θα λειψω μεχρι 20 Αυγουστου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Προτείνω Τρίτη που με βολεύει περισσότερο. Για το άλλο που λέτε ρε παιδιά πραγματικά έμεινα βρε τον τύπο. Μπαίνει έτσι απλά και λέει να σβηστεί ένα ποστ; Να κάνει αναφορά, να μην ρωτάω και εγώ. Και όχι δεν κυνηγάω ποστ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Προτείνω Τρίτη που με βολεύει περισσότερο. Για το άλλο που λέτε ρε παιδιά πραγματικά έμεινα βρε τον τύπο. Μπαίνει έτσι απλά και λέει να σβηστεί ένα ποστ; Να κάνει αναφορά, να μην ρωτάω και εγώ. Και όχι δεν κυνηγάω ποστ. Να κανονίσουμε να βολευόμαστε όλοι. Δεν ξέρω και ποιοι είναι Πάτρα ακόμα. Ας πούμε ο Αντώνης ήταν διακοπές και δεν ξέρουμε αν μπορεί. Θέλω να επεξεργαστώ και το flex εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μην μου πεις ότι σκέφτεσαι και το flex τώρα Θοδωρή... :blink: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μην μου πεις ότι σκέφτεσαι και το flex τώρα Θοδωρή... :blink: Όχι Όχι. Απλά ακούω τα καλύτερα και θέλω να το δω ώρα. Τώρα ρολόι και μετά one+ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Προτείνω Τρίτη που με βολεύει περισσότερο. Για το άλλο που λέτε ρε παιδιά πραγματικά έμεινα βρε τον τύπο. Μπαίνει έτσι απλά και λέει να σβηστεί ένα ποστ; Να κάνει αναφορά, να μην ρωτάω και εγώ. Και όχι δεν κυνηγάω ποστ. Σου απαντησα στο αλλο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5517951#post5517951 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σου απαντησα στο αλλο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5517951#post5517951 Χαχαχαχα έτσι είναι δυστυχώς Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Να κανονίσουμε να βολευόμαστε όλοι. Δεν ξέρω και ποιοι είναι Πάτρα ακόμα. Ας πούμε ο Αντώνης ήταν διακοπές και δεν ξέρουμε αν μπορεί. Θέλω να επεξεργαστώ και το flex εγώ. Ηλθα και μπορώ Τετάρτη, παιδιά Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Ηλθα και μπορώ Τετάρτη, παιδιά Και εγώ μπορώ Τετάρτη γιατί θέλω να δω και τι θα κάνω με το ρολόι. Το πήρε το m8? Τι ώρα λέτε πάμε κατά τις 7? Edited July 20, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μέσα. Που; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Την τεταρτη οτι ωρα σας βολευει, δεν εχω προβλημα με την ωρα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τελικά παιδιά θα λείπω και την Τετάρτη. Προέκυψε έκτακτη δουλειά. Από ότι βλέπω από Σεπτέμβρη θα βάλω κολο κάτω Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τελικά παιδιά θα λείπω και την Τετάρτη. Προέκυψε έκτακτη δουλειά. Από ότι βλέπω από Σεπτέμβρη θα βάλω κολο κάτω Δεν πειράζει βρε Αντώνη. Ή δουλειά και η οικογένειά πρώτα. Δύναμη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν βλεπω να μαζευομαστε :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν βλεπω να μαζευομαστε :( Λογικό καλοκαίρι είναι και είμαστε όλοι οφ. Αν είναι το αφηνουμε για μετά να είμαστε όλοι και να έχουμε να πούνε περισσότερα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδια εγώ όπως είπα μέσα στο καλοκαίρι δεν μπορώ να δεσμευτώ επειδή δεν μένω Πάτρα... Θα το γνωρίζω πάντα τελευταία μέρα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts