tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μεσα εγω και οι δεκα χαρακτήρες μαζί. Ισως εχω και εγω καινούργια παρέα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μεσα εγω και οι δεκα χαρακτήρες μαζί. Ισως εχω και εγω καινούργια παρέα Ρε φίλε ,ως παλιός LGάκιας:) ,για βοηθα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5460710#post5460710 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν υπάρχει θέμα το κάνουμε Τετάρτη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Άν μπορείτε καλό θα ήταν ,ρε παιδιά ,θα φέρω πράμα που σαλε'υει .Μου είπαν Τρίτη ή Τετάρτη θα το έχω . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 το πήρα από το city shop 366. Δεν νοιώθω ότι υποβιβαζομαι, διότι πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο επεξεργαστή ο οποίος χειρίζεται μικρότερη ανάλυση. Η ανάλυση δε, που έχει είναι μια χαρά, ίδια έχει και το Νοτε 8 και στις 8 ίντσες μάλιστα. Να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη για περισσότερο ppi σε τόσο μικρές ίντσες. Το Νοτε αν δεν το κρατήσει η γυναίκα μου θα το πουλήσω χωρίς να βιάζομαι όμως. Η αλήθεια είναι ότι δεν πουλάς με ελαφρά την καρδιά τέτοιο κινητό Δεν αναφέρομαι τόσο στην οθόνη. Και εγώ δεν είμαι φανατικός των πολλών ppi και των πολύ υψηλών αναλύσεων στις οθόνες. Όταν έλεγα υποβάθμιση, εννοώ τις λειτουργίες και τη χρηστικότητα που έχεις με το note3 σε σχέση με το flex. Βέβαια πολλές φορές οι περισσότερες extra λειτουργίες είναι περιττές, αλλά όταν τις έχεις σε μία συσκευή είναι καλές. Με την κυρτότητα, είμαι περίεργος πως θα βολεύει. Για να δούμε πως θα σε βολέψει. Τετάρτη 25/6 μπορώ και εγώ μιας και έχω ρεπό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Άν μπορείτε καλό θα ήταν ,ρε παιδιά ,θα φέρω πράμα που σαλε'υει .Μου είπαν Τρίτη ή Τετάρτη θα το έχω . Να κάνω μια ερώτηση? Αν έχω και εγώ πραμα που σαλεύει να μην έρθω και μοιραστούμε τη δοξα? Να έρθω μονο με το nokia 3310? Ρε φίλε ,ως παλιός LGάκιας:) ,για βοηθα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5460710#post5460710 Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Δεν ξέρω καθόλου Δεν αναφέρομαι τόσο στην οθόνη. Και εγώ δεν είμαι φανατικός των πολλών ppi και των πολύ υψηλών αναλύσεων στις οθόνες. Όταν έλεγα υποβάθμιση, εννοώ τις λειτουργίες και τη χρηστικότητα που έχεις με το note3 σε σχέση με το flex. Βέβαια πολλές φορές οι περισσότερες extra λειτουργίες είναι περιττές, αλλά όταν τις έχεις σε μία συσκευή είναι καλές. Με την κυρτότητα, είμαι περίεργος πως θα βολεύει. Για να δούμε πως θα σε βολέψει. Τετάρτη 25/6 μπορώ και εγώ μιας και έχω ρεπό. Μη του λες τέτοια βρε και θα το βάλει αγγελία καλα καλα δεν το είδαμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 http://www.gsmarena.com/lg_g_flex-review-1022p3.php Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Να κάνω μια ερώτηση? Αν έχω και εγώ πραμα που σαλεύει να μην έρθω και μοιραστούμε τη δοξα? Να έρθω μονο με το nokia 3310? Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Δεν ξέρω καθόλου Μη του λες τέτοια βρε και θα το βάλει αγγελία καλα καλα δεν το είδαμε Στο g2 ti γίνεται ; Edited June 20, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Στο g2 ti γίνεται ; Το έβαλε αγγελία για πώληση. Τον "επιασα" αλλού :) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Στο g2 ti γίνεται ; Πρέπει να επαναφέρω Αντώνη και δεν ξερω αλήθεια. Έχω κολλήσει Το έβαλε αγγελία για πώληση. Τον "επιασα" αλλού :) Σσσσσσσσς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τι ώρα να πούμε λοιπόν για Τέταρτη;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τι ώρα να πούμε λοιπόν για Τέταρτη;; Εγώ είπα ημέρα, εσείς πείτε ώρα. tpal τι νέες αφίξεις θα μας φέρεις;;;;;;; M8;;;;;;;;; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Θέλετε κλασσικά 3 με 3 μιση;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εγώ είπα ημέρα, εσείς πείτε ώρα. tpal τι νέες αφίξεις θα μας φέρεις;;;;;;; M8;;;;;;;;; Ετσι λεω αλλα θελω να επικεντρωθουμε στο flex. Παιδιά μεσημέρι θα σκάσουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μεσημέρι Εγώ παιδιά δεν έρχομαι με τέτοια ζέστη. Προτείνω πιο αργά . Αλλιώς σε καμία παραλία μεσημέρι να ρίξω τη βουτιά μου :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Μεσημέρι Εγώ παιδιά δεν έρχομαι με τέτοια ζέστη. Προτείνω πιο αργά . Αλλιώς σε καμία παραλία μεσημέρι να ρίξω τη βουτιά μου :p Έχεις αδιάβροχο κινητό ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχεις αδιάβροχο κινητό ; θα ηθελα χαχαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τελικά θα πάμε παραλία για βουτιά;; Για να πείσω να έρθετε έχω νέο επεισόδιο της σειράς Αλέξης Vs Sony. :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τελικά θα πάμε παραλία για βουτιά;; Για να πείσω να έρθετε έχω νέο επεισόδιο της σειράς Αλέξης Vs Sony. :p Αφού είπαμε θα πάμε αργά το απόγευμα.Τι μπάνιο να κάνουμε; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν είπαμε πόσο αργά... :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αφού είπαμε θα πάμε αργά το απόγευμα.Τι μπάνιο να κάνουμε; Αντωνη διαβάζω το θεμα του φλεξ για να δω εντυπωσεις. χαχαχα Περιμενω να το δω χωρις την κουμουτσα που βαζει το πλαισιο πισω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αντωνη διαβάζω το θεμα του φλεξ για να δω εντυπωσεις. χαχαχα Περιμενω να το δω χωρις την κουμουτσα που βαζει το πλαισιο πισω. Δεν το είδα στο πλαίσιο πάντως που πήγα το Σάββατο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν το είδα στο πλαίσιο πάντως που πήγα το Σάββατο το ειχα δει οταν πρωτοβγηκε.Εχω να σου πω ιστορια με το Πλαισιο τι τους εκανα γιαυτο το θεμα.Παιδια δεν υποφερονται.Πας να δεις πως καθεται ενα κινητο στο χερι και δεν καταλαβαινεις τι κρατας Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 το ειχα δει οταν πρωτοβγηκε.Εχω να σου πω ιστορια με το Πλαισιο τι τους εκανα γιαυτο το θεμα.Παιδια δεν υποφερονται.Πας να δεις πως καθεται ενα κινητο στο χερι και δεν καταλαβαινεις τι κρατας Δε λες που ποτέ και κανένα δεν είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ, οι ρεζίληδες, και το έχουν 899 ευρώ, ενώ στο σκρουτζ 360. Απίστευτοι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αντώνη να το χαρείς το φλεξ από εβδομάδα (σε δίπλα θέμα διάβασα ότι εξοπλίζεσαι και με αξεσουάρ). Για την ώρα τι προτείνετε για να την κλείσουμε την συνάντηση σιγά σιγά;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts