NickTG Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αν και ξεχάσατε την Samus. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Link και ξερο ψωμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ramparter ( 2 Σεπ. 2004 , 22:24) Απ'οτι βλεπω ανανεωθηκε η ψηφοφορια, αλλα τι γινεται με μας που εχουμε ψηφισει ηδη και θελουμε να αλλαξουμε; Ψηφίστε από την αρχή! Δεν ξέρω τι ψήφισε ο καθένας ώστε να ακυρώσω π.χ. κάποιες ψήφους και να αφήσω άλλες. Επίσης η κάθε δημοσκόπηση δέχεται μέχρι 10 επιλογές οπότε αναγκαστικά κάποιοι ήρωες θα μείνουν απέξω. Εκανα ό,τι μπορούσα :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Νelly σε πρήξαμε... Ευχαριστούμε! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 2 Σεπ. 2004 , 22:50) Νelly σε πρήξαμε... Ευχαριστούμε! Να'σαι καλά :) Μην ξεχνάμε ότι οι επιπλέον επιλογές προήλθαν από τη δική σου βοήθεια :) Ξαναψηφίστε ! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Mario Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Twra pou allaxan oi epiloges psifiz Link! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 ego psifisa tin samus, de kserw me diegirei i idea aftis tin gynaikas :p Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Πολλοί nintendάδες μαζευτήκαμε (γουστάρω...). Πιστεύω ότι λίγο θα έπρεπε να μετονομαστεί να thread! Να το κάνουμε γενική νιντεντο συζήτηση! And Link gets my vote. Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Μιας και μαζευτήκαμε που μαζευτήκαμε θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έπαιξε το Banjo-Tooie και τι γνώμη σχημάτισε. Εγώ δυστυχώς δεν το βρήκα ποτέ... :( Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Το Banjo-Tooie ήταν καλό παιχνίδι απο μόνο του, αλλά το Banjo-Kazooie μου άφησε μια ΠΟΛΥ πιο γλυκιά γεύση. Το Banjo-Tooie το έχω μισοξεχάσει, το Banjo-Kazooie το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή. Και δυστυχώς, το ΒΤ το περίμενα καλύτερο (απο το τέλος του ΒΚ, ξέρεις...) απο το original... Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Wario!!!!!To alter ego tou ypervolika kalou Mario,koryfaios typos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ ( 4 Σεπ. 2004 , 14:13) Wario!!!!!To alter ego tou ypervolika kalou Mario,koryfaios typos :) Στο Mario Kart ήταν ο πιο σπασίκλας (ειδικά όταν πέταγε έξω τον Toad μου και κακάριζε)! :mad: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Χαλαρά ο Link. Πιο μικρός είχα και site αφιερωμένο στη σειρά του Zelda το οποίο είχε ξεπεράσει 150 χιλιάδες hits. Έγραφα walkthru για το site. Αγαπημένα μου Zelda της φορητής κονσόλας με την εξής σειρά: 1)Ages 2)Link's Awakening 3)Seasons Δείτε το site εδώ. Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracumel Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Νομίζω ότι Mario & Luigi Brothers....(έπρεπε να είναι πακέτο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Ο Μάριος :lol: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ο Λουίτζης :) . Παρεξηγημένη μορφή, μόνιμα στη σκιά του μεγάλου αδερφού (σε πλάτος :lol: )... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts