p_k Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Και βέβαια έχει ανοιχτή ακρόαση. :) Προσοχή: κατά τη διάρκεια μιας κλησης , πιέζουμε το joystick προς τα μέσα και έχουμε ένα μενού επιλογών, μία από τις οποίες είναι "Ενεργοποίηση μεγαφώνου". Έτσι ενεργοποιείται η ανοιχτή ακρόαση... λίγο ψάξιμο θέλει! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 εγω γιατι νομιζω οτι το δικο μου δεν ειχε ? .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (17 Δεκ. 2004 , 22:29) εγω γιατι νομιζω οτι το δικο μου δεν ειχε ? .. Για ψάξ' το λίγο και θα δεις... ;) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tb50 (17 Δεκ. 2004 , 20:08) Παιδιά έχω και εγώ το k500 εδώ και ένα μήνα σχεδόν. Συμφωνώ με όλους τους υπόλοιπους ότι είναι και γαμώ τα κινητά κτλ, αλλά έχω 3 απορίες. Πρώτον: Εκείνο το φωτάκι στο κουμπί που αναβοσβήνει το κινητό τι ρόλο βαράει(εκτός από φρίκες και να ανάβει όποτε θέλει)? Δεύτερον: Που μπορώ να βρω πιο καινούργιο firmware,γιατί πήρα και αυθεντικό καλώδιο usb (από ebay εννοείται όχι να μας πιάσουν και τον κώλο με τα 30 ευρώπουλα που ζητάνε στο Ελλάντα)? Τρίτον: Διαβάζω στα διαφημιστικά ότι έχει και ανοιχτή ακρόαση αλλά δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα,τελικά είμαι τόοοοοοοοοσο βλάκας? thx εξαρχής Afto to kalwdio pou pires dystyxws de kanei se kammia periptwsh firmware update....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmen Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CASH (17 Οκτ. 2004 , 06:24) Καλημερα και απο εμενα μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω Themes για το κινητο μου εχω ενα F500i. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lthan Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Psakse stous fakelous tou pathfinder, olo kai kati tha vreis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Γίνεται να ΜΗΝ χρησιμοποιώ καθόλου φωτισμό στα πλήκτρα? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIATARA Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 http://www.zedge.no Πολύ μεγάλος αριθμός themes. Θέλει εγγραφή. Περιορισμός downloads στα 15/ημέρα. Παράθεση http://smilies.sofrayt.com/%5E/_950/ole.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Πλέον και εγώ κατέχω ένα F500i VF Live. Κορυφαίο κινητό για τα λεφτά του, με μόνο 1 μέχρι στιγμής σπαστικό σημείο. Η μανία του κινητού να προκαλεί έντονες και πολλές κουκίδες στις φώτο όταν τραβόνται σε μεγάλες αναλύσεις (<160χ120). Τρομερά ενοχλητικό... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Ναι όντως είναι ενοχλητικό! Έχει πρόβλημα με τον φωτισμό. Όταν έχει ήλιο βγάζει μια χαρά φωτογραφίες και σε 1280χ960 ανάλυση! Ένα φλας που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα μήπως ταιριάζει;;; Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Πράγματι παρατήρησα ότι σε συνθήκες φυσικού φωτισμού, οι φώτο είναι μακράν καλύτερες. Επίσης έχει αρκετά καλό nightshot. Δύο ακόμα μικρά προβληματάκια. Πρώτον, ο ήχος της κάμερας ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ!!! Έλεος...πως θα παίζω εγώ τώρα μέσα στο μάθημα; Δεύτερο, η όχι και τόσο κορυφαία ποιότητα του πληκτρολογίου και του joystick. Δεν είναι μούφα απλά κάνουν ένα ελαφρί "τρίξιμο" όταν τα πατάω... Πάντως η κάμερά του έχει κορυφαία εφέ. Επίσης η ταχύτητα των μενού και των java games είναι εκπληκτική. Αρκετά καλό και το video. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το Τ9 όταν γράφω μήνυμα χωρίς να πάω στην επιλογή στο μενού; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Κράτα πατημένη τη δίεση. Με πατημένο αστεράκι επιλέγεις γλώσσα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Περίπου. Βασικά ανάποδα τα είπες :Ρ Thanks πάντως :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αν έχει κανείς μαζεμένα παιχνιδάκια 3d java για το Κ500ι ας μου τα στείλει με email στο shodanjr (@) gmail.com ( (@) = @) ώστε να στήσω κάνα μικρό wapsite για να μπορούμε να τα κατεβάσουμε. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos27376 Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 HALLO Ρε παδια ξερει κανεις τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω για τα mms στο κ500i για cosmote? ευχαριστω προκαταβολικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (23 Δεκ. 2004 , 02:34) Περίπου. Βασικά ανάποδα τα είπες :Ρ Thanks πάντως :) Πάντα είχα ένα πρόβλημα να ξεχωρίζω το δεξιά με το αριστερά. :alien: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 To ξέρω ότι. Να δεις που κατά βάθος είσαι ένας από μας :Ρ Τέρμα το off-topic τώρα :Ρ :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybol Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Pos kos27376 , stelneis MMS E sto 1651 kai energopoieitai se 1 hmera.Tha sou erthoun ta settings me morfh mynhmatos kai ta kaneis install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Ερώτηση 1: Το F 500 τι χρώμα φωτισμού έχει στο πληκτρολόγιο; Ερώτηση 2: Για τον SAR του τηλ έχουμε καμμιά πληροφορία; Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλους :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Ο φωτισμός των πλήκτρων είναι πορτοκαλί. Όσον αφορά το SAR, δεν έχω πρόχειρο το κουτί για να ξέρω... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Thanx για την άμεση απάντηση(ακόμα και σε περίοδο εορτών!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Γίνεται να ΜΗΝ χρησιμοποιώ καθόλου φωτισμό στα πλήκτρα? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Στο F500i δεν έχω βρει κάποια σχετική ρύθμιση οπότε μάλλον θα σε απογοητεύσω...δεν είμαι 100% σίγουρος όμως γιατί ακόμα δεν την ξέρω πολύ καλά την συσκευή... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos27376 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 thanks spybol το δοκίμασα και θα περιμένω για τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bart Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Paidia geiasas pira kai ego to K500i alla.......leei oti exei zoom x4...kai den exei mono zoom x2 sti videokamera pou boro na paro fthinotera kalodio USB??? Παράθεση Bart ..:::PAO13:::.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts