skivalo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλα μιλαμε για τραγικες καταστασεις!ειδικα αυτους που χτυπουσαν τα κοτοπουλα θα θαλα να τους:chair: ευτυχως που δεν εχω φαει ποτε KFC(κ ουτε προκειται..καθως ειμαι πιο πολυ του γυρου κ σουβλακι(γαβ γαβ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Απο την πινδος η απο τον μιμικο; :worry: :D Εφαγα χθες cheeseburger απο τα Μακ για πρωτη φορα μετα απο 8+ χρονια.. Παντα goody's οταν θελω fast food. το cheese ηταν μικροσκοπικο, και το μπιφτεκι δεν ειχε καμια γευση.. Τουλαχιστον το πληρωσα 1.5Ε, αντι του 8+ που εχει στα friday's, οπου και εκει δεν εχει καμια γευση.. :( Οχι, δεν εχω χασει την αισθηση της γευσης! :lol: :offtopic: Τα Goodys ειναι απαραδεκτα. Εχουν ανεβασει τις τιμες σε ολα 0,30 ευρω (και παραπανω) μεσα σε διαστημα 6 μηνων. Δεν ξαναπαταω!:protest: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Απο την πινδος η απο τον μιμικο; :worry: : Περυσι δεν ειχανε μια καμπανια με τον Αγγελακη? Οτι ειναι 100 % ελληνικα παντως Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Έλεος.Ευτυχώς δε τρώω ποτέ mcdonalds ή kfc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ναι... ευτυχως. Απο δω και περα μονο burger king, pizza hut και goodies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 αυτα προσωπικα δεν τα πιστευω,οχι ομως οτι πιστευω κιολας οτι ειναι και κατι υγιεινο,μαπα ειναι γι αυτο και δεν τα προτιμω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ναι... ευτυχως. Απο δω και περα μονο burger king, pizza hut και goodies! Ρε παιδιά ποιός τα γα$&$*& τα ΚΦΤ, Μακντοναλντς και μπέργκερ κουίν... Έχουμε τα γκούντης που είναι Ελληνικά, γιατί να δίνουμε χρήμα στούς ξένους? Η ακόμα καλύτερα, αφήστε και τα γκούντης, τόσα Ελληνικά γυράδικα και φαστφουντάδικα έχουμε, είναι ανάγκη αν τρώμε σε μεγάλες αλυσίδες όπου το μόνο που μετράει είναι περισσότερο χρήμα με λιγότερο κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Για ποιον λόγο να μην είναι πραγματικό κρέας το μπιφτέκι των Mc Donalds; Εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό.Η γεύση του είναι κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Για ποιον λόγο να μην είναι πραγματικό κρέας το μπιφτέκι των Mc Donalds; Εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό.Η γεύση του είναι κανονική. epeidh h gefsh tou einai kanonikh dn paei na pei oti einai real.Den boreis na fadasteis posa pragmata borun na rixoun pou na ftiaxnoun thn gefsh... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Μόνο από τη γεύση και την οσμή μπορώ να κρίνω αν το συγκεκριμένο κρέας είναι πραγματικό.Το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ρε παιδιά ποιός τα γα$&$*& τα ΚΦΤ, Μακντοναλντς και μπέργκερ κουίν... Έχουμε τα γκούντης που είναι Ελληνικά, γιατί να δίνουμε χρήμα στούς ξένους? Η ακόμα καλύτερα, αφήστε και τα γκούντης, τόσα Ελληνικά γυράδικα και φαστφουντάδικα έχουμε, είναι ανάγκη αν τρώμε σε μεγάλες αλυσίδες όπου το μόνο που μετράει είναι περισσότερο χρήμα με λιγότερο κόπο; Ναι, τα γυράδικα και τα φαστφουντάδικα είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και δε νοιάζονται για το κέρδος, αλλά βάζουν την υγεία μας πάνω απ' όλα... Όλα τα ίδια σκατά είναι, οπότε συμβιβάζεσαι με το λιγότερο χειρότερο ή τα κόβεις τελείως αν θες την υγεία σου. Ειδικά τα γυράδικα, πρέπει να είναι οτι χειρότερο υπάρχει από άποψη ποιότητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ναι, τα γυράδικα και τα φαστφουντάδικα είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και δε νοιάζονται για το κέρδος, αλλά βάζουν την υγεία μας πάνω απ' όλα... Όλα τα ίδια σκατά είναι, οπότε συμβιβάζεσαι με το λιγότερο χειρότερο ή τα κόβεις τελείως αν θες την υγεία σου. Ειδικά τα γυράδικα, πρέπει να είναι οτι χειρότερο υπάρχει από άποψη ποιότητας. Μήπως είδες καμία επιχείρηση να είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα; :rolleyes: Το γυράδικο της γειτονιάς σου νοιάζεται περισσότερο για το όνομά του προσπαθεί περισσότερο στο να προσφέρει αυτά που πρέπει απο μια παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων που δεν τους κουνάει κανένας και δεν θα πάθουν τίποτα αμα κάνεις καμία καταγγελία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 ΞΞΟΟΟ Ξ΅Ξ―Ξ΄Ξ΅Ο ΞΊΞ±ΞΌΞ―Ξ± Ξ΅ΟΞΉΟΡίΟΞ·ΟΞ· Ξ½Ξ± Ρίναι ΟιλανθΟΟΟΞΉΞΊΟ Ξ―Ξ΄ΟΟΞΌΞ±; :rolleyes: ΀ο Ξ³ΟΟάδικο ΟΞ·Ο Ξ³Ξ΅ΞΉΟΞΏΞ½ΞΉΞ¬Ο ΟΞΏΟ Ξ½ΞΏΞΉΞ¬ΞΆΞ΅ΟΞ±ΞΉ ΟΞ΅ΟΞΉΟΟΟΟΞ΅ΟΞΏ Ξ³ΞΉΞ± ΟΞΏ ΟΞ½ΞΏΞΌΞ¬ ΟΞΏΟ ΟΟΞΏΟΟαθΡί ΟΞ΅ΟΞΉΟΟΟΟΞ΅ΟΞΏ ΟΟΞΏ Ξ½Ξ± ΟΟΞΏΟΟΞ*ΟΡι Ξ±ΟΟΞ¬ ΟΞΏΟ ΟΟΞ*ΟΡι Ξ±ΟΞΏ ΞΌΞΉΞ± ΟΞ±Ξ³ΞΊΟΟΞΌΞΉΞ± Ξ±Ξ»ΟΟίδα ΞΊΞ±ΟΞ±ΟΟΞ·ΞΌΞ¬ΟΟΞ½ ΟΞΏΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΟΞΏΟΟ ΞΊΞΏΟνάΡι ΞΊΞ±Ξ½Ξ*Ξ½Ξ±Ο ΞΊΞ±ΞΉ δΡν ΞΈΞ± ΟάθοΟΞ½ ΟΞ―ΟΞΏΟΞ± Ξ±ΞΌΞ± ΞΊΞ¬Ξ½Ξ΅ΞΉΟ ΞΊΞ±ΞΌΞ―Ξ± ΞΊΞ±ΟαγγΡλία.... Akrivws to aditheto isxuei... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Akrivws to aditheto isxuei... Τότε δεν είσαι καλά ενημερωμένος :lol: Το νετ είναι γεμάτο απο καταγγελίες και παράπονα για τα μακντοναλντς, Πρώην εργαζόμενοι γράφουν για τις ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής, στην τηλεόραση φωνάζουν για το φαστ φούντ οτι παχαίνει, σκοτώνει κτλ. και χίλια δυό άλλα παραδείγματα (δες και το αρχικό πόστ), παρ'όλα αυτά όλοι συνεχίζουν να τρώνε στα μακντόναλτς... Μην ακουστεί όμως οτι στο γυράδικο του μήτσου στη γωνία κυκλοφορούν κατσαρίδες η βρέθηκε τρίχα στον γύρο κάποιου, πάει θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας ο μήτσος και θα πάνε όλοι να τρώνε γύρο στον Γιωρίκα δύο στενά ποιο κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ε καλα ρε'συ... Έτσι γινεται μ'αυτα....Εγω πάντος συνεχίζω να τρωω mcdonalds... Καλα όχι συχνα αλλα μια φορα καθε τοσο... Εντάξει είναι.... Το θεμα με τον γυρο ειναι οτι τρως το ιδιο πραγμα δυο στενα πιο κατω ενω με τα fast food ειναι διαφορετικο οπως και να το δεις... Αλλο τα Mcdonalds, αλλο τα Goody's κοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Τότε δεν είσαι καλά ενημερωμένος :lol: Το νετ είναι γεμάτο απο καταγγελίες και παράπονα για τα μακντοναλντς, Πρώην εργαζόμενοι γράφουν για τις ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής, στην τηλεόραση φωνάζουν για το φαστ φούντ οτι παχαίνει, σκοτώνει κτλ. και χίλια δυό άλλα παραδείγματα (δες και το αρχικό πόστ), παρ'όλα αυτά όλοι συνεχίζουν να τρώνε στα μακντόναλτς... Μην ακουστεί όμως οτι στο γυράδικο του μήτσου στη γωνία κυκλοφορούν κατσαρίδες η βρέθηκε τρίχα στον γύρο κάποιου, πάει θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας ο μήτσος και θα πάνε όλοι να τρώνε γύρο στον Γιωρίκα δύο στενά ποιο κάτω... Μόνο που ο Μήτσος είναι πονηρός και θα φροντίσει να μη μαθευτούν οι κάκιστες συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο ψητοπωλείο του. Προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο τη μεγαλύτερη ίσως αλυσίδα ταχυεστιατορίων στον κόσμο παρά τον ψητοπώλη της γειτονιάς,ο οποίος ίσως και να είναι απατεώνας ή αναξιόπιστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Οσοι γνωστοι μου εχουν δουλεψει σε φαστφουνταδικα δεν τρωνε ποτε απο εκει. γιατι αραγε?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο τη μεγαλύτερη ίσως αλυσίδα ταχυεστιατορίων στον κόσμο παρά τον ψητοπώλη της γειτονιάς,ο οποίος ίσως και να είναι απατεώνας ή αναξιόπιστος. Η αναγνωρισιμοτητα και η φημη δεν εγγυαται την ποιοτητα. Εγω πανεναν δεν εμπιστευομαι με κλειστα ματια. Αλλα τρωω απο παντου, εχοντας γνωση οτι τρωω αηδιες.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Η αναγνωρισιμοτητα και η φημη δεν εγγυαται την ποιοτητα. Εγω πανεναν δεν εμπιστευομαι με κλειστα ματια. Αλλα τρωω απο παντου, εχοντας γνωση οτι τρωω αηδιες.:happy: Ούτε εγώ εμπιστεύομαι τα McDonalds με κλειστά μάτια. Σίγουρα υπάρχουν γυράδικα τα οποία είναι κλάσεις ανώτερα από ένα μέσο εστιατόριο της αμερικανικής εταιρείας. Σε γενικές γραμμές όμως,έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα McDonalds από ό,τι έχω στον άσημο και άγνωστό μου ψητοπώλη της πλατείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Σε γενικές γραμμές όμως,έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα McDonalds από ό,τι έχω στον άσημο και άγνωστό μου ψητοπώλη της πλατείας. Ετσι οπως το θετεις, με βρισκεις συμφωνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Cheap, fast, good. pick 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Σε γενικές γραμμές όμως,έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στα McDonalds από ό,τι έχω στον άσημο και άγνωστό μου ψητοπώλη της πλατείας. Δεν βλέπω την παραμικρή δόση λογικής σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Δεν βλέπω την παραμικρή δόση λογικής σε αυτό. Προφανως μια πασιγνωστη αλυσιδα θα εχει περισσοτερους ελεγχους απο οτι ενα μικρο σουβλατζιδικο σε ενα καταγωγι, μιας και ειναι περισσοτερο "στο ματι του κυκλωνα". Εγω ετσι το εξελαβα και ως προς αυτο συμφωνησα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας.. Νταξει σιγουρα αυτο που εχουν μεσα δεν ειναι κανονικο κρεας, το καταλαβενεις και απο την γευση, αλλα σιγα μην εχουνε ολοκληρους σταυλους με αυτα τα "ζωα". Καταρχην μονο και μονο για να κανουν αυτες της γενετικες παραλαγες θα θελουν τοσα δισεκατομυρια... και δεν πιστευω οτι θα ητανε και τοσο ευκολο να το πετυχουν αυτο που θελουν... Και οι πατατες τους φυσικα οπως αναφευρθικε δεν ειναι πραγματικες... Εγω τα εχω κοψει και τα mcdonalds και τα goodys και ολα αυτα. Προτιμω τον γυρο (που και αυτος βεβαια δεν ειναι οτι πιο υγιηνο) και αμα θελω burger εχει μαγαζια που κανουν και πολυ πιο ωραιο και απο κανονικο κρεας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Einai ependisi oi genetikes metavoles file mou resurection_boy, ta kerdi erxontai meta ;) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts