tntiseverywere Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 2 Σεπ. 2004 , 15:12) emena omos to pastitsio einai to agaphmeno moy faghto...(opos kai se allous) Edw tha simfonisw... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Egw protimw tis monimes sxeseis... :) Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 ola sth zwi xrhsima einai.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Μόνιμη σχέση σε συνδυασμό με... ξεπέτες... ό,τι καλύτερο. :whistle: Τύψεις; Καμία... :eek: Ηθικοί φραγμοί; όχι... :confused: Γιατί; Δεν ξέρω, αλλά εγώ έτσι εκφράζομαι... :!: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 (edited) please delete Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Kai ta dyo exoun ta + kai ta - tous.Pantws ta exw me mia kopela 3 xronakia kai pername yperoxa! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Λοιπόν. Στη ζωή μου ως τώρα δεν έχει τύχει να κάνω σχέση "μακροχρόνια". Οχι επειδη δεν ήθελα, αλλά επειδή κάτι γινότανε. Εχω ερωτευτεί κανα 2 φορές, και τις λίγες αυτές φορές ενώ τα πράγματα δε λειτούργησαν έτσι όπως τα ήθελα όχι επειδή φταίξαμε εμείς σε αυτό, απλά ίσως δεν ήταν να κρατήσει, δε ξέρω.... Πάντως γενικά είμαι πολύ δύσκολος σε αυτά και προτιμώ να μην έχω τίποτα, απο το να έχω μια σ΄χεση που δε με γεμίζει και δε με αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Το θέμα μου είναι το εξής. Έπειδή όταν είσαι ερωτευμένος νιώθεις συγκεκριμένα και περίεργα, και επειδή όταν είσαι ερωτευμένος ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα που ζεις σου φαίνονται μεγάλα (τεράστια για να είμαι ακριβής) και ενώ μπορεί να έχεις "σχεση" για ένα μηνα, εν τούτοις δε τα ξεχνάς ποτέ, πλέον έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τον ΜΗ μονομερή έρωτα. Καλό και το σεξ δε λέω, αλλά καθήστε και αναλογιστείτε. Προσφέρει κάτι ? Εγώ όσες φορές έζησα τέτοια σκηνικά, πραγματικά δε κράτησα τίποτα και ούτε μου λένε τίποτα. Το μοναδικό που μπορείς να πεις ότι σου αφήνουνε είναι ίσως μια μεγαλύτερη ατζέντα και ανεβάζουν το σκόρ σου... Ως εκεί όμως. Τεσπα. Νομίζω ότι στη παρούσα φάση της ζωής μου τη θέλω τη σχεσούλα, με τη προυπόθεση βέβαια ότι ειμαι 100 % ερωτευμένος , γιατί αλλιώς δε μου βγαίνει. αυτα. neeeeeeeeeeext :! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Λοιπόν. Στη ζωή μου ως τώρα δεν έχει τύχει να κάνω σχέση "μακροχρόνια". Οχι επειδη δεν ήθελα, αλλά επειδή κάτι γινότανε. Εχω ερωτευτεί κανα 2 φορές, και τις λίγες αυτές φορές ενώ τα πράγματα δε λειτούργησαν έτσι όπως τα ήθελα όχι επειδή φταίξαμε εμείς σε αυτό, απλά ίσως δεν ήταν να κρατήσει, δε ξέρω.... Πάντως γενικά είμαι πολύ δύσκολος σε αυτά και προτιμώ να μην έχω τίποτα, απο το να έχω μια σ΄χεση που δε με γεμίζει και δε με αντιπροσωπεύει στο έπακρο. Το θέμα μου είναι το εξής. Έπειδή όταν είσαι ερωτευμένος νιώθεις συγκεκριμένα και περίεργα, και επειδή όταν είσαι ερωτευμένος ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα που ζεις σου φαίνονται μεγάλα (τεράστια για να είμαι ακριβής) και ενώ μπορεί να έχεις "σχεση" για ένα μηνα, εν τούτοις δε τα ξεχνάς ποτέ, πλέον έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τον ΜΗ μονομερή έρωτα. Καλό και το σεξ δε λέω, αλλά καθήστε και αναλογιστείτε. Προσφέρει κάτι ? Εγώ όσες φορές έζησα τέτοια σκηνικά, πραγματικά δε κράτησα τίποτα και ούτε μου λένε τίποτα. Το μοναδικό που μπορείς να πεις ότι σου αφήνουνε είναι ίσως μια μεγαλύτερη ατζέντα και ανεβάζουν το σκόρ σου... Ως εκεί όμως. Τεσπα. Νομίζω ότι στη παρούσα φάση της ζωής μου τη θέλω τη σχεσούλα, με τη προυπόθεση βέβαια ότι ειμαι 100 % ερωτευμένος , γιατί αλλιώς δε μου βγαίνει. αυτα. neeeeeeeeeeext :! Έγραψες. Ωραίος ;) Εμένα άποψη μου ταπεινή, να μην περιμένουμε ουτε να προσμένουμε κάτι. Να περνάμε καλά αυτό έχει σημασία. Αν υπάρξει κάτι στη πορεία που αξίζει τότε ντάξει. Άλλα τα πράματα τα όμορφα ερχονται εκεί που δεν το περιμένεις ;) Είμαι υπέρ στο να περνά καλά ο άνθρωπος, όπως ο ίδιος νιώθει και να κάνει ό,τιδηποτε τον εκφράζει. Δεν υπάρχει ούτε λάθος ούτε σωστό. :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αγαπητέ μπλιμπ πιο πολύ δε θα μπορούσα να συμφωνήσω …προτιμώ να είμαι μόνος μου από ότι να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο !κορυφαίο post ! Θα σου έδινα καμία θετική αλλά … Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αγαπητέ μπλιμπ πιο πολύ δε θα μπορούσα να συμφωνήσω …προτιμώ να είμαι μόνος μου από ότι να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο !κορυφαίο post ! Θα σου έδινα καμία θετική αλλά … Το πρώτο σκέλος στο σχολίασα ήδη 'Οσο για το δεύτερο...εε... κράτα το σα σκέψη για όταν επιστρέψει το karma σε λίγο καιρό.... :o Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Έγραψες. Ωραίος ;) Εμένα άποψη μου ταπεινή, να μην περιμένουμε ουτε να προσμένουμε κάτι. Να περνάμε καλά αυτό έχει σημασία. Αν υπάρξει κάτι στη πορεία που αξίζει τότε ντάξει. Άλλα τα πράματα τα όμορφα ερχονται εκεί που δεν το περιμένεις ;) Είμαι υπέρ στο να περνά καλά ο άνθρωπος, όπως ο ίδιος νιώθει και να κάνει ό,τιδηποτε τον εκφράζει. Δεν υπάρχει ούτε λάθος ούτε σωστό. :) Ακριβώς όπως τα λές ρε Αντρίκο... Δε προδικάζουμε και δε προσμένουμε κάτι. Αν είναι να έρθει , θα έρθει. Απλά μιας και το topic στην ουσία μας ρωτάει τι θέλουμε , απαντάμε. Σωστό δεν υπάρχει. Λάθος ούτε. ανθρωποι είμαστε και έτσι πράττουμε. Ανθρώπινα. Αν τύχει συμπάθεια, σεξ κατα συρροήν ή μια φορά-και-τέρμα, ή σχέση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ομως είναι διαφορετικό να έχεις τον άνθρωπο σου και στην ουσία να "ηρεμείς", απο το να έχεις συνεχώς τα μάτια σου και την προσοχή σου τεντωμένη μήπως περάσει αυτό που ψάχνεις και εσύ δεν είσαι εκεί. Φιλικά, :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 k ta 2 exoun ti xari tous... bebea an bris to sosto atomo i monimi sxesi ine kaliteri! ego protino ta na kaneis k ta 2 me ton eksis tropo... gia kathe 6 mines sxesi 3 mines one night stands (oxi k kathe mera,osa kala katafereis) :D dokimasmeni apodotiki taktiki :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 k ta 2 exoun ti xari tous... bebea an bris to sosto atomo i monimi sxesi ine kaliteri! ego protino ta na kaneis k ta 2 me ton eksis tropo... gia kathe 6 mines sxesi 3 mines one night stands (oxi k kathe mera,osa kala katafereis) :D dokimasmeni apodotiki taktiki :p Βέβαια, υπάρχει και η μέθοδος της "παλάμης"! (Η χήρα με τα 5 ορφανά :D ) Ή αλλιώς μια πλαστική κούκλα, όπως κάνει και ο Μπάντ στο "Παντρεμένοι με παιδιά" ...... :D :p Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Μόνιμη σχέση σε συνδυασμό με... ξεπέτες... ό,τι καλύτερο. :whistle: Τύψεις; Καμία... :eek: Ηθικοί φραγμοί; όχι... :confused: Γιατί; Δεν ξέρω, αλλά εγώ έτσι εκφράζομαι... :!: monimi sxesi se sindiasmo me ksepetes?!?! = me apistia afto i mou fainetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Δηλαδη για να καταλαβω, υπαρχουν καποια ατομα που εχουν προ-αποφασισει να μην κανουν σχεση και το τηρουν; :confused: Αν ,δηλαδη εμφανιστει ενα ατομο του αντιθετου φυλου με το οποιο περνουν πολυ καλα,ταιριαζουν απιστευτα ,το θεωρουν σεξυ και θελει και εκεινο να κανει κατι μαζι τους,αυτοι θα επιμεινουν στο one night stand;! :!: Καταλαβαινω οτι τα παραπανω δεν συμβαινουν συνεχεια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν συμβαινουν κιολας! Εμενα παντως νομιζω οτι δεν θα με καλυπταν για πολυ καιρο τα one night stands...Θα αισθανομουν οτι απλα ικανοποιουσα τις "κτηνωδεις" (χωρις παρεξηγηση!Εννοω τις standar αναγκες που εχει καθε ανθρωπος - ως μελος του ζωικου βασιλειου! :p ) αναγκες μου...Σε μια σχεση,υπαρχει και η αμοιβαια εκτιμηση,ο σεβασμος, το γουτσι γουτσι (καταλαβατε τι εννοω ή η εκφραση χρησιμοποιειται μονο απο εμενα και την κοπελα μου; :O ), το να σου συμπαραστεκεται ο αλλος οταν τον εχεις αναγκη,και αλλα πολλα! Πληροφοριακα,εχω κανει δυο μακροχρονιες σχεσεις (μια 1,5 χρονο και αλλη μια αλλον 1,5 χρονο και συνεχιζει...) ,που και οι δυο ξεκινησαν απο τυχαια γνωριμια σε καφετερια! :happy: :luck: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeanpoul Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Άν και ψήφισα για μόνιμη σχέση δεν θα με χαλούσε και κανένα one nighy stand!!! :cool: Παράθεση http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts