RAAD Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Monimi sxesi,eimai 150% yper na exeis kati monimo poy ua se kanei na liwneis na zeis tin trela soy stin kosmara soy, alla egw ta niwuw ayta mono ayto ton kairo giati i kopela moy einai teleios alloy (se diafora uemata) lauos epilogi kopelas bebaia ua moy peite alla protimw ayto para to 1night stand! Mesa apo mia sxesi mauaineis kai egw mporei na stenaxwriemai poly eidika aytes tis meres gia kati koyfa tis kopelas moy alla mauainw na ginomain kalyteros kai poy jereis mporei ontws na liuoyn ta uemata 'i na breis kati allo poy ua tairiazei poio poly me esena! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Μόνιμη (ή ημί-μόνιμη :Ρ) σχέση. Απλά η ιδέα του f.u.c.k. and go δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα.... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Μόνιμη Σχέση και από εμένα....:) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 kala... ama vreite gynaika pou na pei one night (den lew na to enoei, apla na pei dhmosios) tote tha ginw vazelos! Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Wra na gineis bazelos giati kserw 3....kai kammia tous den einai ellhnida omos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Μόνιμη σχέση... για ένα βράδυ Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox (27 Οκτ. 2004 , 07:51) Μόνιμη σχέση... για ένα βράδυ Και εγώ μαζί σου :D Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Για τους άντρες είναι πάντα διαφορετικά (είναι η κοινωνία μας έτσι - ο άντρας που έχει εμπειρίες είναι "ωραίος"-"γυναικοκατακτητής" και άλλα πολλά, ενώ η γυναίκα @@@@@.) Επετρεψε μου να διαφωνησω καθετα!(και οριζοντια αν θελεις :p )....Ο αντρας ειναι ολα αυτα που ειπες γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο για εμας να ριχνουμε και απο μια γυναικα καθε βραδυ.....ενω για την γυναικα ειναι πολυ πιο ευκολο....ειναι η φυση των 2 φυλλων ετσι και οχι η κοινωνια :cool: Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (27 Οκτ. 2004 , 07:39) Επετρεψε μου να διαφωνησω καθετα!(και οριζοντια αν θελεις :p )....Ο αντρας ειναι ολα αυτα που ειπες γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο για εμας να ριχνουμε και απο μια γυναικα καθε βραδυ.....ενω για την γυναικα ειναι πολυ πιο ευκολο....ειναι η φυση των 2 φυλλων ετσι και οχι η κοινωνια :cool: Δεν διαφωνώ σ'αυτο που λες αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. :p Αν γνώριζες μια κοπέλα η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει καμμιά σοβαρή σχέση (οπαδός one night stand), θα έκανες μια σοβαρή σχέση μαζί της? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (27 Οκτ. 2004 , 14:16) Δεν διαφωνώ σ'αυτο που λες αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. :p Αν γνώριζες μια κοπέλα η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει καμμιά σοβαρή σχέση (οπαδός one night stand), θα έκανες μια σοβαρή σχέση μαζί της? :wacko: :blink: :wacko: Σωθηκες!!! Βρηκες τωρα σοβαρο ανθρωπο να συνενοηθεις!!!!!!! :lol: :p :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (27 Οκτ. 2004 , 13:19) :wacko: :blink: :wacko: Σωθηκες!!! Βρηκες τωρα σοβαρο ανθρωπο να συνενοηθεις!!!!!!! :lol: :p :lol: :p Εγώ θα περιμένω μια απάντηση όπως και να έχει . . . :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 ( 2 Σεπ. 2004 , 12:06) Τι προτιμάτε? Το πρώτο σκέλος της ερώτησης ή το δεύτερο?κ γιατί? Η επιλογή σας εξαρτάται από κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες η αυτοί αλλάζουν ανάλογα με την περίσταση? (αν αυτό το θεματάκι δεν πλοιρεί τις προυποθέσεις και χρειάζεται κλείδωμα.. δεν πειράζει... :blink: θα το αντέξω... :cry: ) μονο γυναικα θα μπορουσε να ανοιξει τετοιο θεμα!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (25 Οκτ. 2004 , 19:13) θα το έλεγα... " ο έρωτας..." είναι καλύτερο νομίζω.... εφ' όσον αναφέρεσαι σε ενα τόσο ωραίο συναίσθημα.. η λέξη -για μένα - παραπέμπει αλλού... Η λέξη περιγράφει απλά την συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη μπορει να περιλάμβάνει και συναισθήματα μπορει και όχι. Απλά χρησιμοποιώντας τη λέξη "σεξ" δεν το προεξοφλείς ότι υπάρχουν και συναισθήματα σε αυτό που περιγράφεις, δεν το αποκλειεις κίολας όμως. Στο συγκεκριμένο μήνυμα, απο τα συμφραζόμενα φαινεται ότι περιγράφω καταστάσεις όπου υπάρχουν συναισθήματα, αρά το να χρησιμοποιήσω τη λέξη "ερωτας" αντί του "σεξ" δεν είναι απαραιτητο. Ας μην κολλάμε τόσο στις λέξεις ρε παιδιά! Έλεος! :) Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Oπως είπε και γνωστή "τραγουδίστρια": "Κάνω πάντα μακροχρόνιες σχέσεις - Η τέλοσπάντων για μακροχρόνιες ξεκινάνε,δε φταίω αν κονταίνουν μετά" :lol: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (27 Οκτ. 2004 , 14:24) Oπως είπε και γνωστή "τραγουδίστρια": "Κάνω πάντα μακροχρόνιες σχέσεις - Η τέλοσπάντων για μακροχρόνιες ξεκινάνε,δε φταίω αν κονταίνουν μετά" :lol: Από τις καλύτερες απαντήσεις . . . :) :) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Eτσι και αλλιως...... ουδεις ασφαλτος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (27 Οκτ. 2004 , 16:18) Η λέξη περιγράφει απλά την συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη μπορει να περιλάμβάνει και συναισθήματα μπορει και όχι. Απλά χρησιμοποιώντας τη λέξη "σεξ" δεν το προεξοφλείς ότι υπάρχουν και συναισθήματα σε αυτό που περιγράφεις, δεν το αποκλειεις κίολας όμως. Στο συγκεκριμένο μήνυμα, απο τα συμφραζόμενα φαινεται ότι περιγράφω καταστάσεις όπου υπάρχουν συναισθήματα, αρά το να χρησιμοποιήσω τη λέξη "ερωτας" αντί του "σεξ" δεν είναι απαραιτητο. Ας μην κολλάμε τόσο στις λέξεις ρε παιδιά! Έλεος! :) μπορω να πω σπεσιαλ τοποθετηση....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (27 Οκτ. 2004 , 14:16) Δεν διαφωνώ σ'αυτο που λες αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. :p Αν γνώριζες μια κοπέλα η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει καμμιά σοβαρή σχέση (οπαδός one night stand), θα έκανες μια σοβαρή σχέση μαζί της? Φυσικα και οχι...κοπελλα η οποια μου "καθεται" απο το πρωτο βραδυ που τη γνωριζω φυσικα και τρωει ενα τεραστιο Χ στο θεμα σχεσης.....το θεμα ειναι ομως οτι οπως και να το κανουμε οι αντρες εξαρτωμασται παντα απο τις διαθεσεις της γυναικας....αν θελει η γυναικα να το κανει θα το κανει...ο αντρας οσο και να θελει..δυσκολο....εσεις αποφασιζετε :cool: Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 ...Τρωει Χ αφου πρωτα την ''φας'' εσυ ε? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (28 Οκτ. 2004 , 16:32) ...Τρωει Χ αφου πρωτα την ''φας'' εσυ ε? :D Ποτε δεν απορριπτεις κατι αν δεν το δοκιμασεις πρωτα :cool: Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa156 (27 Οκτ. 2004 , 15:35) μονο γυναικα θα μπορουσε να ανοιξει τετοιο θεμα!!! :lol: υπαρχει κάποιο πρόβλημα...? αν δεν θέλεις να συμμετέχεις... δεν συμμετέχεις..! αλλά δεν είναι ανάγκη και να μας κατακρίνεις κιόλας! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (27 Οκτ. 2004 , 16:18) Η λέξη περιγράφει απλά την συγκεκριμένη πράξη. Η πράξη μπορει να περιλάμβάνει και συναισθήματα μπορει και όχι. Απλά χρησιμοποιώντας τη λέξη "σεξ" δεν το προεξοφλείς ότι υπάρχουν και συναισθήματα σε αυτό που περιγράφεις, δεν το αποκλειεις κίολας όμως. Στο συγκεκριμένο μήνυμα, απο τα συμφραζόμενα φαινεται ότι περιγράφω καταστάσεις όπου υπάρχουν συναισθήματα, αρά το να χρησιμοποιήσω τη λέξη "ερωτας" αντί του "σεξ" δεν είναι απαραιτητο. Ας μην κολλάμε τόσο στις λέξεις ρε παιδιά! Έλεος! :) Δεν ειχα σκοπό ούτε και φυσικά εχω να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου...και μια επισήμανση (καθαρά υποκειμενική) νομίζω ότι δεν είναι και τόσο κατακριτέα... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (29 Οκτ. 2004 , 12:12) Δεν ειχα σκοπό ούτε και φυσικά εχω να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου...και μια επισήμανση (καθαρά υποκειμενική) νομίζω ότι δεν είναι και τόσο κατακριτέα... Ούτε εγώ βρε! Απλά μια διευκρίνιση έκανα! Σορρυ αν ο τόνος μου έδειχνε επιθετικός, δεν είχα τέτοια πρόθεση! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 ενταξει... ok! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Εγώ θα χρησημοποιήσω την ελληνικότατη και πολύ περιεκτική λέξη "ξεπέτα" Όπως μας λέει και η λέξη αυτή, η οποία μεταφράζει πλήρως τον όρο "one night stand", κάνεις κάτι στα γρήγορα και ξεφορτώνεσαι κάτι που έχεις μέσα σου (ψυχολογικά περισσότερο). Άρα άλλο πράγμα η σχέση και άλλο η ξεπέτα! Μπορεί να έχω τη σχέση μου... αλλά αν κάποια στιγμή έχω την ανάγκη για κάτι fast and clean τότε θα το κάνω κι αυτό! Το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα μου βέβαια! Πρόβλημα αρχίζει να υπάρχει από τη στιγμή που αυτό γίνεται συνήθεια! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts