Jump to content

Ulefone U692

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα.

παρελαβα απο ebay στις 29-10-2014 το ulefone u692.

δεν εχει ηχο και δεν φορτιζει την μπαταρια.

αν καποιος φιλος γνωριζει κατι για το πως θα λυθει ας απαντησει.

ευχαριστω

• Απαντήσεις 120
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα.

παρελαβα απο ebay στις 29-10-2014 το ulefone u692.

δεν εχει ηχο και δεν φορτιζει την μπαταρια.

αν καποιος φιλος γνωριζει κατι για το πως θα λυθει ας απαντησει.

ευχαριστω

καταρχην να ξεκινησουμε απο το αν ειναι γνησιο, γιατι κυκλοφορει πολυ μαιμου στο ebay, δωσε κανα λινκ απο το καταστημα αγορας

καταρχην να ξεκινησουμε απο το αν ειναι γνησιο, γιατι κυκλοφορει πολυ μαιμου στο ebay, δωσε κανα λινκ απο το καταστημα αγορας

ευχαριστω πολυ saleakos.

το link ειναι αυτο:6.5 inch IPS OGS Ulefone U692 Smartphone 16GB ROM WIFI GPS Play Store OTG WCDMA

( δεν γνωριζω καλα πως αντιγραφω link. αν επικολλησετε αυτο που εδωσα θα σας βγαλει πρωτο τον πωλητη).

και κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι πως η ζελατινα της οθονης του κινητου εγραφε FHD 1920X1080 πραγμα που δεν ισχυει και το πλαστικο της πλατης του κινητου δεν ειχε το λογοτυπο ULEFONE οπως στη φωτογραφια του πωλητη.

Edited by knkonnou

ευχαριστω πολυ saleakos.

το link ειναι αυτο:6.5 inch IPS OGS Ulefone U692 Smartphone 16GB ROM WIFI GPS Play Store OTG WCDMA

( δεν γνωριζω καλα πως αντιγραφω link. αν επικολλησετε αυτο που εδωσα θα σας βγαλει πρωτο τον πωλητη).

και κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι πως η ζελατινα της οθονης του κινητου εγραφε FHD 1920X1080 πραγμα που δεν ισχυει και το πλαστικο της πλατης του κινητου δεν ειχε το λογοτυπο ULEFONE οπως στη φωτογραφια του πωλητη.

ηθελα να δω την τιμη, αμα ηταν πολυ χαμηλη κατι θα βρωμαγε στην υποθεση, η τιμη που το πουλαει ειναι λογικη, οποτε υποθετω πως ειναι γνησιο το τηλεφωνο, η ζελατινα ετσι εγραφε και στο δικο μου, δεν ειναι ομως 1080p αλλα 720p. Επισης απο πισω δεν γραφει ουτε εμενα το λογοτυπο, οποτε μην ανησυχεις γιάυτο. τωρα για την φορτιση μηπως ειναι ο φορτιστης η ο ανταπτορας; εχεις καποιον αλλον φορτιστη να δοκιμασεις; για τον ηχο οταν λες; ειδες απο τις ρυθμισεις οτι ολα ειναι κομπλε; μηπως ειναι τιποτα χαμηλωμενο η σε σιγαση;

ηθελα να δω την τιμη, αμα ηταν πολυ χαμηλη κατι θα βρωμαγε στην υποθεση, η τιμη που το πουλαει ειναι λογικη, οποτε υποθετω πως ειναι γνησιο το τηλεφωνο, η ζελατινα ετσι εγραφε και στο δικο μου, δεν ειναι ομως 1080p αλλα 720p. Επισης απο πισω δεν γραφει ουτε εμενα το λογοτυπο, οποτε μην ανησυχεις γιάυτο. τωρα για την φορτιση μηπως ειναι ο φορτιστης η ο ανταπτορας; εχεις καποιον αλλον φορτιστη να δοκιμασεις; για τον ηχο οταν λες; ειδες απο τις ρυθμισεις οτι ολα ειναι κομπλε; μηπως ειναι τιποτα χαμηλωμενο η σε σιγαση;

ευχαριστω saleakos.

εχω αλλαξει 4 φορτιστες και ο ηχος ειναι τερμα.προσπαθησα να το φορτισω στο pc και στο αυτοκινητο αλλα τιποτα.

μπορει να ειναι θεμα λογισμικου?

ευχαριστω saleakos.

εχω αλλαξει 4 φορτιστες και ο ηχος ειναι τερμα.προσπαθησα να το φορτισω στο pc και στο αυτοκινητο αλλα τιποτα.

μπορει να ειναι θεμα λογισμικου?

Δοκίμασες με άλλη μπαταρία?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Πιθανότατα έχει αποσυνδεθεί η κεντρική καλωδιο-ταινία που συνδέει την κάτω με την πάνω πλακέτα. Αν θέλεις στείλε το τηλ. σου σε P.M. μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού για επισκευή.

Πιθανότατα έχει αποσυνδεθεί η κεντρική καλωδιο-ταινία που συνδέει την κάτω με την πάνω πλακέτα. Αν θέλεις στείλε το τηλ. σου σε P.M. μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβού για επισκευή.

ευχαριστω gpsuper

• 3 weeks later...
βγηκε και custom ρομ επιτελους :D θα την δοκιμασω εντος ολιγου, για οποιoν ενδιαφερεται http://www.needrom.com/download/custom-firmware-from-gramazeko-4-2-2/

Την δοκίμασες τελικά την ρομ?αξίζει?

LeEco Le Max 2 x820 6/128

• 1 month later...
  • Administrators
καλησπερα.

γνωριζει κανεις καποιο site που να εχει διαθεσιμο το ULEFONE U692?

ευχαριστω

http://www.merimobiles.com/ulefone-u692-6-5-ips-smartphone_p/meri8452.htm

Modpic.gif

ευχαριστω athanaso77.

χρησιμοποιει απλο ταχυδρομειο?

• 1 month later...

παιδια καλημερα.

Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το συστημα φορτισης του συγκεκριμενου κινητου?

Καποιον που να γνωριζει να επισκευασει το κυκλωμα φορτισης?

Ποιο ειναι το σαιτ της μαμας εταιρειας?

Ευχαριστω

• Administrators
To site της εταιρία προς το παρόν είναι ακόμα under construction, δεν θα βρεις κάτι. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει κυκλοφορήσει ελάχιστα και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ανταλλακτικά, μόνο στο aliexpress αλλά και εκεί υπάρχουν τα γνωστά.

Modpic.gif

σ'ευχαριστω πολυ.

γνωριζει καποιος αν αυτο:http://www.aliexpress.com/item/Original-Ulefone-charge-socket-small-plate-for-Star-Ulefone-U692-6-5-inch-MTK6592-Octa-Core/2022644610.html

ειναι που φταιει για τη μη φορτιση του κινητου?

ευχαριστω

Edited by knkonnou

• Administrators
Δεν μπορούμε να το πούμε εμείς από εδώ... θα πρέπει να το δει τεχνικός για να εντοπίσει ότι είναι εκεί το πρόβλημα.

Modpic.gif

Δεν μπορούμε να το πούμε εμείς από εδώ... θα πρέπει να το δει τεχνικός για να εντοπίσει ότι είναι εκεί το πρόβλημα.

ευχαριστω και παλι.

• 2 weeks later...

Γεια σας και από εμένα!

Τελικά θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του συγκεκριμένου τηλεφώνου, εάν είναι ευχαριστημένοι και αν η συσκευή είναι τελικά αξιόπιστη μετά από τόσο χρόνο λειτουργίας.. (ελπίζω να τα έχετε ακόμα..)

Σας ευχαριστώ!

Γεια σας και από εμένα!

Τελικά θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του συγκεκριμένου τηλεφώνου, εάν είναι ευχαριστημένοι και αν η συσκευή είναι τελικά αξιόπιστη μετά από τόσο χρόνο λειτουργίας.. (ελπίζω να τα έχετε ακόμα..)

Σας ευχαριστώ!

δεν το εχω πλεον, το εχω πουλησει σε φιλο αλλα ναι, ακομα λειτουργει απροβληματιστα