varsamis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οχι, ενταξει, στην Ελλαδα ειναι χαλαρα το θεμα (Παρμενιων-Ακαλυπτος) :grin: !Εχουν και ελικοπτερα τωρα ... Περα απο την πλακα, δεν εχω καταληξει αν ειμαι υπερ ή κατα ... Το ενα επιχειρημα καταριπτει το αλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ki ομως λειτουργει σαν ενα μεσο ασκησης πιεσης κι τρομοκρατει τους εγκληματιες.Ενδεικτικα σε πολιτειες στην Αμερικη που ισχυει η θανατικη ποινη οι δολοφονιες εχουν μειωθει σε μεγαλο ποσοστο.Κι ειναι λογικο κατα την γνωμη μου αλλο ειναι να κινδυνευεις με φυλακιση που αργα η γραηγορα θα βρεθεις ελευθερος κι αλλο η θανατικη ποινη.. Εχεις υπ οψιν σου καποιο στοιχειο που λεει οτι εχει μειωθει και μαλιστα σε μεγαλο ποσοστο η εγκληματικοτητα στις πολιτειες που ισχυει η θανατικη ποινη? Μαλλον λαθος κανεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το χω διαβασει εχεις στοιχεια για το αντιθετο?Οχι η εγκληματικοτητα γενικα οι δολοφονιες κι πραξεις που μπορουν να τιμωτηθουν με θανατικη ποινη..Καποιος πχ που κλεβει δεν νομιζω να φοβαται την θανατικη ποινη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το χω διαβασει εχεις στοιχεια για το αντιθετο?Οχι η εγκληματικοτητα γενικα οι δολοφονιες κι πραξεις που μπορουν να τιμωτηθουν με θανατικη ποινη..Καποιος πχ που κλεβει δεν νομιζω να φοβαται την θανατικη ποινη.. Εστω λοιπον, πραξεις που επιφερουν τη θανατικη ποινη. Το "εχω διαβασει" δε μου λεει τιποτα. Εγω πχ σου παραθετω αυτο: I have inquired for most of my adult life about studies that might show that the death penalty is a deterrent, and I have not seen any research that would substantiate that point. -- Attorney General Janet Reno, January 20, 2000 Το πιο σωστο βεβαια ειναι αυτο: Capital Punishment and Homicide Sociological Realities and Econometric Illusions Does executing murderers cut the homicide rate or not? Comparative studies show there is no effect. Econometric models, in contrast, show a mixture of results. Θελω να πω οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως στατιστικη που να βεβαιωνει οτι το εγκλημα η οι δολοφονιες αν θελεις στις ΗΠΑ, εχουν μειωθει επειδη υπαρχει η θανατικη ποινη.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οχι μαρτυριες επι μαρτυριων εγω θυμαμαι οτι απο στατιστικη το ειδα αν γινεται στατιστικη πρεπει να βρουμε.. Το οτι καποιος δεν εχει δει καμια τετοια ερευνα δεν λεει τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οχι μαρτυριες επι μαρτυριων εγω θυμαμαι οτι απο στατιστικη το ειδα αν γινεται στατιστικη πρεπει να βρουμε.. Το οτι καποιος δεν εχει δει καμια τετοια ερευνα δεν λεει τπτ.. Αυτα που σου παρεθεσα δεν ηταν τιποτα μαρτυριες, αλλα αποσπασματα απο τεκμηριωμενο αρθρο με ερευνα. Αν εχεις ορεξη να το διαβασεις ολο: http://www.csicop.org/si/2004-07/capital-punishment.html Εαν εσυ βρεις καποιο επισημο στατιστικο στοιχειο που να βεβαιωνει αυτα που εγραψες, θα το διαβαζα με ενδιαφερον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αρθρο γραφω κι εγω δεν μου λεει τπτ τα στατιστικα θελω για να πεισθω..Ειμαι δυσκολη ε?:lol::p Ασε που αν διαβασεις ουσιαστικα κοιτα τι λεει το αρθρο It is time to abandon the illusion that mathematics can convert the real world into the mythical land of Ceteris Paribus. Social science can provide valid and reliable results with methods that present the data with as little statistical manipulation as possible and interpret it in light of the best qualitative information available. με αλλα λογια τις αμφισβητει τις μετρησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αρθρο γραφω κι εγω δεν μου λεει τπτ τα στατιστικα θελω για να πεισθω..Ειμαι δυσκολη ε?:lol::p Μπαααα απλα μη γραφεις bullshit αν δε μπορεις να τεκμηριωσεις κατι ;):lol: Πολυ απλα δεν υπαρχει κανενα στατιστικο που να συνηγορει σ αυτο που εγραψες. Για να μη παρεξηγηθω, το bullshit με την αστεια εννοια.Οσο για το αρθρο που επικαλεισαι τωρα εσυ ειπες θελεις τα στατιστικα. Προλαβες και το διαβασες? δεν αμφισβητω τιποτα η ουσια του αρθρου δε βγαινει απο μια παραγραφο επιλεκτικα.Αλλα και τι συμπερασμα βγαζεις απο το αποσπασμα?, δε καταλαβα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το κειμενο που εβαλες ειναι πολυ δυσκολο κι μαλλον δεν το καταλαβες καλα δεν βασιζεται σε ερευνες τις αμφισβητει ουσιαστικα λεει οτι ειναι αννεπαρκεις κι κανουν λαθος ..Αυτο που λεει ειναι οτι υπαρχουν τετοιες ερευνες αλλα δεν ειναι σωστες γιτι οι συνθηκες αλλαζουν απο εποχη σε εποχη κι τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Το κειμενο που εβαλες ειναι πολυ δυσκολο κι μαλλον δεν το καταλαβες καλα δεν βασιζεται σε ερευνες τις αμφισβητει ουσιαστικα λεει οτι ειναι αννεπαρκεις κι κανουν λαθος ..Αυτο που λεει ειναι οτι υπαρχουν τετοιες ερευνες αλλα δεν ειναι σωστες γιτι οι συνθηκες αλλαζουν απο εποχη σε εποχη κι τετοια... Ισως δε το καταλαβα καλα :lol::p Αν διαβασεις καλα τα ποστ μου, εγω δε πηρα θεση οτι εχουν η δεν εχουν μειωθει. Αυτο που ξεκαθαρα ειπα ειναι οτι δεν υπαρχει καποια επισημη στατιστικη που να επιβεβαιωνει τη μια η την αλλη θεση. Τωρα συμπληρωνω οτι οι υπερ των εκτελεσεων λενε οτι βασει ερευνων εχουν μειωθει οι αντιθετοι τα λενε αναποδα. Αρα που καταληγουμε? Οτι δεν υπαρχει καποιο επισημο επαναλαμβανω στοιχειο που να αποδεικνυει αυτο που εγραψες στη πρωτη τοποθετηση.Οσο δυσκολη κι αν εισαι ελπιζω να πειστηκες. Αν οχι, βρεσε εσυ τα στατιστικα και αποδειξε αυτο που μας ειπες οτι δλδ εχουν μειωθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτο που λεει το αρθρο ειναι οτι υπαρχουν αυτες οι ερευνες εγω σωστα θυμαμαι λοιπον .Ευτυχως δεν πασχω απο ασχαιμερ στα νιατα μου :p.Κι ειναι επισημες αυτο που τονιζει κι προσπαθει να αποδειξει ειναι οτι ειναι ανυποστατες..Οι ερευνες υπαρχουν ο αρθρογραφος τις θεωρει ανυποστατες..Τωρα δεν ξερω αν εχει δικιο αυτος που το γραφει το αρθρο η οχι δεν ειμαι επιστημων που ασχολειται με το θεμα αρα γιατι να πιστεψω οτι εχει δικιο?Εγω τις στατιστικες πιστευω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτο που λεει το αρθρο ειναι οτι υπαρχουν αυτες οι ερευνες εγω σωστα θυμαμαι λοιπον .Ευτυχως δεν πασχω απο ασχαιμερ στα νιατα μου :p.Κι ειναι επισημες αυτο που τονιζει κι προσπαθει να αποδειξει ειναι οτι ειναι ανυποστατες..Οι ερευνες υπαρχουν ο αρθρογραφος τις θεωρει ανυποστατες..Τωρα δεν ξερω αν εχει δικιο αυτος που το γραφει το αρθρο η οχι δεν ειμαι επιστημων που ασχολειται με το θεμα αρα γιατι να πιστεψω οτι εχει δικιο?Εγω τις στατιστικες πιστευω .. Μαλιστα. Και ο αρθρογραφος καταληγει σ αυτο The value of this research is shown by its success in demonstrating that capital punishment has not deterred homicide Ε αυτα ειναι απλα αγγλικα και μαλλον τα καταλαβα :lol: Μαζι σου ειμαι, απλα περιμενω τις στατιστικες που ειδες και πιστευεις. Τake your time..... οταν τι βρεις.....αν Παντως εγω σου παραθετω ενα λινκ με επισημα στατιστικα του FBI, που φαινεται ξεκαθαρα στο 3° πινακα οτι to 2006 με εθνικο μεσο ορο 5,7 δολοφονιες ανα 100000 κατοικους, η μονη πολιτεια στην οποια δεν ισχυει η θανατικη ποινη και ξεπερνα το ΜΟ ειναι το Michigan. Ολες οι υπολοιπες που ξεπερνουν το ΜΟ εχουν θανατικη ποινη. Επισης κατω απο το ΜΟ βρισκονται πολιτειες που δεν εχουν θανατικη ποινη. Σου λεει τιποτα αυτο?? Εμενα μου λεει οτι εκει που ισχυει η θανατικη ποινη γινονται περισοτερα εγκληματα απο τις πολιτειες που δεν ισχυει θανατικη ποινη.Περιεργο ε? http://www.deathpenaltyinfo.org/article.php?scid=12&did=169 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Πιστεύετε πως ένας κατα συρροην δολοφόνος θα σωφρονιστεί μέσα στις φυλακές με τα τόσα βασανιστήρια και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί μέσα?Το αντίθετο νομίζω. Μα η ισόβια φυλάκιση δεν έχει σκοπό το σωφρονισμό, αλλά την τιμωρία και τον παραδειγματισμό. Προσωπικά νομίζω πως είναι χειρότερο να περάσεις όλη τη ζωή σου στη φυλακή... Χάρη θα σου κάνουν αν σε σκοτώσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οπως θες τα διαβαζεις παλι αλλα βλεπω εγω αλλα εσυ..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Οπως θες τα διαβαζεις παλι αλλα βλεπω εγω αλλα εσυ..:lol::lol: Ε κοιταξε, ενας πινακας με καποια αποτελεσματα ερμηνευεται με πολλους τροπους. Δε παυει ομως να εχει και καποια αντικειμενικα στοιχεια που οπως και να τα ερμηνευσεις δεν αλλαζουν. Και αυτα ειναι οτι 20 πολιτειες στις οποιες ισχυει η θανατικη ποινη ειναι πανω απο το εθνικο μεσο ορο δολοφονιων στις ΗΠΑ. Και μονο 1 στην οποια δεν ισχυει η θανατικη ποινη βρισκεται στη τιμητικη 13η θεση πανω απο το ΜΟ. Αυτο θαπρεπε να σου λεει οτι δε χαμπαριαζουν απο θανατικη ποινη και να μην ισχυριζεσαι οτι λογω εφαρμογης της μειωθηκαν οι δολοφονιες. Στη διαθεση σου αν εσυ εχεις αλλα στατιστικα :) Παντως προσωπικη μου αποψη χειροτερη τιμωρια ειναι ισοβια καταναγκαστικα εργα χωρις αναστολη η χαρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Πως τα καταφερνει να τα διαββαζεις ολο λαθος?Εντυπωση μου κανει .. Δεν ειναι μια η πολιτεια που δεν ισχυει που ειναι πανω απο το μεσο ορο ειναι πολλες..:ninja:Οπως ειναιι κι πολλες με θανατικη ποινη με μικρο μεσο ορο απλα δεν συγκρινετε η μια πολιτεια με την αλλη πχ η νεα καρολινα που εχει ποινη ειναι πανω απο τον μεσο ορο με 9 ενω η Ντακοτα εχει 1,2 κι αυτη με ποινη..Περιεργο μηπως? Αλλα δεν καταλαβαινω οτι μειωθηκαν σε σχεση με παλιοτερα ειπαμε δεν μπορεις να συγκρινεις πολιτεια με πολιτεια να δεις ποιες εχουν μεγαλη εγκληματικοτητα ειναι αναλογα με την πολιτεια..Τελος παντων γιναμε ειδικοι κι φτιαχνουμε δικα μας στατιστικα κι συμπερασματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Γιατι εχω την εντυπωση οτι προσπαθεις να μ εκνευρισεις η να με τρελλανεις???Δε θα σου κανω το χατηρι:) Μονο 1 ειναι η πολιτεια και αυτη ειναι το Michigan. Ξανακοιταξε καλα το πινακα 3 ;) Και εν πασει περιπτωσει δειξε μας και τα δικα σου στοιχεια σχετικα μ αυτο που ισχυρισθηκες περι μειωσης. Αλλιως ο καθενας μπορει να λεει οτι του καπνισει, στο κατω κατω δε πληρωνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μα μπροστα σου τα εχεις τα στοιχεια για μειωση εγκληματικοτητας δεν μιλησα?Δες ποια ειναι η διαφορα της εγκληματικοτητας σε μια πολιτεια με ποινη μεσα σε 10 χρονια...Τεραστια ενω στις αλλες που δεν ειχαν κιολας .Τι να κανουμε να τους κανουμε εγκληματιες με το ζορι?Εμειναν το ιδιο η κατεβηκαν ελαχιστα ..Δεν μπορουμε να περιμενουμε ολες οι πολεις να εχουν ιδια εγκληματικοτητα..κι ειναι κι λογικο οτι οι πολεις με εγκληματικοτητα εχουν κι πιο αυστηρες ποινες..Λοιπον ναι υπαρχει μειωση.. Συγκεκριμενα η φλοριντα ειχε 7,5 εγκληματικοτητα το 1997 τωρα εχει 6,1 το μιτσιγκαν που ανεφερες ειχε περσι 7,1..τελος παντων αν δεις που εχει πεσει πιο πολυ η εγκληματικοτητα εχει πεσει εκει με ποινη..Μονο η Νεα υορκη εχει καποια διαφορα αλλα οχι κι τρελα πραγματα.ενω αλλου εχει πεσει 10 μοναδες..Κι καποιες απο τις πολιτειες αυτες χωρις ποινη ανεβηκαν κιολας ενω οι αλλες κατεβηκαν ολες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μα η ισόβια φυλάκιση δεν έχει σκοπό το σωφρονισμό, αλλά την τιμωρία και τον παραδειγματισμό. Προσωπικά νομίζω πως είναι χειρότερο να περάσεις όλη τη ζωή σου στη φυλακή... Χάρη θα σου κάνουν αν σε σκοτώσουν. Ο σωφρονισμός μπορεί να επιτευχθεί και μέσω της ισόβιας φυλάκισης. Ο κατάδικος έχει άπλετο χρόνο να συνειδητοποιήσει τα λάθη που διέπραξε, να διδαχθεί από αυτά και να αλλάξει στάση ζωής. Ίσως μάλιστα να του δοθεί χάρη έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντιθέτως, η θανατική ποινή δεν προσφέρει τις παραπάνω δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μα μπροστα σου τα εχεις τα στοιχεια για μειωση εγκληματικοτητας δεν μιλησα?Δες ποια ειναι η διαφορα της εγκληματικοτητας σε μια πολιτεια με ποινη μεσα σε 10 χρονια...Τεραστια ενω στις αλλες που δεν ειχαν κιολας .Τι να κανουμε να τους κανουμε εγκληματιες με το ζορι?Εμειναν το ιδιο η κατεβηκαν ελαχιστα ..Δεν μπορουμε να περιμενουμε ολες οι πολεις να εχουν ιδια εγκληματικοτητα..κι ειναι κι λογικο οτι οι πολεις με εγκληματικοτητα εχουν κι πιο αυστηρες ποινες..Λοιπον ναι υπαρχει μειωση.. Συγκεκριμενα η φλοριντα ειχε 7,5 εγκληματικοτητα το 1997 τωρα εχει 6,1 το μιτσιγκαν που ανεφερες ειχε περσι 7,1..τελος παντων αν δεις που εχει πεσει πιο πολυ η εγκληματικοτητα εχει πεσει εκει με ποινη..Μονο η Νεα υορκη εχει καποια διαφορα αλλα οχι κι τρελα πραγματα.ενω αλλου εχει πεσει 10 μοναδες..Κι καποιες απο τις πολιτειες αυτες χωρις ποινη ανεβηκαν κιολας ενω οι αλλες κατεβηκαν ολες.. Χριστινουλα τι ωραια που μας τα λες:lol::lol::lol: Μια κι ανεφερες τη Φλοριντα: 2001=5,3 2006=6,2 Μπορει να επεσε εναντι του 1996 αλλα ανεβηκε εναντι του 2001. Γιατι να πιασω αφετηρια το 1996? Οπως βεβαια κι εσυ μπορει να μου πεις γιατι να πιασω εναντι του 2001?. Αρα λοιπον απ αυτο το πινακα δε μπορουν να βγουν στατιστικα μειωσης η αυξησης σε πολιτειες που ισχυει η θανατικη ποινη πρωτον διοτι δεν υπαρχει σταθερο σημειο αναφορας και εννοω ο τελευταιος χρονος εναντι ποιου χρονου? Γιατι δλδ το 2006 εναντι του 2001 και οχι εναντι του 2002 κλπ. Και δευτερο υπαρχει απ οσο φαινεται μια γενικη ταση μειωσης (και οχι μονο στις πολιτειες με θανατικη ποινη) Αυτο ομως που φαινεται ξεκαθαρα απο το πινακα, ειναι οτι στις πολιτειες με θανατικη ποινη οι δολοφονιες ειναι περισοτερες απ οτι στις υπολοιπες που δεν την εφαρμοζουν. Και αυτο δε χωρα κανενα debate. Και για να τελειωσει το θεμα και να μη κουραζουμε και τους υπολοιπους του φορουμ, δεν υπαρχει απολυτως κανενα στοιχειο που να προκυπτει μειωση της εγκληματικοτητας λογω εφαρμογης θανατικης ποινης. Σε προκαλεσα επανηλειμμενως αν εχεις εσυ καποιο στοιχειο παραθεσε το, αλλα οχι το διαβασα,το ακουσα,το θυμαμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Γιατι αυτο με συμφερει κιι αν δεις την δεκαετια αυτο βγαινει οτι εχουν πεσει τι θες τωρα?:lol:Ασε που με 10ετια μου εδωσες με 10ετια το κοιταξα δεν θα το αλλαζουμε 10 φορες..Κι υπαρχει μεγαλη διαφορα..απλα αν δεις απο το 2001 παλι μειωση υπαρχει απλα δεν φαινεται τοσο πολυ.Πιαστο οσο θελεις φαινονται τα νουμερα. Οσο για τις στατιστικες που μου ζητας την εχω πεταξει την εφημεριδα εχω καιρο που το διαβασα.Δεν ηξερα να την κρατησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 :)Εχεις δικηο κι εχω την ησυχια μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Κι εγω την δικη μου δεν θα αντεξω αλλο αρθρο σημερα στα αγγλικα..:lol:Δεν ειμαι ο Αινσταιν εσυ εισαι που το ψαχνεις κι επιστημονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 E...Kata.eipame...thn zwh den exei dikeoma ne thn aferei kaneis.mono o theos.aloste sto 2007 zoyne oxi sto 1900. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Σκεφτητε ομως και κατι αλλο...Ανθρωποι σαν τον σανταμ κ.α δεν την αξιζουν? Και εγω ειμαι κατα αλλα σε τετοιες περιπτωσεις το σκεφτεσαι!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts