diecast Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Θηκες και μεμβρανες απο ebay απο ελληνικη αγορα λιγα πραγματα και πανακριβα ενω απο ebay για της κοπελας μου που εχει το ιδιο κινητο βρηκαμε μεχρι και θηκη με σχεδιο απο πινακα του βαν γκογκ starry night και σε εξευτελιστικη τιμη γυρω στα 3.5 ευρώ. Για αναβαθμιση καταρχας πρεπει να μας πεις απο που θα το αγορασεις απο εδώ wind ή απο ιντερνετικο μαγαζί? Εχει σημασια αναλογως αν θα παρεις απο ελλαδα το U10 ή απο εξω το T00?To U10 που δινει η wind ειναι το ευρωπαικο μοντελο και για αναβαθμιση σε κιτ κατ δεν ξερω αν θα αργησει ή αν δεν θα βγαλει καν. Το T00 το κινεζικο μοντελο αντιθετα εχει παρει ηδη την αναβαθμιση σε κιτ κατ. Εγω το πηρα απο εδω wind και με τη βοηθεια ενος φιλου το μετετρεψε απο U10 σε Τ00 και φοραω τωρα κιτ κατ και το εχω και root να ειναι καλα το παιδι που με βοηθησε με αυτο. Σκεφτομαι να το παρω ειτε μεταχειρισμενο ειτε απο skroutz! Δηλαδη ειναι καλυτερα να ειναι T00? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Σκεφτομαι να το παρω ειτε μεταχειρισμενο ειτε απο skroutz! Δηλαδη ειναι καλυτερα να ειναι T00? Απλα το Τ00 παιρνει απευθειας OTA upgrade kit kat ενω με U10 θα ζοριστεις λιγο με διαβασμα απο xda για να το μετατρεψεις απο U10 σε Τ00. Και σε καμια περιπτωση μην παρεις το Τ01 που ειναι απομιμηση με υποδεεστερα υλικα. Για να καταλαβεις ποιο παιρνεις το γραφει απο πισω αφου βγαλεις τη μπαταρια απο κατω της. Για να μην πιαστεις και κοροιδο. Αν παλι λεει Τ20 ειναι το pro μοντελο του που εχει 16gb εσωτερικη μνημη αντι για 8 και εχει FullHd οθόνη αλλα αυτο δεν ξερω τι ρομ φοραει και τι αναβαθμισεις παιρνει θα πρεπει να ψαξεις αλλου. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Απλα το Τ00 παιρνει απευθειας OTA upgrade kit kat ενω με U10 θα ζοριστεις λιγο με διαβασμα απο xda για να το μετατρεψεις απο U10 σε Τ00. Και σε καμια περιπτωση μην παρεις το Τ01 που ειναι απομιμηση με υποδεεστερα υλικα. Για να καταλαβεις ποιο παιρνεις το γραφει απο πισω αφου βγαλεις τη μπαταρια απο κατω της. Για να μην πιαστεις και κοροιδο. Αν παλι λεει Τ20 ειναι το pro μοντελο του που εχει 16gb εσωτερικη μνημη αντι για 8 και εχει FullHd οθόνη αλλα αυτο δεν ξερω τι ρομ φοραει και τι αναβαθμισεις παιρνει θα πρεπει να ψαξεις αλλου. Να σε καλα ρε φιλε για την πληροφορηση! Θα το ψαξω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Να σε καλα ρε φιλε για την πληροφορηση! Θα το ψαξω !! Εδώ το έχει σε πολύ καλή τιμή http://www.fastcardtech.com/Huawei-Honor-3X-Smartphone.html Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εδώ το έχει σε πολύ καλή τιμή http://www.fastcardtech.com/Huawei-Honor-3X-Smartphone.html Απο ελλαδα θα το παρω φιλε αλλα σε ευχαριστω για το λινκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 όσοι έχετε Τ00 και βάλατε kitkat , πώς πάει σε bench π.χ. Αntutu ? είδατε καμία διαφορά σε επιδόσεις ? σε μπαταρία άλλαξε κάτι ? έχει πάρει κανείς το pro να μας πει εντυπώσεις από την οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πως θα το συγκρίνατε με ένα galaxy note 2? Αξίζει η μετάβαση από το note 2 σε αυτό? Η κάμερα τι λέει σε low light ή νυχτερινά βίντεο? Φιλε μου δεν εχω τι κινητο για να σου πω αποψη αλλα πανε να διαβασεις τα reviews απο το gsmarena να δεις τι λενε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 όσοι έχετε Τ00 και βάλατε kitkat , πώς πάει σε bench π.χ. Αntutu ? είδατε καμία διαφορά σε επιδόσεις ? σε μπαταρία άλλαξε κάτι ? έχει πάρει κανείς το pro να μας πει εντυπώσεις από την οθόνη ? Εχω U10 που ενας γνωστος με το μετετρεψε σε Τ00 και εβαλα τη τελευταια αναβαθμιση 4.8.1 kit kat. Απλά χάααααλια!!!! Πολλες κινεζιες που δεν μπορεις να τις ξεφορτωθεις. Εχει θεμα με τις επαφες για να δειχνει το ονομα ποιου σε καλει και οχι τον αριθμο του σαν αγνωστο νουμερο επρεπε ολες τις επαφες να τις διπλογραψω μια με τον αριθμο σκετο και αλλη μια στην ιδια επαφη με το +30 απο μπροστα. Χαλια ήχος οταν μιλαω και ακουω τον αλλο πολυ βαθια εχοντας τον ηχο κλησης στο τερμα. Και επειδη το ειχα παρει μαζι με την κοπελα μου που πηρε το ιδιο και εκεινη το εχει αφησει σαν U10 κανω ευκολα τις συγκρισεις και ειδα οτι στις φωτογραφιες σαν U10 εχει γαματα εφφε να πειραξεις τις φωτογραφιες κατι με λευκανση δοντιων κατι να μεγαλωσεις μικρυνεις τη μυτη και άλλα που στο Τ00 δεν τα εχει. Το μαμωτο ειναι οτι δεν μπορω να βρω το γνωστο μου να με το ξαναγυρισει σε U10 και να βαλω απο εκει την κιτ κατ που εχει βγει ηδη στη ρωσια και ειναι multilanguage ειναι η B115 http://consumer.huawei.com/ru/support/downloads/detail/index.htm?id=24241 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εχω U10 που ενας γνωστος με το μετετρεψε σε Τ00 και εβαλα τη τελευταια αναβαθμιση 4.8.1 kit kat. Απλά χάααααλια!!!! Τι μας περιγράφεις ακριβώς? Η μια έκδοση έχει κεραία 3G για Κίνα και η άλλη έκδοση για ΕΥρώπη, τι είδους "μετατροπή" έκανες λοιπόν??? Αν εννοείς απλώς αλλαγή rom, προφανώς είναι άσκοπο....! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Τι μας περιγράφεις ακριβώς? Η μια έκδοση έχει κεραία 3G για Κίνα και η άλλη έκδοση για ΕΥρώπη, τι είδους "μετατροπή" έκανες λοιπόν??? Αν εννοείς απλώς αλλαγή rom, προφανώς είναι άσκοπο....! Αν διαβασεις στο xda θα δεις πως γινεται η μετατροπη θα καταλαβεις τι εννοω. Για να βαλεις ρομ για Τ00 στο U10 δεν γινεται ετσι απλα δεν σε αφηνει, οποτε πρεπει να το κανεις καποιες μετατροπες και να γραφει στα στοιχεια στο δικο σου οτι ειναι Τ00 γινεται αλλα ειναι πολυ πολυπλοκος τροπος με spflash tool kai mktdr και πολλα άλλα. Το εκανε για εμενα ενα παλικαρι το 3g μια χαρα δουλευει αλλα πολυ κακως για ολους τους παραπανω λογους που αναγραφω. Τωρα θελω να το ξανακανω οπως πριν αλλα δυσκολα να το κανω μονος μου και δεν βρισκω και εκεινο το παλικαρι να με το ξανακανει οπως πριν. Για οποιον θελησει να το κανει δεν του το συνιστω μεινετε με U10 και αν θελετε root γινεται ευκολα και γρηγορα με root genious http://androidxda.com/download-root-genius Edited August 8, 2014 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μπορεί όμως να γίνει μετατροπή από T00 σε U10 ή μόνο το αντίθετο? Οπως εχω γραψει και πιο πάνω εμενα ενα παιδι με το εκανε αλλα αφου γινεται το ενα φανταζομαι γινεται και το αντιστροφο απλα εγω δεν εχω τις γνωσεις να το κανω στο xda όμως στο thread που ειπα και πιο πανω τα παιδια θα ξερουν να σε απαντησουν και να σε πουν με πιο τροπο γινεται. Τωρα δεν ξερω αν το παιδι που ψαχνω αν εχει φυγει διακοπες αν τον βρω και με το κανει θα κοιταξω να το γραψω σε βιντεο και να το ανεβασω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εχω U10 που ενας γνωστος με το μετετρεψε σε Τ00 και εβαλα τη τελευταια αναβαθμιση 4.8.1 kit kat. Απλά χάααααλια!!!! Πολλες κινεζιες που δεν μπορεις να τις ξεφορτωθεις. Εχει θεμα με τις επαφες για να δειχνει το ονομα ποιου σε καλει και οχι τον αριθμο του σαν αγνωστο νουμερο επρεπε ολες τις επαφες να τις διπλογραψω μια με τον αριθμο σκετο και αλλη μια στην ιδια επαφη με το +30 απο μπροστα. Χαλια ήχος οταν μιλαω και ακουω τον αλλο πολυ βαθια εχοντας τον ηχο κλησης στο τερμα. Και επειδη το ειχα παρει μαζι με την κοπελα μου που πηρε το ιδιο και εκεινη το εχει αφησει σαν U10 κανω ευκολα τις συγκρισεις και ειδα οτι στις φωτογραφιες σαν U10 εχει γαματα εφφε να πειραξεις τις φωτογραφιες κατι με λευκανση δοντιων κατι να μεγαλωσεις μικρυνεις τη μυτη και άλλα που στο Τ00 δεν τα εχει. Το μαμωτο ειναι οτι δεν μπορω να βρω το γνωστο μου να με το ξαναγυρισει σε U10 και να βαλω απο εκει την κιτ κατ που εχει βγει ηδη στη ρωσια και ειναι multilanguage ειναι η B115 http://consumer.huawei.com/ru/support/downloads/detail/index.htm?id=24241 Εβαλα την ρωσικη αναβαθμιση πριν απο λιγο αλλα δεν αλλαξε η εκδοση του android!!!Παραμενει η 4.2.2.Τώρα εάν κάτι έχει βελτιωθεί δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) Δυο μερες με τη ρωσικη αναβάθμιση δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό.Μερικά κολλήματα του τηλεφώνου τα ξεπέρασα αφού επαναγκατέστησα την αναβάθμιση. Android 4.4.2 πάντως δεν έγινε σίγουρα ,παρέμεινε στην 4.2.2. Edited August 11, 2014 by dr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Με αυτο τι να παιζει αραγε? http://www.aliexpress.com/item/new-arrival-Daxian-I9500-5MP-HD-display-854-480-Quad-core-MTK-phone-Android-4-1/1545625877.html Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Παιδια το ζαχαρωνω πολυ το κινητο! Βλεπω βιντεακια απο δω απο κει γνωμες στο gsmarena και σκεφτομαι να το παρω! Καποιος να με ωθησει για τα καλα? χαχα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παρτο κι εγώ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την τιμή. Και εννοείται όταν το παραλάβω θα ακολουθήσει εκτεταμένο review Λες εε? Εσυ το πηρες απο κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 για αυτό το κινητό βγάζει πολλές αναβαθμίσεις η Huawei όπως για το honor 3c που έχω; έλεγα μήπως πάρω το 3χ αλλά θέλω την υποστήριξη της Huawei όπως για το 3c που πήρε ήδη κιτκατ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ναι από το merimobiles.com το παρήγγειλα Ωραιος αντε να σου ρθει με το καλο να πεις αντικειμενικες εντυπωσεις! Εγω αμα το παρω θα το παρω απο ελλαδα! για αυτό το κινητό βγάζει πολλές αναβαθμίσεις η Huawei όπως για το honor 3c που έχω; έλεγα μήπως πάρω το 3χ αλλά θέλω την υποστήριξη της Huawei όπως για το 3c που πήρε ήδη κιτκατ! Νομιζω οτι το 3c(χωρις να ξερω πολυ καλα) ειναι και καλα πιο famous συσκευη απο το g750 γιαυτο και εχει τετοια υποστηριξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μούφα είναι Δεν νομιζω, απλα μετα το ειδα οτι δεν υποστηριζει 3g........... Γι αυτο ειναι τοσο φτηνο. Αλλα επειδη ετσι και αλλιως εχω το Xiaomi Mi3 gia 3g λεω να το χτυπησω για ολα τα υπολοιπα και να παιζουν τα αγορια μου τιποτα παιχνιδια κλπ μιας και απο specs Θα θεριζει! Θα το κανω το πειραμα και οτι βγει:):) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Έχω το 3c και σκέφτομαι να πάρω το 3x Τελικά υπάρχει λόγος να αγοράσω το pro ? Η το μόνο που θα κερδίσω είναι μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία και ίσως "πεσμένες" επιδόσεις? Από την άλλη με έχουν πρήξει να πάρω το Thl 5000 λόγω μπαταρίας αλλά μαθημένος από το 3c θέλω huawei την θεωρώ εγγύηση και στο software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν το πλαίσιο της συσκευής είναι από μέταλλο ή βαμμένο πλαστικό? Από τις φωτογραφίες που έχω δει δεν μπόρεσα να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μήπως θέλει κανείς να δώσει κανά G750 που με ενδιαφέρει ;; :D:D Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αν πάρεις το pro θα κερδίσεις λίγο περισσότερο χώρο (που δεν σε πολυνοιάζει γιατί παίρνει κάρτα sd) και καλύτερη ανάλυση οθόνης (που πάλι δεν σε νοιάζει γιατί η οπτική διαφορά θα είναι μηδαμινή) και θα χάσεις σε μπαταρια, επιδόσεις και χρήματα. Το thl 5000 για μένα είναι καλή συσκευή σαν χαρακτηριστικά αλλά πολύ προχειροφτιαγμένη και δεν θα την έπαιρνα αν και στην αρχή το σκεφτόμουν. Τελικά κατέληξα στο 3x το απλό Edit: Τώρα που το έχω ήδη παραγγείλει σε άσπρο (ήθελα μαύρο) και έγινε shipped στο merimobiles.com το έβγαλαν και σε μαύρο γκρρρρρ :( Ευχαριστώ μάλλον θα δώσω 3c και θα πάω σε 3χ απλο η onePlus/Zte z7 αν περισσέψουν χρήματα. Ο μόνος λόγος το 2160p video και το wifi στην a band Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 εια σας έχω εδώ και 1,5 χρόνο το huawei ascend p1 (κινηταρα) και λέω να πάω σε πιο καινούριο τι λέτε αξίζει η μετάβαση στο huawei 3x?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Huawei Ascend G750 Dual Sim ....το έχει η wind.....???? 1/ ειναι το ιδιο τηλέφωνο...???? 2/τιμή 299 ευρω.....αξίζει η αγορα του???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts