manos_23 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα , και σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Και χωρίς μπαταρία μου κάνει ακριβώς το ίδιο! Δηλαδή, ανάβει για 1 δευτερόλεπτο το λαμπάκι και σβήνει. Καλώδια και φορτιστές έχω δοκιμάσει αρκετούς , αλλά χωρίς διαφορετικό αποτέλεσμα! Το usb δουλεύει γιατί μέτρησα με πολύμετρο τις επαφές που δίνουν ρεύμα στην μπαταρία και πάει κανονικά ρεύμα!!! Αλλά και εκτός αυτού,το άλλαξα και το usb, και πάλι τα ίδια!! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα , και σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Και χωρίς μπαταρία μου κάνει ακριβώς το ίδιο! Δηλαδή, ανάβει για 1 δευτερόλεπτο το λαμπάκι και σβήνει. Καλώδια και φορτιστές έχω δοκιμάσει αρκετούς , αλλά χωρίς διαφορετικό αποτέλεσμα! Το usb δουλεύει γιατί μέτρησα με πολύμετρο τις επαφές που δίνουν ρεύμα στην μπαταρία και πάει κανονικά ρεύμα!!! Αλλά και εκτός αυτού,το άλλαξα και το usb, και πάλι τα ίδια!! Δοκιμασες hard reset αν μπαινει στο recovery? To δοκιμαζεις αυτο κρατωντας πατημενα το κουμπι power μαζι με το volume up τα κρατας πατημενα μεχρι να δεις το logo. Αν δεν πιασει και αυτο αν θες δοκιμασε μπας και πιασει μεσω του οδηγου μου εδώ απο το τεταρτο εως το εκτο βημα μηπως και νιωσει. Αν οχι πάλι δυστυχως μετα δεν εχω να προτεινω κατι άλλο. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisbow4 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλησπερα, εχω περασει κι εγω με επιτυχια την εκδοση Cyanogen Lollipop μαζι με το sound patch και ολα δουλευουν μια χαρα, εκτος απο ενα. Εχω θεμα με την καρτα sd. Οταν μεταφερω εφαρμογες με το link2sd στην καρτα, μετα απο επανεκινηση του τηλεφωνου τοτε ολες οι εφαρμογες χανονται. Εαν δεν κανω επανεκινηση, τοτε οι εφαρμογες της καρτας δεν εχουν κανενα προβλημα. Να σημειωσω οτι χτες την πηρα καινουργια απο το πλαισιο υστερα απο αντικατασταση της. Επισης οταν την επιλεγω σαν αποθηκευτικο χωρο απο το μενου της καμερας, παιρνω το μηνυμα "αδυνατη η προσβαση στην καρτα sd". Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα με καποιο patch, ή με καποιον αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Καλησπερα, εχω περασει κι εγω με επιτυχια την εκδοση Cyanogen Lollipop μαζι με το sound patch και ολα δουλευουν μια χαρα, εκτος απο ενα. Εχω θεμα με την καρτα sd. Οταν μεταφερω εφαρμογες με το link2sd στην καρτα, μετα απο επανεκινηση του τηλεφωνου τοτε ολες οι εφαρμογες χανονται. Εαν δεν κανω επανεκινηση, τοτε οι εφαρμογες της καρτας δεν εχουν κανενα προβλημα. Να σημειωσω οτι χτες την πηρα καινουργια απο το πλαισιο υστερα απο αντικατασταση της. Επισης οταν την επιλεγω σαν αποθηκευτικο χωρο απο το μενου της καμερας, παιρνω το μηνυμα "αδυνατη η προσβαση στην καρτα sd". Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα με καποιο patch, ή με καποιον αλλο τροπο? Καταρχας πρωτο λαθος το μαγαζι πλαισιο σαν ηλεκτρονικος 15 χρονια τωρα σε ολους παντα λεω μακρια απο το πλαισιο ναι εχει παντου κοντα μας πλαισιο και βολευει αλλα εχουν οτι χειροτερο σε ποιοτητα πραγματων και ιδιως αν η καρτα σου ειναι turbo x κλαφτα ολα αυτα δικια μου πρωσοπικη αποψη αλλα και οσων αλλων ηλεκτρονικων εχω μιλησει. Τωρα στο θεμα μας αν ειναι η καρτα σου turbo x καλυτερα πανε παρε μια καινουρια kingston ή sandisk.Επισης πρωτα πρεπει να κοιταξεις απο ρυθμισεις - αποθηκευτικος χωρος αν σε επιτρεπει να βαλεις σαν προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης τη καρτα sd αν δεν σε αφηνει εχει θεμα η καρτα δοκιμασε αλλης εταιρειας. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisbow4 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Καταρχας πρωτο λαθος το μαγαζι πλαισιο σαν ηλεκτρονικος 15 χρονια τωρα σε ολους παντα λεω μακρια απο το πλαισιο ναι εχει παντου κοντα μας πλαισιο και βολευει αλλα εχουν οτι χειροτερο σε ποιοτητα πραγματων και ιδιως αν η καρτα σου ειναι turbo x κλαφτα ολα αυτα δικια μου πρωσοπικη αποψη αλλα και οσων αλλων ηλεκτρονικων εχω μιλησει. Τωρα στο θεμα μας αν ειναι η καρτα σου turbo x καλυτερα πανε παρε μια καινουρια kingston ή sandisk.Επισης πρωτα πρεπει να κοιταξεις απο ρυθμισεις - αποθηκευτικος χωρος αν σε επιτρεπει να βαλεις σαν προεπιλεγμενο χωρο αποθηκευσης τη καρτα sd αν δεν σε αφηνει εχει θεμα η καρτα δοκιμασε αλλης εταιρειας. Η καρτα μου ειναι sandisk 32GB και στο μενου του αποθηκευτικου χωρου δεν δινει πουθενα αυτη τη δυνατοτητα. Η μονη επιλογη που εχει ειναι η διαγραφη της καρτας sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Η καρτα μου ειναι sandisk 32GB και στο μενου του αποθηκευτικου χωρου δεν δινει πουθενα αυτη τη δυνατοτητα. Η μονη επιλογη που εχει ειναι η διαγραφη της καρτας sd. μήπως θελει πρωτα να τη κανεις φορματ(διαμορφωση) αν θες δοκιμασε και αυτο αρκει να εχεις καπου backup πρωτα τα περιοχομενα της Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisbow4 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 μήπως θελει πρωτα να τη κανεις φορματ(διαμορφωση) αν θες δοκιμασε και αυτο αρκει να εχεις καπου backup πρωτα τα περιοχομενα της Το εχω κανει, δεν αλλαξε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgiannis Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 καλησπερα. μολις ανοιξω δεδομενα κμετα τα κλεισω χανει το σημα το τηλεφωνο κ θελει κανα δυο restart για να ξαναδουλεψει :wacko: καμια ιδεα τιμπορει να εχει? καρτα σιμ εχω αλλαξει 4g το τηλ ειναι 3g φοραω αυτη Cyanogen Lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts