Jump to content

Thunderbird Golden i5s

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι δενη μπορω να κανω λογαριασμο στο συγκεκριμενο σαιτ.οταν βαζω ψευδονιμο μου λεει οτι χρειαζεται κινεζικα?τι λαθος κανω ξερει καποιος?εννοω το fastcardtech.com

• Απαντήσεις 281
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι δενη μπορω να κανω λογαριασμο στο συγκεκριμενο σαιτ.οταν βαζω ψευδονιμο μου λεει οτι χρειαζεται κινεζικα?τι λαθος κανω ξερει καποιος?εννοω το fastcardtech.com

Μηπως βαζεις λιγους χαρακτηρες;

Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα παντως.

Δυτηχως εγω το περιμενω ακομα ελαβα ενα μήνυμα οτι η παραγγελια μου θα εκτελεσθη στο πρωτο δεκαημερο του Φεβρουαριου λογου οτι αυτοι γιορταζουν τωρα το νεο ετος και δεν δουλευει κανεις και καπακι μετα απο ερωτηση μου μου εστειλαν ενα δευτερο email οτι εχει ειδη φυγει και ειναι στο δρομο το τηλεφωνο αντε να δουμε τι θα δουμε στο τέλος γιατι ειδη εχω σπαστει...
Xiaomi Mi10/128

Δυτηχως εγω το περιμενω ακομα ελαβα ενα μήνυμα οτι η παραγγελια μου θα εκτελεσθη στο πρωτο δεκαημερο του Φεβρουαριου λογου οτι αυτοι γιορταζουν τωρα το νεο ετος και δεν δουλευει κανεις και καπακι μετα απο ερωτηση μου μου εστειλαν ενα δευτερο email οτι εχει ειδη φυγει και ειναι στο δρομο το τηλεφωνο αντε να δουμε τι θα δουμε στο τέλος γιατι ειδη εχω σπαστει...

Ποτε εκανες τι παραγγελια;

Εγω ακομα δεν εχω κατι νεοτερο απο το tracking απο τις 20 Ιαν. λεει οτι εγινε dispatced και να φανταστεις οτι εχει χωρα προορισμου τη Λετονια.

Ελπιζω αυριο να γραψει οτι εφτασε Ελλαδα γιατι μετα αρχιζουν και γινονται δυσκολα τα πραγματα.

Ποτε εκανες τι παραγγελια;

Εγω ακομα δεν εχω κατι νεοτερο απο το tracking απο τις 20 Ιαν. λεει οτι εγινε dispatced και να φανταστεις οτι εχει χωρα προορισμου τη Λετονια.

Ελπιζω αυριο να γραψει οτι εφτασε Ελλαδα γιατι μετα αρχιζουν και γινονται δυσκολα τα πραγματα.

Στις 19 Ιαν. το πήρα εγώ το tracking num αναφέρει οτι έφυγε στις 31 του μηνα οπότε εχουμε δρόμο ακόμα...

Προορισμό μου εχει κανονικά GR

Xiaomi Mi10/128

Στις 19 Ιαν. το πήρα εγώ το tracking num αναφέρει οτι έφυγε στις 31 του μηνα οπότε εχουμε δρόμο ακόμα...

Προορισμό μου εχει κανονικά GR

Αν σου δωσαν tracking στις 19 λογικα ειναι στο δρομο,μεχρι τις 27 που αρχισαν οι αργιες μαλλον ειχε ηδη φυγει.Αν θες δοκιμασε και εδω να δεις λεπτομεριες(λογικα με singpost το στειλαν) .

http://en.4px.com/

Εμενα μου δωσαν στις 16 και 20 ειχε φυγει,εχω μια ελπιζα οτι αυριο θα μου γραψει οτι εφτασε ελλαδα αλλα...

Αν σου δωσαν tracking στις 19 λογικα ειναι στο δρομο,μεχρι τις 27 που αρχισαν οι αργιες μαλλον ειχε ηδη φυγει.Αν θες δοκιμασε και εδω να δεις λεπτομεριες(λογικα με singpost το στειλαν) .

http://en.4px.com/

Εμενα μου δωσαν στις 16 και 20 ειχε φυγει,εχω μια ελπιζα οτι αυριο θα μου γραψει οτι εφτασε ελλαδα αλλα...

Ναι πράγματι στο δρόμο ειναι με Singpost το εχει στείλει ας κάνουμε υπομονή :O

Xiaomi Mi10/128

Ναι πράγματι στο δρόμο ειναι με Singpost το εχει στείλει ας κάνουμε υπομονή :O

Μια χαρα τοτε,ελπιζω να εισαι ποιο τυχερος απο εμενα και να το παραλαβεις σε κανα 10ημερο.

Και στο GPS ένα test παρακαλώ

αριστο το δικο μου σε πλοηγηση:)

καλο,οθονη σαν του gs2,το εμπειρο

ματι βλεπει την αναλυση ,αλλα ΑΠΟΔΕΚΤΟΤΑΤΟ

κανεις μα κανεις δεν καταλαβε οτι ειναι μουφα:wacko:

καλη κατασκευη,πολυυυ μικρες ατελειες;,

φωτο πλ μετριες,4 mp ειναι που το τρεξα σε antutu κλπ

επιδοσεις με 6572 λογικα ολα.

ικανοποιημενος:),μπαταρια χαλια σαν του 5s..:)

χμ αυταααα,

α εγω ειμαι ευαισθητουλης κ με ψηνει λιγο με το σαρ του,

αλλα δεν ειμαι αντικειμενικος,αφου οποιοδηποτε

κινητο με πανω απο 0,8 περιπου

με ενοχλα:)

σαν κατι σονυ που εκπεμπανε 1-1,2 που ειχα παλια,

μεπιανε πονοκεφαλος:O

ταινιουλα ειδα με bsplayer χε:p

ολα τρεχουνε σωστα,με πλ μικρο λαγκ του 6572,αποδεκτοτατο..

βαλτε κ button savior ρε παιδια ,γιατι με ενα μονο κουμπι απαλευτο,

ενω με την εφαρμογη αυτη ΟΛΑ ΤΖΕΤ:D

ΘΑ χαρειτε να μαθετε πως ρυθμιζοντας το cleanmaster

να καθαριζει καθε φορα που σβηνεις οθονη,την ραμ,

στο 80 τα εκατο το εβαλα το οριο,ε ετσο ρολαρει ΠΟΛΥ σωστα,

σαν jiayu g3 ας πουμε..

αν δεν ειχε σαρ θα το κρατουσα κανα 2 μερες ακομα να γελαω,σε καμμια βολτα..

εντυπωσιακο αντιγραφο σε ολα του..

αλλα ουτε στιγμη μην πιστεψε τε οτι ειναι κατι παραπανω απο ενα 4ιντσο,6572,1gbram,μετριοτατη

μπαταρια,σωστοοοο gps,ζεστουλι σαρ και μεεεετριες φωτο,εκει προδιδεται..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Πολυ ωραια και αναλυτικη παρουσιαση της εμπειριας σου με το τηλεφωνο,

Σε ευχαριστουμε πολυ.

Μηπως μπορεις να μου πεις ποσες μερες εκανε να σου ερθει(απο την ημερα που εκανες την παραγγελια μεχρι την ημερα που το πειρες στα χερια σου);

εντυπωσιακο αντιγραφο σε ολα του.

Καλοδουλευτο να πεις στην γυναικα :)

Απο οτι βλεπω το ψυρισες κανονικα.....Ειχα σε κατι αδικο απο αυτα που εγραψα οτι ριναι αξιοτατος κλωνος και δεν το παιρνεις με τιποτα χαμπαρι?:lol:

Νονιζω τα παρααξιζει λογο design και ομορφιας το 80 κατι ευρα!:cool:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Πολυ ωραια και αναλυτικη παρουσιαση της εμπειριας σου με το τηλεφωνο,

Σε ευχαριστουμε πολυ.

Μηπως μπορεις να μου πεις ποσες μερες εκανε να σου ερθει(απο την ημερα που εκανες την παραγγελια μεχρι την ημερα που το πειρες στα χερια σου);

κανει 2 μερες να ποσταρει ,3 μερες να πεταξει προς ελλαδα.7-9 πεταει,1-2 απο ελτα να σου ρθει,

γενικα στα γραψα να σαι μεσα.:)

τωρα τα σκ και οι αργιες σε καθυστερανε κιαλλο

Καλοδουλευτο να πεις στην γυναικα

Απο οτι βλεπω το ψυρισες κανονικα.....Ειχα σε κατι αδικο απο αυτα που εγραψα οτι ριναι αξιοτατος κλωνος και δεν το παιρνεις με τιποτα χαμπαρι?

Νονιζω τα παρααξιζει λογο design και ομορφιας το 80 κατι ευρα

εισαι βασιλιας βασιλη,:),με υπερεφτιαξες..πλ καλη αγορα μας εδειξες!!!προσεγμενο σε ολα!

τελος η μιρλα απο γυναικοκοριτσα:p

ήδη θα ρίξω 1 παραγγελια,πιθανως κ ακομα 2 απο 5 του μηνα που ανοιγουνε καταστηματα οι κινεζοι..

οσες κοριτσοαιφονοκαμμενες της οικογενειας το επεξεργαζονται ,μου λενε θα σου πουμε ποτε να μας παραγγειλεις κιεμας:rolleyes::lol:

παντως στην καφετερια το κοιτουσαν που ναι χρυσουλι-ομορφουλι..ειμαι κι εγω μου φαινεται γουοναμπι..:p

mhama 0,8 υποτιθεται παιζουν τα mtk

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

παιδια θελω να το παραγκειλω από το fastcardtech.com αλλα δεχεται αποστολή μονο με Registered Airmail Service και ζηταει επιπλέον 18 ευρω .και εσεις με τον ιδιο τροπο το παραγκειλατε?δεν εχει Free shiping?

παιδια θελω να το παραγκειλω από το fastcardtech.com αλλα δεχεται αποστολή μονο με Registered Airmail Service και ζηταει επιπλέον 18 ευρω .και εσεις με τον ιδιο τροπο το παραγκειλατε?δεν εχει Free shiping?

Επελεξε σαν τροπο αποστολης το registered airmail και επειδη το κινητο εχει free shipping αν δεις στο καταστημα,δεν θα σε χρεωσει μεταφορικα απλα πρεπει να βαλεις αυτο ως τροπο αποστολης.

Επελεξε το και παρατηρησε κατω το συνολικο ποσο.

παιδια το παραγκειλα και εγω τωρα !πιστευω αξιζει τα λεφτα του!!σε καποιον που ηρθε μπορει να μου πει ποσες μερες εκανε περι

που να ερθει!!!

παιδια το παραγκειλα και εγω τωρα !πιστευω αξιζει τα λεφτα του!!σε καποιον που ηρθε μπορει να μου πει ποσες μερες εκανε περι

που να ερθει!!!

Το γραφει 3-4 ποστ ποιο πανω ο φιλος οτι εκανε 22 μερες συνολικα.

Εμενα ομως ακομα ερχεται και εχω περασει τις 22.

χρονη με ΕΜS κ συ;; εργασιμες εννοεις η συνολικα;;

Με sg..δεν μου εχει ξανατυχει 8 μερες συνολικα..

Παίζονται πολλα με τις αποστολές τις περισσότερες φορές το θεμα με τις καθυστερήσεις εχει να κανει με τα τελωνεία ασε που μερικά δέματα τα ανοίγουν...
Xiaomi Mi10/128

Το fastcardtech ισως να λειτουργει απο σημερα γιατι το πρωι μου απαντησαν σε μειλ που τους εστειλα,μπορει να ανοιξαν ποιο νωρις οποτε αν εισαι τυχερος ισως Δευτερα να φυγει.

Μονο εγω ρε γ@...ο βρεθηκα να ειμαι ατυχος και να μη μπορω να βγαλω ακρη τι γινεται.

Το fastcardtech ισως να λειτουργει απο σημερα γιατι το πρωι μου απαντησαν σε μειλ που τους εστειλα,μπορει να ανοιξαν ποιο νωρις οποτε αν εισαι τυχερος ισως Δευτερα να φυγει.

Μονο εγω ρε γ@...ο βρεθηκα να ειμαι ατυχος και να μη μπορω να βγαλω ακρη τι γινεται.

Τι προβλημα φιλε kss?

Τι προβλημα φιλε kss?

Περιλειπτικα εχω παραγγειλει απο τις 14 Ιαν. και ακομα δεν εχω παραλαβει συν οτι δεν εχω καμια ενημερωση απο το τρακινγκ.

Για περισσοτερα καλητερα διαβασε το ποστ μου εδω για να μη βγαινουμε οφ τοπικ(σελ.70 ποστ 1046).

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=70