P_papadis Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Στην cm12.1 βγήκε stable έκδοση η ακόμα παλεύουν με τις Beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Στην cm12.1 βγήκε stable έκδοση η ακόμα παλεύουν με τις Beta Παλεύουν με τις beta... Φτάσαμε στην beta 13... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 παιδια μετα απο επιστροφη απο κινα το τηλ μου εχει την 4.4.2 κ δεν ειναι root γιατι αυτο? σηνηθως τα στελνουν root κ τωρα μπορω να γυρισω 4.2.2? με το πρωτο οδηγο το root genius δεν υποστηριζεται μου λεει το τηλ :( Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Παλεύουν με τις beta... Φτάσαμε στην beta 13... Έχεις μείνει πίσω. στην 14 έχουν φτάσει :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnevd Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας!! Επειδή δεν το κατέχω και με ενδιαφέρουν κάποια από τα "χρήσιμα" που αναφέρονται στο πρώτο post, υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει τις γνώσεις και μπορεί να αναλάβει την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας!! Επειδή δεν το κατέχω και με ενδιαφέρουν κάποια από τα "χρήσιμα" που αναφέρονται στο πρώτο post, υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει τις γνώσεις και μπορεί να αναλάβει την αναβάθμιση; Αν είμαστε κοντά πολύ ευχαρίστως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλημέρα παιδιά. Απο την μέρα που αγορασα το κινητό δεν μπορω να κλειδωσω δορυφόρους. Οτι και να εκανα οτι πρόγραμμα και να πέρασα τα ίδια. Γυρνάει συνέχεια αλλά δεν κλειδώνει δορυφορους. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnevd Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Αν είμαστε κοντά πολύ ευχαρίστως... Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Γραψε σε ποια περιοχη εισαι, μπορει να μενει καποιος κοντα σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας!! Επειδή δεν το κατέχω και με ενδιαφέρουν κάποια από τα "χρήσιμα" που αναφέρονται στο πρώτο post, υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει τις γνώσεις και μπορεί να αναλάβει την αναβάθμιση; Σε ποιο σημειο στον χαρτη βρισκεσαι? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά. Απο την μέρα που αγορασα το κινητό δεν μπορω να κλειδωσω δορυφόρους. Οτι και να εκανα οτι πρόγραμμα και να πέρασα τα ίδια. Γυρνάει συνέχεια αλλά δεν κλειδώνει δορυφορους. Μαλλον πας για καινουρια ρομ....τις περισσοτερες φορες αυτη ειναι η λυση αλλιως κανε factory reset.....ποια ρομ φοραει η συσκευη σου? Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnevd Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Γραψε σε ποια περιοχη εισαι, μπορει να μενει καποιος κοντα σου :) Sorry, έχετε δίκιο. Μεταμόρφωση Αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί συσκευή 4G δίκαρτη στην ποιότητα του Κ910 χωρίς να χρειαστεί να βάλω σε υποθήκη το σπίτι μου? Είμαι λίγο off topic αλλά το μόνο πού βρίσκω είναι το lenovo vibe X2 (μικρή μπαταρία 2.300mAh, κακή ποιότητα ήχου στην έξοδο ακουστικών) και το νέο K3 Note . Μόλις είδα οτι θα εμφανιστεί δίκαρτο το Oppo R7 https://iguru.gr/2015/05/20/47404/oppo-r7-and-r7-plus/ Αλλά θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο για να το πληρώσουμε...(Η συσκευή Οppo R7 θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 400) δολαρίων) Edited May 22, 2015 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί συσκευή 4G δίκαρτη στην ποιότητα του Κ910 χωρίς να χρειαστεί να βάλω σε υποθήκη το σπίτι μου? Είμαι λίγο off topic αλλά το μόνο πού βρίσκω είναι το lenovo vibe X2 (μικρή μπαταρία 2.300mAh, κακή ποιότητα ήχου στην έξοδο ακουστικών) και το νέο K3 Note . Μάλλον ψάχνεις κάτι που δεν υπάρχει. Μπορείς να πας σε jiaygu s3 που είναι δίκαρτο 4G με πάνω κάτω ίδια specs και καλή κάμερα αλλά όχι ίδια ποιότητα και στηβαροτιτα. Μετά είναι το z2 Pro ακριβό και τεράστιο για τους περισσότερους. Τέλος περιμένεις κανένα 6μηνο για το lenovo z3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί συσκευή 4G δίκαρτη στην ποιότητα του Κ910 χωρίς να χρειαστεί να βάλω σε υποθήκη το σπίτι μου? Είμαι λίγο off topic αλλά το μόνο πού βρίσκω είναι το lenovo vibe X2 (μικρή μπαταρία 2.300mAh, κακή ποιότητα ήχου στην έξοδο ακουστικών) και το νέο K3 Note . Μόλις είδα οτι θα εμφανιστεί δίκαρτο το Oppo R7 https://iguru.gr/2015/05/20/47404/oppo-r7-and-r7-plus/ Αλλά θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο για να το πληρώσουμε...(Η συσκευή Οppo R7 θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 400) δολαρίων) Δες εδω μολις κυκλοφορισε...http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Elephone-P7000-5-5-FHD-Screen-4G-LTE-Cell-Phone-MTK6752-64bit-Octa-Core/32267674039.html Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghoul Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΠΑΛΙ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΒΓΑΖΗ ΣΑΝ QHSUSB_BULK ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ 4 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΧΩ WINDOWS 8.1. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. PLAAAASSS HEEEEEEELP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΠΑΛΙ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΒΓΑΖΗ ΣΑΝ QHSUSB_BULK ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ 4 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΧΩ WINDOWS 8.1. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. PLAAAASSS HEEEEEEELP. Βαλτο στον υπολογιστη αν το βλεπει σαν QHSUSB_BULK ακομα κατι γινεται, και επανερχετε αν οχι τοτε η συσκευη σου πολυ λυπαμαι ειναι σε HARD BRICK κατασταση...παντως δοκιμασε και τα εξης 1.παρατεταμενο πατημα το power of on εκανες?...... 2.recovery μπαινει να κανεις factory reset? 3. δοκιμασε να μπεις στις επιλογες για να επαναφερεις με otg to sd fuse... 4.αν δεν μπαινεις πουθενα βαλτο στον υπολογιστη να δεις αν το βλεπει στην διαχειρηση συσκευων ως QHSUSB_BULK.... Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghoul Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΗ 4 ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΥ ΘΕΛΟΥΝ FORMAT. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης απαγορεύεται η γραφή sms. Edited May 23, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΗ 4 ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΥ ΘΕΛΟΥΝ FORMAT. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/android/general/tutorial-how-to-unbrick-tou-lenovo-k910-t2893932 Αναλυτικος οδηγος για να επαναφερεις την συσκευη......αλλιως το φερνεις στο Λαγονησι χωρις να υποσχομαι πολλα...ξαναλεω αν ο υπολογιστης σου το βλεπει ως QHSUSB_BULK υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το φτιαξουμε...το δικο μου το επανεφερα απο αυτη την κατασταση... περισσοτερα με πμ να μην κουραζουμε το νημα λεγοντας τα ιδια... Edited May 23, 2015 by navi55 Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghoul Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟ QPST ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ 7,8 ΚΑΙ 9. ΤΙ ΕΝΝΟΩ At this time your PC no longer sees your phone at COM Port but it had changed to Lenovo USB something. Connect your phone to PC through USB extention cable again with the right key combination ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧIΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ COM Right after you inser USB cable start pressing ENTER key on your PC like a maniac. This is the secret. You had to click it at the right time in order eMMC Software Download starts the download process. --- Again. This is the most stressful step of all of this. Try not to brake your PC and in an act of despair don't crash your phone against the wall --- In order to do the above i had to wipe all my PC after spend an entire month without results If you received any message regarding your disks or format choose NO or CANCEL Finally you've made it, let's go further ΤΗ ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΕΧΩ WINDOWS 8.1 ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης απαγορεύεται η γραφή sms. Edited May 23, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟ QPST ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ 7,8 ΚΑΙ 9. ΤΙ ΕΝΝΟΩ At this time your PC no longer sees your phone at COM Port but it had changed to Lenovo USB something. Connect your phone to PC through USB extention cable again with the right key combination ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧIΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ COM Right after you inser USB cable start pressing ENTER key on your PC like a maniac. This is the secret. You had to click it at the right time in order eMMC Software Download starts the download process. --- Again. This is the most stressful step of all of this. Try not to brake your PC and in an act of despair don't crash your phone against the wall --- In order to do the above i had to wipe all my PC after spend an entire month without results If you received any message regarding your disks or format choose NO or CANCEL Finally you've made it, let's go further ΤΗ ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΕΧΩ WINDOWS 8.1 ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ? Ναι ειναι αληθεια πως τα xp συνεργαζονται καλυτερα μην το βαζεις κατω εισαι σε καλο δρομο συνεχισε τις προσπαθειες ξανα και ξανα..αν βρεις κανα pc με xp δοκιμασε ξανα....ακολουθα τον οδηγο κατα γραμμα... Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 η καμερα της lenovo στην 12.1 cyanogemmod μπορω να την εγκαταστησω η ειναι μονο για την 11 παιδια? ευχαριστω Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 η καμερα της lenovo στην 12.1 cyanogemmod μπορω να την εγκαταστησω η ειναι μονο για την 11 παιδια? ευχαριστω λειτουργεί κανονικά.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Κάποιος που να έβαλε την cm12 και να είναι ευχαριστημένος υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν νομίζω. Όσοι την έβαλαν γύρισαν πάλι πίσω σε cm11 γιατί είναι ακόμα σε beta έκδοση και υπάρχουν πολλά bugs. Πάντως εαν δεν υπάρξει κάποια stable έκδοση δεν νομίζω να τολμήσει κανείς να την περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 την εχω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα παιδια την 12 Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts