gas_leon01 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 το ΟΤΑ τι ειναι;; εγω μπηκα απο το system update και μου λεει οτι δν υπαρχει αλλη εκδοση χρησιμοποιω την 1427. Αναβαθμιση απευθειας μεσω του κινητου. Over The Air (OTA). Αν η ρομ που φορας ειναι custom δεν κανει update. Περασε μια official με τον τροπο που αναγραφεται στην 1η σελιδα. Βαλε απευεθιας αν ειναι την 1447. Η αν θες custom δοκιμασε την 1443 του χαραλαμπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά μια ερώτηση.Μόλις μου ήρθε το τηλ.ξεκίνησα τον οδηγό έβαλα drivers,adb κτλ.Έφτασα μέχρι το σημείο που λέει οτι βάζουμε την ROM κ μετά κάνουμε wipe data factory reset.Έβαλα την 1447_ST από το site της vibeui.Έκανα factory reset κ μετά πάω να κάνω την διαδικασία που λεει για install zip from sideload για το SU κ δεν μου το περνάει εκεί.Κ δεν έχω recovery.Έχω της lenovo.To τηλ ανοίγει κανονικά στην ROM 1447.Πως κάνω τώρα root κ πως να βάλω gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μου ηρθε και μενα το κινητο απο minideal , παραγγελια στις 17-11 και το παρελαβα στις 12-12. Rooted και 4.2. Δωρο θηκη και screen protector, ξεχασανε μα βαλουνε charger adapter. Δεν εχω εντοπισει κατι να με ενοχλει ιδιαιτερα για να προβω σε αναβαθμιση rom, τα ελληνικα στις ειδοποιησεις ειναι λιγο κουκουρουκου αλλα μπορω να συμβιβαστω. Γενικα πολυ καλες εντυπωσεις απο οθονη, μπαταρια, gps. Φορτιζει πολυ γρηγορα, locka-ρει αστραπιαια. Με προβληματιζει λιγο η sim της wind που εχω βαλει στο slot του 3g που δεν εχει τοσο καλο σημα οσο ειχα με προηγουμενο κινητο. Αμα την βαλω στο αλλο slot μπορω να εχω 3g; Με το zp998 που ειχα πριν και ειχα δει παρομοιο θεματακι με το σημα εκανα swap τις καρτες και εστρωσε. Μου εδινε την επιλογη να διαλεξω σε ποια καρτα να δωσει 3g συνδεση. Μετα απο δοκιμες, οποια sim και να βαλω στην πρωτη υποδοχη δεν εχω τοσο καλο σημα κινητης οσο θα επρεπε, εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο; μεσα στο σπιτι μου δειχνει 1-2 μπαρες ενω κανονικα θα επρεπε 3-4, βεβαια δεν παρατηρησα προβλημα στις συνομιλιες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά μια ερώτηση.Μόλις μου ήρθε το τηλ.ξεκίνησα τον οδηγό έβαλα drivers,adb κτλ.Έφτασα μέχρι το σημείο που λέει οτι βάζουμε την ROM κ μετά κάνουμε wipe data factory reset.Έβαλα την 1447_ST από το site της vibeui.Έκανα factory reset κ μετά πάω να κάνω την διαδικασία που λεει για install zip from sideload για το SU κ δεν μου το περνάει εκεί.Κ δεν έχω recovery.Έχω της lenovo.To τηλ ανοίγει κανονικά στην ROM 1447.Πως κάνω τώρα root κ πως να βάλω gapps? Aν δεις στις πιο πίσω σελίδες είχα κι εγώ το ιδιο πρόβλημα. Στο command promt δεν έβλεπε συνδεδεμένη συσκευή οπότε ακολούθησα τον οδηγό του πρώτου ποστ με το root genius για root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Aν δεις στις πιο πίσω σελίδες είχα κι εγώ το ιδιο πρόβλημα. Στο command promt δεν έβλεπε συνδεδεμένη συσκευή οπότε ακολούθησα τον οδηγό του πρώτου ποστ με το root genius για root. Ναι το διάβασα.K εμένα το ίδιο.Δεν την βλέπει συνδεδεμένη.Θα το κάνω root με το root genius.Gapps πως θα βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αναβαθμιση απευθειας μεσω του κινητου. Over The Air (OTA). Αν η ρομ που φορας ειναι custom δεν κανει update. Περασε μια official με τον τροπο που αναγραφεται στην 1η σελιδα. Βαλε απευεθιας αν ειναι την 1447. Η αν θες custom δοκιμασε την 1443 του χαραλαμπη. το κινιτο ετσι ηρθε δεν το εχω πειραξει σκεφτομαι να μην κανω αναβαθμιση με official αλλα θα ηθελα να βαλω αλλη ρομ την 1447 που λενε ολοι αλλα διαβασα τον οδηγο και μπορω να πω πως ψιλοχαθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ναι το διάβασα.K εμένα το ίδιο.Δεν την βλέπει συνδεδεμένη.Θα το κάνω root με το root genius.Gapps πως θα βάλω? Είσαι σίγουρος ότι δε τα έχει ενσωματωμένα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Είσαι σίγουρος ότι δε τα έχει ενσωματωμένα; Ναι.Έβαλα την 1447 από το vibeui.Όχι του χαραλάμπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasleon01 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 το κινιτο ετσι ηρθε δεν το εχω πειραξει σκεφτομαι να μην κανω αναβαθμιση με official αλλα θα ηθελα να βαλω αλλη ρομ την 1447 που λενε ολοι αλλα διαβασα τον οδηγο και μπορω να πω πως ψιλοχαθηκα... αν ακολουθήσεις τα βήματα είναι πολύ απλό. τα γράφει αναλυτικά στο πρώτο ποστ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι.Έβαλα την 1447 από το vibeui.Όχι του χαραλάμπη η συγκεκριμενη ρομ δεν ρουταρεται ακομη. και εγω αυτην εχω. δοκιμασα πολλες φορες με το rootgenius αλλα τιποτα. google apps θα περασεις με το gsmtool. ειναι εφαρμογη. το εγκαθιστας στο τηλεφωνο και μεσα απο αυτην περνας googleplay. κανεις επανεκινηση και εισαι οκ ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν ακολουθήσεις τα βήματα είναι πολύ απλό. τα γράφει αναλυτικά στο πρώτο ποστ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η συγκεκριμενη ρομ δεν ρουταρεται ακομη. και εγω αυτην εχω. δοκιμασα πολλες φορες με το rootgenius αλλα τιποτα. google apps θα περασεις με το gsmtool. ειναι εφαρμογη. το εγκαθιστας στο τηλεφωνο και μεσα απο αυτην περνας googleplay. κανεις επανεκινηση και εισαι οκ δες εδω http://forum.xda-developers.com/android/development/lenovo-k910-tools-one-t2887839 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 αν ακολουθήσεις τα βήματα είναι πολύ απλό. τα γράφει αναλυτικά στο πρώτο ποστ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η συγκεκριμενη ρομ δεν ρουταρεται ακομη. και εγω αυτην εχω. δοκιμασα πολλες φορες με το rootgenius αλλα τιποτα. google apps θα περασεις με το gsmtool. ειναι εφαρμογη. το εγκαθιστας στο τηλεφωνο και μεσα απο αυτην περνας googleplay. κανεις επανεκινηση και εισαι οκ ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες εδω http://forum.xda-developers.com/android/development/lenovo-k910-tools-one-t2887839 Μέσα από την εφαρμογή gsm tool δηλαδή φορτώνω το zip των gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 akolouthw ta vhmata pou leei o aloialone alla mou grafei se ena shmeio downloading 'boot.img...ok 0,406s...booting...failed(remote:locked)....finished .ksereis kaneis ti mporw na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 akolouthw ta vhmata pou leei o aloialone alla mou grafei se ena shmeio downloading 'boot.img...ok 0,406s...booting...failed(remote:locked)....finished .ksereis kaneis ti mporw na kanw? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ custom recovery ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ LENOVO ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ POWER ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ REBOOT ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..Το γραφει απο κατω ξαναπροσπαθησε απο την αρχη κοιτα να εχεις περασει σωστα τους drivers...!!! Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 to ksanakana k egine alla svhnei tok inhto k sto pc mou vgazei ena soro diskous k leei diamorfosh.. auto to zip sto kin den prepei na ginei??pffff kanas salonikios na to kanei gt tha to spasw k einai krima... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 αν ακολουθήσεις τα βήματα είναι πολύ απλό. τα γράφει αναλυτικά στο πρώτο ποστ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η συγκεκριμενη ρομ δεν ρουταρεται ακομη. και εγω αυτην εχω. δοκιμασα πολλες φορες με το rootgenius αλλα τιποτα. google apps θα περασεις με το gsmtool. ειναι εφαρμογη. το εγκαθιστας στο τηλεφωνο και μεσα απο αυτην περνας googleplay. κανεις επανεκινηση και εισαι οκ ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ά δες εδω http://forum.xda-developers.com/android/development/lenovo-k910-tools-one-t2887839 Φίλε σε ευχαριστώ.Έβαλα gapps με το gms tool.Έκανα κ root με το root genius κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 to ksanakana k egine alla svhnei tok inhto k sto pc mou vgazei ena soro diskous k leei diamorfosh.. auto to zip sto kin den prepei na ginei??pffff kanas salonikios na to kanei gt tha to spasw k einai krima... Καταρχην προσπαθησε να γραφεις Ελληνικα γιατι μου βγηκαν τα ματια να σε διαβασω... Αυτα τα πραγματα θελουν ηρεμια και να εισαι σχετικος... Πες μας σε ποια κατασταση βρισκεται η συσκευη...κολλησε καπου? τι ακριβως συμβαινει? ποια ρομ φοραει...και ποια θελεις να περασεις...δωσε μας πληροφοριες... Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_iac Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 παιδια εχω το Κ910 απο τον αυγουστο,ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,φοραει την τελευταια ρομ τωρα 1447 του εχω κανει update εχει αγγλικα και κινεζικα αλλα δεν με πειραζει,το μονο που δεν ξερω ειναι βγαζει μια φατσουλα πανω δεξια :) αυτην διπλα απο το ξυπνητηρι για λιγα δευτερολεπτα και δεν ξερω τι ειναι,μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι??ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 to ksanakana k egine alla svhnei tok inhto k sto pc mou vgazei ena soro diskous k leei diamorfosh.. auto to zip sto kin den prepei na ginei??pffff kanas salonikios na to kanei gt tha to spasw k einai krima... Κάτι κάνεις λάθος. Το αρχείο .img που βάζεις μέσα στο φάκελο του adb στο pc πρέπει να είναι αυτούσιο .img και όχι extracted τα αρχεία του. Επιπλέον το αρχείο img πρέπει να έχει την ίδια ονομασία με αυτή που δίνεις στις εντολές. Στην εντολή ''fastboot boot recovery.img'' δηλαδή το αρχείο πρέπει να χει την ονομασία recovery. Εννοείται φυσικά ότι το κινητό έχει μπαταρία και δε το χεις με 10% ας πούμε. Επίσης με ποια windows είσαι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_iac Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 συγνωμη και κατι που ξεχασα,θα βγει νεα εφαρμογη για multiwindows στην official rom στην 1451???και κατι αλλο η εφαρμογη vodafone gr δεν εγκαθιστατε λεει οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το τηλεφωνο,ευχαριστω και παλι :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 εκανα αναβαθμιση το κινητο απο το lenovo suite και περαστηκε μεσα η 4.4.2 χωρις ελληνικα και play store φυσικα απο εξω το πηρα..δεν εβαζα την καταληξη σωστα στο recovery θα προσπαθησω και θα σας ενημερωσω sorry για τα αγγλικα τσαρλαμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ta win 8.1 εχω.το κανω οπως πρεπει..κλεινει μετα το fastboot και δεν ξανανοιγει.και μου βγαζει παλι τους δισκους στο pc και λεει για διαμορφωση.δεν ξερω τι μπορει να κανω λαθος.το 1443 προσπαθω να περασω.δοκιμασα και με gapps και χωρις gapps επειδη εχς ηδη τωρα την 4.4.2.εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 εκανα αναβαθμιση το κινητο απο το lenovo suite και περαστηκε μεσα η 4.4.2 χωρις ελληνικα και play store φυσικα απο εξω το πηρα..δεν εβαζα την καταληξη σωστα στο recovery θα προσπαθησω και θα σας ενημερωσω sorry για τα αγγλικα τσαρλαμ Οπως εισαι με την oficial που εχεις, κανε τη συσκευη root, με to root genius και περνα την twrp με τον οδηγο στο πρωτο post του forum.. Μετα ειναι ευκολο να περασεις οποια ρομ του Χαραλαμπη θελεις η οποια ειναι με Ελληνικα και play store...και το σημαντικοτερο για μενα χωρις κινεζικα προγραμματα... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ta win 8.1 εχω.το κανω οπως πρεπει..κλεινει μετα το fastboot και δεν ξανανοιγει.και μου βγαζει παλι τους δισκους στο pc και λεει για διαμορφωση.δεν ξερω τι μπορει να κανω λαθος.το 1443 προσπαθω να περασω.δοκιμασα και με gapps και χωρις gapps επειδη εχς ηδη τωρα την 4.4.2.εχει κανεις καμια ιδεα? οπως εγραψα και πριν ....για να αποφυγεις το προβλημα με τα win 8 κανε αυτο που σου εγραψα!!!!!! 5 λεπτα και εισαι ετοιμος....!!!!! Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 θα κανω αυτο απλα να μου πεις που βρισκω τις rom του χαραλαμπη και το link για το rootgenius ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 εκανα αναβαθμιση το κινητο απο το lenovo suite και περαστηκε μεσα η 4.4.2 χωρις ελληνικα και play store φυσικα απο εξω το πηρα..δεν εβαζα την καταληξη σωστα στο recovery θα προσπαθησω και θα σας ενημερωσω sorry για τα αγγλικα τσαρλαμ Εχε υπ οψιν οτι αδικα προσπαθεις να περασεις 4.4.2 ρομ...σε ηδη υπαρχουσα 4.4.2....αυτο δεν γινεται με τιποτα γιατι ειναι κλειδωμενος ο bootloader....για να δουλεψει ο οδηγος του aloialone πρεπει να γυρησεις στην 4.2.2 και μετα να κανεις ολα οσα προσπαθεις τοση ωρα, κανε αυτο που εγραψα πιο πανω...!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα κανω αυτο απλα να μου πεις που βρισκω τις rom του χαραλαμπη και το link για το rootgenius ευχαριστω! http://www.needrom.com/download/lenovo-k910-4-4-2-vibeui-2-0-multilang-gapps/ http://www.shuame.com/en/root/ Με πμ τον κωδικο Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Για να περάσεις 4.4.2 σε 4.4.2 πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις twrp... Και μετά να την φλασαρεις από εκεί μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilixristos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 εχει κανεις ιδεα πως μπορω να κανω στην γραμμη ειδοποιησεων να φαινοντε ολα τα γρμματα κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts