Jump to content

Πρόβλημα με video XviD

ariadgr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να ανοίξω ένα video avi με συμπίεση XviD που κατέβασα, αλλά όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ (Windows Media Player, Avi Preview, Media Player Classic) δεν μπορούν να το ανοίξουν (βγάζουν σφάλμα).

Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει το XviD codec από το Kazaa Lite codec pack.

Κάνω κάτι λάθος;

mporei to provlima na einai to idio to file....
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Dont forget windvd :p
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Katebase to G-Spot apo

http://www.headbands.com/gspot/download.html

pou kanei ena swro pragmata pou tha se boithisoun na entopiseis pou einai to problima

Anaforika apo to site:

● Establishes what video codecs (audio and video) are required to play an AVI file.

● Determines whether these codecs are installed on your system.

● Isolates problems associated with these codecs.

Filika

V.

Opinions are like assholes.... everybody has one!

Εκτός κι αν είναι πρόβλημα του ίδιου του αρχείου βίντεο, αν κατεβάσεις το ffdshow codec θα είσαι ΟΚ.

• 3 weeks later...

Έχω μπροστά μου το γνήσιο dvd του Γ.Κότσιρα (όχι σπασμένο κλπ). Σε σύστημα Windows XP παίζει μια χαρά. Σε WIN2K όχι.

Το PowerDVD δεν το αναπαράγει. Το dvd απ ότι βλέπω, έχει VOB αρχεία.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ??? (τα νεύρα μου). Ξέρει κανείς?

Don't criticize... what you can't understand...!

να πω και εγω τον πονο μου? κατεβασα μια ταινια σε .rar format. οτν την εκανα unrar μου βγαζει ενα αρχειο με καταληξη .mkv, κανω λοιπον μια αναζητηση στο google και κατεβαζω το codec που λεει οτι θελει ( Lazy Man's MKV - πρωτη φορα το ακουω ) αλλα μου παιζει μονο ηχο , εικονα τιποτα. εχει κανεις καμια ιδεα?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

mkv είναι ένας container όπως είναι το avi. Λέγεται Matroska και δίνει πολλές περισσότερες δυνατότητες από το avi. Το βίντεο μπορεί να είναι κωδικοποιημένο σε πολλές μορφές (DivX, XviD κλπ).

Για να τα αναπαράγεις στο PC σου θα χρειαστείς το splitter της Matroska. Το κατεβάζεις από εδώ: http://packs.matroska.org/

Επίσης θα χρειαστείς τον codec για τον ήχο και την εικόνα, κατέβασε το ffdshow που αποκωδικοποιεί πολλές μορφές βίντεο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (17 Σεπ. 2004 , 20:42)

Άλλα DVD ανοίγει το 2000;

Παίδες. Κατέβασα το Media Player Classic (version 6.4.8.2) το οποίο ούτε καν χρειάζετε εγκατάσταση...... και έπαιξε μια χαρά.

Μικρό προγραμματάκι αλλά θαυματουργό. :)

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (18 Σεπ. 2004 , 00:23)

mkv είναι ένας container όπως είναι το avi. Λέγεται Matroska και δίνει πολλές περισσότερες δυνατότητες από το avi. Το βίντεο μπορεί να είναι κωδικοποιημένο σε πολλές μορφές (DivX, XviD κλπ).

Για να τα αναπαράγεις στο PC σου θα χρειαστείς το splitter της Matroska. Το κατεβάζεις από εδώ: http://packs.matroska.org/

Επίσης θα χρειαστείς τον codec για τον ήχο και την εικόνα, κατέβασε το ffdshow που αποκωδικοποιεί πολλές μορφές βίντεο.

εκανα οτι μου ειπες αλλα τζιφος, οταν ανοιγω την ταινια με το Media Player Classic μου βγαζει οτι δεν μπορει να βρει το codec, και με κλικ στο "look for codecs on the net" μου βγαζει αυτο - Fourcc: RV40

Sorry, we couldn't find any codec with that guid in our database, the good news is that we will investigate your submission and probably add it later.

καμια ιδεα? ( οχι τιποτα αλλο με εχουν φαει τα παιδια να δουνε την ταινια :p )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (19 Σεπ. 2004 , 11:18)

εκανα οτι μου ειπες αλλα τζιφος, οταν ανοιγω την ταινια με το Media Player Classic μου βγαζει οτι δεν μπορει να βρει το codec, και με κλικ στο "look for codecs on the net" μου βγαζει αυτο - Fourcc: RV40

Sorry, we couldn't find any codec with that guid in our database, the good news is that we will investigate your submission and probably add it later.

καμια ιδεα? ( οχι τιποτα αλλο με εχουν φαει τα παιδια να δουνε την ταινια :p )

Δεν έχεις τον Real Video Codec. Θα σου έλεγα να κατεβάσεις τον Real 10 αλλά μπορείς να κατεβάσεις και μόνο το codec, και συγκεκριμένα το Real Alternative Codec.

εγινε!!! thank you ματι ;)