Jump to content

Dell Venue Pro 8

GaleaNatur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i40.tinypic.com/20gxkb7.jpg

Detailed Specs(από theverge.com)

HARDWARE

Height 8.5 inches Width 5.12 inches Thickness .35 inches Weight .87 pounds

Color Black, Black / Red

Speakers Mono

DISPLAY

Screen size (diagonal) 8 inches Technology IPS LCD

Resolution 1280 x 800

PPI 189

Touchscreen type Capacitive

Multitouch Yes

SOFTWARE

Operating system Windows 8

Launch OS version 8.1

PROCESSOR

CPU brand Intel

CPU family Bay Trail

CPU model Atom Z3740D

Clock speed 1.8 GHz

Cores 4

GPU

Brand Intel Model Gen 7 Graphics

MEMORY

RAM size 2 GB ,RAM type DDR3

STORAGE

Internal size 32 GB, 64 GB

External storage Yes

External storage support microSD

Max external size 64 GB

CONNECTIVITY:3G Optional,LTE Optional,Wi-Fi support 802.11n, 802.11g, 802.11b,Bluetooth YesBluetooth version 4.0

FRONT CAMERAEffective pixels 1.2 megapixels

REAR CAMERAEffective pixels 5 megapixels

PORTSHeadphone 3.5mm

Data connections Micro USB

SENSORSSensors Accelerometer

BATTERY

Capacity 4830 mAh

Πρωτες ενδεικτικες τιμες

στο Σκρουτζ παιζει στα 319ε το 32GB και 399ε το 64GB

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?keyphrase=venue+pro+8

Στο Amazon.com 249.99$ και 313.56$ αντιστοιχα

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=venue+pro+8

Edited by GaleaNatur

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρωτες εντυπωσεις που γραφτηκαν απο το εμπειρο μελος μας v@gelis στο θεμα του toshiba encore,που με την αδεια του παραθετω:

Οι πρωτες μου εντυπώσεις όμως είναι:

Dell:

- Καλύτερη οθονη

- Πιο λεπτο και ελαφρυ

- Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

- Miracast (όχι δεν το δοκιμασα ακομα, αν και εχω adaptor)

Toshiba:

- microhdmi

- gps

- θεωρητικα πρεπει να εχει ελαχιστα καλυτερη αυτονομια

Συνολικα θεωρω πως το dell είναι καλυτερη υλοποιηση.

Την άλλη εβδομαδα σκοπευω να τα ξεκοκκαλισω, οποτε και θα εχω να καταθεσω εμπεριστατωμενα την αποψη μου...

Αυτό που αποκομμισα, όμως, είναι πως αυτά τα μηχανάκια ηρθαν για να μεινουν. Περιμενω 8ιντσο με wacom digitizer να γουστάρουμε... one note 2013 με γραφιδα είναι πραγματικη απολαυση (όπως το δουλευω στο duo 13 μου)...

Λοιπον παιδια, μετα από χρηση και των 2 (encore, venue pro 8) θα πω τα εξης:

- Οθονη: καλυτερο λευκο και ελαφρως καλυτερα χρωματα στο dell. Πολύ καλες οι οθονες και των 2, θα ικανοποιησουν κάθε χρηστη, καθως το clear type των παραθυρων δουλευει εξαιρετικα και σε συνδυασμο με το αυξημενο ppi (ελεω 8 ιντσων) είναι ο,τι πρεπει για αναγνωση σε αυτές τις διαστασεις

- Ταχυτητα: Hands down το dell 8. Σαφως γρηγοροτερο, "ανησυχητικα" ακαριαια τα παντα, με αφησε εκπληκτο το ποσο πιο γρηγορο μου φανηκε από το encore και το T100. Εχει να κανει σαφως και το γεγονος ότι ηταν πιο ελαφρυ out of the box από το encore (πολύ λιγο bloatware).

- Ποιοτητα κατασκευης. Dell venue 8 pro κι εδώ. Δυστυχως η Toshiba εφτιαξε μετριο μηχανακι σε αυτό το θεμα. Τα πλαστικα αν δεν τριζουν day 1 θα τριξουν σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον . Κι αν ειστε ψειρες, αυτοι οι μικροτριγμοι ισως σας ενοχλησουν. Εμενα αρκετα κι ας μην ηθελα να το ψειρισω αυτή τη φορα (μου αντικατέστησαν ηδη τη συσκευη για αυτό το λογο), αλλα όταν βρεθηκα με φιλο που θα το αγοραζε διαπιστώσαμε ότι κι αυτό ετριζε... Το dell είναι κατασκευης unibody, ενιαιο πλαισιο και σαφως καλυτερη αισθηση στο χερι το rubberized υλικο που εχει επιλεγει

- Αυτονομια: Δεν τα κρατησα αρκετα ώστε να εχω ξεκαθαρη αποψη, αλλα θεωρω ότι αμφοτερα κινουνται με κανονικη χρηση στις 8 ωρες. Καθολου ασχημα

- Connectivity: Τα εχουμε πει λιγο πολύ, θεωρω πως η υπαρξη microHDMI στο encore είναι σαφες πλεονεκτημα και δευτευροντως η υπαρξη gps receiver

Την παρασκευη θα το εχω και εγω στα χερια μου ,να σας πω πρωτες εντυπωσεις! :)

Καλόριζικο οταν με το καλο παραλαβεις.:)

Μιας και άνοιξε νέο θέμα αποκλειστικα στο Dell να μεταφέρω απο το κεντρικό νήμα με τις είδησης επιπλέον πληροφορίες.

Εδω αναλυτικα τα specs του Dell Venue 8 Pro συμφωνα με την Dell

http://i.dell.com/sites/doccontent/corporate/secure/en/Documents/dell-venue-8pro-brochure.pdf

Dell Venue 8 Pro – Unboxing and first impression of the 8-inch Windows tablet

http://www.wpcentral.com/dell-venue-8-pro-unboxing

Dell Venue 8 PRO Full Review Windows Tablet

Bay trail tablet powering 4 PC monitor

Και εδώ ενα δεύτερο αναλυτικότατο φρέσκο review

http://liliputing.com/2013/12/dell-venue-8-pro-windows-tablet-review.html

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω το ταμπλετ από εχθές στα χέρια μου αλλά δυστυχώς πρόλαβα να το χρησιμοποιησω μόνο για περίπου δύο ώρες λόγω έλλειψης χρόνου. Θα γράψω όμως τις πρώτες εντυπώσεις.

Να πω ότι είναι η πρώτη μου εμπειρία με Windows 8 οπότε κάποια σχόλια θα έχουν να κάνουν και με το λειτουργικό.

-ποιότητα κατασκευής άριστη! κανένα τρίξιμο πολύ ωραία δεμένο και πολύ καλά υλικά. Το πίσω μέρος είναι σαν σαγρε το οποίο είναι πολύ ωραίο, δεν φαίνονται δαχτυλιές. Σε αντίθεση με το μπροστινό μέρος που το θεωρώ λογικό λόγω του μαύρου όπως όλες οι συσκευές άλλωστε. Επίσης κάποιοι λένε για την παράξενη θέση του Windows button, εγώ είχα ξεχάσει ότι υπάρχει συνήθισα ήδη το slide και tap στο εικονίδιο των Windows

-Ταχύτητα. Πραγματικά όπως έχει το περίμενα! Χωρίς να έχω δουλέψει κάτι αντίστοιχο βέβαια, όλα γίνονται απευθείας χωρίς κανένα κόλλημα.

-Οθόνη. Σίγουρα δεν είναι fullhd,αλλά δεν νομίζω να ενοχλήσει κάποιον αυτό, για τα γούστα μου μια χαρά. Όπως και η απόκριση της. Το μέγεθος για εμένα είναι ιδανικό και με λίγη συνήθεια δεν θα υπάρχουν λάθος πατήματα με μερικές ακόμα ώρες χρήσης.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι οι βαθμίδες φωτεινότητας δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους,στο αντροιντ σκουρενει πιο πολύ η οθόνη νομίζω. Θα το ξανακοιτάξω.

-Ήχος. Αναφέρθηκε ότι παραμορφώνει ο ήχος μετά από κάποια ένταση. Ισχύει. Γενικά είναι δυνατό όμως.

Σημ. Δοκίμασα μόνο YouTube,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αν θέλετε το κοιτάω και αυτό.

-Κάμερα. Δεν την δοκίμασα καθόλου θα το κάνω αργότερα σήμερα.

-Λειτουργικό. Σίγουρα θέλει συνήθεια αν κάποιος δεν έχει εμπειρία. Δεν θα κρύψω ότι μου κακοφανηκε σαν πρώτη εντύπωση αλλά νομίζω είμαι σε καλό δρόμο. Βοηθάει πολύ που τα Windows είναι φουλ. Για παράδειγμα έβαλα το viber από το store και το ξήλωσα στο 5 λεπτό και κατέβασα την PC version που δουλεύει τέλεια.

-Μπαταρία προφανώς δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα. Δεν φορτίζει από USB εκτός αν έκανα κάτι λάθος εγώ. με τον φορτιστή του s4 όλα καλά(έχουν ακριβώς τα ίδια specs με αυτον που δίνει η Dell )

Αυτά για την ώρα ότι θέλετε με ρωτάτε και αν μπορώ ή ξέρω ευχαρίστως να απαντήσω.

Γενικά θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημενος, αν και σίγουρα δεν είμαι το πιο αξιόλογο παράδειγμα μιας και δεν θα του κάνω βαριά ή επαγγελματικη χρήση. Το ταμπλετ το προορίζω για All around χρήση μίας και υπάρχει λαπτοπ και s4.Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεφύγω λίγο από Android και ήθελα κάτι που θα κρατήσει αρκετό καιρό. Νομίζω έκανα καλή επιλογή και όσο παίρνανε οι μέρες θα το ευχαριστιεμαι ακόμα πιο πολύ.

Σε review στο the verge αναφερθηκε οτι η αυτοματη φωτεινοτητα πασχει αρκετα,αρα καλυτερα να την απενεργοποιησεις και χειροκινητα να την ρυθμιζεις.

Εκτος αν η Dell το διορθωσε με κανα update.

Καποια στιγμη θα τιμησω και εγω 8ιντσο,απλα να δω τι θα ανακοινωσουν οι κατασκευαστες το πρωτο τριμηνο με καπως πιο πλουσιο εξοπλισμο που το θελω.

Edited by alextrela

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Έχω το ταμπλετ από εχθές στα χέρια μου αλλά δυστυχώς πρόλαβα να το χρησιμοποιησω μόνο για περίπου δύο ώρες λόγω έλλειψης χρόνου. Θα γράψω όμως τις πρώτες εντυπώσεις.

Να πω ότι είναι η πρώτη μου εμπειρία με Windows 8 οπότε κάποια σχόλια θα έχουν να κάνουν και με το λειτουργικό.

-ποιότητα κατασκευής άριστη! κανένα τρίξιμο πολύ ωραία δεμένο και πολύ καλά υλικά. Το πίσω μέρος είναι σαν σαγρε το οποίο είναι πολύ ωραίο, δεν φαίνονται δαχτυλιές. Σε αντίθεση με το μπροστινό μέρος που το θεωρώ λογικό λόγω του μαύρου όπως όλες οι συσκευές άλλωστε. Επίσης κάποιοι λένε για την παράξενη θέση του Windows button, εγώ είχα ξεχάσει ότι υπάρχει συνήθισα ήδη το slide και tap στο εικονίδιο των Windows

-Ταχύτητα. Πραγματικά όπως έχει το περίμενα! Χωρίς να έχω δουλέψει κάτι αντίστοιχο βέβαια, όλα γίνονται απευθείας χωρίς κανένα κόλλημα.

-Οθόνη. Σίγουρα δεν είναι fullhd,αλλά δεν νομίζω να ενοχλήσει κάποιον αυτό, για τα γούστα μου μια χαρά. Όπως και η απόκριση της. Το μέγεθος για εμένα είναι ιδανικό και με λίγη συνήθεια δεν θα υπάρχουν λάθος πατήματα με μερικές ακόμα ώρες χρήσης.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι οι βαθμίδες φωτεινότητας δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους,στο αντροιντ σκουρενει πιο πολύ η οθόνη νομίζω. Θα το ξανακοιτάξω.

-Ήχος. Αναφέρθηκε ότι παραμορφώνει ο ήχος μετά από κάποια ένταση. Ισχύει. Γενικά είναι δυνατό όμως.

Σημ. Δοκίμασα μόνο YouTube,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αν θέλετε το κοιτάω και αυτό.

-Κάμερα. Δεν την δοκίμασα καθόλου θα το κάνω αργότερα σήμερα.

-Λειτουργικό. Σίγουρα θέλει συνήθεια αν κάποιος δεν έχει εμπειρία. Δεν θα κρύψω ότι μου κακοφανηκε σαν πρώτη εντύπωση αλλά νομίζω είμαι σε καλό δρόμο. Βοηθάει πολύ που τα Windows είναι φουλ. Για παράδειγμα έβαλα το viber από το store και το ξήλωσα στο 5 λεπτό και κατέβασα την PC version που δουλεύει τέλεια.

-Μπαταρία προφανώς δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα. Δεν φορτίζει από USB εκτός αν έκανα κάτι λάθος εγώ. με τον φορτιστή του s4 όλα καλά(έχουν ακριβώς τα ίδια specs με αυτον που δίνει η Dell )

Αυτά για την ώρα ότι θέλετε με ρωτάτε και αν μπορώ ή ξέρω ευχαρίστως να απαντήσω.

Γενικά θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημενος, αν και σίγουρα δεν είμαι το πιο αξιόλογο παράδειγμα μιας και δεν θα του κάνω βαριά ή επαγγελματικη χρήση. Το ταμπλετ το προορίζω για All around χρήση μίας και υπάρχει λαπτοπ και s4.Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεφύγω λίγο από Android και ήθελα κάτι που θα κρατήσει αρκετό καιρό. Νομίζω έκανα καλή επιλογή και όσο παίρνανε οι μέρες θα το ευχαριστιεμαι ακόμα πιο πολύ.

ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις και χρονια πολλα!!και εγω ειμαι σε μεγαλο διλημμα αμα παρω το dell η το toshiba.σημερα ειδα το toshiba στο Public Και μου αρεσε αρκετα εαν και λιγακι βαρυ.το dell απο που το πηρες?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις και χρονια πολλα!!και εγω ειμαι σε μεγαλο διλημμα αμα παρω το dell η το toshiba.σημερα ειδα το toshiba στο Public Και μου αρεσε αρκετα εαν και λιγακι βαρυ.το dell απο που το πηρες?

Δεν ξερω απο που το πηρε αλλα στο skroutz το εχει,οχι βεβαια αμεσα διαθεσιμο

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?keyphrase=venue+pro+8

Παντως απο το site της Dell.gr ειναι αφαντο,αρα λογικα απ εξω το φερνουν στο σκρουτζομαγαζο.

Και εγω το περιμενω σε καποιο μεγαλο καταστημα για να το δω απο κοντα διπλα στο Encore.

Στο amazon.de δεν υπαρχει ακομη που σημαινει πως επισημα δεν πρεπει να εχει δοθει στην Ευρωπη. Το εχουν ομως καποιοι μεταπωλητες στην Γερμανια (πχ εδω), αρα δεν νομιζω να αργησει να εμφανιστει και σε πιο μεγαλα καταστηματα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δεν καταλαβαινω γιατι αργει εδω Ευρωπη να το φερει η Dell.

Παντως στην Αμερικη κανει παρα πολλες πωλησεις.

250 ευρω??πολυ καλη τιμη!!η εγγυηση ισχυει κανονικα στην ελλαδα?

250 ευρω??πολυ καλη τιμη!!η εγγυηση ισχυει κανονικα στην ελλαδα?

Δεν στελνει Ελλαδα,παρα μονο αν εισαι επαγγελματιας με εταιρικο αφμ

Δοκιμασα αρχικα το surface απο το συγκεκριμενο μεχρι να καταληξω στο fnac.

Κοιτα και εδω σε τακτικα χρονικα διαστηματα για διαθεσιμοτητες(ανανεωνεται καθημερινα)

http://skinflint.co.uk/eu/dell-venue-8-pro-32gb-black-a1029710.html

Edited by alextrela

καλησπερα το πηρα απο ιδιωτη που το εφεραν απο αμερικη και ισχυει παγκοσμια εγγυηση 2 ετων απο την dell(κανεις register την συσκευη στην ιστοσελιδα της)

καμια ιδεα πως θα κανω disable την login screen καθε φορα που ανοιγω το ταμπλετ? εψαξα γουγλη αλλα δεν εβγαλα ακρη...(μετα απο boot οχι απο sleep,αυτο το βρηκα). επισης υπαρχει καποιο μενου που δεν εχω βρει που να λεει ποση ωρα το εχω με μπαταρια και ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη?ισως καποια εφαρμογη?(ξερω πολυ αντροιντ στυλ αλλα εχω συνηθισει να κρινω ετσι την μπαταρια)

Edited by GaleaNatur

καλησπερα το πηρα απο ιδιωτη που το εφεραν απο αμερικη και ισχυει παγκοσμια εγγυηση 2 ετων απο την dell(κανεις register την συσκευη στην ιστοσελιδα της)

καμια ιδεα πως θα κανω disable την login screen καθε φορα που ανοιγω το ταμπλετ? εψαξα γουγλη αλλα δεν εβγαλα ακρη...(μετα απο boot οχι απο sleep,αυτο το βρηκα). επισης υπαρχει καποιο μενου που δεν εχω βρει που να λεει ποση ωρα το εχω με μπαταρια και ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη?ισως καποια εφαρμογη?(ξερω πολυ αντροιντ στυλ αλλα εχω συνηθισει να κρινω ετσι την μπαταρια)

Εγω χρησιμοποιω αυτο που ειναι πολυ πιο πλουσιο σε πληροφοριες/ενδειξεις.

http://batterybarpro.com/

Edited by alextrela

το γιατι δεν εχει ενα κωλοhdmi αυτη η απιστευτη συσκεη θα μας ''βασανιζει'' για πολυ καιρο.

Eρωτηση: Ο intel κ γενικα το μηχανακι πως τα παει στην αναπαραγωγη full hd υλικου???

οντως το hdmi ειναι μεγαλο μειον για μενα τουλαχιστον και ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι να παρω το encore αντι για το dell..

οντως το hdmi ειναι μεγαλο μειον για μενα τουλαχιστον και ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι να παρω το encore αντι για το dell..

Λογικά, με κάτι τέτοιο δεν θα έχεις πρόβλημα.

http://www.ebay.com/itm/Freelander-AP20-WIFI-Dongle-Adapter-DLNA-Miracast-Airplay-for-Smartphone-Tablet-/261362640053?pt=UK_Sound_Vision_Internet_TV_Media_Streamers&hash=item3cda6d64b5.

Δεν ξέρω αν οι αντάπτορες έχουν άλλους περιορισμούς ή προβλήμαρα συμβατότητας όμως...

Back In Black

αυτο που μπαινει?στην usb θυρα της τηλεορασης?

edit:αα σε hdmi συνδεεται οκ!!ετσι ομως δεν τρωει πιο πολυ μπαταρια το tablet με την ασυρματη συνδεση?

Αν θες να δεις καμιά ταινία ή να παίξεις κανά παιχνιδάκι, το συνδέεις στο ρεύμα. Και με το hdmi πιθανότατα θα το έκανες....
Back In Black

α οκ τοτε!οποτε λες με αυτο το μαραφετι αμα παρω το dell θα γινει δουλεια?

Κοίτα, υπάρχουν και ποιό ακριβοί αντάπτορες. Σίγουρα υποστηρίζει miracast το dell, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι συμβατο με όλους. Ίσως κάποιος με περισσότερες γνώσεις βοηθήσει.
Back In Black

Ενα φρέσκο full review με το ευρωπαϊκό μοντέλο μιας και τα περισσότερα που έχουμε διαβασει ειναι απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Venue-8-Pro-Tablet.107892.0.html

Pro

+ Very bright screen

+ Good performance

+ Decent build quality

+ Microsoft Office is included

Contra

- Active stylus needs improvement

- Small screen for productivity work

- No docking station option

- No physical video out

το οτι το συγκεκριμενο site που συνηθως δεν μασαει τα λογια του κ πετσοκοβει αβερτα λεει τετοια λογια για το μηχανημα κ κυριως για την οθονη του το ανεβαζει ακομα πιο πανω για μενα.Αρνητικα μονο τα περιφεριακα,τιποτα για την λειτουργια κ το ιδιο το μηχανημα

ΕΝΑ HDMI ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ DELL

παιδια αμα το tablet ειναι αγορασμενο απο αμερικη τι παιζει με την εγγυηση της dell εδω στην ευρωπη?

παιδια αμα το tablet ειναι αγορασμενο απο αμερικη τι παιζει με την εγγυηση της dell εδω στην ευρωπη?

http://www.dell.com/support/retail/us/en/19/ownershiptransfer/IdentifySystem

Βάση αυτού δεν υπάρχει θέμα, εγγύηση κανονικά από την dell αρκεί να γίνει μεταφορά στο όνομα σου