achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Πλακα κανεις. Ουτε ενας απο αυτους που ειμασταν/ηταν εκει δεν ειπε κατι τετοιο. Μαλιστα πολλοι ειπαν οτι ηταν απο τις καλυτερες συναυλιες ever. Αν εξαιρεσεις το κομματι του χαλια ηχου εστω. Πραγματικα δεν εχο δει πιο αθλιο γκρουπ live. Δεν το λεω για να πικαρω κανεναν. Αποψη μου. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Πραγματικα δεν εχο δει πιο αθλιο γκρουπ live. Δεν το λεω για να πικαρω κανεναν. Αποψη μου. Σιγουρα αποψη σου.;) Ισως να μην σου αρεσουν και τοσο πολυ γενικα. Ουτε εμενα μ'αρεσουν και το live το βρηκα αδιαφορο ακριβως επειδη δεν με τρελαινουν μουσικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Σιγουρα αποψη σου.;) Ισως να μην σου αρεσουν και τοσο πολυ γενικα. Ουτε εμενα μ'αρεσουν και το live το βρηκα αδιαφορο ακριβως επειδη δεν με τρελαινουν μουσικα. Οι στουντιο δισκοι τους μ'αρεσουν. Αλλα live οχι δεν θα παρω. Βασικα ενταξει thrasas ειμαι. Αλλα οχι οτι παιζουν καλα οι manowar live. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Οι Manowar live ειναι αισχος ρε. Δεν εχω ξαναδει χειροτερο γκρουπ live. ti se xalase? perasa poli oraia,den tous ixa 3anadei live..foveri sinavlia. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Οι Manowar είναι πολύ ιδιαίτερο σχήμα, εμπίπτει τέλεια στην κατηγορία των love or hate σχημάτων. Ή θα κόβεις τις φλέβες σου για πάρτη τους ή θα βγάζεις φλύκταινες, δεν παίζει απλά να τους συμπαθείς. Έχουν αυτό το "γραφικό" (καλώς εννοούμενο) στυλάκι, ο Adams έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωνάρα αλλά έχουν τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα και εμμένουν τόσο σε κάποια πράγματα που αποκτούν εύκολα... εχρούς :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εγω παντως τωρα τελευταια εγω αρχισει να τρωω κολλημα με τους ΜOTORHEAD και πιστευω θα κολλησω εκει! Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 'Ενας φίλος πήγε στα ticket house για εισητήριο Metallica και του είπαν δεν έχει! Ισχύει? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 'Ενας φίλος πήγε στα ticket house για εισητήριο Metallica και του είπαν δεν έχει! Ισχύει? Για τι εισητηριο πηγε ο φιλος σου; Το ακριβο; Δεν νομιζω να μην εχει, δεν εχει ανακοινωθει κατι τετοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 δεν ξέρω για τι πήγαινε...λογικά θα ρώτησε για όλα, τόσο μ...ς να 'ναι? ;D Πάντως δεν πήγε στα pmw, μόνο στα ticket house Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Αυτος ο Tim owens μου σπαει τα νευρα,καμια σχεση με τον Barlow,ελεος Πως καταντησανε ετσι οι Iced earth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα 2μερα εισητήρια για το Rockwave; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα 2μερα εισητήρια για το Rockwave; Λογικά θα υπάρχουν... Ένας φίλος μου θα έπαιρνε τις προάλλες... Δεν ξέρω όμως να πήρε τελικά :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Για 2ημερου λογικα θα εχει... Για τα 80αρια για Μεταλικα ακουσα οτι μαλλον θα εξαντληθουν συντομα...;) :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Για 2ημερου λογικα θα εχει... Για τα 80αρια για Μεταλικα ακουσα οτι μαλλον θα εξαντληθουν συντομα...;) :worry: Ναι, ισχύει αυτό με τα 80άρια γιατί είναι αυτά που είναι ακριβώς μπροστά στο stage :happy: Τα 100άρια είναι με καρέκλες, ομπρελίτσες κτλ :rolleyes: και τα 60άρια είναι ψιλομακριά-διαγώνια (στο μπαρ κοντά). Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Η κυριακάτικη βόλτα στο myspace αλλά και η χθεσινή στα εξάρχεια με ωφέλησε! (το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει στην τσέπη μου βέβαια) Λοιπόν: Isis στις 14/6 και Cynic στις 16/6 Cynic στο An (:() και Isis στο Οξυγόνο! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Kαλησπέρα σε όλους! Θέλω μια μικρηηηη βοήθεια :help: Έχει γενέθλια ένας φίλος μου και θέλω να του πάρω δώρο κάποιο/α CD. Δεδομένου ότι είναι fan της death metal μουσικής κι εγώ είμαι τελείως άσχετη μ'αυτό το είδος, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε συγκροτήματα που παίζουν τέτοια μουσική και αν μπορείτε και κάποιο συγκεκριμενο album τους. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον μπορεί και θέλει να με βοηθήσει :O :) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 epestrepse sthn metal skhnh o megalos BARLOW :yahoo: :up: tha einai o frontman tou sympathestatou sygkrothmatos PYRAMAZE:D Παράθεση Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorki Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Kαλησπέρα σε όλους! Θέλω μια μικρηηηη βοήθεια :help: Έχει γενέθλια ένας φίλος μου και θέλω να του πάρω δώρο κάποιο/α CD. Δεδομένου ότι είναι fan της death metal μουσικής κι εγώ είμαι τελείως άσχετη μ'αυτό το είδος, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε συγκροτήματα που παίζουν τέτοια μουσική και αν μπορείτε και κάποιο συγκεκριμενο album τους. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον μπορεί και θέλει να με βοηθήσει :O :) Xmm logika prepei na ton rotiseis prin pareis prota giati mporei exei idi agorasei merika album apo auta alla toulaxiston psakse gia auta: The Stench of Redemption - Deicide Those Once Loyal - Bolt Thrower Elements - Atheist Feeding The Abscess - Martyr Shadows in the Light - Immolation (tha vgei se liges meres) The God That Never Was - Dismember otidipote apo Dark Lunacy With Oden On Our Side - Amon Amarth pare kai alles apopseis prin agoraseis tipota... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 epestrepse sthn metal skhnh o megalos BARLOW :yahoo: :up: tha einai o frontman tou sympathestatou sygkrothmatos PYRAMAZE:D Δεν το πιστευω,ο MAT ητανε η ψυχη των Iced earth,παραιτηθηκε απο μπατσος? :X Eφυγα για pyramaze:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Kαλησπέρα σε όλους! Θέλω μια μικρηηηη βοήθεια :help: Έχει γενέθλια ένας φίλος μου και θέλω να του πάρω δώρο κάποιο/α CD. Δεδομένου ότι είναι fan της death metal μουσικής κι εγώ είμαι τελείως άσχετη μ'αυτό το είδος, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε συγκροτήματα που παίζουν τέτοια μουσική και αν μπορείτε και κάποιο συγκεκριμενο album τους. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον μπορεί και θέλει να με βοηθήσει :O :) Pestilence ,οποιο αλμπουμ και να παρεις. Morbid angel. Montrosity. Cannibal corpse. Και φυσικα DEATH. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Dream Theater-The Dark Eternal Night http://www.youtube.com/watch?v=_--6NmWqp6I και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε αν ψάξετε και το Constant Motion Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Oι Cynic για live στην Αθήνα!!!! Τρέξε κόσμεεεεεεεεε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorki Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 POU POS POTE GIATI????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ^ :blink: :blink: Τί να θέλει να πει ο ποιητής ; :rolleyes: Για τους Cynic ο ενθουσιασμός ; Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 epestrepse sthn metal skhnh o megalos BARLOW :yahoo: :up: tha einai o frontman tou sympathestatou sygkrothmatos PYRAMAZE:D Φανταστικό νέο! Βγάλανε κανένα τραγούδι με αυτόν ή είναι νωρίς ακόμα? Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts