ifrit Δημ. September 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Dead Angel δώσε το link :lol: Lefterian πάω κι εγώ για "αγορά" :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 http://rapidshare.de/files/33072808/Dream_Evil_-_My_Number_One.mp3.html lefterian: το album που κατεβάσαμε δεν έχει φωνητικά! Έτσι έπρεπε να είναι? Δε νομίζω. Ifrit: αν το "αγοράσεις" δες αν έχει φωνητικά και αν έχει στείλε με pm το link ΕDIT: μουσικά, πάντως, τα σπάει το DHG Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Πέρασα λίγο τα τραγούδια με fast forward, δε βρήκα φωνητικά. Βιάζομαι κιόλας, έχω φροντιστήριο. Θα το ακούσω μετά με την ησυχία μου, πρέπει να σπέρνει :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Πέρασα λίγο τα τραγούδια με fast forward, δε βρήκα φωνητικά. Βιάζομαι κιόλας, έχω φροντιστήριο. Θα το ακούσω μετά με την ησυχία μου, πρέπει να σπέρνει :D Αυτο που βρηκατε δεν ειναι το καινουργιο album. Ειναι ενα demo πολυ πιο πειραμματικο. Το νεο album θα ειναι κανονικα με φωνητικα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 μήπως ξέρεις πότε θα βγει? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Άκουσα ένα νέο κομμάτι με φωνητικά, το Vendetta Assasin. Τρομερό, αν και όχι τόσο πειραματικό όσο τα κομμάτια στο 666. Περιμένω τον δίσκο με αγωνία Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 χα,χα στο νέο δίσκο τους οι Dream Evil διασκευάζουν το My Number One όποιος θέλει link ας πει Με το οποιο εχω φαει αγριο κολλημα αυτες τις μερες:w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Άκουσα ένα νέο κομμάτι με φωνητικά, το Vendetta Assasin. Τρομερό, αν και όχι τόσο πειραματικό όσο τα κομμάτια στο 666. Περιμένω τον δίσκο με αγωνία Πού το άκουσες? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Nai ontws paides to link exei to neo album twn Dodheimsgard xwris fwnitika...upomoni liges meres akomi... Edit: to Number one ta spaei!!Eidika to solo tis kitharas pou antikathista ti lira! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Πάντως, επίσημα το DHG θα βγει Ιανουάριο 2007 Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Egw akousa gia teli oktwbri arxes noembri..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=52188240&blogID=168229455&MyToken=2c9b5c78-abb2-43fe-bf7e-9cbc7de8ce8b είναι με μαυρα γράμματα και δεν φαίνεται....."ασπρίστε" το με το ποντίκι Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 pw re gamwto... Argei polu! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Για τους Floydians, ας ελέγξουν τους Una Corda...καταπληκτικοί Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Πού το άκουσες? Δυστυχώς δεν έχω link. To άκουσα σε φίλο, εγώ βλέπεις είμαι ακόμα πριν την ανακάλυψη της φωτιάς (έχω PSTN σύνδεση) :( Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Αντε ακουστε λιγο Blind Guardian ρε παιδες κ αφηστε τα υπολοιπα!!!! :offtopic: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Blind Guardian...palia agapi!:p Paides, poios tha paei apo edw mesa Tool? Ifrit mallon den tha to xaseis e?! An einai na sunantithoume... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Δε παίζει να το χάσω... Τώρα ψάχνω τα λεφτά, αλλά δεν αγχώνομαι, πληρώνω και ταμείο. Αλλά προτιμώ προπώληση να ξεμπερδεύω. Ναι, να το κανονίσουμε :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Και'γω πάω Tool, ας κανονίσουμε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Wraia kali fasi tha einai!! :) Oute egw exw parei eisitirio akomi kathws den exw euros, alla suntoma tha eimai perifanos! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Yπάρχουν ακόμα εισητήρια? Και'γω που πήγα την πρώτη μέρα και χαιρόμουν που ήμουν απ'τους πρώτους :) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 :D :D http://i66.photobucket.com/albums/h242/adeedew/tool2.jpg Yπάρχουν ακόμα εισητήρια? Και'γω που πήγα την πρώτη μέρα και χαιρόμουν που ήμουν απ'τους πρώτους :) Φάε την γλώσσα σου και κάνε την προσευχή σου να μην τελειώσουν, για μας τα φτωχά παιδιά :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ama teleiwsoun tha mpoume me to etsi thelw!!Den tha katevw egw tzampa apo to vorra! :p Eide h mana mou sto grafeio mou panw to album To Mega Therion twn Celtic Frost k me ekrakse!(apo tis liges fores..) Alitheia esas pws sas fainetai to ekswfullo?Einai "dimiourgima" tou Hans ruedi giger.. Proswpika pisteuw pws den einai tipota perissotero apo proklitiko. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Το καλύτερο εξώφυλλο δίσκου για μένα lefterian...καταπληκτική έμπνευση Γενικά, οι γονείς μου δεν βλέπουν τους δίσκους μου οπότε δεν αντιδρούν γι'αυτό. Μόνο με τη μουσική παλιότερα που άκουγα death/black. Τώρα εντάξει :) ifrit: οι mastodon έκλεισαν σίγουρα? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ama teleiwsoun tha mpoume me to etsi thelw!!Den tha katevw egw tzampa apo to vorra! :p Eide h mana mou sto grafeio mou panw to album To Mega Therion twn Celtic Frost k me ekrakse!(apo tis liges fores..) Alitheia esas pws sas fainetai to ekswfullo?Einai "dimiourgima" tou Hans ruedi giger.. Proswpika pisteuw pws den einai tipota perissotero apo proklitiko.Ο Gigger ειναι θεος...Εγω τον γνωρισα μεσα απο τις ταινιες Alien και μετα απο τους πινακες του. Και Lefterian αν θες να μαθεις, η ιστορια εχει ως εξης: Οι C.F. εψαχναν κατι προκλητικο για το εξωφυλλο τους και ο καταληλοτερος φυσικα ηταν ο H.R.Giger ( ο ανθρωπος ζωγραφιζει τους εφιαλτες του απο 5 χρονων:X ), αλλα ο Giger δενε ειναι κανενας καλλιτεχνης της σειρας που θα τον πληρωσεις να κανει εξωφυλλο... Πηγαν, του ειπαν τι θελουν και του ειπε " δωστε μου να ακουσω τον δισκο σας και αν μου αρεσει η μουσικη σας , θα σας δωσω ενα εργο μου." . Μεσα σε τρεις μερες του πηρε τηλεφωνο και ειπε οτι θα κανει ολο το artwork του δισκου:D Ο Giger ξερει και απο μουσικη!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts