undertow Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Μάγκες έρχεται ο VAI!!!!!!!!!!! Tue Nov 22 Athens, Greece Sporting Hall To Be Announced Το έγραψα και στο άλλο thread με τις συναυλίες αλλά εκεί δεν είναι μέταλλα οι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Έρχεται και ο Paul Di'Anno!!!!! 20-23 Οκτωβρίου, θα παίξει Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλη μια πόλη που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα... Μακάρι να'ναι Χανιά να πάω και σε καμιά συναυλία επιτέλους! :O (Χλωμό το βλέπω, κάνα Ηράκλειο θα'ναι :p :( :mad: ) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=41274 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Οι opeth εβγαλαν καινουριο (αμα το εχει πει κανεις ηδη sorry) Ghost Reveries λεγεται. Αμα το κατεβασε κανεις ας πει την γνωμη του. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Οι opeth εβγαλαν καινουριο (αμα το εχει πει κανεις ηδη sorry) Ghost Reveries λεγεται. Αμα το κατεβασε κανεις ας πει την γνωμη του. Κοιτα και λιγο πιο πανω... :rolleyes: :O Μου θυμισε οταν πρωτακουσα Opeth. Συγκεκριμενα το still life απο την ανερχομενη οπως την χαρακτηριζαν τοτε μπαντα. Δισκος της χρονιας? Μεχρι στιγμης ΝΑΙ! Πολλα στοιχεια απο τους τελευταιους δισκους αλλα σκοτεινος oπως το still Life. Moνο το The Grand Conjuration θυμιζει Blackwater park ,τοσο που θα μπορουσε να ειναι κομματι απο εκεινο τον δισκο. Μοιαζει στην αισθηση στο ομωνυμο κομματι. Για καποιον που ακουει πρωτη φορα Opeth θα τον ελεγα ευκολο δισκο. Η "συνταγη" ειναι δοκιμασμενη. Ισως φταιει και η αλλαγη εταιρειας. Περιμενω πολλα απο αυτο το μεγαλο πλεον συγκροτημα και το μελλον τους δειχνει λαμπρο. ΥΓ Τον Απριλιο θα κανω το "Ο" tatoo μετα απο σκεψη 2 χρονων :) .Να σημειωσω οτι το "Ο" πρωτοπαρουσιαστηκε στο Still Life και εχει γινει trademark απο μονο του. Δισκος σταθμος για την καριερα τους. :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Μάγκες έρχεται ο VAI!!!!!!!!!!! Tue Nov 22 Athens, Greece Sporting Hall To Be Announced Το έγραψα και στο άλλο thread με τις συναυλίες αλλά εκεί δεν είναι μέταλλα οι περισσότεροι. Γουστάρω! Άντε να ξανάρθει και ο Satch γιατί ούτε αυτόν τον έχω δει... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 O satch φίλε jamez το βλέπω δύσκολο να έρθει στο προσεχές μέλλον. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ^ Γιατί όχι? Eίχε έρθει πριν λίγα χρόνια, όπως και ο Vai... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ακούσατε τπτ για SOAD και Metallica? Φήμες...? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Kάπου διάβασα ότι το Hypnotize κυκλοφορεί 15/11 Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 ^ Γιατί όχι? Eίχε έρθει πριν λίγα χρόνια, όπως και ο Vai... Το ξέρω ότι είχε έρθει , ήμουν από τους πρώτους που πήγαν , αλλά εξαιρετικά δύσκολο να ξανάρθει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ακούσατε τπτ για SOAD και Metallica? Φήμες...? Εννοώ πως άκουσα ότι θα παίξουν μαζί εδώ τον χειμώνα.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Κάτι άκουσα αλλά μου φάνηκε πολύ "μούφα". Ο τύπος έλεγε για Οκτώβρη νομίζω (ναι, σιγά μην ανακοινωθεί και καμιά βδομάδα πριν το live :rolleyes: ), ενώ απ'όσο ξέρω οι Metallica δεν περιοδεύουν... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Κάτι άκουσα αλλά μου φάνηκε πολύ "μούφα". Ο τύπος έλεγε για Οκτώβρη νομίζω (ναι, σιγά μην ανακοινωθεί και καμιά βδομάδα πριν το live :rolleyes: ), ενώ απ'όσο ξέρω οι Metallica δεν περιοδεύουν... Ρε παιδιά οι Metallica ετοιμάζουν νέο δίσκο? Πώς θα έρθουν στην Ελλάδα για συναυλία? Μούφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αφού δεν έχουν μπει ακόμα στο στούντιο και κάθε χρόνο περιοδεύουν.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Κάτι άκουσα αλλά μου φάνηκε πολύ "μούφα". Ο τύπος έλεγε για Οκτώβρη νομίζω (ναι, σιγά μην ανακοινωθεί και καμιά βδομάδα πριν το live :rolleyes: ), ενώ απ'όσο ξέρω οι Metallica δεν περιοδεύουν... Εγώ για Φεβρουάριο άκουσα ό,τι άκουσα.. δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αφού δεν έχουν μπει ακόμα στο στούντιο και κάθε χρόνο περιοδεύουν.. Ναι ρε σύ αλλά ετοιμάζουν νέο υλικό! Δεν νομίζω πως είναι στα σχέδια τους να έρθουν φέτος Ελλάδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ούτε εγώ το πιστεύω αλλά ελπίζω! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τα 100 καλύτερα metal τραγούδια 1. Hallowed Be Thy Name - Iron Maiden 2. War Pigs - Black Sabbath 3. Beyond the Realms of Death - Judas Priest 4. Iron Man - Black Sabbath 5. Master of Puppets - Metallica 6. Victim of Changes - Judas Priest 7. The Trooper - Iron Maiden 8. Ace of Spades - Motorhead 9. The Number of the Beast - Iron Maiden 10. N.I.B. - Black Sabbath 11. You've Got Another Thing Coming - Judas Priest 12. Stargazer - Rainbow 13. Angel of Death - Slayer 14. Black Sabbath - Black Sabbath 15. Crazy Train - Ozzy Osbourne 16. Paranoid - Black Sabbath 17. Rime of the Ancient Mariner - Iron Maiden 18. One - Metallica 19. Raining Blood - Slayer 20. Fade to Black - Metallica 21. Am I Evil? - Diamond Head 22. Painkiller - Judas Priest 23. Running With the Devil - Van Halen 24. Holy WarsŠ Punishment Due - Megadeth 25. Cemetary Gates - Pantera 26. Seek and Destroy - Metallica 27. Welcome to the Jungle - Guns N' Roses 28. Children of the Grave - Black Sabbath 29. 2 Minutes to Midnight - Iron Maiden 30. Mr. Crowley - Ozzy Osbourne 31. Run to the Hills - Iron Maiden 32. Breaking the Law - Judas Priest 33. Holy Diver - Dio 34. Peace Sells - Megadeth 35. Symptom of the Universe - Black Sabbath 36. The Hellion/Electric Eye - Judas Priest 37. Hangar 18 - Megadeth 38. Caught in a Mosh - Anthrax 39. Queen of the Reich - Queensryche 40. For Whom the Bell Tolls - Metallica 41. Aces High - Iron Maiden 42. Souls of Black - Testament 43. Cowboys From Hell - Pantera 44. Hell Bent For Leather - Judas Priest 45. Powerslave - Iron Maiden 46. Symphony of Destruction - Megadeth 47. Sweet Leaf - Black Sabbath 48. Creeping Death - Metallica 49. Revolution Calling - Queensryche 50. Heaven and Hell - Black Sabbath 51. War Ensemble - Slayer 52. Eyes of a Stranger - Queensryche 53. Into The Void - Black Sabbath 54. Tornado of Souls - Megadeth 55. Panama - Van Halen 56. Fairies Wear Boots - Black Sabbath 57. Fear of the Dark - Iron Maiden 58. Diary of a Madman - Ozzy Osbourne 59. The Four Hoursemen - Metallica 60. Sabbath Bloody Sabbath - Black Sabbath 61. Gates of Babylon - Rainbow 62. Rock of Ages - Def Leppard 63. Enter Sandman - Metallica 64. Flying High Again - Ozzy Osbourne 65. Battery - Metallica 66. I Wanna Rock -- Twisted Sister 67. The Divine Wings of Tragedy - Symphony X 68. Five Minutes Alone - Pantera 69. Detroit Rock City - KISS 70. Phantom of the Opera - Iron Maiden 71. Rainbow in the Dark - Dio 72. Electric Funeral - Black Sabbath 73. Witching Hour - Venom 74. Shout at the Devil - Motley Crue 75. Welcome Home - Metallica 76. At War With the Devil - Venom 77. Wasted Years - Iron Maiden 78. Wicked World - Black Sabbath 79. Jesus Christ Pose - Soundgarden 80. We're Not Gonna Take It - Twisted Sister 81. The Last in Line - Dio 82. Schools Out - Alice Cooper 83. Metal Health - Quiet Riot 84. Wake Up Dead - Megadeth 85. Halloween - Helloween 86. Killed By Death - Motorhead 87. Metropolis Part I - Dream Theater 88. Kill the King - Rainbow 89. Balls to the Wall - Accept 90. A Touch of Evil - Judas Priest 91. Pull the Plug - Death 92. I'm Broken - Pantera 93. Revelation (Mother Earth) - Ozzy Osbourne 94. Mouth For War - Pantera 95. Dante's Inferno - Iced Earth 96. Devil's Island - Megadeth 97. Souls of Black - Venom 98. Wild Child - W.A.S.P. 99. Warriors of the World - Manowar 100. The Hunter - Dokken Πηγή http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_metal-songs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 PΑΝΤΕRA rulez!!! σωστούς τους βλέπω τους τύπους που τα επέλεξαν , αν και τα κριτήρια είναι καθαρά υποκειμενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Λοιπόν παίδες δια στόματος Bruce Dickinson το νέο cd των Maiden κυκλοφορεί το επόμενο φθινόπωρο. Και τέλη 2006 οι Maiden ξεκινούν περιοδεία early days part 2 και επιτέλους θα παίξουν το alexander the great live μιας και έχουν ξεκινήσει τις πρόβες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ε όχι και το Hallowed Be Thy Name πρώτο.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Οι Metallica δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν... Ίσως έρθουν στην περιοδεία για το νέο album όταν αυτό κυκλοφορήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Έρχονται οι Nevermore: 15/10 Θεσ/νίκη (Υδρόγειος), 16/10 Aθήνα (Club 22), 27 ευρώ προπώληση. Και το καινούριο τους είναι δισκάρα, οπότε δύσκολα δε θα τους δω για 3η φορά. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 heyyy :) anyone miss me? ;) Καλά κανείς δεν ήρθε k0Rn? Εννοείται το καλύτερο live ever...αχ.. <3 Κάτι είδα για soad να λέτε...άμα κάτσει κι αυτό ε δε θέλω τπτ άλλο από τη ζωή μου είμαι οκ..! Μακααααρι.... :cry: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Tinkerbell κι εγώ αυτό λέω για soad.. θα δείξει :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts