makosss Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ρε παιδια εδω και κατι μερες (μηνες) εχω φαει ενα μεγαλο κολλημα με Avantasia. τους εχει ακουσει κανεις? τι γνωμη εχετε? πιστευω πως για μενα ειναι αυτο ακριβως που ζηταω απο ενα συγκροτημα. Υπεροχη μπαλαντα το farewell πολυ power κομματια οπως τα reach out for the light, breaking away, chalice of agony, και ανατριχιαστικο ρεφρεν στο sign of the cross... Ολα τα παιδεια μαζεμενα,καλοι ειναι!Εχω ακουσει τα 2 πρωτα cd τους...(εχουν αλλα)? Οπου Κiske κ καλο παντα!:) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laukas Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 καλησπερα. Ειμαι και εγω ενας παλιος μεταλας και νυν ροκας. Ωραια εποχη τα 80's με τα bar της εποχης ombre (απεναντι απο το υγεια) la luna (χαλανδρι) την rainbow και το best (αυτο εβαζε video clip συγροτηματων) στην ηλιουπολη. Βασικα τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν τα καλα γκρουπ οπως στα 80's Ισως λιγο οι dream theater oi iced earth. Εγω εχω μεινει στην παλια σχολη: metallica, iron maiden, celtic frost, voivod, judas priest... και αλλα που μου διαφευγουν τωρα. εγω γυρισα απο στρατιωτης αρχες 90's και το γυρισα σε στυλ smashing pumpkins, cure, sisters of mercy, bauhaus, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Mastodon-Blood Mountain:X Ο δισκος της Χρονιάς!!! Sorry, αλλα οι Tool αν τους ειχατε στην κορυφη μολις επεσαν... Αν το προηγουμενο σας αρεσε αυτο δεν μπορω να περιγραψω ποσο καλυτερο ειναι!!! Και να μην ξεχάσω τις επιρροές από τους υπέρτατους King Crimson. Respect!!! :up: Pendelous Skin! :D Εκει μου τους θυμησαν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Tha sumfwnisw mazi sou songless! Episis para polu kalo einai to album "Wolfmother" twn Wolfmother! Pisteuw se ena apo ta 2 gia album tis xronias! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Motorhead Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Motorhead μου θυμιζουν αγρια δυση :lol: Kiss of death το νεο δισκακι τους :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Επιτέλους βγήκαν τα Different worlds και brighter than a thousand suns Το 2ο για μένα είναι μακράν ότι καλύτερο έχουν βγάλει οι maiden. Απλά εκπληκτικό,ακούστε το και μετά ελάτε να μου πείτε ότι οι Maiden έχουν γεράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 jog μπορείς να δώσεις ένα απευθείας link γιατί τα link στο site των maiden δεν μου ανοίγουν. Σε Real Player αν γίνεται Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Τι γνωμη εχετε για τους ΚRΣΑΤOR ? Προσωπικα μου αρεσουν ποιο πολυ απο Slayer (που ειναι επισης φοβεροι)! Τι σας λεει το Christ Illusion? Μεχρι και το extreme agresion βγαζανε φοβερους δισκους,μεχρι το endorama καλη μουσικη,και μετα το χαος. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Mastodon-Blood Mountain:X Ο δισκος της Χρονιάς!!! Sorry, αλλα οι Tool αν τους ειχατε στην κορυφη μολις επεσαν... Αν το προηγουμενο σας αρεσε αυτο δεν μπορω να περιγραψω ποσο καλυτερο ειναι!!! No 3 οι Tool (πολύ καλό το 10000 Days αλλά περίμενα κάτι πιο προκλητικό απ'τους ιδιοφυείς αμερικάνους), προηγούνται οι Celtic Frost με το φοβερό Monotheist. Και μέσα στη χρονιά περιμένουμε albums από Isis και απ'τους υπέρτατους Dodheimsgard (το 666 International είναι για μένα απ'τους πιο συγκλονιστικούς δίσκους στην ιστορία της μουσικής). ΥΓ: Voivod εκτός συναγωνισμού λόγω Piggy (RIP άρχοντα της δυσαρμονίας) Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ρε παιδιά εντάξει με τους mastodon...προσωπικά περίμενα πιο πολλά. Το leviathan δεν μου άρεσε και απογοητεύηκα(ειδικά μετά τις καταπληκτικές κριτικές) που του έδιναν όλοι. Περίμενα κάτι συγκλονιστικό και άκουσα κάτι που έχει χιλιοπαιχτεί. Το ίδιο και με το blood mountain. είπα ας του δώσω μια ευκαιρία αλλα και αυτό με απογοήτευσε. Θα δοκιμάσω τώρα το monotheist από Celtic Frost Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 jog μπορείς να δώσεις ένα απευθείας link γιατί τα link στο site των maiden δεν μου ανοίγουν. Σε Real Player αν γίνεται Έχεις pm. Το brighter than a thousand suns τα σπάει,αρκετά progressive,θεικά ντραμς,υπέροχο μπάσο!Υπέροχα lyrics και ο Bruce δίνει ρέστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 ναι, το πήρα. Όντως θεϊκό το κομμάτι Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Απο τα καλύτερα των Maiden για μένα (και πάρα πολλούς άλλους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Ρε παιδιά εντάξει με τους mastodon...προσωπικά περίμενα πιο πολλά. Το leviathan δεν μου άρεσε και απογοητεύηκα(ειδικά μετά τις καταπληκτικές κριτικές) που του έδιναν όλοι. Περίμενα κάτι συγκλονιστικό και άκουσα κάτι που έχει χιλιοπαιχτεί. Το ίδιο και με το blood mountain. είπα ας του δώσω μια ευκαιρία αλλα και αυτό με απογοήτευσε. Θα δοκιμάσω τώρα το monotheist από Celtic Frost :confused: !?!? Isa isa nomizw paizoun kati teleiws prototupo... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Εγώ έχω ακούσει το blood mountain μόλις 1 φορά καθώς ήταν promo φίλου που γράφει σε γνωστό metal έντυπο. Με ψάρωσε άγρια αλλά ήταν προφανές ότι ο δίσκος θέλει το χρόνο του για να τον αφομοιώσεις. Ο προαναφερθέν φίλος μου είπε πως ύστερα από πολλές ακροάσεις είναι αποφασισμένος να βάλει το πρώτο δεκάρι σε review (και είναι αρκετά χρόνια συντάκτης). Το ίδιο και ο τύπος εδώ: http://www.pahardcore.com/newsreviews/article.cfm?Review=Mastodon-Blood%20Mountain&intarticleid=7906 Για τσεκάρετε και τα σχόλια του Portnoy των Dream Theater (δώστε βάση στις επιρροές του δίσκου:shock: ) MASTODON Went and caught the "Unholy Alliance" tour kickoff last night which is DREAM line-up with 3 of my favorite metal bands on one stage (Slayer, Lamb Of God and Mastodon) Spent most of the night hanging out with Mastodon drummer extraordinaire Brann Dailor who so kindly burned me a copy of their upcoming CD and it is totally SICK!! Kind of a cross between King Crimson, Tool, The Mars Volta, Slayer, Watchtower and Voi Vod - but at the same time, totally original sounding and like nothing else out there. And Brann's drumming (as always) is off the hook - imagine what Keith Moon would've sounded like if he played in a hardcore band! Be on the lookout in the coming months when this is released.... MP Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Ακουσε κανεις το καινουριο των Blind Guardian? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Ακουσε κανεις το καινουριο των Blind Guardian? Καλο?Τι λεει? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ξερετε που μπορω να βρω το παρακατω δισκακι..? http://www.manowar.ru/img/manowar_small.jpg Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Δε το έχω δει ποτέ, tribute είναι; Το Blood Mountain είναι απίστευτο :D Πότε κυκλοφορεί; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SMF Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 akouw to kainourgio tragoudi twn maiden brighter than a 1000 suns gia to opoio ginetai logos.tehniko kommati den lew,alla den entupwsiasthka.den nomizw oti sugrinetai me eph tou parelthontos tupou alexander the great, hallowed be thy name, phantom of the opera ktl...suhna oi maiden mou dinoun thn entupwsh oti prospathoun na anaparagoun to megaleio twn paliwn tous kommatiwn megalis diarkeias hwris na ta katafernoun vevaia.h megalh diarkeia den kanei to megalo tragoudi dustuhws.den nomizw oti polla apo ta kommatia pou evgalan ta teleutaia 10 hronia tha meinoun all time classics.epishs sto sugekrimeno tragoudi mou fainetai oti epanalamvanetai upervolika polles fores to brighter than a 1000 suns opws kai sto brave new world.pou einai h stihourgikh poikilia?sorry pou diafwnw, apla h apopsh mou. tha hthela na dw ki alles apopseis gia to thema by the way-Oliver Kahn uber alles:Jog, edw sumfwnw me ta 1000!!!!:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Eντάξει μπορεί να θυμίζει παλαιότερες εποχές (εμένα μου θυμίζει Wasting love εκεί στα ακουστικά μέρη) αλλά είναι ένα καλό τραγούδι Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 το ακουσα το κομματάκι (θενξ jog :)) και είναι όντως πολύ καλό :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ακουσε κανεις το καινουριο των Blind Guardian? Den mou eipe polla.... To kainourgio album twn maiden einai para polu kalo!! K to kollima me tous Mastodon sunexizetai.... :baby: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Από των Μέηντεν δυο τραγούδια έχω ακούσει. Οσο για τους Μάστοντον, είναι απίστευτο :S Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ακουσε κανεις το καινουριο των Blind Guardian? Αθλιο:X Κριμα ενα τοσο ωραιο εξωφυλλο να μην εχει και το ιδιο αντικτυπο στο περιεχομενο...Κριμα:( Απο τον τον προηγουμενο δισκο με απογοητευσαν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts