jog Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Κατ εμέ το Brave New World είναι το καλύτερο cd των Maiden. Στο dance of death προσκυνώ τα no more lies,dance of death,paschendale,journeyman Τα studio diaries δείχνουν πάντως ότι ο δίσκος θα είναι πολύ καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Κατ εμέ το Brave New World είναι το καλύτερο cd των Maiden. Στο dance of death προσκυνώ τα no more lies,dance of death,paschendale,journeyman Τα studio diaries δείχνουν πάντως ότι ο δίσκος θα είναι πολύ καλός Jog εσυ εζησες αυτα τα album και εγω τα παλια. Οι maiden με την περιοδεια fear of the dark ειπαν το κυκνειο ασμα τους. Δεν μπορω να ακουσω τιποτα απο maiden των 90s και 00s(:!: ) ολα μου θυμιζουν ,παλια κι αγαπημενα! Που λεει και η Αλεξιου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Κατ εμέ το Brave New World είναι το καλύτερο cd των Maiden. Στο dance of death προσκυνώ τα no more lies,dance of death,paschendale,journeyman Τα studio diaries δείχνουν πάντως ότι ο δίσκος θα είναι πολύ καλός Symfwnw s'ola! Aplws oi maiden to mono pou mporoun na vgaloun auti ti stigmi einai AKOMI ena live!Tipota parapanw...k to live etsi gia na ta oikonomisoun... Yparxei kaneis edw mesa, pou pisteuei oti oi metallica den tha vgaloun ena St.anger 2 ?!?!? Me ton Rick Rubin, oso teleios k na einai sti douleia tou, to album aneta tha thewreitai nu-metal.... pou einai ekeina ta master of puppets, kill em all....ax! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Symfwnw s'ola! Aplws oi maiden to mono pou mporoun na vgaloun auti ti stigmi einai AKOMI ena live!Tipota parapanw...k to live etsi gia na ta oikonomisoun... Yparxei kaneis edw mesa, pou pisteuei oti oi metallica den tha vgaloun ena St.anger 2 ?!?!? Me ton Rick Rubin, oso teleios k na einai sti douleia tou, to album aneta tha thewreitai nu-metal.... pou einai ekeina ta master of puppets, kill em all....ax! Αυτους τους αφησα καπου στο Load :p Και μαλλον nu ακουσματα θα εχει και ο επομενος δισκος τους... Οι Slayer τι κανουν ρε παιδια? Θα γραψουν τιποτα? :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Οι Slayer τι κανουν ρε παιδια? Θα γραψουν τιποτα? :happy: 6/6/2006 θα βγαλουν το Reign in blood 2. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 πολλα εξαρια μαζευτηκαν... Παιδια Κατι σαν τους Prodigy παιζει ή σαν τους System Of a Down.(Προσφατα μπηκα στην metal) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Τι να πω... Τελικά μόνο σε μένα αρέσει πολύ το 10,000 days? Το ακούω 24/7 τις τελευταίες μέρες και σε κάθε άκουσμα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο... Το μόνο του πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι 2πλό CD, θέλω κι άλλο!:cool: :O Επίσης να ξέρετε οτι το leak ειναι κακής ποιότητας (απο iTunes -> mp3 transcode κ.λ.π.) και οτι το όλο sound mix θα ειναι διαφορετικό στο άλμπουμ... ;-) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Τι να πω... Τελικά μόνο σε μένα αρέσει πολύ το 10,000 days? Το ακούω 24/7 τις τελευταίες μέρες και σε κάθε άκουσμα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο... Το μόνο του πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι 2πλό CD, θέλω κι άλλο!:cool: :O Επίσης να ξέρετε οτι το leak ειναι κακής ποιότητας (απο iTunes -> mp3 transcode κ.λ.π.) και οτι το όλο sound mix θα ειναι διαφορετικό στο άλμπουμ... ;-) Nop. ειναι αψογης ποιοτητας m4a ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Το αγόρασα από Rock Star παιδιά, τρέξτε να το προλάβετε :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και μένα.Ειδικά για τα 5 χρόνια αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Γεια σας! Ξανά εδώ... :cry: :cry: Δε λέω, καλά είναι, αλλά... :cry: :( Anyway! Ερώτηση: Το καινούριο Amorphis γιατί δε μου άρεσε; Φταίω εγώ ή αυτό; Και, άσχετο, ο Holopainen που είναι στην μπάντα έχει καμιά συγγένεια με τον Tuomas Holopainen (Nightwish) :confused: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Geia sou k se esena dexter! k XRONIA POLLA se oli tin metalliki koinotita tou myphone! Den ftais esy an den sou arese to Eclipse, eidika an tous akous kairo kai exei "meletisei" album opws to theiko "The karelian Isthmus"! To mono pou kratisan se auto to album oi Amorphis einai filosofia ws pros ti domi twn tragoudiwn.O hxos tous exei allaxei para polu, an oxi rizika :p Wstoso, egw den to thewrw oute album-aki oute ALBUM, arketa kalo stin metriotita, se kati pou mallon den mas exoun sinithisei oi Amorphis.. Vasika emena den mou kollaei k polu o kainourgios tragoudistis... Apogoiteutika k to erixa sto theiko KILL twn kannivalwn!! Alli apogohteusi einai, gia mena toulaxiston, ta: The cult is alive-Darkthrone, 10.000 days-Tool (oxi oti trelainomai na akouw Tool, alla to Aenima einai ALBUMARA!), Dante XXI-Sepultura (Max gurna piswwww!) k to Now, Diabolical-Satyricon (mpanta pou vgazei Rebel Extragavanza einai aparadekto na kukloforei tetoio album!kalutera na min eixe katholou cd mesa!) Protinw meta apo wres meletis, ta: Atheist- Elements, Dark Angel- Darkness Descents (na akousete ton Hoglan na spernei!!!!) k Godflesh- Streetcleaner (h mpanta tou Justin Broadrick, eidwlo mou, ton thewrw apo tos kaluterous kitharistes, epaize gia 3 xronia k stous Napalm Death, sugkekrimena ti trietia pou kukloforisan to Scum(ALBUM)) Ante pisw stin pli3h-diavasma twraaaaa!:cry: Edit: oi duo Holopainen prepei na min exoun kamia sxesi...den eimai 100% sigouros! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Protinw meta apo wres meletis: Atheist- Elements :music: :up: Εγώ προτείνω το καινούριο άλμπουμ των Evergrey, το Monday Morning Apocalypse! Απλά τέλειο!! :happy: *ακούω Audioslave τώρα... Τι φωνή! Τι συναίσθημα! Τα τραγούδια τους σε κάνουν να θες να βγεις έξω, να πάρεις το αυτοκίνητό σου (ή το λεωφορείο, στην περίπτωσή μου :lol: ) και να πας μια μεγάλη βόλτα... Είμαι ρομαντική, ανεπανόρθωτα... I know :( Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Καλώς ήρθες dexter :happy: Εγώ εκτός από το 10,000 days λιώνω το La Masquerade Infernale των Arcturus. Υπέροχο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Καλώς ήρθες dexter :happy: Εγώ εκτός από το 10,000 days λιώνω το La Masquerade Infernale των Arcturus. Υπέροχο. Καλώς σας βρήκα... Αλλά δε χαίρομαι που γύρισα:( Τεσπα, θα το ξεπεράσω. Το La Masquerade είναι άπαιχτο!!! Απίστευτο άλμπουμ! Μπράβο ifrit, έχεις καλό γούστο, το'χουμε ξαναπεί:happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Καλώς σας βρήκα... Αλλά δε χαίρομαι που γύρισα:( Τεσπα, θα το ξεπεράσω. Το La Masquerade είναι άπαιχτο!!! Απίστευτο άλμπουμ! Μπράβο ifrit, έχεις καλό γούστο, το'χουμε ξαναπεί:happy: La Masquerade Infernale ειναι το τελευταιο που βγαλανε οι Acturus?? Αν ναι...Ουτε αυτο μου αρεσε :lol: Ελεος! Ειμαι μεταλας εγω τελικα?? The sam mirrors rules;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 La Masquerade Infernale ειναι το τελευταιο που βγαλανε οι Acturus?? Αν ναι...Ουτε αυτο μου αρεσε :lol: Ελεος! Ειμαι μεταλας εγω τελικα?? The sam mirrors rules;) Όχι, το τελευταίο τους είναι το Sideshow Symphonies που ήταν και αυτό άπαιχτο ;) Κοίτα, ή δεν είσαι μεταλάς και σταμάτα να το ζορίζεις, βάλε τσίτα την Κέλλυ Κελεκίδου και μεράκλωσε, ή κουράστηκες από τα τόσα χρόνια που είσαι μεταλάς, ή δεν άκουσες προσεκτικά το άλμπουμ (απαιτούσε πολλές ακροάσεις, ήταν λίγο "δύσκολο"), ή... παραείσαι μεταλάς! Δηλαδή είσαι πολύ, μα πάρα πολύ, απαιτητικός! :lol: Πάντως, επειδή μια-δυο σελίδες πιο πίσω είδα ότι δε σου άρεσε το καινούριο Nevermore :mad: :angry: :protest: θα σου συνιστούσα να το ψάξεις το θέμα! Κάτι φταίει! :lol: ;) Εdit: Πάλι καλά που συμφωνούμε για το The Sham Mirrors... :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Θενξ dexter :happy: Καλά θα το ξεπεράσεις, don't worry :) Πώς και δε σου άρεσε ρε songless; Απαράδεκτος :p Θα ελέγξω και το sham mirrors πάντως :) Τη γνώμη σου για το 10,000 days δεν ξέρω αν έχει αναφέρεις ήδη... Επίσης έχω κολλήσει με το Written in Waters των θεών Ved Buens Ende :happy: Αλλά σε δισκάδικο δε το βρίσκω :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Όχι, το τελευταίο τους είναι το Sideshow Symphonies που ήταν και αυτό άπαιχτο ;) Μπα...Ο τραγουστης που εχουν τωρα ειναι ενας απο του αγαπημενους μου, αλλα δεν κολλαει με τους arcturus...Τουλαχιστον με αυτους που γνωρισα εγω... Κοίτα, ή δεν είσαι μεταλάς και σταμάτα να το ζορίζεις, βάλε τσίτα την Κέλλυ Κελεκίδου και μεράκλωσε, ή κουράστηκες από τα τόσα χρόνια που είσαι μεταλάς, ή δεν άκουσες προσεκτικά το άλμπουμ (απαιτούσε πολλές ακροάσεις, ήταν λίγο "δύσκολο"), ή... παραείσαι μεταλάς! Δηλαδή είσαι πολύ, μα πάρα πολύ, απαιτητικός! Ποια ειναι αυτη? Αυτη που τραγουδαει το "γλυκα γλυκα καρδια μου,ελα στη αγκαλια μου"? Κομματαρα!:happy: Πάντως, επειδή μια-δυο σελίδες πιο πίσω είδα ότι δε σου άρεσε το καινούριο Nevermore θα σου συνιστούσα να το ψάξεις το θέμα! Κάτι φταίει! :lol: ;) Μαλλον οι nevermore να το ψαξουν...:( Απογοητευτικα π α ρ α πολυ απο το τευλευταιο τους. Και στη συναυλια αν πηγες θα ακουγες τις διαφορες απο τον δισκο...Αν δεν τα επαιζαν στη τσιτα και με αλλαγες στα γεμισματα και το "βαρος" των κιθαρων θα ακουγονταν οικτρα τα κομματια. Δεν ειχε φαντασια αυτος ο δισκος :( Ηταν το ιδιο πολυπαιγμενο στυλ που τους εκανε να πουλανε...Ενας φιλος μου πολυ εντεχνα μπορω να πω τραγουδουσε τραγουδια απο το D.H.I.A.D.W και D.N.B πανω στα νεα...Και κολλουσαν απιστευτα...Η πεπατημενη συνταγη για τους παλιους , η νεα δισκαρα για τους νεους...Εγω οταν ακουγα nemermore η κ@λ@φυλλαδα του metal που εχουμε στην Ελλαδα τους εβαζε ακομη στα ανερχομενα συγκροτηματα μαζι με iced earth και stratovarius...Αφου σκεφτομαι αν θα ανανεωσω τη συνδρομη μου στο fun club :( ...and wash away my innocence... Εdit: Πάλι καλά που συμφωνούμε για το The Sham Mirrors... :happy: Μα ειναι ο καλυτερος τους δισκος ,πως να μην συμφωνουμε?? :D edit: ifrit μου ναι την εχω πει την γνωμη μου για το 10.000 days ... Και οσο για Written in the Waters, αν εισαι Θεσσαλονικη, εχεις παει ποτε στο alone να ρωτησεις?? Αν και το πετυχα στα πατσης (αν ετσι λεγεται...) στην τσιμισκη επανω που ειναι στην εκπληκτικη τιμη των 20€... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Δυστυχώς είμαι Αθήνα. Και δεν έχω και γνωστό στη Σαλονίκη. Πάντως το φτηνό το μαγαζάκι του Πάτση υπάρχει και εδώ :p Οπότε θα περάσω και από κει, πριν σκεφτώ την παραγγελία (είτε από το Alone είτε από εξωτερικό) Πάντως το Godless Endeavor το θεωρώ δισκάρα. Καταλαβαίνω κάπως γιατί απογοητεύτηκες, μοιάζει αρκετά με τα προηγούμενα. Καλά, για την φυλάδα άστο, έχουν γραφτεί τα απίστευτα εκεί μεσα. :S Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Επίσης έχω κολλήσει με το Written in Waters των θεών Ved Buens Ende :happy: Αλλά σε δισκάδικο δε το βρίσκω :( Αααα... Για να σε δω εσένα! Δε σου έδωσα τηλέφωνα κτλ για το Alone? Πάρε τηλέφωνο παιδί μου! Εμείς νομίζεις τόσο καιρό στη Σάμο πού τα βρίσκουμε τα metal cds? Στα διασκάδικα του νησιού;; Τι να σου πω, τρομερά ενημερωμένα δισκάδικα... Τεσπα, μην τα σκέφτομαι και συγχύζομαι. Και από τιμές... Φαντάσου ένα box των Maiden είχε 99 ευρώ στη Σάμο :dizzy: και στο Αlone... 60!!! Όχι τίποτα άλλο, ο τυπάς στο νησί μας λέει "αν το βρεις πουθενά φθηνότερο από 99 ευρώ, πες το μου!!!" :lol: :lol: Παίρνεις τηλ., λες τι θες, ζητάς να στο στείλουν και σε μία μέρα (αφού είσαι και Αθήνα) το έχεις με κούριερ. Τα μεταφορικά θα είναι 2-3 ευρώ! Αμάν πια... (Βέβαια για να είμαι δίκαιη, εγώ καμιά εικοσαριά-τριανταριά cd έχω παραγγείλει μόνο από το νησί, είμαι άλλωστε 1,5 χρόνο στο χώρο της μεταλ, αλλά ο bf σχεδόν 400 από τα cds του από το Αlone τα έχει παραγγείλει. Άρα το credit πάει σε άλλον, γμτ :( ). Δε θα παλιώσω κι εγώ στο χώρο; Θα δείτε όλοι! Άντε! :( Songless μου καταλαβαίνω τι εννοείς. Όντως το This Godless "ακολουθεί την πεπατημένη", εμφανείς οι ομοιότητες με τα προηγούμενα άλμπουμ, αλλά μου άρεσε απίστευτα. Και ξέρεις κάτι; Οι Nevermore έχουν αυτό το στυλ, αυτή την "τεχνοτροπία", την προσωπικότητα αυτή βρε αδερφέ! Πιστεύω ότι οι ομοιότητες αυτές δεν οφείλονται σε βαρεμάρα τους ή σε διάθεση "άντε να κάνουμε τα ίδια με τα προηγούμενα για να πουλήσουμε", αλλά απλώς επειδή έτσι παίζουν οι Nevermore. Άλλωστε, αν είχαν διάθεση να γίνουν ξαφνικά εμπορικοί (όχι ότι πουλάνε λίγο) θα έκαναν άλλα πράγματα, όχι να ακολουθήσουν τη "μανιέρα" του D.H.I.A.D.W. κτλ. Από το username σου βλέπω ότι σου αρέσουν οι Bride ε; Και μάλιστα το Turn Loose The Swans. Δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά και το Dreadful Hours και το Songs of Darkness, Words of Light μου άρεσαν πολύ. Όμως, δε σου φάνηκε ότι "έμοιαζαν"; Δεν εννοώ να βγάζουν διαρκώς ίδια cd, αλλά καταλαβαίνω το να υπάρχει μια σχετική συνέχεια, είναι κατανοητή. Μέχρι ενός σημείου, είναι λογικό. Προβάλλεται η προσωπικότητα του σχήματος, η ψυχή του... Κάπου τα συναισθήματα θα μοιάζουν, τα λόγια της ψυχής θα μοιάζουν... :cry: :cry: :cry: ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑ!!! Μήπως τα βλέπω πολύ ιδεαλιστικά; EDIT: Διόρθωσα κάτι τιμές, γιατί τα είχα κάνει μαντάρα, μπέρδεψα δύο γεγονότα μεταξύ τους και τσάμπα τον διέσυρα τόσο τον άνθρωπο... Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Α ναι σωστά, το έχω το τηλέφωνο :O :happy: Το συντομότερο να ακούσεις το Turn Loose The Swans. Το καλό που σου θέλω :p Έπαιξε δυο φορές χθες το βράδυ (ξημερώματα) και ακόμα να το ξεπεράσω :p Είχα και καιρό να το ακούσω... (μακάρι να έφταιγε μόνο αυτό θα μου πεις, anyway) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godspeed Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 το τουλ είναι φέικ. η ελπίδα μου έχει ακόμα δυόμιση μέρες ζωής... :worry: από arcturus λατρεύω το aspera hiems symfonia :happy: Παράθεση http://users.ntua.gr/el00161/images/godspeed3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ρε. Αφού ήδη έχει κυκλοφορήσει. Ξεκόλλα. :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 :( Μη με μαλώνεις ifrit, επειδή με τους My Dying Bride έχω πολύ παράξενη/ιδιαίτερη σχέση, (άστο καλύτερα, δε λέγεται), είναι πολύ δύσκολο να ακούσω το Swans μια οποιαδήποτε μέρα. Όλο το προγραμματίζω αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω. Είμαι δύσκολη περίπτωση, μην το ψάχνεις. Έπαιξε δυο φορές χθες το βράδυ (ξημερώματα) και ακόμα να το ξεπεράσω :p Είχα και καιρό να το ακούσω... (μακάρι να έφταιγε μόνο αυτό θα μου πεις, anyway) Δηλαδής τι άλλο φταίει; I'm nosey... Πλάκα κάνω. Πάντως αν δεν είσαι απ αλλά είσαι ντάουν, πες μου... :) Βρε παιδιά, ερώτηση. Οι υπεύθυνοι του Rockwave φέτος... μήπως ετοιμάζουν φεστιβάλ μίας μέρας;;; Ξυπνήστε ρεεεε!!! :mad: :mad: :mad: Πείτε με ψωνάρα και ηλίθια: η μπάντα του αγοριού μου πέρασε στο τεράστιο και παγκοσμίου βεληνεκούς φεστιβάλ Schoolwave! Χάρηκα γιατί κάνανε πολλή δουλειά τα παιδιά. Μπραβίσιμο :) (τώρα αρχίστε τη ρίψη ζαρζαβατικών στην ψωνάρα συμφορουμίτισά σας:lol: ) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts