Jump to content

Metal - Τα Άπαντα

ifrit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάω να τα πάρω όλα μαζί να τελειώνουμε! Αλλά το Opiate και το Salival που να τα βρεις... Στο ebay είδα το Salival 50$..
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να πάω να τα πάρω όλα μαζί να τελειώνουμε! Αλλά το Opiate και το Salival που να τα βρεις... Στο ebay είδα το Salival 50$..

Το Opiate μπορεις να το βρεις πολυ ανετα!! Μια βολτα ακομα και στο Metropolis και θα το πετυχεις σε καλη τιμη λογω του οτι ειναι ΕΡ...

Τελευταια το εχω δει μαλιστα και σε βινυλιο και σε αρκετα κομματια!

Οσον αφορα το Salival οντως δεν βρισκεται ευκολα (Ελλαδα). Επισης να σου πω αμα αποφασισεις να κανεις καμια παραγγελια απο εξω υπαρχουν δυο εκδοσεις του Salival... Μια με DVD και μια με VHS. Αυτη με το VHS ενημερωτικα ειναι αμερικανικη η κασετα και δεν παιζει στα ευρωπαικα video.

Επισης το AENIMA κυκλοφορει και αυτο σε δυο εκδοσεις (cd). Η μια με το εξωφυλλο που ειναι animated ειναι και η πιο σπανια (ειναι η πρωτη κυκλοφορια) ενω στην επανακυκλοφορια το εξωφυλλο ειναι απλο αλλα εχει διαφορετικο και περισσοτερο artwork στο εσωτερικο booklet.

Προσωπικη αποψη: Το Aenima δεν πρεπει να λειπει απο καμια δισκοθηκη :!: χεχεχε... :cool:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Όντως, το Opiate το βρίσκεις εξίσου άνετα με τα υπόλοιπα...

Αν δεν κάνω λάθος πάντως, οι made in USA βιντεοκασσέτες παίζουν στα ευρωπαϊκά videos αλλά με ασπρόμαυρη εικόνα λόγω του NTSC σήματος (και όχι PAL που υποστηρίζουν οι TVs στην Ευρώπη), αλλά σίγουρα δε λέει να βλέπεις τα εκπληκτικά videos των Tool ασπρόμαυρα.

Better to save the mystery than surrender to the secret

Όντως, το Opiate το βρίσκεις εξίσου άνετα με τα υπόλοιπα...

Αν δεν κάνω λάθος πάντως, οι made in USA βιντεοκασσέτες παίζουν στα ευρωπαϊκά videos αλλά με ασπρόμαυρη εικόνα λόγω του NTSC σήματος (και όχι PAL που υποστηρίζουν οι TVs στην Ευρώπη), αλλά σίγουρα δε λέει να βλέπεις τα εκπληκτικά videos των Tool ασπρόμαυρα.

Βασικα ειναι αναλογως και το video. Την συγκεκριμενη την δοκιμασα σε διαφορα videos και ποτε δεν ειχε χρωμα, ποτε δεν ειχε ηχο κλπ...

Μετα απο καιρο βρηκα και την εκδοση με το dvd και δεν κρατηθηκα την "χτυπησα" και αυτη!!! :)

Αφού είναι έτσι τα χτυπάω όλα :D

Από A Perfect Circle τι έχετε να προτείνετε/πείτε?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Για να ανοίξω νέα συζήτηση, οι Wastefall πώς σας φαίνονται; Εγώ έχω κολλήσει με το album τους Soulrain 21 εδώ και μήνες, είναι πραγματικά θεοί και έχουν μέλλον! Παίζουν ΤΡΟΜΕΡΟ Progressive Metal και συνδιάζουν άψογα μελαγχολία και επιθετικότητα... Κάθε νότα στο album αυτό με πορώνει! Αν δεν τους έχετε ακούσει κάντε το!

Για να ανοίξω νέα συζήτηση, οι Wastefall πώς σας φαίνονται;

Παίζουν ΤΡΟΜΕΡΟ Progressive Metal και συνδιάζουν άψογα μελαγχολία και επιθετικότητα... Κάθε νότα στο album αυτό με πορώνει!

Με κάλυψες απολύτως. ;) Επίσης τους έχω δει 2 φορές live και μπορώ να πω ότι (και) συναυλιακά είναι από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες. :cool:

Wastefall δεν έχω ακούσει αλλά στο rockwave δεν μου άρεσαν καθόλου.

Το opiate αρκετά καλό και λίγο πιο ωμό απο τα υπόλοιπα αλλά το aenima (όχι aenema)εννοείται το καλύτερο με διαφορά από το δεύτερο.

Από νέες μπάντες και φιλόδοξες η καλύτερη είναι oι scars of life.

Wastefall δεν έχω ακούσει αλλά στο rockwave δεν μου άρεσαν καθόλου.

Τους αδίκησε ο ήχος, το βιολί είναι όλα τα λεφτά και δεν ακουγόταν :mad:

Το saliva γράφει ότι το έχει το alone στη Θεσσαλονίκη άμα τσεκάρετε το site toυ. Πάντως, όταν είχα πάει τριήμερη δεν υπήρχε αλλα δεν μου είπε ότι δεν υπάρχει απλά ότι δεν το είχε εκείνη τη στιγμή. Ας κοιτάξει κάποιος

Παίδες αν κάποιος έχει σε DVD την συναυλία DEEP PURPLE 17-7-05 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ας μου στείλει ένα μήνυμα .Θέλω να κάνω μια έκπληξη σ ένα πολύ δικό μου άτομο που δεν μπόρεσε να πάει.Εχω πλούσια συλλογή μουσικών dvd , όχι μόνο rock

to kainourgio album to opeth einai fa-nta-sti-ko....!

paromio me blackwater park k my arms,your hearse!!

To prwto cd twn OPETH stin Roadrunner...k epete sinexeia..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Το saliva γράφει ότι το έχει το alone στη Θεσσαλονίκη άμα τσεκάρετε το site toυ. Πάντως, όταν είχα πάει τριήμερη δεν υπήρχε αλλα δεν μου είπε ότι δεν υπάρχει απλά ότι δεν το είχε εκείνη τη στιγμή. Ας κοιτάξει κάποιος

Πήρα τις προάλλες τηλ και μου είπαν ότι έχει σταματήσει να βγαίνει απ'την εταιρεία. Ελπίζουμε σε επανακυκλοφορία...

Μπααα...Για επανακυκλοφορια πολυ χλωμο εως απιθανο. Εν οψη μαλιστα του καινουργιου album (αντε να δουμε...) και μαλιστα κατι εχει ‘ακουστει‘ για ενα dvd.

Ο χρονος θα δειξει..

To εξώφυλλο είναι φοβερό! Κυκλοφόρησε στα μαγαζιά?

kikloforise.egw to pira apo ton patsi(salonika) 17 euroulakia...

Sta metropolis mou eipan se kamia vdomada tha to exoun...!

FOVERO album...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

kikloforise.egw to pira apo ton patsi(salonika) 17 euroulakia...

Sta metropolis mou eipan se kamia vdomada tha to exoun...!

FOVERO album...

Το πήρα! Όντως πολύ καλό, η πρώτη μου εντύπωση είναι πως πρόκειται για την ιδανική μίξη των deliverance-damnation (δισκάρες, όπως φυσικά και τα blackwater park και still life). Η διακριτική πλην όμως ουσιαστική παρουσία του Wiberg στα πλήκτρα προσθέτει ακόμα περισσότερες 70s πινελιές στα κομμάτια(οι οποίες υπήρχαν έτσι και αλλιώς κυρίως λόγω S.Wilson, αλλά πλέον τις συναντάς και σε αρκετά heavy σημεία). Αναμένεται λιώσιμο τις επόμενες μέρες...

Egw to exw kiriolektika kseskisei!AKERFELDT...filares...o mousikos!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου θυμισε οταν πρωτακουσα Opeth. Συγκεκριμενα το still life απο την ανερχομενη οπως την χαρακτηριζαν τοτε μπαντα. Δισκος της χρονιας? Μεχρι στιγμης ΝΑΙ! Πολλα στοιχεια απο τους τελευταιους δισκους αλλα σκοτεινος oπως το still Life. Moνο το The Grand Conjuration θυμιζει Blackwater park ,τοσο που θα μπορουσε να ειναι κομματι απο εκεινο τον δισκο. Μοιαζει στην αισθηση στο ομωνυμο κομματι.

Για καποιον που ακουει πρωτη φορα Opeth θα τον ελεγα ευκολο δισκο.

Η "συνταγη" ειναι δοκιμασμενη. Ισως φταιει και η αλλαγη εταιρειας. Περιμενω πολλα απο αυτο το μεγαλο πλεον συγκροτημα και το μελλον τους δειχνει λαμπρο.

ΥΓ Τον Απριλιο θα κανω το "Ο" tatoo μετα απο σκεψη 2 χρονων :) .Να σημειωσω οτι το "Ο" πρωτοπαρουσιαστηκε στο Still Life και εχει γινει trademark απο μονο του. Δισκος σταθμος για την καριερα τους.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

O Rob Flynn έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον all-star δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσεο η roadrunner. Για περισσότερα http://www.roadrunnerrecords.com/artists/slipknot/