Jump to content

Metal - Τα Άπαντα

ifrit
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Songless_bird, είδα σε ένα άλλο thread ότι έχεις ακούσει το νέο Nevermore. Για πες, μετράει έτσι?

Να σου πω την αληθεια, εχει μονο 4 καλα τραγουδια με κορυφαια τα born και sentient 6. Αν ακους για πρωτη φορα nevermore θα σε ενθουσιασει μιας και πατανε πανω σε οτι εχουν γραψει μεχρι τωρα. Θα σου θυμισει πολυ dead heart και Dreaming neon black. Μη σου πω πως μερικα τραγουδια αν βαλει στιχους απο πανω απο το heart collector, κολλανε ανετα... :worry: Θα το ελεγα μια απο τα ιδια, για πρωτη φορα για nevermore...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω πως μου ήρθε, πάντως έχω σκεφτεί εδώ και αρκετό καιρό πως το εξώφυλλο του Hypnotize θα έχει να κάνει με την λέξη Mezmerize (καταβροχθίζω νομίζω ή κάτι τέτοιο) αφού το εξώφυλλο του Mezmerize μου μοιάζει σαν υπνωτισμός... Εσείς τι λέτε?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Δεν ξέρω πως μου ήρθε, πάντως έχω σκεφτεί εδώ και αρκετό καιρό πως το εξώφυλλο του Hypnotize θα έχει να κάνει με την λέξη Mezmerize (καταβροχθίζω νομίζω ή κάτι τέτοιο) αφού το εξώφυλλο του Mezmerize μου μοιάζει σαν υπνωτισμός... Εσείς τι λέτε?

Eναι συνονυμα...Το ιδιο πραγμα συμαινουν..."Hypnotize me.Mesmerize me" που λενε και οι Nevermore...

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Κοίταξα και στο λεξικό και έχεις δίκιο.

Πάντως πιστεύω κάπως θα συνδέονται...

Να σου πω την αληθεια, εχει μονο 4 καλα τραγουδια με κορυφαια τα born και sentient 6. Αν ακους για πρωτη φορα nevermore θα σε ενθουσιασει μιας και πατανε πανω σε οτι εχουν γραψει μεχρι τωρα. Θα σου θυμισει πολυ dead heart και Dreaming neon black. Μη σου πω πως μερικα τραγουδια αν βαλει στιχους απο πανω απο το heart collector, κολλανε ανετα... :worry: Θα το ελεγα μια απο τα ιδια, για πρωτη φορα για nevermore...

Ακούω Nevermore από το 99 κ τα Dreaming Neon Black κ Dead Heart... τα θεωρώ κορυφαία - όχι ότι τα υπόλοιπα υστερούν ιδιαίτερα. Νομίζω αύριο κυκλοφορεί επίσημα, είδωμεν...

Better to save the mystery than surrender to the secret

Άσχετο, αλλά είμαι ο μόνος κολλημένος με τους Tool εδώ ? :)

Αντε φανερωθείτε !

Όχι δεν είσαι...σε καμία περίπτωση

"Κολλημένος" όμως δεν είμαι , αλλά μου αρέσει η μουσική τους γιατί είναι ιδιαίτερη.

Ας δωσω και εγω το παρον μου λοιπον μιας και αναφερθηκε η μαγικη λεξη TOOL!!!!

Παντως για το record να σας πω οτι τους εχω δει 2 φορες live και απλα δεν μπορω να περιγραψω το συναισθημα......

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Ας δωσω και εγω το παρον μου λοιπον μιας και αναφερθηκε η μαγικη λεξη TOOL!!!!

Παντως για το record να σας πω οτι τους εχω δει 2 φορες live και απλα δεν μπορω να περιγραψω το συναισθημα......

Πραγματικά σε ζηλεύω. Πρέπει να είναι υπέροχοι live, τα τραγούδια του σε ταξιδεύουν. Κάπου άκουσα και για DVD που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο! Μακάρι!

Μήπως ξέρει κανείς πληροφορίες για το καινούργιο τους album?

ΘΕΟΙ οι Tool, άνετα στα κορυφαία groups της τελευταίας 10ετίας κ όχι μόνο. Η μουσική τους (εξακολουθεί) να είναι πολύ μπροστά από την εποχή της, ενώ κ το όλο τους anti-image, οι στίχοι, τα artwork, τα videos -με όλα αυτά ασχολούνται αυτοί κ μόνο αυτοί- είναι τουλάχιστον οξυδερκή!!! :up: Έχουν επηρεάσει πολύ μεγάλες κ πιο παλιές από αυτούς μπάντες, όπως οι Theater κ οι Fates Warning, αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Μακάρι να αξιωθούμε να τους δούμε σύντομα live. Διοργανωτές ακούτε???

Λοιπον....τα "νεα" για το νεο album ειναι οτι μενουν μονο τα φωνητικα του Maynard...

Αυτο βεβαια δεν σημαινει κατι αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κυκλοφορησει. :)

Επισης μετα την κυκλοφορια του η περιοδια ειναι επισης σιγουρη. Προσωπικα επειδη εχω απογοητευτει με τις εγχωριες συναυλιες και τους διοργανωτες, θα επενδυσω σε ενα ακομα ταξιδακι στο εξωτερικο να τους δω live μολις επιτελους γινει αυτο....(αντεεεεεεεεε)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

απ ότι διάβασα ο Maynard δουλεύει με τους A Perfect Circle αυτό το καιρό και γι αυτό καθυστέρησε το νέο album. Όχι ότι είναι οι πιο παραγωγική μπάντα που υπάρχει... αλλά σημασία έχει η ποιότητα

απ ότι διάβασα ο Maynard δουλεύει με τους A Perfect Circle αυτό το καιρό και γι αυτό καθυστέρησε το νέο album. Όχι ότι είναι οι πιο παραγωγική μπάντα που υπάρχει... αλλά σημασία έχει η ποιότητα

Το Aenima φίλε μέχρι τα μέσα του 2003 είχε γίνει τριπλό πλατινένιο , ήτοι 3.000.000 δίσκοι.

Το Aenima φίλε μέχρι τα μέσα του 2003 είχε γίνει τριπλό πλατινένιο , ήτοι 3.000.000 δίσκοι.

το ίδιο λέμε. Ποιότητα :)

Γιατι σου φαινεται παραξενο? Σεπτεμβρη ειχαν ανακοινωσει οτι θα βγει, Σεπτεμβρη το βγαζουν...

edit: Ειχαν ανακοινωθει οι ημερομηνιες πριν απο τη κυκλοφορια του mesmerize ακομη. Τουλαχιστον για το hypnotize μονο το μηνα ειχαν πει. Ειχατε ακουσει κατι αλλο? :confused:

Γιατι σου φαινεται παραξενο? Σεπτεμβρη ειχαν ανακοινωσει οτι θα βγει, Σεπτεμβρη το βγαζουν...

edit: Ειχαν ανακοινωθει οι ημερομηνιες πριν απο τη κυκλοφορια του mesmerize ακομη. Τουλαχιστον για το hypnotize μονο το μηνα ειχαν πει. Ειχατε ακουσει κατι αλλο? :confused:

Για Νοέμβρη άκουγα..... :X

Για Νοέμβρη άκουγα..... :X

? Θυμαμαι πολυ καλα για Σεπτεμβρη. Αλλα δεν θυμαμαι αν το διαβασα στο hammer ή στο ιντερνετ.

Συνηθως διδυμοι δισκοι βγαινουν μεσα σε 3-4 μηνες απο την κυκλοφορια του πρωτου.Βλεπε Opeth (deliverance/damnation)

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, νομίζω ότι αρχικά το mezmerize ήταν να κυκλοφορήσει Μάρτιο κ όχι Μάιο. Αντιστοίχως η κυκλοφορία του hypnotize μετατέθηκε από Σεπτέμβριο τον Νοέμβριο. Ξαναλέω όμως ότι δεν είμαι κ 100% σίγουρος...

Ακουσα εχτες Cradle of Filth και Paradise Lost και μου αρεσαν πολυ. Αλλα οι PL γιατι δεν κρατανε ενα στυλ και εχουν αλλαξει τοσα;

Ακουσα εχτες Cradle of Filth και Paradise Lost και μου αρεσαν πολυ. Αλλα οι PL γιατι δεν κρατανε ενα στυλ και εχουν αλλαξει τοσα;

Θα έλεγα τίποτα για τους Paradise Lost... Τέσπα, από PL άκου τα Icon, Draconian Times και Paradise Lost. Τρομεροί δίσκοι και οι τρεις!