kostis421 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ναι Και Εγώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Έχετε ήδη προστεθεί όλοι :). Παιδιά, καλό είναι, όσοι είστε βέβαιοι πως θα έρθετε (και δεν έχετε ακόμη σχολιάσει) να το κάνετε αυτές τις μέρες (μέχρι τις 15 του μήνα) για να έχουμε μια εικόνα στο περίπου του πόσοι θα είμαστε :). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Αν δεν είναι ο MSK εγώ δεν έρχομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και εγώ μέσα Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 για να μαζευόμαστε ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 μεσα και εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefleon1973 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Θα έρθω να σας γνωρίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 θα ηθελα πολυ να παραβρεθω οπως και περυσι , αλλα δυστυχως (ευτυχως;;;;, οπως ειναι η κατασταση, με τοση ανεργια), δουλευω τωρα τις κυριακες. μακαρι να μπορουσε να γινει σαββατο που εχω ρεπο. ετσι και αλλιως χαιρετισματα σε ολη την παρεα του myphone. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά λυπάμαι αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά....... προέκυψε οικογενειακή υποχρέωση Καλά να περάσετε Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Το ψηνω και εγώ να έρθω εκτός απροόπτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luisana76 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 και εγω θα ερθω :D Παράθεση Love all. Trust a few. Do wrong to none. If you love something let it go free. If it doesn't come back, you never had it. If it comes back, love it forever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Επειδή η ημέρα πλησιάζει καλό θα είναι σιγά-σιγά να οριστικοποιήσουμε τις συμμετοχές. Αν κάποιος από αυτούς που έχουν δηλώσει τελικά δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί παρακαλούμε να ενημερώσει στο παρόν θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πολλούς αντρες βλεπω αντε να μαζευτούμε και οι κοπελες του φορουμ :p ,99,9999 % θα ειμαι και εγω εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) κριμα που δε θα μπορεσω να ειμαι και εγω εκει γιατι θα λειπω εκτος Αθηνας.... καλα να περασετε και αναμενουμε ανταποκρισεις και φωτογραφιες :) Edited January 21, 2014 by kakofonixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 θα ερθω και εγω με τη παρεα μου . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Eκτός απροόπτου και εγώ, μου έκανε ''κλίκ'' το μαγαζί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Άν δεν έχει καλό καιρό θα έρθω κι εγώ με τον eliasmad :lol: , αλλιώς θα την βγάλουμε στις παιδικές χαρές με τις κόρες μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λέω να φορέσω το μαύρο μου βοτσαλάκι:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 θα ειμαι εκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theologisikalos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μία συμμετοχή και για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Θα είμαι και εγώ!!! Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. January 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μην ξεχνάτε, το meeting είναι σήμερα στις 5! ;) Και φυσικά, μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή :). Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Aπ'ό,τι φαίνεται ο καιρός δεν θα μας τα χαλάσει. Ευκαιρία να κάνετε τη βόλτα σας και φυσικά να τα πούμε από κοντά. Σας περιμένουμε! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Aπ'ό,τι φαίνεται ο καιρός δεν θα μας τα χαλάσει. Ευκαιρία να κάνετε τη βόλτα σας και φυσικά να τα πούμε από κοντά. Σας περιμένουμε! Ερχόμαστε :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πέρασα πρίν 2 ώρες περίπου απο το μαγαζί και ήταν κλειστό. Κάτι μου λέει ότι στις 5 που θα είναι ανοιχτό θα πιούμε μπύρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts