Jump to content

Φωτογραφίες / βίντεο με το LG G2

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε και από μένα ένα πανόραμα δε νομίζω ότι είναι και τόσο κακό..

Είναι το πρώτο που βγάζω με το g2

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια που ειναι η ρυθμιση auto; δε λετε το κανονικο αλλα ουτε και το ai. Δε το βλεπω....

Όντως ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει όταν λενε auto ποιο εννοούν

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Auto

δεν μπορω να αποφασισω αν το ai mode πηρε καλυτερη φωτο απο το auto. κλεινω προς το auto παντως

το πανοραμα δεν με ενθουσιασε αλλα δε με χαλασε κιολας

AUTO δαγκωτό...

Ορίστε και από μένα ένα πανόραμα δε νομίζω ότι είναι και τόσο κακό..

Είναι το πρώτο που βγάζω με το g2

Ωραια ειναι. Δουλευεις στο μουσειο φυσικης ιστοριας;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια ειναι. Δουλευεις στο μουσειο φυσικης ιστοριας;

Όχι βόλτα είχα πάει..

Auto

http://s29.postimg.org/oxsi43gc3/CAM00676.jpg

Ai mode

http://s29.postimg.org/4267suk4z/CAM00675.jpg

Και ενα πανόραμα

http://s12.postimg.org/5jev1lvzt/CAM00672.jpg

δεν μπορω να αποφασισω αν το ai mode πηρε καλυτερη φωτο απο το auto. κλεινω προς το auto παντως

το πανοραμα δεν με ενθουσιασε αλλα δε με χαλασε κιολας

στο auto εχει καλυτερα χρωματα

@jimmy λογικο να σου βγουν ετσι οι φωτο.

1) κανενα κινητο απο οσα ειχα μεχρι στιγμης δεν την παλευει με εναλλασομενους φωτισμους και προβολεις που αναβοσβηνουν συνεχεια.(τρελλενεται ο φακος και ο αισθητηρας)

2) εισαι ανεταριστος σε ολες τις φωτο

3) το ζουμ σε καμερα κινητου που δεν εχει οπτικο ζουμ (μονο το 1020 νομιζω εχει απο τα καινουργια) απαγορευεται μιας και οι φωτο βγαινουν χαλια και ειναι λογικο.

4) οι φωτο σου εχουν γινει resize προς τα κατω με αποτελεσμα να μην μπορουμε να δουμε την αρχικη σου αναλυση.

Ακομα και μια sony 18mp φωτογραφικη μηχανη που ειχα (180 euro και την εχασα...:( ) δεν την παλευε με τιποτα υπο συνθηκες μπουζουκιου και συναυλιων. (για μακρινες μιλαμε παντα και για αναλογες συνθηκες φωτισμου).

Παιδιά όλα καλά όλα ωραία αλλά χτες σε ένα πάρτι που πήγα και έβγαλα καμιά 100 φωτογραφίες επειδή ήμασταν σε κίνηση σε χορό συνέχεια όλες βγήκαν χάλια, επίσης όσες ήταν σε σταθερά πρόσωπα αργούσε πάλι το focus και το φλάς το κρατούσε για ώρα με αποτέλεσμα οι περισσότερες ήταν με κλειστά τα μάτια με το κεφάλι να το γυρνάνε αλλού επειδή δεν μπορούσαν το φλάς για ώρα κτλ.

απογοητευτικά πήγα σπίτι και το δοκίμασα στο δωμάτιο με σταθερά αντικείμενα σε χαμηλούς φωτισμούς, ανάβει το φλάς καμιά 3 με 4 δευτερόλεπτα εστιάζει και μετά αναβοσβήνει με την ησυχία του και βγαίνει τέλεια αλλά έξω με τον κόσμο αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Η έχει η δικιά μου κάμερα πρόβλημα και το πάω για σέρβις η πρέπει να βγάλει update η LG.Και εγώ βγάζει γλυκά και τοπία τέλεια αλλά δυο φίλους έξω όταν πάω να τους βγάλω φωτογραφία δεν μπορώ να τους πω να κάτσουν αγάλματα! Και μην μου πείτε ότι όλα τα κινητά είναι έτσι σε τέτοιες συνθήκες γιατί πριν με το note μου έβγαζε μια χαρά φωτογραφίες.Μην κάτσω και ανέβασω αντίστοιχη γιορτή που είχα και έβγαλα φωτογραφίες με το note τότε και συγκρίνουμε γιατί θα απογοητευθούμε η θα πούμε ότι απέκτησα Πάρκινσον.

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Εν κινήσει φωτογραφία φίλε μου με κανένα κινητό δε βγάζεις μη πω και φωτογραφική μηχανή.

Η HTC πήγε να υλοποιήσει κάτι πολύ καλό που είναι η λειτουργία zoe όπως και έκανε αλλά έχασε σε άλλους τομείς της κάμερας.

Δε το γυρνάς για αυτό το λόγο το τηλ. Κανένα τηλέφωνο δεν τα καταφέρνει σε αυτές τις συνθήκες..

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εν κινήσει φωτογραφία φίλε μου με κανένα κινητό δε βγάζεις μη πω και φωτογραφική μηχανή.

Η HTC πήγε να υλοποιήσει κάτι πολύ καλό που είναι η λειτουργία zoe όπως και έκανε αλλά έχασε σε άλλους τομείς της κάμερας.

Δε το γυρνάς για αυτό το λόγο το τηλ. Κανένα τηλέφωνο δεν τα καταφέρνει σε αυτές τις συνθήκες..

ωραια τοτε να σε δειξω τις 40 φωτογραφιες που εβγαλα χτες με το g2 και καμια 60αρια με το note2 να δεις διαφορα....

εδω μιλαμε για προβλημα στο focus τρομερο νομιζεις οτι εχει βγαλει σωστη φωτογραφια και το τραβας και αυτο ακομα προσπαθει να βγαλει την ληψη.τι λεμε τωρα:confused:

Συντοπιτης και συ;να με δειξεις:p Ναι για το focus εχεις δικιο. Σε low light ειδικα υπάρχει θεμα..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Συντοπιτης και συ;να με δειξεις:p Ναι για το focus εχεις δικιο. Σε low light ειδικα υπάρχει θεμα..

βορειοελλαδιτης και ΠΑΟΚτσης, για το βραδυ μονο λεω την μερα η καμερα ειναι υπεροχη.Ας ελπισουμε για μελοντικη και συντομη αναβαθμιση απο την μαμα lg για να στρωσουν τα πραγματα.

@jimmy λογικο να σου βγουν ετσι οι φωτο.

1) κανενα κινητο απο οσα ειχα μεχρι στιγμης δεν την παλευει με εναλλασομενους φωτισμους και προβολεις που αναβοσβηνουν συνεχεια.(τρελλενεται ο φακος και ο αισθητηρας)

2) εισαι ανεταριστος σε ολες τις φωτο

3) το ζουμ σε καμερα κινητου που δεν εχει οπτικο ζουμ (μονο το 1020 νομιζω εχει απο τα καινουργια) απαγορευεται μιας και οι φωτο βγαινουν χαλια και ειναι λογικο.

4) οι φωτο σου εχουν γινει resize προς τα κατω με αποτελεσμα να μην μπορουμε να δουμε την αρχικη σου αναλυση.

Ακομα και μια sony 18mp φωτογραφικη μηχανη που ειχα (180 euro και την εχασα...:( ) δεν την παλευε με τιποτα υπο συνθηκες μπουζουκιου και συναυλιων. (για μακρινες μιλαμε παντα και για αναλογες συνθηκες φωτισμου).

κανενα κινητο δεν εχει πλεον οπτικο ζουμ ουτε το 1020.μονο το s4 zoom.. που δεν το λες ευκολα κινητο:)

Γιαννης

και σε low light και σε μικρη κινηση υπαρχει θεμα παιδια... αφου το παρατηρουμε ολοι. δεν ειναι πρωτη φορα που εχουμε κινητο. πρεπει να εχει ηλιο και να σταματησεις το χρονο να μην κουνιεται φυλλο για να βγαλεις φωτογραφια:D
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ωραια τοτε να σε δειξω τις 40 φωτογραφιες που εβγαλα χτες με το g2 και καμια 60αρια με το note2 να δεις διαφορα....

εδω μιλαμε για προβλημα στο focus τρομερο νομιζεις οτι εχει βγαλει σωστη φωτογραφια και το τραβας και αυτο ακομα προσπαθει να βγαλει την ληψη.τι λεμε τωρα:confused:

Για αυτο υπαρχει και το manual focus παιδιά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Κι ενα βιντεακι απο μενα σε χαλαρη βολτα με το αμαξι και το ραδιο να παιζει

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28690549/2013-12-09%2016.45.51.mp4

Κι αλλη μια να δειτε πως μπουκωνει σε πολυ θορυβο το ηχειο.Κατι που δεν εκανε ουτε το Galaxy S3,S4,note 2 που ειχα.Το βιντεο ειναι απο δυναμομετρηση αυτοκινητων

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28690549/2013-12-07%2013.21.07.mp4

Μάλλον το μικρόφωνο θα εννοεις.Το μικρόφωνο δεν κάνει για θορυβώδεις καταστασεις.Ειναι υπερευαισθητο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Θα ηθελα φιλε μου να ανεβασεις κανα 2 να δουμε τι παιζει.

Ολη η σειρα note και s νεταρει πιο γρηγορα απο το lg. Το θεμα ειναι τι φωτο βγαζει.

Δεν σου λεω οτι δεν εχει θεμα την νυχτα, απλα θελει λιγο ψαξιμο η να περιμενεις update.

Εγω παντως με το s4 δεν καταφερα ποτε μα ποτε σε ημιφως η σε φωτισμο δωματιου να βγαλω φωτο σωστη.

Kαι μην μου πεις οτι το s4 ειναι χειροτερο απο το note2...

Ολα τα κινητα πασχουν. Στο φλας συμφωνω αργει και τους στραβωνεις. Το καλυτερο φλας που ειχα γρηγορο και σωστο ηταν στο lumia 920.

To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην κανεις focus και μετα να πατας το κουμπι της καμερας γιατι ετσι ουσιαστικα τραβαει 3 φλας.

Απλα σημαδεψε και πατα μια φορα το κλειστρο.

Αλλη καλη επιλογη σε χαμηλο φωτισμο αλλα χωρις φλας ειναι το time catch shot.

Edited by demon2411

Κι ενα βιντεακι απο μενα σε χαλαρη βολτα με το αμαξι και το ραδιο να παιζει

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28690549/2013-12-09%2016.45.51.mp4

Κι αλλη μια να δειτε πως μπουκωνει σε πολυ θορυβο το ηχειο.Κατι που δεν εκανε ουτε το Galaxy S3,S4,note 2 που ειχα.Το βιντεο ειναι απο δυναμομετρηση αυτοκινητων

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28690549/2013-12-07%2013.21.07.mp4

Εχεις βαλει στην δυναμομετρηση μαλλον σε 60fps, και ο φωτισμος δεν του αρεσε γιαυτο βγηκε λιγο σε slowmotion...

Αν το εβαζες στα 30 fps ισως ηταν καλυτερα τα πραγματα.

Στο θεμα ηχου Οπως ειπε και ο arfi ειναι πολυ ευαισθητο το μικροφωνο δεν κανει για συναυλιες και πολυ βαβουρα.

Ακομα δεν εχω ασχοληθει με το βιντεο του κινητου μιας και εχω λιωσει στην φωτογραφια.

Σειρα εχει το βιντεο τωρα...

υ.γ. ποσα το εχεις το corolla??? (επεσες σε βαμμενο ιαπωνα..):lol:

υ.γ. ποσα το εχεις το corolla??? (επεσες σε βαμμενο ιαπωνα..):lol:

Εχεις δικιο.Μολις το ειχα πρωτοπαρει το G2 και το ειχα στα 60fps.Τωρα το εχω μονιμα στα 30.

Υγ.Το συγκεκριμενο corolla ειναι TS με φιλτρο-εξατμιση 198 αλογα αν θυμαμαι καλα.Το δικο μου το διελυσα(τρακαρα ασχημα και δεν φτιαχνοταν.Οσο το ειχα ειχε μοτερ απο Celica 1800cc -145 αλογα) και πηρα ενα saxo vts 1600 σκουπα-εξατμιση(στο 1ο βιντεο ειναι το τωρινο μου αμαξι).

κανε ενα κοπο να τις ανεβασεις με κανονικη αναλυση. δοκιμασε απο εδω http://postimage.org/ η απο dropbox αν εχεις

- Oneplus 12

Αλλαξα το ποστ μου γιατι της ειδα στο pc.

Η πρωτη και η τριτη με διαφορα.

Edited by demon2411
αλλαγη απαντησης

Εμενα γιατι μ'αρεσουν οι πρωτες;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]